Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi yaa bizede kortizonlu krem yazdi betnovate diye 3 gun sur gerilerse takip et gecmezse cildiyeye git dedi 3 gundur solmustu rengi geciyor sandim buun yine kudurmus kipkirmiziydi dun abisinin baligindan az bisey yemisti acaba omu dokundu dedim ama daha oncede balik yemisti dokunsaydi dokunurdu yani ilk kez tattirmadim ki ayy sinirlerimi bozuyor ya

halley diye yazdimda onun gibi birsey burda bulunanan halley degildi yani ,
zeytinde harpy geccem diyosun yani
en buyugunden di, halley olsa ben de en az 3 tane yerdim burdaki halley tarzi birseydi .

Dün 15 dk yürüyüş yapabildim anca
1 saatte ev işi

Valla kuzum ev yerlesti sayılır is başlangıcı yaptım birazda sevgilimle problemler var noldugunu anlayamadigim

Kızlar mutlu haftasonları herkese geçmişi okudum da maşallah herkes nasılsın coşmuşşş.. menülerde kaçamaklar yok gibi sporlar Harika düzenli girmenin faydaları hep ben de regl oldum bugün sabahtan beri yatıyorum ağrıdan

Evet yanmistir onlar, afiyet olsun, 24 zeytin yemisim kahvaltida sizi okurken vayy anasini :))) Harpy ve @Akrrep I gecicem
Eki Görüntüle 2542313
Geçen gün evde bir şey yoktu ben de zeytine vurmuşum
Sporr harikaaa
waaaay bittiniz gencler sizzz suan cokkk pis hirsa geldigim bu yarisma tarzi en sevdigim beni en kamcilayan yarismadir gecen yildan idmankiyim bu yarismaya haydi bakalim iyi olan kazansin ozaman show must go on
Huhuhuuu
Ben bu yazilan sporlarin cogunu bilmiyorum. Bana ilk gun leslie dediniz her gun walk walk walk diye evin icinde depiniyorum
Nyse spora bakis acimda genislemis olur puan kazanmak icin farkli sporlarda denerim artik
Ya ohhh leslie de mis şimdi daha puanlı şeyler yaparsın
Canım ilk zamanlarını hatırlıyorum benzer vaşlamıştık çok güzel toplamışsın menülerini sporunu
ekim4 menum
sabah8
2 yumurta 3 biber ,1 dilim ekmek

ara turk kahvesi

oglen 1 avuc fistik , 1 kase yogurt

aksam 5
1 tabak nohut yemegi ,1 dilim ekmek

1 tane halley
2lt su
1 saat tempolu yuruyus
Yawrukush
Ödüle rağmen harika canım

Selamlar kizlar nasilsiniz, ben yeni uyandim, gecmisi okudum, alintilarimi yazip kahvalti hazirligina gececegim.
Sizin hafta sonunuz nasil geciyor?
Burada da sabah ve aksamlari hava serinledi mutlaka ceket aliyoruz uzerimize ama oglende asiri sicak :)
Iste hep boyle havalar, mevsim gecisleri hasta ediyor.
Butun hastalara acil sifalar diliyorum...

Yok harpy değildi derya mıydı kızın adı öyle kalmış aklımda bi kankası daha vardı sonra pat diye ikisi birden çıkmıştı takımdan
Harpy yakin zamanlarda unlendi, tatile gidiyordu tarti oncesi kil-tuy birakmadi
Senin bahsettigin uye cheguevara idi sanirim busem
Nasil oldun sen, kotu musun, grip misin?

Ben mesela eliptik yapıp bırakıyordum. Şimdi hayatta yapmam öyle mekik ip atlama vs yaparım. Ev işi nasıl olcak ya ütü yapmak spordan sayılır mı anlamadım
Mesela 30dk utu yaptin hoop 60puan.
Ya da 1saat yemek pisirdin hoop 120 puan.
Ya da 1 saat temizlik-ortaligi toplama yaptin hoop 120 puan.
Dakikasini aklinda tutman yeterli canim..

Canim esinle tatliya baglamissiniz cok sevindim, yorgunluk, bebis derken tartisma oluyor.
Pita ekmegi iste bu.

Odulun olsun canim profiterol :)
Afiyet olsun..

Gunaydin Ozlemcim, yaa sogumasin tam donucez soguk mu olacak
Zaten burda hafiften donduk hasta oldum giderayak.
Sen napiyonsun bakalim? Kilonu koruyor musun/ ya da devam mi ediyosun tatlim zayiflamaya?
Filizim dikkat et kendine, sicak bir seyler ic , insallah gecer hemen...

Kaptanım içine mi doğdu... grip oldum şimdi de
Öbür ilaçlarım bitmemişti oysa daha
Ah canim aklim sende, sesinde cikmayinca epey sure dedim hasta galiba bizim kiz..
Ilaclari ic, grip icinde sicak seyler ic, ihlamur vs.
Hemen ayaga kalkarsin insallah, mevsim gecislerine dikkat et canim, okulunda agir, biran evvel toparlanmalisin...

Kaptanim ev isi yapmak spordan mi sayiliyor ?
Ben cocuklardan zaman buldugum her an ev isi yapiyrm ama zayiflamaya cok katkisi oldugunu dusunmuyorum o yuzdem sasirdim
Canim otururken, hatta uyuyrken bile kalori harciyoruz.
Ki ev islerinde de aktif enerji harciyoruz, oyuzden kac dakika yaptigini hesap et puanini hesapla canim :)

Eki Görüntüle 2542394
Arkadaslar su isaretledigim egzersiz tam olarak nasil yapiluiyor ?tam cozemedim.
Canim oldugun yerde tek tek dizlerini karnina dogru cekerek kosuyormus gibi yapma egzersizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…