Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kadınlar günümüzzz kutlu olsun... bundan sonra önceliği kendimize verdiğimiz mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yaşamı yaşarız inş. hep birlikteee..

artıdayım diye takımdan kaçmıyorum ama öyle işte meyvem, ne bileyim... yüzümü bile zor yıkadım ne makyajı

yardımcıya gelince karçiçeği ve minnoş prenses olabilir. anna genç arkadaşımız o da olabilir, kuyabiye mezun olacağı için olamaz.

takım kararı neyse ben uyarım sonuçta...

tek bir isimmmmmmm

canımın içi üzülme artılarına bak ben alıştım bile 3 gün artıda 3 gün ekside gezmeye senin vereceğine inanıyorum mennoşun bana dediğini sanada diyorum sabırlı ol be güzelim
ayrıca ben kaptan yardımcılığı yapamam canım zaten bir ay ancak oldu buraya geleli daha tecrübeli arkadaşımız olsun kaptan yardımcısı

günaydın kızlar.nasılsınız?

dün yediklerim:
sabah 2 dilim arasına az peynirle tost
ara yok
öğlen sebze çorbası(kremalı olunca 2-3 kaşık anca aldım)mantarlı tavuk(oda 4-5 çatal ancadır)1 dilim kepek ekmeği.(aç kaldım dün öğlen:84::84:)
ara 3 kepekli bisküvi
akşam 1 tabak kuru fasulye salata 2 dilim k.ekmeği
ara 1 bardak taze sıkılmıs karışık meyve suyu

benim bu hastaligim hiv gecmiycek

olmuyo yapamiyorum ben diyet,artik bu kilolarla yasmayi ögrenmem gerek sanirim...

beni affedin ayriliyorum ben..

hasretim aynen senin söylediklerini son zamanlarda ben kendime diyorum.kızım busun sen kilon bu buna alış barış diyorum sonrada hayır diyorum devam ediyorum.mereye kadar böyle sürer bilmiyorum.6 aydır ileri geri çok sıkıldım

havalarda çok soguk sen arazilerde.Allah yardımcın olsun.kolaylıklar versin eksilen gr için tebrikler

bende oyumu minnoştan yana kullanıyorum
[video=youtube;Rq6Nsu9B7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Rq6Nsu9B7Yk[/video]

teşekkürler canım seninde kadınlar günün kutlu olsun

prenses'cim böyle diyet yapmasaydın sen şu anda 70 küsürlerde değil 80 küsürlerde olacaktın ve busun sen diyecektin.... gerçekten o musun? hayır tabiki...

ben 3 ay boyunca hiç kaçamaksız diyetisyen kontrolünde diyet yaptım ve 5 gün uzman eşliğinde spor yaptım, ve 100 gram dahi veremedim. (eylül ekim kasım)

ve 3 ayın sonunda vermeye başladım. 3 ay boyunca hiç pes etmedim, şayet etseydim hala daha 70'lerde olacaktım. bu 3 ayın bir dakikasında bile gram vermiş gözükmedim.. motivasyonum yerle birdi.. yapıyorum ama veremiyorum diyordum. ama yapmasam kimbilir ne halde olacağım diyordum.....

haftasonu misafir ağırlamak yerine bitki çayı ve lahana çorbası ile bir günlük detoks yap, sabah erkenden yürüyüş yap. haftasonu prensesperi günü olsun, tadını çıkar... ama motivasyonunu bozma...

bu kg.leri bir gecede almadık ki bi gecede verelim... kepek bisküviler yerine de ceviz kuru üzüm ya da daha güzeli meyve tercih et. şekerini düzenler bence.

sen zar da olsa zor da olsa belki beş ay sonra belki bir yıl sonra ama MUTLAKA 55-60 kg. hedefin neyse o kg.de olacaksın, çıtır kız olarak gezeceksin o ofiste, o adam da utanacak. hıh...

canım zaten siz olmasanız şimdiye çoktan vazgeçmiştim tam yıkıldığım yıldıgım anda siz yükseltiyorsunuz motivasyonumu bugun beyaz leblebi kuru üzüm getirdim birde 2 elma öyle yemeye çalışacagım.şu misafir işini halledemiyorum ya :44: bu yüzden artık eşimle kırıyoruz birbirimizi.hiç bitmiyor misafirim şu adamı hatırlattıgın iyi oldu motivasyonum tavan yaptı

bugünkü menümü yazıyım
sabah
2 bardak şekersiz çay.1 dilim ekmek. biraz kaşar biraz tulum
ara
bol limonlu yeşil çay. 2 bardak çay
öğle
yarım tabak tas kebap. 1 kase çorba
ara
3 tane kuru kayısı. yeşil çay
akşam
yoğurt çorbası. yağsız yeşil salata

3 lt su. yarım saat yürüyüş yapabilidiğim kadar mekik hareketi

canım sabahki aran ara sayılmaz. çay içmişsin sadece. kuru kayısıyı o zaman yeseydin keşke. öğleden sonraki aranda da meyve olsaydı. ayrıca yürüyüşü 40 dk. yapabilirsin ama sen bilirsin tabi..

bence gayet güzel tebrikler... ama yine de iki hafta üst üste kg verdiğimde sadece aralara dikkat etmiştim ben... bende işe yarıyor yani, umarım sende de yarar.

Son düzenleme:

canım zaten menüm 1200 kalori yapıyor o yüzden arayı geçiştirdim ama dediğin gibi 3 tane kayısı kurusu yeyim o zaman iş yerinde meymeyi çok yiyemiyorum tatlım odama giren çıkan çok oluyor o yüzden kuru meyveler daha rahat oluyor. yürümeyede yeni başladığım için yarım saat dedim yavaş yavaş artıracağım tatlım ama yorumun için tşk ederim birtanem

o zaman sabah ve öğleden sonraki araya kayısı kurusu koyayım 3 şer tane sonrada su içeyim hem bağırsaklar içinde iyi oluyor odama giren çıkandanda rahatsız olmadan yiyebiliyorum öğlenki tas kebabını yarım tabaktan daha az yiyeyim akşamda ekmek yemeyim aldığım kalori 1200 den az olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…