Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende gecen cumartesi borek yedimde yemez olaydim,

Slm herkese yeni uğrayabildim fena halde kaptım şifayı hiç halim yok
Bugünkü menümü yazıp kaçıyorum hemen uyuyacağım kolum kalkmıyor oğlan hasta ben hasta
Çarşamba menüm
7:30 yarım fincan Hindistan cevizli kahve
10:30 kaşarlı omlet, yarım avakado , birkaç dilim gouda peyniri, 1 dilim tereyağlı low carb ekmeğim
15:00 1 küçük dilim ev yapımı browni ( cheat day niyetine, evdekilere yapmıştım geçen gün)
19:00 kıymalı kabak yemeği, yoğurt)
Su 2lt geçti sanırım
Spor 5000 adım ( çocuğu okula bırak al derken )
Ellssa
Yawrukush (browni yedim ama )

Oyy masallah bu kuzucana ve tabiki sanada canim, o kadar ev isine ragmen yuruyusunude aksatmadin.
Ne guzel mevsim sonbahar ,yapraklar, hafif kapali havaa, missssss...
ev isi rutin canim , aksatirmiyim hic FitFiliz , bana sisko patates diyo sonra, sizin oralar nasil , baktimda millet balkabagini hazirlamis ,toplayip kabak tatlisi yapasim geldi

gecmis olsun , ihlamur ,elma cekirdegide dahil,karanfil, limon ,cubuk tarcin kaynat ic oglusada icir .

ev isi rutin canim , aksatirmiyim hic FitFiliz , bana sisko patates diyo sonra, sizin oralar nasil , baktimda millet balkabagini hazirlamis ,toplayip kabak tatlisi yapasim geldi
Bugun gordum cok ilginc kabaklar, cadilar bayrami yaklasti diye heralde, sanki tornadan cikmislar tupturuncu yuvarlak. Sanirim yenmez onlar emin degilim

Bugun burda muzeye gittik bir Tarti var ustune cikinca hangi hayvanla ayni kiloda oldugunu olcuyor. Ben karinca-yiyenle ayni kilodaymisim

Pazartesi donuyorum, cok sey getirmisim o yuzden az alabilicem ne alirsam artik. Simdiden doldurdum valizimi sorma canim
Ben de cok ozledim o muhabbetlerimizi yaa

Gecmis olsun canm acil sifalar
Zencefil elma bal limonu kaynamis suya koy ilik ilik ic. Gribe cok iyi geliyor. Bnm icin en etkili ilac bu.

Merhaba hastalıklar bitmedi daha yeni kendime gelebiliyorum. Tam toparlanirien eşim kaza yaptı çok şükür hicbirseyi yok verilmiş sadakamiz varmış araba çok kötü ama sadece kas agrisiyla kurtuldu o yüzden giremedim günlerdir
Yarın dönüyorum tekrar kaldığım yerden devam şubata kadar 25 kilo vermeliyim o yüzden tempomu hizlandiriyorum :)

Iyi cok sevindim canim, biran evvel toparlan insallah..
Gecmis olsun Koray'a cocuklar hergun boyle kazalar atlatiyor dedigin gibi, Allah beterinden esirgesin...
Amin cani hepimizinkini
bitti islerim ,camasirlari katlayip ,utu yapcam zor kismi yikamakti zaten camasirlari,yemek yapicam lisaya ayri denize ayri esime ayri yemek yapiyorum hergun,siz daha iyisiniz umarim.
Al bendende okadar dun katladigim 3 makina camasiri yerlerine yerlestjrcek vakit bulamadim dr git parka git iki cocuga ayri yemek yap kocaya yemek yap kendin hepsinden azicik azicik derken cok kacir.bide aksam kaynanacimla kayinpedercigim pesine kaynimla yeni elticigim geliverdi valla sabahtan beri firsat bulup supuremedigim evi varya 5 dakikada yaladim yuttum resmen misafirin gucu diye buna denir bide guzel ac gelmisler bide yemek cikardim helali hos olsun bulasigi bilmem nesi daha hala cocuklar ayagimda mesaimde 8 de basladi yani ayyy ne yzdim yine nokta virgul koymadim anlatin siz birazda beyin jimlastigi yapin yazdiklarimi cozene kadar ahahahhaha
Allah korusun beterin den kasla goz arasinda oluyo kuzucuklara ,
aynen ole dikkat et derken bi baktim paldir kuldur indi asagi bi var bi yok oldu gulsemmi aglasammi bilemedim cokta vurdu yavrum kafasi dana iste tepelerde oynarsa
Ahha ketocu arkadaşım olacak süper
Ketocumu ararsin craxcimi ararsin peynircimi ararsin ne ararsan var bu grupta
Low carb da yapabilirsin. Ben yapamıyorum ketoncuklarımı korumam lazım bence çok deli ihtiyaç duymuyorsan ve kilo vermen duraklamaya uğramadıysa yapma. Uzun süre kilo veremediysem şaşırtma amaçlı yaparsın.
Nece konusuyonuz yaw siz ayyy hic yapamam bole denisssik diyetler yerli mali yurdun mali 3 ana ogun 3 ara ogun tamam ohhh mis ne o ole onu yeme bunu ye bunu yeme beni yeee
Hahahaha senin başka zulaları patlatasım var beni crax la kandıramazsın
Bak simdiii ne zuulasiymis oooo sarap zulasi falansa hemen damliyi verim ortama
Sabah dagit aksam topla cumaya kadar topla kendini arti gelirsen hepimiz yeriz seni
Caktik caktik bizden kacarmi ozgeee
Ankee yazligina gitcez diye girmiyo bence ,,tamam tamam gelmiyoz . sen yeterki burayi ihmal etme.
Gamze ye karabatak diyorum bosuna mi kesin yine kilo alcak gonulmeyvesi bir gamze 2
Gecmis olsun canim guzel menuyu browni bozmus sanki
Sizi niye alintiladiysam
Gecmis olsun canim allah beterinden saklasin bununla atlatmissin .hadi ozaman hayirlisi

davet siz misafirin varmis.benim mesaide sabah 7 aksam 10 da bitiyo, iyiki bana misafir gelmiyo,

davet siz misafirin varmis.benim mesaide sabah 7 aksam 10 da bitiyo, iyiki bana misafir gelmiyo,
Kaynana koyden dondu ya bitmez benim davetsiz misafirlerim giderkende siparis veriyor yarin babannenin yanina hastaneye gitmezsem siz gelin bana heee olur dedim cok sevisiyoruzda kendileriyle

Benimde 10 da biterdide oglen uykularini aksam ustu yaptilar virazda cok uyudular o yuzden bu saate biraktim tek umudum sabah 7 de 8 de kalkmasinlar cok mu bisey istiyorum 9 a kadar deliksiz uyusam

Gonulmeyvesi nerdesin kiz , gene ne yedin itiraf et.

Dün yaptıklarımın hepsinden yedim malesef
Ama bu sabah eksi çıktım tartıdaaa
Pazar günü annemde tartıldım yok artık demiştim resmen çok fazla çıkmıştım hemde kendimi çok fit hissederken 2 kiloya yakın farketmiş bugün hayır bi anda mı aldım verdim anlamadım bence şişkinlik vardı diye düşünüyorum
Kilomu cuma günü söylicem

onun sesi cikmayinca kesin ciz lara dokunmustur ,ondan gelmiyo , Gonulmeyvesi gel beni yalanci cikar agzima biraey surmedim de acim ac de lutfen

Ahh canım beni tanımışsın resmenn aslında bugün aç gezdim akşam çayını yapmasaydım bence bana aferin derdin

Çok şükür iyiyim kaptanım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…