Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet kuzum ben diyet amacli yaptim ama doymadim nedense

Valla su menulere cok ozeniyorum

Canim gonlunuze gore bir ev bulursunuz umarim.
Cok gecmis olsun dolandirilma durumu atlatmissiniz, bir daha basiniza oyle birsey gelmez insallah.
Bizlerde iyiyiz canim, arada gel cee ee de olur mu:)
Gorusmek uzere..
İnşallah. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. karışık hayatımı yoluna koyar koymaz uğrarım. Görüşmek üzere

ketozenik diyeti nasıl oluyor ben anlayamadim onu.
Ketojenik diyet yag alimini arttirip karbonhidrat aklimini azaltmayi hedefleyen bir diyet canim, daha once de denemek istemistim ama bir turlu yapmak nasip olmadi ,. Umarim bu sefer yaparim.

İnşallah. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. karışık hayatımı yoluna koyar koymaz uğrarım. Görüşmek üzere
Kelebegim hersey gonlunce olsun, ve her zaman ozellikle annelerin, eslerin unuttugu onemli bir noktayi asla unutma. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin :* Once sen

Bakalim 2 hafta sonra kendim hazirlayacagim ketojenik becerebilirsem. Cunku bu sirkette ketojenik menu hazirliyor ama 2 katindan bile fazla fiyat verdiler ketojenik cok et ve yag icerdigi icinmis
öğlen yemekte çoğunlukla etli.
akşam ben sebze yapıyorum çünkü eşim istemiyor. etli tavuklu

Kelebegim hersey gonlunce olsun, ve her zaman ozellikle annelerin, eslerin unuttugu onemli bir noktayi asla unutma. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin :* Once sen
Amin. Bende unutuyorum o noktayı. Kendimizi hep sona atıyoruz hep maalesef. Ama aklımda bulunacak tavsiyen

şekersiz bi hayata alıştım dün kaynanam geldi şekersiz çay içtim.:)
çayı açik içerim koyusu iyi olmuyor.
çayı baya azalttım.;
misafire göre içiyorum.
kahveyi günde bi kez kupa içiyorum oda sabahlari
günün dinç sağlamam için...
çikolata tadini unutmuşum yemiyorum dün eşim çikolata almiş yemem:)

Slm arkadaşlar dün hiç giremedim çocuğu okuldan sonra doktora götürdüm bende kötüydüm bende muayene oldum ordan geldik ev kötü durumdaydı tüm evi baştan aşagı temizledim akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım Yawrukush yavaş yavaş alışıyorum hastalıklardan bir türlü giremiyorum

1 Ekim Salı menüm

7:30 Hindistan cevizli kahve
10:30 kaşarlı omlet yarım avakado 3dilim kaşar peyniri domates salatalık
12:00 6 tane kadar çiğ fındık
19:00 kendime lizzanın low karb ekmeği yapmıştım ondan 2 dilim yedim ton balığı yanına ve 1 tursu yedim ( yemeğim geç oldu ben temizliğe dalıp saati farketmemişim )

Su 2lt sanırım içtim
Spor 5000 adım ve 3 saat ev temizliği
Ellssa

Arkadaşlar aranızda low carb yapan başka var mıydı? Cheat day yapıyor musunuz ve yapıyorsanız bu cheat day da şeker içeren gıda yenebilir mi? Ben 10 gündür low carb yapıyorum ce hiç daha cheat day yapmadım normalde her 7.gün yapılıyor ama yapmaya korkuyorum daha

Süper canım

Haklısın kuzum güvenmek benim icin cok zor cidden

Harikasin canim, masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…