Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim mezuniyetin cok cok kutlu olsun, gercekten hakettin
Az kaldi, ben de geliyorum ardindan

Huzurvermeyolunda tebrikler, harika bir eksi

@MigiMadid gel kiz iki lafin Bellini kiralim , kadin dizisini takip ediyomusun ,izledigim tek diziydi o da berbat olmus hepten keske tadinda bitirseydiler.
benim kayinvalidem izliyordu o diziyi ama bana cok depresyon geliyor
ben de yasak elma izliyorum
Yawrukush FitFiliz Handmaids tale'a basladim ama ancak 2 bolum izleyebildim. ilk bolumler cok yavas bakalim ne zaman acilacak
haftasonu bir de breaking bad filmi izledim ama cok duragan geldi, begenmedim

Super eksi gelmis, aynen boyle devam. Sen Ozlemleri dinle Kozmogirl17 kanadali35
Masallah sana ,bizde dedik ki tabaklarin arasinda kayboldu .kesin mesur pilavlarini yapar,
offf canim istedi, ben de mi yapsam. bu hafta son, sonra tatildeyim. sonra da burada diyetteyim zaten, yedim yedim son olarak
Kofte sonuclarini bekliyoruz kuzum
evet ben unuttum onu, denedin mi tariflerin ikisini de? Yawrukush
Baska burcu olmasin faydalari disiplin ; acilen alisverise gitmem lazim , dusuyo donlarim cekistirmekten yuruyemiyorum . Sayenizde zayifladim
oooh oh ne guzel dertler bunlar. black friday de geliyor, online alir halledersin. gerci zayiflayinca gidip kiyafet denemenin keyfi de ayri oluyor

Evet evet dinle bizi Gonulmeyvesi

sabah kizartma+recel+bal, ikindi kek+meyve, aksam yine meyve. kacamaksiz duramiyorsun ama gun icinde 1e indirerek baslayabilirsin.bence en sagliklisi sabah 1-2 tatli kasigi bal veya recel. onun harici hamurisi kesinlikle olmamali. meyve ve recel/bal'i da donusumlu ye. bir gun meyve bir gun recel veya bal.
aksam hem corba, hem barbunya, hem pilav, hem ekmek, cok karbonhidrat agirlikli. barbunya+ekmek veya pilav+yogurt yeterli olurmus. doymuyorsan salata ekle ogunlerine

kolay gelsin tatlim, bazen oluyor gercekten, insani psikolojik olarak yoruyorlar ama bugun daha iyi sanirim?

Haftasonu da bitti buranın sakinliyi geçmedi
Nedesiniz??

Ben sabahtan beri ev işi, bebek derken öğlen bitik durumdaydım.. Bebeğim uyuyunca ben de uyudum dinlendim.. Kalkıp çorba yaptım, boğazım hala ağrıyor biraz hiç yemek yiyesim yok.. Akşama kayınvalidem gelicek, saat da 6 oluyor, çorbamı içip ortalığı toparlasam fena olmayacak..

evet ben de ayni seyi dusunuyordum, cok sessiz kalmis buralar.
yoksa kacamak mi yapiyorsunuz kizlar, gelin bakim buraya

gecmis olsun akovsercim, corba en iyisi. bebek uyurken dinlenebilmek cok iyi oluyor gercekten, yoksa kucuklerken uykusu insanin cok bolundugu icin hicbir zaman tam dinlenemiyorsun. ayy dogum iznini ozledim, zordu ama bebegimle bol bol vakit de eglenceliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…