Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin canim evine. Yarindan sonra dikkat edersin artik.

Nasil oldun canm doktor ne dedi. Insulin degerin yuksekti en son ne yaptin ?
Evet yuksek canim. Ilaca basladim. Diyetisyene de gittim insulini dusurmek icin nasil beslenmem gerektigini anlatii. 3 ay ilac, diyet ve sporla indirirsin insulini dedi doktor. Elimden geldigince uyuyorum tum dediklerine

13 ekim pazar menüsü

Sabah
3 4 çatal patates kızartması
2 dilim k.ekmek
2 ç bardağı çay
Peynir
5 adet zwytin
Domates
Salatalık
2 banmalık reçel
Bir çatal bal
Biraz acısos

Öğle
yok

İkindi bir bardak çay
Yarım dilim kek
2 dilim mandalina

Akşam
Bir tabak çorba
4 y.k barbunya
2 y k pilav
3 çatal karpuz
Bir küçük kase ev yoğurdu
1 dilim k wkmek

Huuu huu kimsecikler yok mu :)
ben iki gündür giremiyordum bir arkadaa gittik yatılı neti bozukmus coluk cpcuk yenic yollar vs derken baglanamadım kimseden nasılsın canım bu gece yazmayı planlıyorum birincilik sırrımı merak etme aklıöda hallederim carsambaya kadar inş
afıyet oldun canım gitmiştir pedal cevire cevire :)

Menun gayet guzel olmus canim, afiyet olsun.

Insallah canim

Cips harici gayet guzel canim. Ayy canim nasil avokadolu yumurta istedi. Unutmazsam alayim yarin

Pazar sabah
Bir yulaf kepeginden simit
Domates salatslik peynir bir tstli kasigi cilek receli

Aksam 17.30
5 kasik et kavurma
2 kasik bulgr plivi salata
Sekerdiz 2 cay ve 3 catal cezeeye tatlisi 2 catal cevizli bi tatli

Sppr 100 sag ic bacl 100 sol ic
50 yarim mekik
100 sirt
100 yan bel 900 puan Yawrukush

Haftasonu costum gördügünüz gibi artik haftaixi toparlicam ins kizlar herketen özür diliyrm missfirliköer yuzunden oldu hep yaaa

Evet yuksek canim. Ilaca basladim. Diyetisyene de gittim insulini dusurmek icin nasil beslenmem gerektigini anlatii. 3 ay ilac, diyet ve sporla indirirsin insulini dedi doktor. Elimden geldigince uyuyorum tum dediklerine
Hi anladim canm gecmis olsun. Aman diyetine dikkat ette ilac kullanmak zorunda kalmazsin insallah

Misafirlige gore yine iyi bir menu bnce

Birinci geldin diye bisey demicem , yarin Dan sonra dikkatedersin.

Onceki menulerine gore iyi bir menu ,tabi kek olmasa iyiki ama oglen yememissin supersin

Bugun yag tuketmemissin asitli diyemi ? Yeterli oldumu bana az gibi geldi bugun

Günaydınnn
Yeni hafta, yeni bir gün.. Hepimiz için güzel geçsin inşaAllah..
Nasılsınız?

Dün telefon problemim çözüldü ama bu sefer oğlum fırsat vermedi.. Ağlama krizine girdi resmen.. Geceye kadar sakinleştirmeye çalıştık.. Biz mi acemiyiz sakinleştiremedik, çocuğun mu bir derdi vardı anlamadım.. İlk defa böyle oldu, korktum ona birşey olucak diye, neyse bu geceyi de böyle atlattık..
Tartılmayı da unuttum bugün, aklımdaydı uyandığımda ama sonra tamamen unutmuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…