yok canım tek bir kişi secip paylasıma bildirmemiz gerekiyor birini seç sende :112:
canım benim ben bu iki arkadaşımı önerdim kaptan sensin tatlım sonuçta son söz senin sen kim olsun dersen ben varım kararına saygı duyarım
ama ozamn senin kararın olmuyor ki tek bir isim lazım secim yine bana kalıyo
tek bir isim vermemiz lazım o zaman ben minnoş diyorum tabi diğer arkadaşlarım ve sen uygun bulursanız minnoşu.
kadınlar günümüzzz kutlu olsun... bundan sonra önceliği kendimize verdiğimiz mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yaşamı yaşarız inş. hep birlikteee..
artıdayım diye takımdan kaçmıyorum ama öyle işte meyvem, ne bileyim... yüzümü bile zor yıkadım ne makyajı
yardımcıya gelince karçiçeği ve minnoş prenses olabilir. anna genç arkadaşımız o da olabilir, kuyabiye mezun olacağı için olamaz.
takım kararı neyse ben uyarım sonuçta...
kadınlar günümüzzz kutlu olsun... bundan sonra önceliği kendimize verdiğimiz mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yaşamı yaşarız inş. hep birlikteee..
artıdayım diye takımdan kaçmıyorum ama öyle işte meyvem, ne bileyim... yüzümü bile zor yıkadım ne makyajı
yardımcıya gelince karçiçeği ve minnoş prenses olabilir. anna genç arkadaşımız o da olabilir, kuyabiye mezun olacağı için olamaz.
takım kararı neyse ben uyarım sonuçta...
benim bu hastaligim hiv gecmiycek
olmuyo yapamiyorum ben diyet,artik bu kilolarla yasmayi ögrenmem gerek sanirim...
beni affedin ayriliyorum ben..
gunaydın tatlımm ayy ebnımde 2 gundur hıc wcye ugramamıs gıbıyım yanı bı cıksam emınım kı kılo verıcem ama nedense gıdemıyorum wcye bu aksam yuruyus yapıcam belkı faydası olurda yarın sabaha wcye gıderım meyvemm . 200 gr vermene cok sevındım tatlım bence bır gecelık bu kadar ugrasmaya ıyı verdın cunku bıde wcye cıkıncaa verıceklerın var ıste bırbırnı tamam lıycak ve sen 57 olucaksın tatlım benım mucuckkk hadı ben hazırlanıyım arazıye gıdıyorum aksama gorusuruz kızlar
[video=youtube;Rq6Nsu9B7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Rq6Nsu9B7Yk[/video]
meyvenull senin şu takımda kurdugun adalet sistemi Türkiyede kurulmuş olsa kimbilir nasıl güzel bir ülke oluruz
prenses'cim böyle diyet yapmasaydın sen şu anda 70 küsürlerde değil 80 küsürlerde olacaktın ve busun sen diyecektin.... gerçekten o musun? hayır tabiki...
ben 3 ay boyunca hiç kaçamaksız diyetisyen kontrolünde diyet yaptım ve 5 gün uzman eşliğinde spor yaptım, ve 100 gram dahi veremedim. (eylül ekim kasım)
ve 3 ayın sonunda vermeye başladım. 3 ay boyunca hiç pes etmedim, şayet etseydim hala daha 70'lerde olacaktım. bu 3 ayın bir dakikasında bile gram vermiş gözükmedim.. motivasyonum yerle birdi.. yapıyorum ama veremiyorum diyordum. ama yapmasam kimbilir ne halde olacağım diyordum.....
haftasonu misafir ağırlamak yerine bitki çayı ve lahana çorbası ile bir günlük detoks yap, sabah erkenden yürüyüş yap. haftasonu prensesperi günü olsun, tadını çıkar... ama motivasyonunu bozma...
bu kg.leri bir gecede almadık ki bi gecede verelim... kepek bisküviler yerine de ceviz kuru üzüm ya da daha güzeli meyve tercih et. şekerini düzenler bence.
sen zar da olsa zor da olsa belki beş ay sonra belki bir yıl sonra ama MUTLAKA 55-60 kg. hedefin neyse o kg.de olacaksın, çıtır kız olarak gezeceksin o ofiste, o adam da utanacak. hıh...
bugünkü menümü yazıyım
sabah
2 bardak şekersiz çay.1 dilim ekmek. biraz kaşar biraz tulum
ara
bol limonlu yeşil çay. 2 bardak çay
öğle
yarım tabak tas kebap. 1 kase çorba
ara
3 tane kuru kayısı. yeşil çay
akşam
yoğurt çorbası. yağsız yeşil salata
3 lt su. yarım saat yürüyüş yapabilidiğim kadar mekik hareketi
canım sabahki aran ara sayılmaz. çay içmişsin sadece. kuru kayısıyı o zaman yeseydin keşke. öğleden sonraki aranda da meyve olsaydı. ayrıca yürüyüşü 40 dk. yapabilirsin ama sen bilirsin tabi..
bence gayet güzel tebrikler... ama yine de iki hafta üst üste kg verdiğimde sadece aralara dikkat etmiştim ben... bende işe yarıyor yani, umarım sende de yarar.
canım zaten menüm 1200 kalori yapıyor o yüzden arayı geçiştirdim ama dediğin gibi 3 tane kayısı kurusu yeyim o zaman iş yerinde meymeyi çok yiyemiyorum tatlım odama giren çıkan çok oluyor o yüzden kuru meyveler daha rahat oluyor. yürümeyede yeni başladığım için yarım saat dedim yavaş yavaş artıracağım tatlım ama yorumun için tşk ederim birtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?