Cok enfesti ilkkez yedim ama coook begendim.Afiyet olsun kuzum odullu bi gun olmus tadi nasildi
Bende cuma ve cumartesi bozdum canim, silkelenir kendimize geliriz, nasilsin canim, her sey yolunda mi?Tamam canımminşallah bugün o hataları yapmayacağım
Cuma ozellikle cok az yemissin ama disaridaymissin Fatimem.Çok özür dilerim menülerimi unutmuşum..
Cuma menü
Öğlen
3 biber, 1 domates dolması (kıymalı)
Salatalık
Ara
Çay
Akşam
1,5 kase çorba
Evde değildim, o yüzden az yemiş oldum, dışarı çıkınca pek birşey yiyemiyorum..
Cumartesi menü
Sabah
1 muz
Öğlen
Et kavurma
Yarım tabak karabuğday
Ara
1 avuc kadar ceviz
Çay
Akşam
Tavada et
Bol salata
Suyu 2 gündür sayamıyorym, şişeyle içmeyince saymayı unutuyorum..
Hay Allah sarj aletiniz mi bozuldu durduk yerde..Dün biri telefonunu şarja takmam için verdi.. Ben de hem kendi hem de eşimin şarj aletiyle kaç kere denedim bir türlü olmadı.. Telefon bozukmuş meğerse.. Nasıl olduysa bizim aletleri de bozmuşo yüzden şarjım çok az pek gelemeyebilirim bugün.. Gün içinde eşim gidib alacak ama o zamana kadar idare etmem lazım..
Hicbir sey yememissin canim, aksam ye bir seyler yoksa acikip yememen gereken seyler yiyebilirsin..Selam millet nerlerdesiniz pazar pazar kimsecikler yokmus yaw
Pazar Menumu suraya birakim
Sabah 10.30
1 yumurta
2 kk ezine peynir
3 dilim tb ekmegi 1 dilimi sarelleli
3 cay bardagi sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.45
2 kepce yani 1 kase ezo gelin corbasi
Aksam yemicem cok acikirsam 1 kepce daha corba yerim yemek yapmadim sarellem bitti ekmek te almadim kacamak yapmamak icin esimle 1 turk kahvesi icerim sonra 7 gibi kayinvalidem cagirdi oraya gidicem ordada cay icerim 10.30 gibi eve inerim aksamda
Su 2 ltre olur yatana kadar
Ev toplama 1 saat
Yemek 2 saat bulasik sofra kur kaldir cocuklari doyur vs hepsi dahil
Toplam 3 saat ev isi yani
180 dakika 360 puan yapar
500 ip var simdilik 1000 puan
50 mekik 100 puan
40 sag 40 sol bacak pilates hareketi olarak hesapliyorum 80 ×3
240 puan
Leslie yapamadim kuzum disardada yuruyus yapamiyorum cezami yapamadim o yuzden gece cocuklar uyuyunca yapmayi planliyorum ozgecim onuda ayrica yaparsam bildiririm sana .
Toplam 1700 puan
Amaniin bu spor da need? Ben de kendimi bugun cok yaptim sanmistimSelam millet nerlerdesiniz pazar pazar kimsecikler yokmus yaw
Pazar Menumu suraya birakim
Sabah 10.30
1 yumurta
2 kk ezine peynir
3 dilim tb ekmegi 1 dilimi sarelleli
3 cay bardagi sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.45
2 kepce yani 1 kase ezo gelin corbasi
Aksam yemicem cok acikirsam 1 kepce daha corba yerim yemek yapmadim sarellem bitti ekmek te almadim kacamak yapmamak icin esimle 1 turk kahvesi icerim sonra 7 gibi kayinvalidem cagirdi oraya gidicem ordada cay icerim 10.30 gibi eve inerim aksamda
Su 2 ltre olur yatana kadar
Ev toplama 1 saat
Yemek 2 saat bulasik sofra kur kaldir cocuklari doyur vs hepsi dahil
Toplam 3 saat ev isi yani
180 dakika 360 puan yapar
500 ip var simdilik 1000 puan
50 mekik 100 puan
40 sag 40 sol bacak pilates hareketi olarak hesapliyorum 80 ×3
240 puan
Leslie yapamadim kuzum disardada yuruyus yapamiyorum cezami yapamadim o yuzden gece cocuklar uyuyunca yapmayi planliyorum ozgecim onuda ayrica yaparsam bildiririm sana .
Toplam 1700 puan
iyi dinlenmeler, iyi eglenceler canimSelam kizlar nasilsiniz , hafta sonu mesguliyetleri takim cok sessiz..
Ben yeni uyandim, birazdan kahvalti hazirlayacagim.
Bugun icin sehir disina gidelim dedik, oyle plansiz, spontane direk gidelim dedik kahvaltidan sonra.
Eger gidebilirsek bu gece otelde kalacagiz bugunun menu tablosunu yarin yazirlayabilirim.
Telden yapmak cok bunaltiyor beni :)
Sagol Deryacim, nasil geciyor aksamin?iyi dinlenmeler, iyi eglenceler canim
Srlam tatlim ben kaunanamlardayim simdilik ne guzel degisiklik olur iyi eglenceler simdiden sizeHuuu huu kimsecikler yok mu :)
Keyifli oturmalar canim :)Srlam tatlim ben kaunanamlardayim simdilik ne guzel degisiklik olur iyi eglenceler simdiden size
Sagol canim valla dinlenmeye cikiyorum bu arada menume ek 3 4 kasik barbunya yemegi yedim aksamada yapabilirsem leslie yapicanKeyifli oturmalar canim :)
Afiyet olsun kuzumCok enfesti ilkkez yedim ama coook begendim.
Ben deniz urunlerini cok seviyorum oyuzden asiri begendim.
Denizdeki hersey vardi pilavda :)
Hatta tarifini aldim bende yapicam, icinde safran vardi ve harika bir aroma vermisti :)
Sen nasilsin kuzum nasil geciyor pazar gunun, uyuyamamissin gece
Bende cuma ve cumartesi bozdum canim, silkelenir kendimize geliriz, nasilsin canim, her sey yolunda mi?
Cuma ozellikle cok az yemissin ama disaridaymissin Fatimem.
Nasilsin canim, kuzun nasil, tamamen iyilestin mi?
Hay Allah sarj aletiniz mi bozuldu durduk yerde..
Saglik olsun cana degil mala gelsin, sagol haber verdigin icin canim..
Hicbir sey yememissin canim, aksam ye bir seyler yoksa acikip yememen gereken seyler yiyebilirsin..
Sporlara bir sey diyemeyecegim, bunlar nasil sporlar :))
Daha bitmedi tatlim eve dondugimde ya leslie yapicam ya zipzipa devamAmaniin bu spor da need? Ben de kendimi bugun cok yaptim sanmistim
Oku oku bitneyen bir spor. Masallah canim.
Masallah masallah.Daha bitmedi tatlim eve dondugimde ya leslie yapicam ya zipzipa devam
Aksam sakin canim. Eve 1 saat once donduk. Butun gun bisikletlerle gezdik. Bu haftasonu hava guzeldi burda. Bu nadir gelen guzel havayi degeelendirelim dedik.Sagol Deryacim, nasil geciyor aksamin?
Hey masallah daha spor mu yapacaksin canim :)Daha bitmedi tatlim eve dondugimde ya leslie yapicam ya zipzipa devam
Guzel bi gun gecirmissiniz ne guzel canim :)Aksam sakin canim. Eve 1 saat once donduk. Butun gun bisikletlerle gezdik. Bu haftasonu hava guzeldi burda. Bu nadir gelen guzel havayi degeelendirelim dedik.
daha spor yapsam miyoksa dus mu alsam. Yoksa sadece sakin sakin otursam mi karar veremedim
Guzel menu aksam yemedigin icin patates ok, kalori olarak :)13 ekim menum
10:30 - tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, bolca yesillik.
Ara: 1 fincan kahve
16:30 - 1 tabak peynirli salata, 1 kase patates kizartmasi ( bisiklet yolu kenarinda bir yerde durduk. Cok acikmistim ve baska yenilecek birsey yoktu )
spor: 3 saatten fazla bisiklet:540
100 mekik: 200
Toplam: 640 puan
su:3 lt
Yawrukush Kozmogirl17
evet canim diyetisyen 1500u gecme dedi bende ondan aksam yemedim , bitki cayiyla gecirdimHey masallah daha spor mu yapacaksin canim :)
Guzel bi gun gecirmissiniz ne guzel canim :)
Guzel menu aksam yemedigin icin patates ok, kalori olarak :)
tek ogun her okuyusumda tebrikler diyorum cnaim sana, masallah iradene. bugun 2 ogun yaotim mecburen patates kizartmasini gomunce ama bana cok zor geldi 2 ogun.Kızlar iyi akşamlar. Bugün de koşturmacalı yoğun misafirli gezmeli bol işli ve ödevli bir gündü. Kızları yatırmadan önce menümü yazacağım. Kızlarla sızıp kalmazsam gelip geçmişi okuyup iki sohbet ederim birilerini yakalarsam. Herkes iyidir umarım
Menüm
300 gr sardalya
Marul salatası
Bir avuç ceviz
Bir tatlı kaşığı tahin
Su acayip çok içtim çünkü gastritimi suyla tedavi etmeye çalışıyorum. Sanırım başarılı oldum. Aynı dertten muzdarip olan varsa anlatabilirim.
Spor bugün sadece ordan oraya koşturmaca vardı belli bir puan veremeyeceğim.
Bu arada her zamanki gibi bu sabah Cuma’dan eksik çıktı kilom artık ritüel oldu bu saçmalıkgörüşürüz kızlar.
sehir disinda misiniz canim? kaldiniz mi otelde?Hey masallah daha spor mu yapacaksin canim :)
Guzel bi gun gecirmissiniz ne guzel canim :)
Guzel menu aksam yemedigin icin patates ok, kalori olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?