- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
Telefonu olmuştur onun bu zamana kadar durmaz da görünce gelir inşallah canımEn son telefonu bozulmustu, tamir olunca gelicem demisti bir daha haber alamadik kendisinden canim @DenizinYosunKokusu
Hadi yaa bizede kortizonlu krem yazdi betnovate diye 3 gun sur gerilerse takip et gecmezse cildiyeye git dedi 3 gundur solmustu rengi geciyor sandim buun yine kudurmus kipkirmiziydi dun abisinin baligindan az bisey yemisti acaba omu dokundu dedim ama daha oncede balik yemisti dokunsaydi dokunurdu yani ilk kez tattirmadim ki ayy sinirlerimi bozuyor yaAa bnm kizimin kolundada ayni dedigin gibi oldu. Kucuk sivilce gibiydi doktora goturduk. Sinek isirmis. Enfeksiyon kapmis dedi. Antibiyotikli krem yazdi. Ama dahada artti simdi kolunda para gibi kizariklik var. Bu hafta ici yine goturduk. Advantan krem verdi. Gecmezse cildiyeye goturun dedi. Simdi kuruyor gibi ama hala iz var kolunda.
halley diye yazdimda onun gibi birsey burda bulunanan halley degildi yaniAblacim sen yinede tamamen birakma takima, arada gelebildiginde ugra...
Iyiyim canim bildigin gibi 2 cocuk, ev ,es kosturuyorum.
Sende ne var ne yok?
Nasil oldu kizin daha iyi mi Aslicim?
Depiniyorum lafina cok guldum :))
Spor yelpazemiz cok genis takimcaaaa :)
Menu guzel cok,
Su guzel cok,
Brownide guzeldi bence cok,
Sporda fiyakali cok,
bende operim cooook
Ben onuHarpy diye hatirliyorum, unlu oldu o konuda, yanlissan duzeltin
Cok keyifli oluyor Busem, kapisalim mi :)))
Canim tasinma arifesindesin ,saglik olsun..
Ne durumdasiniz?
Insallah sen sohbete, motivasyona gel 1.de oluruz, ben haftaya mezunda olurum :))
Kep atacam daha durun
Canim iyiyim cok sukur, Aras da iyi, sen nasilsin?
Hafta sonu full calisacak misin?
Daha iyi misin is yerinde?
1 tane halleyden odul olur mu, 2-3 tane yeseydin, bu ne azicik :)
zeytinde harpy geccem diyosun yaniCUMA MENUM
SABAH 10DA(Kahvalti masasi ortada kaldi yarisma sonuclari vs derken hem sabah, hem oglen gibi oldu.)
2 kk tulum peynir
24 adet zeytin
3 dilim pastirma
1 salatalik, 1 domates, 5 minik havuc
15 tane uzum
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 15.30DA
Pita ekmegi icinde tavuk doner
Cok az lahana-kereviz tursusu
AKSAM 18.30DA
Yarim dilim somon baligi
1 adet mandalina
SU: 2 lt
SPOR: 1 saat Akini birakip alirken yuruyus, 1bucuk saat parkta cocuk pesinde kosma, 1 saat alisveris, 1 saate yakin ev isi.
en buyugunden diAfiyet olsun ödüllerin :)
Yarışma sayensinde yarım kalan ev işlerimi de bitiririm artık
Olurr :)
İnşaAllah haftaya da böyle bir eksi görürüm..
Valla o kadar yorgundum ki neden tartıştığımızı anlamadım bile, bir de baktım kavga ediyoruz artık :) neyse ki uzun sürmüyor çabuk halloldu.. Ortada doğru düzgün bir sebep de yoktu belki de o yüzden :)
Toparladım canım, normal yiyorum artık..
Güzel, afiyet olsun :)
Halley büyük mü küçük mü?
Afiyet olsun canım, ben halleye başlarsam paket bitmeden bırakamıyorum :))
Şu pita ekmeğini çok merak ediyorum :)
Her okuduğumda bir bakayım nasıl birşey olduğuna diyorum ama her seferinde unutuyorum :))
Insallah cok tesekurlerHosgeldiniz
Dilediginiz kiloya ulasirsiniz insallah
Hosbuldum cok tesekurlerTesekkurler canim tekrardan hosgeldin
Kurallarimizi biliyorsun sanirim daha once yarismissin ama unuttugun biseyler varsa tekrardan anlatabilirim 1.sayfadada kurallarimiz var onlarida okuyabilirsin canim kac kiloda izne ayrilmistin senHosbuldum cok tesekurler
Canim esinle neden tartistiniz, her evde tartisma oluyor, olmamasi garip olurdu ama umarim arayi duzeltmissinizdir.
Ac birakma kendini bu menuyle birde bebek emziriyorsun...
Canim sen nerelerdesin, takima ugramiyorsun cok ondan gitmiyor kilolar, benden soylemesi...
Canim regli odemi haftaya gider guzel bir eksi gelir bence :)
Merhaba sevimcim aramiza hosgeldin ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var.
Beraber guzel kilolar verecegimize eminim.
@sevimberkm
Oooo harika 6li rakamlar gorunmussss
Afiyet olsun amazonum...
Sen her hafta geril, gerildigin zaman cok guzel eksiler geliyor
Tebrikler canisi
Bugunku menunde guzel, begendim ben canim, boyle devam
Egzersiz yapabildin mi?
Canim bugun gibi ol hergun haftaya guzel bir eksi gelecek eminim..
sana guveniyorum haftaya bomba gibi olucan
bugunleri demi gorecektim,sen birincilikten gel sonuculuga , Gonulmeyvesi bu hafta kimlen eslesirsen esles ilk 3 ' e gir yoksa pesini birakmam.
Tek senin degil canim bu hafta herkes tek merak etme once aldiklarini geri vercen sonra depolardakini yavas yavas sen yapican bu isi inaniyorumÜzgünüm benim yüzümden böyle oldu
Sen çok iyidin
Benim bu hafta eşim yok tek takılıcam
Valla kuzum ev yerlesti sayılır is başlangıcı yaptım birazda sevgilimle problemler var noldugunu anlayamadigimAblacim sen yinede tamamen birakma takima, arada gelebildiginde ugra...
Iyiyim canim bildigin gibi 2 cocuk, ev ,es kosturuyorum.
Sende ne var ne yok?
Nasil oldu kizin daha iyi mi Aslicim?
Depiniyorum lafina cok guldum :))
Spor yelpazemiz cok genis takimcaaaa :)
Menu guzel cok,
Su guzel cok,
Brownide guzeldi bence cok,
Sporda fiyakali cok,
bende operim cooook
Ben onuHarpy diye hatirliyorum, unlu oldu o konuda, yanlissan duzeltin
Cok keyifli oluyor Busem, kapisalim mi :)))
Canim tasinma arifesindesin ,saglik olsun..
Ne durumdasiniz?
Insallah sen sohbete, motivasyona gel 1.de oluruz, ben haftaya mezunda olurum :))
Kep atacam daha durun
Canim iyiyim cok sukur, Aras da iyi, sen nasilsin?
Hafta sonu full calisacak misin?
Daha iyi misin is yerinde?
1 tane halleyden odul olur mu, 2-3 tane yeseydin, bu ne azicik :)
500 de ip atladim15+20 dk leslie tamam burda kalsin bu
50 tanede mekik simdilik
citayi baya yukseltim diyosun500 de ip atladim
71 di kusurati hatirlayamadim gecen sen kasimdaKurallarimizi biliyorsun sanirim daha once yarismissin ama unuttugun biseyler varsa tekrardan anlatabilirim 1.sayfadada kurallarimiz var onlarida okuyabilirsin canim kac kiloda izne ayrilmistin sen
Geçen gün evde bir şey yoktu ben de zeytine vurmuşumEvet yanmistir onlar, afiyet olsun, 24 zeytin yemisim kahvaltida sizi okurken vayy anasini :)))Harpy ve @Akrrep I gecicem
Eki Görüntüle 2542313
Sporr harikaaaMenum 9
Sabah 2 yumurtadan peybirli yumurta 1 ceviz yarim dilim cekirdekli tambgdy ekmegi
Oglen 13.30
Bol salata
Mercimk corbasi
Ara ogun yapayim derken tam ogun oldu oyuzden onunla kapattim kizlar ustunuze afiyet biraz bagirsak prblmim vardi kayisili birsey yapayim dedim
Kahvenin yanina onu da abartinca kapattim gunu
16.0
Sade kahve
4-5 top kayisili cevizli bademli kakaolu top
Spor 100 sag ic
100 sol ic
50 yarim mekik
100 yan bel
100 sirt
30 kol
100 baisiklet
200 zıpzıp
Su 2 olacak inşYawrukush
Huhuhuuuwaaaay bittiniz gencler sizzz suan cokkk pis hirsa geldigim bu yarisma tarzi en sevdigim beni en kamcilayan yarismadir gecen yildan idmankiyim bu yarismaya haydi bakalim iyi olan kazansin ozaman show must go on
Ya ohhh leslie de mis şimdi daha puanlı şeyler yaparsınBen bu yazilan sporlarin cogunu bilmiyorum. Bana ilk gun leslie dediniz her gun walk walk walk diye evin icinde depiniyorum
Nyse spora bakis acimda genislemis olur puan kazanmak icin farkli sporlarda denerim artik
Canım ilk zamanlarını hatırlıyorum benzer vaşlamıştık çok güzel toplamışsın menülerini sporunuIyi.geceler kızlar dünkü menüm
Kahvaltı : 11.00
Az beyaz peynir az kasar peynir domates salatalık menemen 1 dilim ekmek 1 bardak cay
Oglen: 17.00
yeşil mercimek yemeği
Çoban salata bide küçük kase yoğurt
Aksam: az mantı hamuru kalmıştı onunla makarna yaptım salçalı ama küçük kase kadar cıktı yani
Su 1 litre anca içtim bugün daha iyiydi allahtan
Dün 10.000 adım atmışım. Tam olarak
Bugünkü menüm
Kahvaltı:11.30 kaşarlı omlet içinde maydonoz soğan felan da vardı 1 dilim ekmekle beraber 1 bardak çay
Oglen: 18.00
kuru fasulye etli 5 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt küçük
2 .5 litre su
12.000 adım bugün çok yoğundu gerçekten
Bugün kaçıncı olduk eşimle çok bakamadim
Zaten eşim ve ben bayağı bağımsızdik inşallah 600 gram.ona yaramıştır:)
Nasılsın bu arada ablacım aras iyileşti mi nasıl şimdi
Yawrukush
Ödüle rağmen harika canımekim4 menum
sabah8
2 yumurta 3 biber ,1 dilim ekmek
ara turk kahvesi
oglen 1 avuc fistik , 1 kase yogurt
aksam 5
1 tabak nohut yemegi ,1 dilim ekmek
1 tane halley
2lt su
1 saat tempolu yuruyus
Yawrukush
Yok harpy değildi derya mıydı kızın adı öyle kalmış aklımda bi kankası daha vardı sonra pat diye ikisi birden çıkmıştı takımdan
Mesela 30dk utu yaptin hoop 60puan.Ben mesela eliptik yapıp bırakıyordum. Şimdi hayatta yapmam öyle mekik ip atlama vs yaparım. Ev işi nasıl olcak ya ütü yapmak spordan sayılır mı anlamadım
Canim esinle tatliya baglamissiniz cok sevindim, yorgunluk, bebis derken tartisma oluyor.Afiyet olsun ödüllerin :)
Yarışma sayensinde yarım kalan ev işlerimi de bitiririm artık
Olurr :)
İnşaAllah haftaya da böyle bir eksi görürüm..
Valla o kadar yorgundum ki neden tartıştığımızı anlamadım bile, bir de baktım kavga ediyoruz artık :) neyse ki uzun sürmüyor çabuk halloldu.. Ortada doğru düzgün bir sebep de yoktu belki de o yüzden :)
Toparladım canım, normal yiyorum artık..
Güzel, afiyet olsun :)
Halley büyük mü küçük mü?
Afiyet olsun canım, ben halleye başlarsam paket bitmeden bırakamıyorum :))
Şu pita ekmeğini çok merak ediyorum :)
Her okuduğumda bir bakayım nasıl birşey olduğuna diyorum ama her seferinde unutuyorum :))
Odulun olsun canim profiterol :)Günaydın arkadaşlar
Dünkü menümü yazmamışım
8:30 Hindistan cevizi yağlı kahve
10:30 yumurtadan omlet, 4 zeytin, yarım yemek kaşığı kadar krem peynir light, Domates, kırmızı biber, 1 dilim low carb ekmek
13:00 yarım küçük muz
17:00 küçük bir profiterol (kaptanım ödül olabilir mi)
20:00 acıkmıştım bir dilim low carb ekmeğe krem peynir sürüp yedim
Su az oldu 1,5 lt oldu mu bilmiyorum
Spor 12.000 adım
Yawrukush
Kozmogirl17
Filizim dikkat et kendine, sicak bir seyler ic , insallah gecer hemen...Gunaydin Ozlemcim, yaa sogumasin tam donucez soguk mu olacak
Zaten burda hafiften dondukhasta oldum giderayak.
Sen napiyonsun bakalim? Kilonu koruyor musun/ ya da devam mi ediyosun tatlim zayiflamaya?
Ah canim aklim sende, sesinde cikmayinca epey sure dedim hasta galiba bizim kiz..Kaptanım içine mi doğdu... grip oldum şimdi de
Öbür ilaçlarım bitmemişti oysa daha
Canim otururken, hatta uyuyrken bile kalori harciyoruz.Kaptanim ev isi yapmak spordan mi sayiliyor ?
Ben cocuklardan zaman buldugum her an ev isi yapiyrm ama zayiflamaya cok katkisi oldugunu dusunmuyorum o yuzdem sasirdim
Canim oldugun yerde tek tek dizlerini karnina dogru cekerek kosuyormus gibi yapma egzersizi :)Eki Görüntüle 2542394
Arkadaslar su isaretledigim egzersiz tam olarak nasil yapiluiyor ?tam cozemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?