Gunaydin Ozlemcim, yaa sogumasin tam donucez soguk mu olacakGunaydin kizlar sabahin koru kalkilirmi ya butun gece yagmur yagdi hava yine sogudu oysaki biz yeni soyunmustuk coluk cocuk simdi yine ustuste giyin
Kaptanım içine mi doğdu... grip oldum şimdi deAh canim benim cok duygulandirdin beni, kesenize bereket olsun diyeyim...
Yuruyusunude yapmissin, kahve keyfi bile yapmissin ne guzel..
Kuzular nasil?
Canim menun sahane, ben boyle 3 ogun yersem doyarim 1 gunde:)
Seni azminden operim hatun :)
Daha iyi misin Huzurcum moral olarak, diyet olarak..
Tatiliniz de keyifli gecer insallah..
Ahh canim Feyzos senden haber almak ne guzel..
Iyi oldugunu duydum icim rahatladi..
Dahada iyi ol canim, grip falan olmadanda ayaga kalk insallah..
Bu hafta 200 gr artida ciktim mezun olunca biraz dagittim toparlancsm insallah vermem gerek daha canimGunaydin Ozlemcim, yaa sogumasin tam donucez soguk mu olacak
Zaten burda hafiften dondukhasta oldum giderayak.
Sen napiyonsun bakalim? Kilonu koruyor musun/ ya da devam mi ediyosun tatlim zayiflamaya?
Hangi şehirdesin tr de hocam senGunaydin Ozlemcim, yaa sogumasin tam donucez soguk mu olacak
Zaten burda hafiften dondukhasta oldum giderayak.
Sen napiyonsun bakalim? Kilonu koruyor musun/ ya da devam mi ediyosun tatlim zayiflamaya?
Tamm cozdum nasil yapilacagini. Bir an anlamamistmEki Görüntüle 2542394
Arkadaslar su isaretledigim egzersiz tam olarak nasil yapiluiyor ?tam cozemedim.
Biraz iyi çok şükür.Ablacim sen yinede tamamen birakma takima, arada gelebildiginde ugra...
Iyiyim canim bildigin gibi 2 cocuk, ev ,es kosturuyorum.
Sende ne var ne yok?
Nasil oldu kizin daha iyi mi Aslicim?
Depiniyorum lafina cok guldum :))
Spor yelpazemiz cok genis takimcaaaa :)
Menu guzel cok,
Su guzel cok,
Brownide guzeldi bence cok,
Sporda fiyakali cok,
bende operim cooook
Ben onu @Harpy diye hatirliyorum, unlu oldu o konuda, yanlissan duzeltin
Cok keyifli oluyor Busem, kapisalim mi :)))
Canim tasinma arifesindesin ,saglik olsun..
Ne durumdasiniz?
Insallah sen sohbete, motivasyona gel 1.de oluruz, ben haftaya mezunda olurum :))
Kep atacam daha durun
Canim iyiyim cok sukur, Aras da iyi, sen nasilsin?
Hafta sonu full calisacak misin?
Daha iyi misin is yerinde?
1 tane halleyden odul olur mu, 2-3 tane yeseydin, bu ne azicik :)
Evet kuzum ya serinledi ya kis gelsin ya yaz arasi cok zor oluyorGünaydın uykusuz anne :)
Benimki de erkenden uyandımecbur ben de kalktım tabi..
Havalar serinledi artık, bundan sonra sıcağı biraz zor görürüz, malum ekim geldi..
Hosgeldin canim tabikide aliriz formumuzu doldurabilirmisin canim 1.sayfadakiKizlar gunaydin,ben Sibel listeye baktim cok degismis ben nerdeyse 1 senedir yokum,izne ayrilmistim donemedim,simdi 11 kilo fazlayla donuyorum malesef,araniza alirmisiniz tekrardan
Doldurdum cok tesekurlerHosgeldin canim tabikide aliriz formumuzu doldurabilirmisin canim 1.sayfadaki
Bnm kucuk kizin vucudunda da isilik gibi bir seyler cikti. Acaba bizimki de mi antibiyotiten oldu. Antibiyotigin adi neydiBiraz iyi çok şükür.
Fakat antibiyotikl kıza alerji yaptı sivilce gibi oldu her yeri
HosgeldinizKullanıcı Adı : sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ögretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: gecici olarak yurtdisi
Boyunuz :169
Kilonuz:82.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : universite sonrasi almaya basladim,baslarda cok rahatsiz etmemis demekki yemeye devam ettim ,verdim ara ara ama hicbirzaman tam olmadi,geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ozguven sifir,kendimi cok kotu hissediyorum,istedigimi giyememek,aynada istedigim kisiyi gorememekten biktim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Ya benimkindede cikti isilik gibi tek bi noktaydi simdi buyudu 3 4 parmak kadar kipkirmizi benek benek 4 gun once kortizonlu bi kreme basladim biraz gerilemisti simdi yine kizarmis anlamadim ben ya pazartesi cildiyeye goturmem sart olduBnm kucuk kizin vucudunda da isilik gibi bir seyler cikti. Acaba bizimki de mi antibiyotiten oldu. Antibiyotigin adi neydi
Tesekkurler canim tekrardan hosgeldinKullanıcı Adı : sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ögretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: gecici olarak yurtdisi
Boyunuz :169
Kilonuz:82.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : universite sonrasi almaya basladim,baslarda cok rahatsiz etmemis demekki yemeye devam ettim ,verdim ara ara ama hicbirzaman tam olmadi,geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ozguven sifir,kendimi cok kotu hissediyorum,istedigimi giyememek,aynada istedigim kisiyi gorememekten biktim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Bizimki ufak ufak boynunda belinde falan var. Bn atesi disina vurmus diye dusunuyordum ama arkadas alerji diyince acaba bizimkide mi oyle diye dusundum.Ya benimkindede cikti isilik gibi tek bi noktaydi simdi buyudu 3 4 parmak kadar kipkirmizi benek benek 4 gun once kortizonlu bi kreme basladim biraz gerilemisti simdi yine kizarmis anlamadim ben ya pazartesi cildiyeye goturmem sart oldu
Benim oglaninki tek bitane sivilce gibiydi gecmiyordu dr krem verdi surdum yayildi 10 gundur ayni duruyor 3 4 gun once baska krem verdi biraz solmustu rengi bugun yine cosmus kizariklikBizimki ufak ufak boynunda belinde falan var. Bn atesi disina vurmus diye dusunuyordum ama arkadas alerji diyince acaba bizimkide mi oyle diye dusundum.
Aa bnm kizimin kolundada ayni dedigin gibi oldu. Kucuk sivilce gibiydi doktora goturduk. Sinek isirmis. Enfeksiyon kapmis dedi. Antibiyotikli krem yazdi. Ama dahada artti simdi kolunda para gibi kizariklik var. Bu hafta ici yine goturduk. Advantan krem verdi. Gecmezse cildiyeye goturun dedi. Simdi kuruyor gibi ama hala iz var kolunda.Benim oglaninki tek bitane sivilce gibiydi gecmiyordu dr krem verdi surdum yayildi 10 gundur ayni duruyor 3 4 gun once baska krem verdi biraz solmustu rengi bugun yine cosmus kizariklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?