Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar sabahin koru kalkilirmi ya butun gece yagmur yagdi hava yine sogudu oysaki biz yeni soyunmustuk coluk cocuk simdi yine ustuste giyin
Gunaydin Ozlemcim, yaa sogumasin tam donucez soguk mu olacak
Zaten burda hafiften donduk hasta oldum giderayak.
Sen napiyonsun bakalim? Kilonu koruyor musun/ ya da devam mi ediyosun tatlim zayiflamaya?

Kaptanım içine mi doğdu... grip oldum şimdi de
Öbür ilaçlarım bitmemişti oysa daha

Gunaydin Ozlemcim, yaa sogumasin tam donucez soguk mu olacak
Zaten burda hafiften donduk hasta oldum giderayak.
Sen napiyonsun bakalim? Kilonu koruyor musun/ ya da devam mi ediyosun tatlim zayiflamaya?
Bu hafta 200 gr artida ciktim mezun olunca biraz dagittim toparlancsm insallah vermem gerek daha canim
Gecmis olsun tam donmek uzereyken kotu olmus valla hava bi haftadir sicacikti bugun serinledi yine hafta ici sogucakmis yagicakmis

Biraz iyi çok şükür.
Fakat antibiyotikl kıza alerji yaptı sivilce gibi oldu her yeri

Günaydın uykusuz anne :)
Benimki de erkenden uyandı mecbur ben de kalktım tabi..
Havalar serinledi artık, bundan sonra sıcağı biraz zor görürüz, malum ekim geldi..
Evet kuzum ya serinledi ya kis gelsin ya yaz arasi cok zor oluyor
Mecbur kalkiyoruz napcan el mahkum gerci calisiyordum ben cocuktan once aliskinim erken kalkmayada bazen insan uyumak istiyor

Kizlar gunaydin,ben Sibel listeye baktim cok degismis ben nerdeyse 1 senedir yokum,izne ayrilmistim donemedim,simdi 11 kilo fazlayla donuyorum malesef,araniza alirmisiniz tekrardan
Hosgeldin canim tabikide aliriz formumuzu doldurabilirmisin canim 1.sayfadaki

Kullanıcı Adı : sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ögretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: gecici olarak yurtdisi
Boyunuz :169
Kilonuz:82.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : universite sonrasi almaya basladim,baslarda cok rahatsiz etmemis demekki yemeye devam ettim ,verdim ara ara ama hicbirzaman tam olmadi,geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ozguven sifir,kendimi cok kotu hissediyorum,istedigimi giyememek,aynada istedigim kisiyi gorememekten biktim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Hosgeldiniz
Dilediginiz kiloya ulasirsiniz insallah

Bnm kucuk kizin vucudunda da isilik gibi bir seyler cikti. Acaba bizimki de mi antibiyotiten oldu. Antibiyotigin adi neydi
Ya benimkindede cikti isilik gibi tek bi noktaydi simdi buyudu 3 4 parmak kadar kipkirmizi benek benek 4 gun once kortizonlu bi kreme basladim biraz gerilemisti simdi yine kizarmis anlamadim ben ya pazartesi cildiyeye goturmem sart oldu

Tesekkurler canim tekrardan hosgeldin

Ya benimkindede cikti isilik gibi tek bi noktaydi simdi buyudu 3 4 parmak kadar kipkirmizi benek benek 4 gun once kortizonlu bi kreme basladim biraz gerilemisti simdi yine kizarmis anlamadim ben ya pazartesi cildiyeye goturmem sart oldu
Bizimki ufak ufak boynunda belinde falan var. Bn atesi disina vurmus diye dusunuyordum ama arkadas alerji diyince acaba bizimkide mi oyle diye dusundum.

Bizimki ufak ufak boynunda belinde falan var. Bn atesi disina vurmus diye dusunuyordum ama arkadas alerji diyince acaba bizimkide mi oyle diye dusundum.
Benim oglaninki tek bitane sivilce gibiydi gecmiyordu dr krem verdi surdum yayildi 10 gundur ayni duruyor 3 4 gun once baska krem verdi biraz solmustu rengi bugun yine cosmus kizariklik

Benim oglaninki tek bitane sivilce gibiydi gecmiyordu dr krem verdi surdum yayildi 10 gundur ayni duruyor 3 4 gun once baska krem verdi biraz solmustu rengi bugun yine cosmus kizariklik
Aa bnm kizimin kolundada ayni dedigin gibi oldu. Kucuk sivilce gibiydi doktora goturduk. Sinek isirmis. Enfeksiyon kapmis dedi. Antibiyotikli krem yazdi. Ama dahada artti simdi kolunda para gibi kizariklik var. Bu hafta ici yine goturduk. Advantan krem verdi. Gecmezse cildiyeye goturun dedi. Simdi kuruyor gibi ama hala iz var kolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…