Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Son anda patatesle mantiyi yemeyeydin keske canim birde gec saatte yemissin direk kilo olarak donus yapacak sana
Suda az icmissin. Ben kucuk su siselerini doldurup tezgahin ustune koyuyorum. Mutfagai gidp geldikce iciyorum.
Canini skan seni sinir eden durumda bir an evvel duzelir insallah..

Yok canm tam bugday ekmegi. Normalde cayi sekersiz icebiliyrm ama kahvalti yaparken azda olsa o seker tadini almam lazim yoksa kahvaltidan zevk almiyorum.
Dun gece toplasam 2 saat anca uyuyabilmisimdir. Gunboyuda kucuk kizimla ugrastim. O yuzden o uyudugu an bende yataga attim kendimi. Spor falan gormedi gozum. Bugun fazla yapar acigi kapatirim insallah
Guzel olmus menun
Son anda sigara boregini yemeyeydin iyiydi ☺

Yawrukush cocuklar bir an evvel iyilesirler insallah. Bizimkinin atesi yok ama huzursuzlugu tam gaz devam. Sanki surekli bir yerini cimcikliyorlar gibi agliyor. Allahim hepimizin cocuguna saglik sihhat versin

Canim onlar planda yoktu zaten yemicektim esim geldi ona yemek hazirladim ekmek arasi yoyordu sonra koray babasiyla yemek yemegi sever babani rahat birak dedim yiceksen kofte var manti var isitim getirim dedim babasina dondu baba doydum ben kofte mantii annne hammm dediii kalktim isitim az kofte patates az da manti biliyorum yemez ama 3 lokma alsa kar dedim essek agzina surmedi ya oturdum kendim yedim sanki cok rahatmisim gibi is cikariyorum basima bide yemez ne isitiyosun dimi.

Canim cok az yemissin senin biraz daha sut yapan seylwr yemen lazim ornegin aksam corbanin yanina guzel bi sebze yemegi harika olur du

Haklısın canım.
İnan çorbayı zor yedim, huysuzluğu üzerindeydi yine benimkinin, en son kaseyle gidib oturdum yanında da öyle bitirdim yemeği.. Çok yordu dün beni, yemek düşünemiyordum bile..

Bnde hep oyle yapiyorum biliyor musun
Kizim ne yerse kar diye ona yemek isitiyorum yapiyorum o yemeyince oturup ben yiyorum

Haklısın canım.
İnan çorbayı zor yedim, huysuzluğu üzerindeydi yine benimkinin, en son kaseyle gidib oturdum yanında da öyle bitirdim yemeği.. Çok yordu dün beni, yemek düşünemiyordum bile..
Senin bebegin ne kadarlik canm
Bu bebekler niye boyle huysuz ben anlamiyorum

Bnde hep oyle yapiyorum biliyor musun
Kizim ne yerse kar diye ona yemek isitiyorum yapiyorum o yemeyince oturup ben yiyorum
Ya sinir oldum kendime iste yemicek biliyorum ne diye isitiyorum yani kendime si irlendim baska bisey degil yani yine kendime zarar o saatte onlari yedim

Haklısın canım.
Haklisin kuzum sen lohusa sayilirsin daha yaninda yardimci kimse yokmu annen kayinvaliden falan gelmedimi kimse

Merhabalar kızlar Kozmogirl17 sabahtan bir ara takıldım burda öğleden sonra dışarı çıktık sonra yemek çocuk sonra rahatsızlandı öksürük kusma şükür ateşi olmadı giremedim buraya
Cumartesi menüm
Sabah 10:00 2 yumurtayla mantarlı omlet, 5 zeytin, 2 dilim kasar peyniri, 3 dilim sucuk domates salatalık kapya biber yedim

15:00 10 adet çiğ fındık

19:00 6 köfte+ salata

Spor sadece 6000adım suda 2 litre içtim

Çok çok geçmiş olsun daha önce kreşe falan gidiyomuydu kreşe başlayan çocuklar ilk yıl çok daha fazla hastalanır vücutları yeni mikroplarla tanıştıkları için belki doktoruyla görüşüp bağışıklık güçlendirici bişeyler başlanabilir. Bizde 3 hafta önce kreşe başladık ve herhafta öksürük burun akıntısı oluyo bir hafta ateşi çıktı allahtan ateş çok olmuyo. Tekrar geçmiş olsun üzüldüm

Menun guzel olmus canim ekmek hic yememissin

Menun guzel olmus canim ekmek hic yememissin
Saol canım ben low carb yapıyorum tahıl grubu ve bakliyat yok sadece kendi yaptığım badem ünlü yada keten tohumu ünlü ekmekleri yiyorum bu sabah kendime low carb pizza yaptım onu yicem en azından sabah yiyeyim dedim

İyi Pazar’lar herkese ben genelde yazılanları okuyorum ama kişi sayısı çok yaa yazılanları çok birleştiremiyorum konular bende parça parça kim ne yazdı sonuç ne o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar yorum çok yazamazdım Kişiler oturdukça konuları daha rahat takip ederim sanırım birde ben bu alıntı olayını tam yapamıyorum mesela alıntı yapıp yorum yapıyorsunuz ya sonra aynı mesajda yine alıntı yapıyorsunuz ona da yorum yazıyorsunuz, onu bilmiyorum telden girdiğim için mi olmuyor acaba

Evet tatlim yaaa gordum sonradan gecmis olsun simdi nasil cocuklar ayy herkesin minnaklar hasta cok dikkat et canim atesine menunu begendim gayet guzel

Nasil oluyor canim o pizza bi tarifmi versen bize

Gecmise takilma kuzum sen kisileri taniyinca kim ne yapmis ne demis olaya daha cok adapte oluyorsun bende gecenlerde diyorum ben ilk geldigimde biri bana sole demisti biri bole demisti kim o diyen diye kizlara soruyorum emin ol aliscaksin.

Senin bebegin ne kadarlik canm
Bu bebekler niye boyle huysuz ben anlamiyorum

Yarın 1 aylık oluyor :)

Haklisin kuzum sen lohusa sayilirsin daha yaninda yardimci kimse yokmu annen kayinvaliden falan gelmedimi kimse

Gelip gidiyor ikisi de ama yanımda kalmıyorlar.. Sağolsun kayınvalidem yemek gönderiyor, öyle olunca işim biraz hafiflemiş oluyor.. İnan bir yemeği zar zor ortaya çıkardım sabahtan beri, sürekli bir ağlama hali, bir derdi de yok yani çok şükür, emzik kavgası yapıyor :) düşünce hemen uyanıp ağlıyor, bana kalırsa hiç vermicektim ama ver ver rahat olur dediler, işte bu da emzik vermenin sonu..

Çok geçmiş olsun canım..
Dikkat edin çocuklara, nedir bu böyle büyükler hasta çocuklar hasta

Geldim balım geldim.. Hafta sonu temizliği işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…