yasom şimdi tr den döndüğün için kendini boşlukda hiissediyor olabilirsin biraz kafan dağılsın kilo meselesini düşünme ..
bak kanal de de yeni bi haber cıktı maskeli depresyon die.. kilo da yapıyormus ..
sanırım bende bu varr :18:
benim bu hastaligim hiv gecmiycek
olmuyo yapamiyorum ben diyet,artik bu kilolarla yasmayi ögrenmem gerek sanirim...
beni affedin ayriliyorum ben..
70 dk sporum bitti..
geriye tek plates kaldı 40 dk biraz dinleneyim onuda yapıp yatcammm..
bugun ısten sonra spora gıttım 1 saat pılates yaptım eve ancak saat 8 de gelebıldım suan sudakka oldu ve daha ılk defa oturdum yemek bulasık su bu bılmem ne . ay yorugunluktan ölüyorum resmen sımdı ben nasıl yuruyus yapıcam daha ılk gunden yenıldım karcıcegıme . yarın sabahta arazıye gıdıcem aksama kadar gelemem herhaldee ay hıc yapasım yok karcıcegım yarın aksam cezamla bırlıkte 1 saat yaparım olurmu tatlım
gunaydınn kızlar mucuk mucuck ohh cok sukur dunku sular yesılcaylar ve pılates o artı 100 gr mımı gonderdı yerıne eksı 400 u getırdıı ayy cok mutluyum sekerlerımm:87::87: ayy ama ben hala 63 lu bısı gormedım bugun cok calısmam gerek cok 9 da arazıye gıdıcem o saaate kadar su ıcerım ondan sonrada ıcemem koyun tepesınde nerde bulucam wcyı ay bugun ozaman yesılcayda ıcemem ay ben napıcamm .. sabah meyvemın dıyetıne baslıycaktım. hatta dun semızotu karnıbahar aldım . ama sabah canım buram buram peynır ıstedı bır dılım kara köy ekmegı ıle kahlvaltı yaptım ama gun ıcınde cok cok dıkkat edıcem ve herseye uyucam meyvem oglende ızgara yıycem ayranla bırlıkte aksamada evde yogurtlu salatalıklı semızotu salatası yapıcam kendıme onu yıycem ınsallah yarın sabaha 63 lu bısıler gorurum kızlar ya cumaya az kaldı ben daha 63 u gormedım 62 nerdee ama bu aksam karcıcegıme soz verdıgım gıbı tam 1 saat yuruyusumu yapıcam zatenn oyuzdenn belkım sabaha 63lu bısı gorurum ayy ınsallah yaa
günaydın canım ilk günden cezaya girmişin:))) ama eksilerde olmana çok sevindim zaten sporuna gitmişin bu senin için çok güzel tatlım ben dünkü menüme harfiyen uydum zaten bu sıralar hiç kaçamak yapmıyorum akşam yarım saat tempolu yürüdün hatta koştum desem daha doğru olur terin suyun içinde kaldım büyük bir hefesle tartıya çıktım cuma günkü kilomdayım iyice canım sıkılmaya başlıyor bu duruma canım ya
karcıcegım sakınn oll bak ben hıc spor yapmazken hypatıam bana dedıkı hergun 40 dk yurumeye basla bak ozaman tartın nasıl oynuyor dıye ılk 3-4 gun dedım yok anam bana spor bıle ıslemıyor ama sonra 1 haftanın sonunda bır baktım patır patır gıdıyor kılolar cok sukur oyuzden bır gun yapılan sporla tartın oynamamıs gorunebılır ama belkımde kucucukte olsa oynuyordur bak gel napalım senınle yarın sabah tartılma karcıcegım ama sporunu yap mutlaka tamam mı persembe gunu tartılalım. ben de tartılmıyım yarın sabah baktıktı persembede olmamıs ozaman persembe gunu ben hypatıanın dıyetını yapııcam ıkı gun sende meyvemı dıyetını yaparsın ne dersın tatlım
günaydn kızlar nasılsınız bu gün..
ben dün o kadar uğrasıma sadece 200 gr verebilmişim..
ama wc sorumun var nedense son 4-5 gündür..
bu sabah hypatiamın diyetine basladım sorun gitsin die inş işe yarar suan için bişi yok
minnosum canım benim dene bakalım işe yarıcakmı benim ev cok soğuk ondan deneyemiyorum..
günaydın kızlar,
dün akşam spora gidemedim, eve gidip uyudum. artılardayım fazlasıyla, iki haftalık emeğimi iki günde yok ettim.
çarş. perş ben de iki günlük diyeti yapacağım, artılardan kurtulacak gibi değilim ama bakalım inş. olur.
öyle işte. benim keyfim yok diye pek yazamıyorum, hepinize kolay gelsin görüşürüz kızlar:)
ayy minnosum bişi yazcam bişi yazcam aklımda ne var böyle die düşünüp dururken ben seni tebrik etmedim tatlısımm cok sevindim 500 gr vermişsin ne güzell
bu hafta herkes yarım kilo verse süper oluruzz
kızlar bu arada yaso geri dönmeyeceğini söyledi kaptan yardımcısı secmemiz gerekiyor kimi önerirsiniz yada kim olmak ister.bu konuda ben fikrimi en son söylicem...
benim düşüncem minnoş yada hypatıanın olmasından yana hatta iki yardımcı olabiliyorsa ikiside olsun derim çünkü iki arkadaşımda yakışır ve güzel becerir kaptan yardımcılığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?