- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Canim cok guzel bir hatirlatma tesekkur ederiz :)Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Bugün saferi ayının ilk çarşambası. Sadak vermeyi unutmayalım inşallah
Menun guzel canim ama sporun az olmus ,normalde cok guzel yuruyusler yapiyorsun..01.Ekim Salı menüm
Öğle 12:30
Lorlu yumurta
Yeşil zeyrin
Domates kelek
Közlenmiş biber
1 kase ev yoğurdu
Akşam 18:00
2 porsiyon etli kuru fasulye
Turşu
Su
3 litre
Spor
200 ip
@Melegimkorusun
Eski menulerine kiyasla guzel bir menu olmus canim, hic egzersiz, yuruyus ya da ev isi var mi?Eki Görüntüle 2541264
Kabak tatlısını biraz yedim tahinli olduğu için sevmedim arkadaşa verdim.
Akşam yemeğim ( foto çekmemişim artık foto çekerim
Taze fasulye
Limonlu soğanlı Maydanoz salatası
Yoğurt.
Aşure.
sabahlari kahvaltıdan sonra şekersiz kahve içtim.
ara ögünlerde mandalin ve leblebi yedim.
spor: 4984 adım
Cok gecmis olsun canim, benim kucuk oglum 2 hafta hasta idi, daha dun toparlandi.günaydin kızlar.
kızım hastalandı.
ateşi 38 ye çikti ve burnu akması.
üstünü açık tutuyoruz düşsün diye.
eşim de bana kızıyor çocuğu sen hasta ettin soğuk havada dişariya çikarttin diyo. suçunu bana ve ailemde ariyor
bakan kv.. onlara bişey dediği yok
acayip firçaladim...
o kadar pimpirikli ki
hiç sevemiyorum eşimin bu huyunu. bişey oldu mu dank ediyor.
Ates, havale, enfeksiyon, zaturre ne ararsan vardi.
Ama eslerin birbirine suc bulmasi hic guzel degil, siz bir takimsiniz, berabersiniz bu yolda.
Biriniz bir seyi eksik yaparsa digeri tamamlar, boyle surekli suclamalarla hayat zorlasir Aslicim..
Kolay gelmistir insallah Fatimem nasilsin, bitti mi islerin?Günaydın kızlar
Dünkü dinlemeden sonra bugün enerjik uyandım sonunda :)
Günler sonra temizlik yapacağım, 2 oda 1 mutfak beni bekliyor
Bebeğim de sakin bugün, inşaAllah böyle devam eder de ben de işlerimi bitiririm..
Canim dunku menunde kacamaklar var ama hasta oldugun icin spor cezasi gelmeyecek muafsin.1 ekim menun ayyy ekim gelmis resmen simdi farkettim.
Eki Görüntüle 2541271 Eki Görüntüle 2541272 Eki Görüntüle 2541273
Sabah misafirlikteydim aksamkide misafirlikteydi ve saat 3 tu aksam yemegi dedigim sonra eve gidince aciktim 6 gibi ekmek arasi yaptim saralle yedim bi avuc kadardi ekmekte yani 1 buyuk dilim vardir.gece yine krizim tuttu acili eti crax gecti elime onu yedim uyudum sonra spor aktif bisey gok ama bahsettigim gibi ev merdiveliydi benimde in cik yapan ve yapmaya calisan iki veletim vardi baya bi hareket halindeydim
Kizlar bu yediklerimle alakalimi bilmiyorum ama bbugun cokkkk sis hissediyorum kendimi yani karnim goguslerim elim yuzum bile dunden beri rahatsiz ediyor beni sisligi muhtemelen gecikmemin sebebi olsamda rahatlasam regl bugunde arti geldim zaten morelim bozuldu bugun dikkat ederim ama bu sislik nolcak bilmiyorum
Dun suyuda 1 .5 anca olmustur.
Daha iyi misin bugun kuzum?
Canim zaman zaman her seyin ustuste geldigi , hicbir seye yetisemedigimiz, hayatin siradanlastigi vs vs oluyor hepimize.IKI Gunudr hem yediklerim hem saglik olarsk hic iyi degilim kizlar pzartesi sabah normal kahvaltimi ettim disari ciktigimiy icin saat 4 te cok kötü kendimi kaybederek buyuk bi patates kuzartnasi yedim o da yetmezmis gibi eve gelince 18.30 da bi kase seeksiz ama sonucta meyveleeden gelen sekeri olan asure yedim saliya gelirsek sabahtan sonra bayginlik gecirfgim icin
Yine saat 15 gibi 2 kasik yesilmercimekli bulgur pil
4 kasik sulu köfte 3 kasik yogurt yedim
19 dads cocuklaraönceki gün seleriz unsuz yagsiu muzve hindistancevizinden kel yedim iki dilim
kafam öyle karışık ki yani Salı gününe bakarsak aslında çok kötü beslenmeden beslenmedim ama aralıklı oruca yani sabah ve akşam beslenme tarzına uygun değil ben de kafamı ona Taktığım için sanki çok kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum Bugün de çok kötü bir baş agrısıyla uyandım iki gündür zaten evde olmadığım için ortalık berbat böyle hersey üst üste moralim cok bozuk hicbşrsey yapasım gelmiyor icimden kızlar bana bi el atın kayıp gitmek istemiyorumKozmogirl17 Yawrukush @AKovser
Ama senin bir hedefin var, kilo vermek istiyorsun, guzel bir plan yap, gununu, hatta haftani planla ve takima sorumlulugunuda unutmadan silkelenip kendine gel.