- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Nasil oldun canm doktor ne dedi. Insulin degerin yuksekti en son ne yaptin ?tek ogun her okuyusumda tebrikler diyorum cnaim sana, masallah iradene. bugun 2 ogun yaotim mecburen patates kizartmasini gomunce ama bana cok zor geldi 2 ogun.
afiyet olsun
Hosgeldin canim evine. Yarindan sonra dikkat edersin artik.Iyi aksamlar kizlar. Biz memleketteyfik. Yeni eve girdik. Haftasonu biraz fazla kacirdim. Ailem ne bulduysa yedirmeye calisti. Cok pismanim. Bu arada tartimida kardesime verdim. Polislik icin zayiflamaya calisiyor. Istedi yok diyemedim. Olmazsa kendime tekrardan tarti alacagm. Sizler nasilsiniz? Gecmisi okuyamadim. Bir suru mesaj birikmis . Sakin bir zamanda okuyacgm insallah
Evet yuksek canim. Ilaca basladim. Diyetisyene de gittim insulini dusurmek icin nasil beslenmem gerektigini anlatii. 3 ay ilac, diyet ve sporla indirirsin insulini dedi doktor. Elimden geldigince uyuyorum tum dediklerineNasil oldun canm doktor ne dedi. Insulin degerin yuksekti en son ne yaptin ?
ben iki gündür giremiyordum bir arkadaa gittik yatılı neti bozukmus coluk cpcuk yenic yollar vs derken baglanamadım kimseden nasılsın canım bu gece yazmayı planlıyorum birincilik sırrımıHuuu huu kimsecikler yok mu :)
afıyet oldun canım gitmiştir pedal cevire cevire :)13 ekim menum
10:30 - tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, bolca yesillik.
Ara: 1 fincan kahve
16:30 - 1 tabak peynirli salata, 1 kase patates kizartmasi ( bisiklet yolu kenarinda bir yerde durduk. Cok acikmistim ve baska yenilecek birsey yoktu )
spor: 3 saatten fazla bisiklet:540
100 mekik: 200
Toplam: 640 puan
su:3 lt
Yawrukush @Kozmogirl17
Menun gayet guzel olmus canim, afiyet olsun.13 ekim pazar menüsü
Sabah
3 4 çatal patates kızartması
2 dilim k.ekmek
2 ç bardağı çay
Peynir
5 adet zwytin
Domates
Salatalık
2 banmalık reçel
Bir çatal bal
Biraz acısos
Öğle
yok
İkindi bir bardak çay
Yarım dilim kek
2 dilim mandalina
Akşam
Bir tabak çorba
4 y.k barbunya
2 y k pilav
3 çatal karpuz
Bir küçük kase ev yoğurdu
1 dilim k wkmek
Insallah canimben iki gündür giremiyordum bir arkadaa gittik yatılı neti bozukmus coluk cpcuk yenic yollar vs derken baglanamadım kimseden nasılsın canım bu gece yazmayı planlıyorum birincilik sırrımımerak etme aklıöda hallederim carsambaya kadar inş
afıyet oldun canım gitmiştir pedal cevire cevire :)
Cips harici gayet guzel canim. Ayy canim nasil avokadolu yumurta istedi. Unutmazsam alayim yarinCumartesi
Sabah
Avalado haslanmıs yumurta kasar peynir zeytin
Öğlen bir kücük kase cips ( cocuklarla parti yaptık öalesef )
Aksam 18.30
4 köfte
4 fırım patates salata
21.0
1 mandalina
Su 2 lt spor 500 ip
1000 pıanYawrukush
Hi anladim canm gecmis olsun. Aman diyetine dikkat ette ilac kullanmak zorunda kalmazsin insallahEvet yuksek canim. Ilaca basladim. Diyetisyene de gittim insulini dusurmek icin nasil beslenmem gerektigini anlatii. 3 ay ilac, diyet ve sporla indirirsin insulini dedi doktor. Elimden geldigince uyuyorum tum dediklerine
Misafirlige gore yine iyi bir menu bncePazar sabah
Bir yulaf kepeginden simit
Domates salatslik peynir bir tstli kasigi cilek receli
Aksam 17.30
5 kasik et kavurma
2 kasik bulgr plivi salata
Sekerdiz 2 cay ve 3 catal cezeeye tatlisi 2 catal cevizli bi tatli
Sppr 100 sag ic bacl 100 sol ic
50 yarim mekik
100 sirt
100 yan bel 900 puanYawrukush
Haftasonu costum gördügünüz gibi artik haftaixi toparlicam ins kizlar herketen özür diliyrm missfirliköer yuzunden oldu hep yaaa
Tamtahmin ettigim gibiBu da bu aksamin paellasiydi,icinde olmayan deniz urunu yoktu,cok soyledim ,fotosunu paylasayim dedim.
Eki Görüntüle 2544725
Birinci geldin diye bisey demicemPazar sabah
Bir yulaf kepeginden simit
Domates salatslik peynir bir tstli kasigi cilek receli
Aksam 17.30
5 kasik et kavurma
2 kasik bulgr plivi salata
Sekerdiz 2 cay ve 3 catal cezeeye tatlisi 2 catal cevizli bi tatli
Sppr 100 sag ic bacl 100 sol ic
50 yarim mekik
100 sirt
100 yan bel 900 puanYawrukush
Haftasonu costum gördügünüz gibi artik haftaixi toparlicam ins kizlar herketen özür diliyrm missfirliköer yuzunden oldu hep yaaa
Onceki menulerine gore iyi bir menu ,tabi kek olmasa iyiki ama oglen yememissin supersin13 ekim pazar menüsü
Sabah
3 4 çatal patates kızartması
2 dilim k.ekmek
2 ç bardağı çay
Peynir
5 adet zwytin
Domates
Salatalık
2 banmalık reçel
Bir çatal bal
Biraz acısos
Öğle
yok
İkindi bir bardak çay
Yarım dilim kek
2 dilim mandalina
Akşam
Bir tabak çorba
4 y.k barbunya
2 y k pilav
3 çatal karpuz
Bir küçük kase ev yoğurdu
1 dilim k wkmek
Bugun yag tuketmemissin asitli diyemi ? Yeterli oldumu bana az gibi geldi bugunKızlar iyi akşamlar. Bugün de koşturmacalı yoğun misafirli gezmeli bol işli ve ödevli bir gündü. Kızları yatırmadan önce menümü yazacağım. Kızlarla sızıp kalmazsam gelip geçmişi okuyup iki sohbet ederim birilerini yakalarsam. Herkes iyidir umarım
Menüm
300 gr sardalya
Marul salatası
Bir avuç ceviz
Bir tatlı kaşığı tahin
Su acayip çok içtim çünkü gastritimi suyla tedavi etmeye çalışıyorum. Sanırım başarılı oldum. Aynı dertten muzdarip olan varsa anlatabilirim.
Spor bugün sadece ordan oraya koşturmaca vardı belli bir puan veremeyeceğim.
Bu arada her zamanki gibi bu sabah Cuma’dan eksik çıktı kilom artık ritüel oldu bu saçmalıkgörüşürüz kızlar.
yok yok ceza verin sapittim haftsonu yaa verdigimi gerinalcam yarin kesin artiyimBirinci geldin diye bisey demicem, yarin Dan sonra dikkatedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?