Soyle tabi canim bole bole elestiri alicaksin ki yememeyi ogrencen.canim bende oglanin tabaklarini siyiriyodum hep kiziyolardi ole ole biraktim yemeyiAma ben ne yesem yazıcam diye söyledim dün o yüzdeb yasaklı bişeu de yesem yazarım
Kiz yeme yeme daha bisey bence cok kalori almissin.
Ayyy bu kadar mıkotu oldugunun farkinda olman guzel, cumartesi odul var diye birsey demicem ,, bol salataylada eslik edersin
Soyle tabi canim bole bole elestiri alicaksin ki yememeyi ogrencen.canim bende oglanin tabaklarini siyiriyodum hep kiziyolardi ole ole biraktim yemeyi
Ayyy bu kadar mı
Iste hem ac kaliyorsun hem cok kalori aliyorsun ama hepimiz ara ara bu hatalara dusebiliyoruz malesef salata falan yapsan kendine arada daha saglikli biseyler atsan agzina meselaAma doğru düzgün yemek yemedim ki hiç bugünşuan da yine acıktım mesela
Karbonhidrat tuketmek insani dahada aciktiriyor zaten canm ondan kendini ac hissediyosundur karbonhidrati azalttikca aclik hisside azalirAma doğru düzgün yemek yemedim ki hiç bugünşuan da yine acıktım mesela
Evet ya ben daha cok laf ettim pehhhGördün mü bak çok kızmadı bana ama bende bunu yerde bırakmam bu hafta kesin eksiyle gelicem
Iste hem ac kaliyorsun hem cok kalori aliyorsun ama hepimiz ara ara bu hatalara dusebiliyoruz malesef salata falan yapsan kendine arada daha saglikli biseyler atsan agzina mesela
Karbonhidrat tuketmek insani dahada aciktiriyor zaten canm ondan kendini ac hissediyosundur karbonhidrati azalttikca aclik hisside azalir
Harika canim
Canim sarmayi carsamba gunu yaptim, persembe Vanessayla bulusacagiz diye bir gun oncesinden hazirladim ki dun yemek derdim olmasin.Bende aylardir ilkkez yaptim.Aras okuldayken oda, yoksa ne mumkun :)
Harika
Cok guzel bir eksi canim
Tebrikler Huzurcum, listeye girisnde hayirli olsun..
Valla daim olsun bu azmin Busem , cok iyi gidiiyorsun..
Yorgun olman cok normal Fatimem, daha yeni dogum yaptin, bebegin cok kucuk, surekli ilgilenmek zorundasin, geceleri uyanir uykunu alamazsin...
Sen kilo vermek icin kendini ne zaman uygun hissedersen biz hep buradayiz, kendini uzme olur mu..
Her zaman yaz canim..
Tebrikler canim
Tebrikler Gamzecim, nasil oldun canim?
Supersin Goknurcum
Bu ne guzel eksiydi yaaaa
Citir mezunum tebrikler
Nerelerdesin aslicim?
Diyetin nasil gidiyor?
Cok guzel bir eksi kuzum
Tebrikler Deryacim
Adet yakinsa ekside olman bile guzel canim, ne var ne yok?
Harikasin neredeyse mezun olacaksin
Canim kesin kararliyim diyorsan onumuzdeki hafta aktif bir katilim sagla, listeye alalim Fatimem..
Tebrikler canisi, nasil gecti gunun?
Cok gecmis olsun canim, nasil durumu hastanizin, daha iyi mi?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz..
Fevkaladenin fevkinde
Mezun oldum olacagim canim :)
Ellerine saglik Ozlemim
haeshin oooo busem kizlara eski amazonlari gosterelim bu hafta
Guzel menu canim, su miktarinda gayet iyi, egzersizinde artmis :)
Harika bir menu su biraz az arttirirsan super olur :)
Hic bisey yememissin kuzum, su da icmemissin , bugun dunun acisini cikart, guzelce beslen...
Canim cok uzuldum , Allah korusun, esirgesin hepinizi bir daha yasatmasin..
Cok gecmis olsun, daha iyi misin bugun?
Ah yine atesliyiz Huzurcum...
Yarin odul ogunu yapabilirsin benden izin var
Borek odulluyse ye kesin
Bu ne bicim takim kaptani
Ozlemcim masallahin var odul dahi yapmiyorsun, beslenme duzenin cok saglikli, sapka cikariyorum sana
Suan ilaclarin etkisiyle atesi yok ama ilaclarin etkisi gecince ne olacak Allah bilir canim...
Amaninkanadali35
Bugün yine sağlıksız be kalorili beslendim
Niye böyle oluyor bilmiyorum kendime özel hazırlama isteği olmuyor öyle olunca kolayda ne varsa onu yiyorum herşeyi gözümün önünden kaldırdım
Şuan su içiyorum
Bugün yediklerim
Sabah 11 30
1 adet poğaça
5 adet kalem böreği
Öğlen
1 poğaça
Şimdi
Bir çatal makarna
İki çatal kısır
2 tane gofret minik
Bi.litre suyu bitirmeye çalışıyorum şimdi de
Bugün daha bişey yemek istemiyorım ama eşim gelince sofra kurucam ve illa eşlik etmemi ister kesin
O gelene kadar leslie yapıcam şimdi
Tiramisudan bari yiyeydin :)) Senin adina ben uzuldum bunlari gorupte yememek buyuk irade tebriklerMenüm
Bir tepsi odun ocağında kızartılmış patates biber patlıcan kızartması yanında sarımsaklı yoğurt
Sıcak dilimlenmiş bazlama
Kadayıflı muhallebi
Közlenmiş patlıcan biber salatası
El açma bol zeytinyağlı otlu börek
Tiramisu
Bunlara bakarak iki bardak çay, bir sade Türk kahvesi, bolca soğuk su içtim. Sadece baktım kokusunu bile içime çekmedim. Gerçek menümü eve gidince yiyip yazacağım
Gr almadım hatta zayıfladım 200 tl gün parası verdim onun ağırlığını attım
supersinMenüm
Bir tepsi odun ocağında kızartılmış patates biber patlıcan kızartması yanında sarımsaklı yoğurt
Sıcak dilimlenmiş bazlama
Kadayıflı muhallebi
Közlenmiş patlıcan biber salatası
El açma bol zeytinyağlı otlu börek
Tiramisu
Bunlara bakarak iki bardak çay, bir sade Türk kahvesi, bolca soğuk su içtim. Sadece baktım kokusunu bile içime çekmedim. Gerçek menümü eve gidince yiyip yazacağım
Gr almadım hatta zayıfladım 200 tl gün parası verdim onun ağırlığını attım
usenme kilo vermek istiyosan 1 yk yiyebilirsin fasulye , proteini sabah yumurta yeseydin alirdin cok zor degil yumurta haslamakAynen öyle ama evde tek olınva bide yorgun olunca üşeniuorım açıkçası şimdi kalkıp salata hazırlıcam
Evet ya ben daha cok laf ettim pehhh
Ahahhahilk gunden gozu korkmasin kankimin,
Menun gayet guzel olmus tatlim spordda guzeldükü menümü yazamadım çünkü saat 9.30da yattımçok yoruyor çocuklar beni.. bir de 1-2 gündür koşturmacadan çok yorulmuştum. herşeye ramen sabah yine yataktan zar zor kalktım nasıl bi uyukuysa
sabah
2 h yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
7 zeytin
öğlen
2 dlm peynirli salata
yoğurt
1 tbe
akşam
tavuk
2 bdk ayran
2 yk pirinç pilavı
spor
50 dk tabata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?