Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben hazirlaniyorum Akini almaya gidecegiz.
Akin bu hafta ve haftaya 1bucuk saat once ayriliyor okuldan, simdiden iyi geceler hepinize.
Odul yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin odullerinizi yiyip bitirin.
Pazar gunu menulerde kacamaga izin yok! Ceza var :)
Gorusmek uzere...

Dinlen canim ben her aksam 9dedin mi tavuk gibi uyuyorum hemen :)

Kaptaniiim cok gecmis yapamadim benim esim kim ya tembel ogrenci olarak kopya istiyeyim bide yarisma mi var ben mi yanlis anladim
Bu hafta es yarismasi yok Huzurcum, iki onceki sayfada duyuruyu goreceksin (37040. sayfa), bu hafta egzersiz puan yarismasi var.

Menum 9
Sabah 2 yumurtadan peybirli yumurta 1 ceviz yarim dilim cekirdekli tambgdy ekmegi

Oglen 13.30
Bol salata
Mercimk corbasi

Ara ogun yapayim derken tam ogun oldu oyuzden onunla kapattim kizlar ustunuze afiyet biraz bagirsak prblmim vardi kayisili birsey yapayim dedim
Kahvenin yanina onu da abartinca kapattim gunu

16.0
Sade kahve
4-5 top kayisili cevizli bademli kakaolu top

Spor 100 sag ic
100 sol ic
50 yarim mekik
100 yan bel
100 sirt
30 kol
100 baisiklet
200 zıpzıp
Su 2 olacak inş Yawrukush

Guzel bir gun olmus Huzurcum :)

Aa öylemii ben birinci olduk sanıyodum haftaya artık
waaaay bittiniz gencler sizzz suan cokkk pis hirsa geldigim bu yarisma tarzi en sevdigim beni en kamcilayan yarismadir gecen yildan idmankiyim bu yarismaya haydi bakalim iyi olan kazansin ozaman show must go on

Ozgecim nasılsın ?
5 gün içinde regl olucam
Ödem kesin var bende.

Kızlar iyi geceler misafir vardı biraz önce gittiler. Anca mutfağı toparladım menümü yazmaya geldim.
300 gr tavukla yapılmış kabak sote
Marul salatası
Bir dilim keto ekmek
3x3 cm boyutlarında iki dilim keto brovni
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Su çok
Kahve çok
Çay çok
Öptüm çok

Bi kere ozlemin ustundeki esofman 300 gr elindeki tel 200 gr yarim kilo kaybettik bile listedesin kuzum sen kulagindaki kupegi kolundaki saati bile cikarcan kanadali35
Burda bi arkadaş vardı belki Özge hatırlar bildirim öncesi epilasyon yapıp kaşlarını bile alıyordu ama bu gerçek

Kizlar kilo bildirimi yapamadigim icin once eslerim sonra ekipten cok ozur diliyorum elimde olmayan nedenler oldu taşınma ev is ve tarti olmamasi ustune telefonum internetim cekmiyor ne tartılabildim ne girebildim ve bu hafta bence cok vermistim yarin tartilmaya caliscam en azindan gelecek hafta icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…