Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hypatiacım çok teşekkür ederim canım, normalde ben böyle diyet listelerine falan pek uyamam ama bu 2 günlükmüş ve kolaymış :86:uygulayabilirim, ben bunu çarşamba-perşembe uygulamayı planlıyorum :118:

Evet canımcım sağolsunlar arkadaşlar yazdılar diyetleri, canım inşaallah işe yarar. meyve diyetini uygulayamam da hypata diyetini kesin uygulayacağım. Bu hafta 62 li bişeyler görmem lazım minnoş. Kendimi çok adapte ettim buna. İnşaallah ikimizde görecez:118:

ayy dahada sarma yemem ayoll neymıs o oyle bıde ben sarmayı bos yemem yanına ya pılav alırım yada ekmek amanınnn

aman minnoşum sarma masum gibi görünüyo ama çok tehlikeli valla uzak duralım biz mümkün olduğunca

hmm ne güzelmiş bu hoşuma gitti iyi düşünmüşler...tamam canım sağol paylaştığın için... 2 ay sonra bir denerim bakalım nasılmış tadı

eski sisteme döndürücekler beni sonunda kacamak yapana ceza vericezz..
ozamn varya 3 kacamak yapan atılır toparlanın kızlar ..

buda çok ağırmış be kaptan bazan kaçamak yaparken onun kaçamak olduğunu bilmiyoruz buraya listeye yazınca ve yorum yapılınca anlıyoruz kaçamak olduğunu sen başka cezalar ver bize canısı

buda çok ağırmış be kaptan bazan kaçamak yaparken onun kaçamak olduğunu bilmiyoruz buraya listeye yazınca ve yorum yapılınca anlıyoruz kaçamak olduğunu sen başka cezalar ver bize canısı

ozamn toparlansınlar karciceğim baksana 4 gündür costular özellikle hypatiamı durdurabilene ask olsunn yaramaz cocuklar gibin yedikce yiyor

ozamn toparlansınlar karciceğim baksana 4 gündür costular özellikle hypatiamı durdurabilene ask olsunn yaramaz cocuklar gibin yedikce yiyor

canım benim dün itibariyle regl bitti bu sabah tartıldığımda cuma günü ile aynı çıktım tartıda yani önceki hafta sonlarına göre başarılı idi kilo veremesemde en azından almadım o yüzden bu hafta benim için çok önemli senin dediğin gibi muzu öğleden sonraki ara öğünden çıkardım yerine kayısı kurusu koydum muzuda sabah ara öğünde yedim öğle yemekhaneye gittiğimde pirinç pilavı hiç almadım ekmeğin kafası varya onu yedim mercimek çorbayla nohut yemeğinide yarım aldım suyunu süzdürerek sacede denesinden akşamda çorba ve bol salata yiyeceğim minnoşla koşu bandında yürüyüş yarışına başladık bugün ve 2 günlük diyette uygulayacağım tecrübelerine dayanarak soruyorum sence 1 kilo verebilirmiyim bu hafta benim menümü özellikle incele ve yanlışlarımda uyar lütfen

ben de o zaman spora gidiyorum akşam... hıhh

haklısınız arkadaşlar az bir zaman kaldı ben yine 68 oldum... 65 olacağıma... hemencecik kg vereyim...

salı ve çarşamba kendi hypatia diyetimi yapayımm, 500 gram versem ona bile sevineceğim salı günü de belki masaj yaptırırım, oh missss....

her şey bizim gönlümüzce olsunn

karciceğimm..
herkesin metosu bir değil cnaım senin yaptığını ben yapsaydım şimdiye kadar 5-6 kilo vermiştim ..
sen cok yavas veriyorsun inş verirsin canım menülerini takip ediyorum zaten bundan sonra daha dikkatli inceliyeyim.. cumaya umarım 1 kilonun üzerinde vermiş olursunn...

ben cıkıyorum kızlar hepinize ii aksamalr.. aksam belki gelirimm

karçiçeği bu hafta 1 kg. vereceğine inanıyorum ben hem güzel diyet ve spor yapacaksın hem de haftasonu sauna ve masaj yaptırdın. tartıda etkisini şimdiden görmüşsündür. değişiklik olmadı mı?

günaydın kızlar

ben kabus gibi bi haftasonu geçirdim :84: midemi üşütmüşüm, çok kötüydü

bugün diyetime geri döndüm ama midem hala berbat durumda

çok geçmiş olsun canım
hoşgeldin madencim nasılsın..

diyetler gecmiş sayfalarda var canım..

ikiside iş yarıyor.. denenmiştir bir cok kişi tarafından ve herkes kilo verdi..

ben denesem kesin işe yaramaz
prensescim geçmiş olsun banyoda düşmek çok kötü yaw...menü çok da kötü değil üzülme canım telafi edersin bir şey olmaz yeni bir hafta yeni bir başlangıç afiyet olsun tatlım

aslında birşey yemedim ama düzensiz oldu.hafta içi tüm ara ve ana öğünlerin saatleri neredeyse aynı
herkese selam , nasılsınız güzeller

ay dün sporla birlikte ip de atladım bacaklarımın arkaları acıyo normalmidir acaba geçer mi ki akşam yürümemi engellemesinde...

ohh ohh yarasın nasılsa alışır bacakların yakında
kızlar moralim çok bozuk.

hani ayrıldığım sevgilim var ya o bnm msn'imden kız arkadaşlarımı eklemiş. inanamıyorum....

canım takılma artık o eskide kaldı.moralini bozmasına izin verme
bnm msn'mdeki 3 tane epey açık süslü püslü kızı kendisi eklemiş.. inanabiliyor musunuz :S

niye mi? tabiki çapkınlık için. listemden kız seçmiş kendisinee

bu adamı boğasım geldi karaktersiz..canım aslında sevinmelisin.Allah kurtarmıs seni böylesinden.ya söz nisan evlilik olaydı sen onun karakterini anlamadan..

kızlar menümü yazıp kaçıyorum ben

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuklu salata

midem kaldırmadığı için 1.5-2 lt su, 2 bardak yeşil çay

kesinlikle yaptır canım harika oluyor ben kendime söz vermiştim 2 hafta 70 i artık görmezsem ödüllendireceğim diye dün önce havuz arkasından sauna sonrada hamam ve masaj yaptırdım kendime bilsen öğle rahatladım mutlu oldum ki bunu 65 ve 59 olduğumda tekrar yapacağım canım

sabah tartıldığımda cuma günü kilomdaydım değişiklik olmadı tatlım bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

takımım takımım güzel takımımmm

kızlarr bu haftada 1. olamazsak kovalıcam hepinizi saldınız iiceee

:18::18::18:

tamam kaptann birinciyiz bu hafta dikkat edicem söz...kızlar hadi kaptanımızı üzmeyelim gururlandıralım birinci olmalıyızz

hypatiammm hemen spora başla bence cumaya akdar kurtulursun artılardan canım üzülme artık olan olmuş nasıl vericeğini düşün ama haleldersin sen cumaya kadar inanıyorum ben sana canımcım az gayret yap yap diyetini yap tatlım

iyi akşamlar meyvecimm

ohh ohh yarasın nasılsa alışır bacakların yakında

oyy sağol bitanem inşallah

kızlar menümü yazıp kaçıyorum ben

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuklu salata

midem kaldırmadığı için 1.5-2 lt su, 2 bardak yeşil çay

afiyet olsun canım harikasın yine

ben çıkıyorum canlar mesai bitti

görüşürüz canım iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…