Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar

Bugün saferi ayının ilk çarşambası. Sadak vermeyi unutmayalım inşallah
Canim cok guzel bir hatirlatma tesekkur ederiz :)

01.Ekim Salı menüm

Öğle 12:30
Lorlu yumurta
Yeşil zeyrin
Domates kelek
Közlenmiş biber
1 kase ev yoğurdu

Akşam 18:00
2 porsiyon etli kuru fasulye
Turşu

Su
3 litre

Spor
200 ip

@Melegimkorusun
Menun guzel canim ama sporun az olmus ,normalde cok guzel yuruyusler yapiyorsun..

Eski menulerine kiyasla guzel bir menu olmus canim, hic egzersiz, yuruyus ya da ev isi var mi?

Cok gecmis olsun canim, benim kucuk oglum 2 hafta hasta idi, daha dun toparlandi.
Ates, havale, enfeksiyon, zaturre ne ararsan vardi.
Ama eslerin birbirine suc bulmasi hic guzel degil, siz bir takimsiniz, berabersiniz bu yolda.
Biriniz bir seyi eksik yaparsa digeri tamamlar, boyle surekli suclamalarla hayat zorlasir Aslicim..

Kolay gelmistir insallah Fatimem nasilsin, bitti mi islerin?

Canim dunku menunde kacamaklar var ama hasta oldugun icin spor cezasi gelmeyecek muafsin.
Daha iyi misin bugun kuzum?

Canim zaman zaman her seyin ustuste geldigi , hicbir seye yetisemedigimiz, hayatin siradanlastigi vs vs oluyor hepimize.
Ama senin bir hedefin var, kilo vermek istiyorsun, guzel bir plan yap, gununu, hatta haftani planla ve takima sorumlulugunuda unutmadan silkelenip kendine gel.

Canim her ne yediysen yedin, lutfen menunu yaz ki ona gore ceza gelsin.
Hic degilse leslie ve ceza ile biraz yediklerini yakabilesin..
Sabah 7.30
Sutlu gevrek
3 ceviz
Elma

Ara
1 mandalina

Oglen 13.00
Doner(nasil gaflete dustum bilmiyorum )
Ayran

Aksam 18.00
Dunden kalan tavuk haslama

Su en az 2lt

Spor:30 dk leslie

Cok guzel bir gun olmus canim, 2 ogun ile diyeti nasil gidiyor, vucudun iyice adapte oldu mu Hulyacim?
Gunun nasil gecti?

Bende regli oldum ilkkez bugun eksi gordum ,artik son kilolar oldugu icin benimkile ,bir ileri bir geri oluyor busem, epey zorlaniyorum.
Seninde reglin gelir hemencecik umarim, tartiyi kafana takma, boyle +lar, -ler oluyor, olacak.
Sen diyetine harika devam ediyorsun boyle devam canim...

Kozmo kaptanım tereyağını kızdırıp mantımın üstüne döktüm bugün artıdayım dengesizce o yüzden Cuma’ya kadar yorum yapmayacağım. Zira bugün şok oldum artıyı görünce

Sabah 7.30
Sutlu gevrek
3 ceviz
Elma

Ara
1 mandalina

Oglen 13.00
Doner(nasil gaflete dustum bilmiyorum )
Ayran

Aksam 18.00
Dunden kalan tavuk haslama

Su en az 2lt

Spor:30 dk leslie
Doneri ekmek ya da durumle yedigini varsayiyorum, yinede kotu bir menu degil.
Bende sen bugun menumu bozdum deyince epey endiselenmistim acikcasi ama korktugum gibi olmamis :)
15 dakika dans cezasi gelecek canim, guzelce erisin donerin ekmekleri :)

Cok guzel bir gun olmus canim, 2 ogun ile diyeti nasil gidiyor, vucudun iyice adapte oldu mu Hulyacim?
Gunun nasil gecti?
Güzel gidiyor canm normalde diyetim 3 ögün ama evde değildim iki öğün oldu ama ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyom ondan sıkıntı olmuyor azalttım sadece porsiyonları . Günüm güzeldi misafirlikteydim güzel geçti senin günün nasıldı ?

Aynen diyet süper gidiyor. Çok iyiyim. Bugün kan verdim bakalım değerlerim nasıl çıkacak çok merak içindeyim.

Bende 2 ogunu denemek istiyorum onumuzdeki hafta , 2 ana 2 ara ogun seklinde :)
Ne guzel keyifli vakit gecirmissin, bizim burda gun yeni basladi canim, saat sabah 9.50 burada ama dun misafirlerim vardi bugunu biraz sakin gecirmek istiyorum :)

Çok geçmiş olsun canım. İnsan çocuğu hastalanınca sağduyu falan kalmıyor. Doğru değil yaptığı ama o panikle hayatta farketmez hatasını boşver.

Bende 2 ogunu denemek istiyorum onumuzdeki hafta , 2 ana 2 ara ogun seklinde :)
Ne guzel keyifli vakit gecirmissin, bizim burda gun yeni basladi canim, saat sabah 9.50 burada ama dun misafirlerim vardi bugunu biraz sakin gecirmek istiyorum :)
Bencese denemelisin daha iyi oluyor ara ögünde iki badem iki fındık tutar seni sıkıntı olmaz :) oo orda daha yeni gün başlıyo bursa akşam oldu bencede bugun dinlen ve kendine ayır takıl öyle

Yaaaa sen mezun oldum diye salar mısın yakında gelirsin geri böyle yemeye devam edersen bi crax da benim için aç

Bencese denemelisin daha iyi oluyor ara ögünde iki badem iki fındık tutar seni sıkıntı olmaz :) oo orda daha yeni gün başlıyo bursa akşam oldu bencede bugun dinlen ve kendine ayır takıl öyle
Gunu kendime ayirmam zor 2 cocukla ama Hulyacim, en azindan Aras uyudugunda kahve icip, kitap okumak gibi bir fikrim var, bu bile yeter :)

Ah bu esler, kendileri bir sey yapmasin, her seyi kadinlardan beklesin, unutulup, araya kaynayinca vsde hemen hesap sorsunlar..
Bazen agizlarina kurekle vurasim geliyor :))

Canim hergun duzenli menunu yaziyorsun.
Menulerine dikkat ediyorsun.
Emzirdigin icin asiri sert bir diyet yapamazsin, sadece duzenli beslenmen yeter.
Egzersiz olarak da cocuklarin pesinden kosman, ev isi zaten egzersiz sayiliyor.
Birde leslie ya da ev egzersizi eklersin (mekik, ip atlama gibi) tamam iste, olmayacak bir sey yok...

Su dakika itibariyle caydanligimi yakiyormusum valla tee 9 da demledim cayi hala icemedim biliyomusunuz daha simdi kahvaltimi yapicam insallah
Hay Allah ya kendime hep derim, kafam bir dunya, gecen seneden beri 2 kez Akinin okuldan cikis saatini unuttum, Vanessa aldi Akini sagolsun, o kdar dolu ki kafamiz, her sey normal...

insallah canim, kac gyundur dikkat ediyorum ama spor yapmiyorum bir sislik var uzerimde.
Kuzucugunla acin cocuk sarkilari dans edin 15 -20 dk Deryacim ,hem dans, hem oyun , bir tasla 2 kus :)

Cok guzel menu canim :)

İnşallah. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. karışık hayatımı yoluna koyar koymaz uğrarım. Görüşmek üzere
Insallah canim her sey gonlunce olsun, buradayiz her zaman bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…