Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama ben ne yesem yazıcam diye söyledim dün o yüzdeb yasaklı bişeu de yesem yazarım
Soyle tabi canim bole bole elestiri alicaksin ki yememeyi ogrencen.canim bende oglanin tabaklarini siyiriyodum hep kiziyolardi ole ole biraktim yemeyi

Ama doğru düzgün yemek yemedim ki hiç bugün şuan da yine acıktım mesela
Iste hem ac kaliyorsun hem cok kalori aliyorsun ama hepimiz ara ara bu hatalara dusebiliyoruz malesef salata falan yapsan kendine arada daha saglikli biseyler atsan agzina mesela

Iste hem ac kaliyorsun hem cok kalori aliyorsun ama hepimiz ara ara bu hatalara dusebiliyoruz malesef salata falan yapsan kendine arada daha saglikli biseyler atsan agzina mesela

Aynen öyle ama evde tek olınva bide yorgun olunca üşeniuorım açıkçası şimdi kalkıp salata hazırlıcam

canım aras iyileşmedi mi hala tam olarak?

Amanin

dükü menümü yazamadım çünkü saat 9.30da yattım çok yoruyor çocuklar beni.. bir de 1-2 gündür koşturmacadan çok yorulmuştum. herşeye ramen sabah yine yataktan zar zor kalktım nasıl bi uyukuysa

sabah
2 h yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
7 zeytin

öğlen
2 dlm peynirli salata
yoğurt
1 tbe

akşam
tavuk
2 bdk ayran
2 yk pirinç pilavı

spor
50 dk tabata

Menüm
Bir tepsi odun ocağında kızartılmış patates biber patlıcan kızartması yanında sarımsaklı yoğurt
Sıcak dilimlenmiş bazlama
Kadayıflı muhallebi
Közlenmiş patlıcan biber salatası
El açma bol zeytinyağlı otlu börek
Tiramisu
Bunlara bakarak iki bardak çay, bir sade Türk kahvesi, bolca soğuk su içtim. Sadece baktım kokusunu bile içime çekmedim. Gerçek menümü eve gidince yiyip yazacağım
Gr almadım hatta zayıfladım 200 tl gün parası verdim onun ağırlığını attım

Tiramisudan bari yiyeydin :)) Senin adina ben uzuldum bunlari gorupte yememek buyuk irade tebrikler

supersin

Aynen öyle ama evde tek olınva bide yorgun olunca üşeniuorım açıkçası şimdi kalkıp salata hazırlıcam
usenme kilo vermek istiyosan 1 yk yiyebilirsin fasulye , proteini sabah yumurta yeseydin alirdin cok zor degil yumurta haslamak bol salata ekle ,

Menun gayet guzel olmus tatlim spordda guzel
Su nekadar ictin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…