canim mezuniyetin cok cok kutlu olsun, gercekten hakettinOncelikle canimcim kaptanimYawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
FitFiliz takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
@besive ,Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 643.ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (14. TAKIM) ==> %0,812
2. (6.TAKIM) ==>%0,796
3.(4.TAKIM) ==>%0,630
BİREYSEL DERECELER
1. @Huzurvermeyolunda => 2,86 => 4.TAKIM
2. @birmuhendisanne => %2.67 => 6. TAKIM
3. @Alvillaa => %2.47 => 6. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@LAydLiNe => % -2.52 => 13. TAKIM
evet sira senin beni zayiflatmandaBir yere gitmiyorum burdayim
benim kayinvalidem izliyordu o diziyi ama bana cok depresyon geliyor@MigiMadid gel kiz iki lafin Bellini kiralim , kadin dizisini takip ediyomusun,izledigim tek diziydi o da berbat olmus hepten keske tadinda bitirseydiler.
Super eksi gelmis, aynen boyle devam. Sen Ozlemleri dinleTeşekkürler kaptanımm dün tartılmayı unuttun şimdi tartıldım yazmak için bi baktım senin bildirim
Geçen hafta cuma kilom 70.500
Bu hafta ki kilom 69.800
Fark 700 gram
Beklediğim gibi veremedim ama olsun almadım da şükür ki
offf canim istedi, ben de mi yapsam. bu hafta son, sonra tatildeyim. sonra da burada diyetteyim zaten, yedim yedim son olarakMasallah sana ,bizde dedik ki tabaklarin arasinda kayboldu.kesin mesur pilavlarini yapar,
evet ben unuttum onu, denedin mi tariflerin ikisini de?Kofte sonuclarini bekliyoruz kuzum
oooh oh ne guzel dertler bunlar. black friday de geliyor, online alir halledersin. gerci zayiflayinca gidip kiyafet denemenin keyfi de ayri oluyorBaska burcu olmasin faydalari disiplin ; acilen alisverise gitmem lazim , dusuyo donlarimcekistirmekten yuruyemiyorum . Sayenizde zayifladim
Sagol kuzucum senin nasil gidiyorkanadali35 ve Kozmogirl17 mezuniyetleriniz hayirli olsun. Hep bu kilolarinizi koruyun insallah. Darisi bizlere olsun
Evet evet dinle biziSuper eksi gelmis, aynen boyle devam. Sen Ozlemleri dinleKozmogirl17 kanadali35
offf canim istedi, ben de mi yapsam. bu hafta son, sonra tatildeyim. sonra da burada diyetteyim zaten, yedim yedim son olarak
evet ben unuttum onu, denedin mi tariflerin ikisini de?Yawrukush
oooh oh ne guzel dertler bunlar. black friday de geliyor, online alir halledersin. gerci zayiflayinca gidip kiyafet denemenin keyfi de ayri oluyor
sabah kizartma+recel+bal, ikindi kek+meyve, aksam yine meyve. kacamaksiz duramiyorsun ama gun icinde 1e indirerek baslayabilirsin.bence en sagliklisi sabah 1-2 tatli kasigi bal veya recel. onun harici hamurisi kesinlikle olmamali. meyve ve recel/bal'i da donusumlu ye. bir gun meyve bir gun recel veya bal.13 ekim pazar menüsü
Sabah
3 4 çatal patates kızartması
2 dilim k.ekmek
2 ç bardağı çay
Peynir
5 adet zwytin
Domates
Salatalık
2 banmalık reçel
Bir çatal bal
Biraz acısos
Öğle
yok
İkindi bir bardak çay
Yarım dilim kek
2 dilim mandalina
Akşam
Bir tabak çorba
4 y.k barbunya
2 y k pilav
3 çatal karpuz
Bir küçük kase ev yoğurdu
1 dilim k wkmek
kolay gelsin tatlim, bazen oluyor gercekten, insani psikolojik olarak yoruyorlar ama bugun daha iyi sanirim?Günaydınnn
Yeni hafta, yeni bir gün.. Hepimiz için güzel geçsin inşaAllah..
Nasılsınız?
Dün telefon problemim çözüldü ama bu sefer oğlum fırsat vermedi.. Ağlama krizine girdi resmen.. Geceye kadar sakinleştirmeye çalıştık.. Biz mi acemiyiz sakinleştiremedik, çocuğun mu bir derdi vardı anlamadım.. İlk defa böyle oldu, korktum ona birşey olucak diye, neyse bu geceyi de böyle atlattık..
Tartılmayı da unuttum bugün, aklımdaydı uyandığımda ama sonra tamamen unutmuşum..
Ilaca basladim canim ama doktor dikkat edersen test sonuclarina gore ilaci 3 ay sonra kesecegini soyledi.Hi anladim canm gecmis olsun. Aman diyetine dikkat ette ilac kullanmak zorunda kalmazsin insallah
Bnmde haftasonu diyetim ve sporum yalan oldu. Bugun tekrardan ski bir sekilde basladim. Tartiyi haftasonu kardesime verdim. O yuzden bugun tartilamadim. Ama kesin arti olmusturSagol kuzucum senin nasil gidiyor
Anladim cnm bnm annemde seker hastasi.Bndede gebelikte cikmisti. Yediklerime dikkat ederek sknti olmamisti.Seninkide oyle olur insallah.Ilaca basladim canim ama doktor dikkat edersen test sonuclarina gore ilaci 3 ay sonra kesecegini soyledi.
iyiyim canim sen nasilsin? tatiller, okul bitti. simdi buradan mezun olma vaktin gelmisstitch nasilsin canim?
kolay gelsin tatlim, bazen oluyor gercekten, insani psikolojik olarak yoruyorlar ama bugun daha iyi sanirim?
evet ben de ayni seyi dusunuyordum, cok sessiz kalmis buralar.Haftasonu da bitti buranın sakinliyi geçmedi
Nedesiniz??
Ben sabahtan beri ev işi, bebek derken öğlen bitik durumdaydım.. Bebeğim uyuyunca ben de uyudum dinlendim.. Kalkıp çorba yaptım, boğazım hala ağrıyor biraz hiç yemek yiyesim yok.. Akşama kayınvalidem gelicek, saat da 6 oluyor, çorbamı içip ortalığı toparlasam fena olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?