meden'cim msj atmıştım cnm sana... buraya da yazııym. kızlar ben yoğunum, çok yazamıyorum öpüldünüzz..
Kilo veremeyip motivasyonumun bozulduğu zamanlarda, regl dönemlerinde metabolizma düzenleyici / yağ yakma diyeti olarak verdi. Buyrun bu da diyetim(tabi kendi doktorunuza da danışın) :) İki günde maksimum iki kilo verirsin bununla ama kilo verme hızını artırır, demişti.
iki günlük bir diyet:
sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt
ikinci gün tekrar. işte bu kadar:))
GECMIS OLSUN canım benım dıkkat et kendıne bırazcık dınlen bugunn tatlımm
ınsallah canım ınsallahh bu hafta 62 lı bısey gorurumm cok umutluyumm
medencımm benım tatlı tatlı arkadaslarım cıtır cıtır meenulerını yazmıs sana ben gorememısım yazıdıgını bıraz erken cıkmıstım tatlımm umarım ısıne yarar bu dıyetleer
ayy dahada sarma yemem ayoll neymıs o oyle bıde ben sarmayı bos yemem yanına ya pılav alırım yada ekmek amanınnn
fatmacım kahve siyah üzüm cekirdeği var içinde lifli montiye şöyle uygun senin nasamandakilere değil aradan 2 ay kadar gecsin haftada 1 kez kahve hakkında bunu kullana bilirsin..
çünkü normal sekerde var içinde..
ayyy ben yerim minnosum bayılıyorum sarmalara lahanasına üzümüne hepsine hepsine hayranımmkilo aldırmasa her gün ceşit ceşit yapar yerim valla
takımım takımım güzel takımımmm
kızlarr bu haftada 1. olamazsak kovalıcam hepinizi saldınız iiceee
haklısın valla canım bu ne ya sanki şişman olmayı seviyr gibi davranıyoruz
eski sisteme döndürücekler beni sonunda kacamak yapana ceza vericezz..
ozamn varya 3 kacamak yapan atılır toparlanın kızlar ..
buda çok ağırmış be kaptan bazan kaçamak yaparken onun kaçamak olduğunu bilmiyoruz buraya listeye yazınca ve yorum yapılınca anlıyoruz kaçamak olduğunu sen başka cezalar ver bize canısı
ozamn toparlansınlar karciceğim baksana 4 gündür costular özellikle hypatiamı durdurabilene ask olsunn yaramaz cocuklar gibin yedikce yiyor
günaydın kızlar
ben kabus gibi bi haftasonu geçirdim :84: midemi üşütmüşüm, çok kötüydü
bugün diyetime geri döndüm ama midem hala berbat durumda
hoşgeldin madencim nasılsın..
diyetler gecmiş sayfalarda var canım..
ikiside iş yarıyor.. denenmiştir bir cok kişi tarafından ve herkes kilo verdi..
prensescim geçmiş olsun banyoda düşmek çok kötü yaw...menü çok da kötü değil üzülme canım telafi edersin bir şey olmaz yeni bir hafta yeni bir başlangıç afiyet olsun tatlım
herkese selam , nasılsınız güzeller
ay dün sporla birlikte ip de atladım bacaklarımın arkaları acıyo normalmidir acaba geçer mi ki akşam yürümemi engellemesinde...
kızlar moralim çok bozuk.
hani ayrıldığım sevgilim var ya o bnm msn'imden kız arkadaşlarımı eklemiş. inanamıyorum....
bnm msn'mdeki 3 tane epey açık süslü püslü kızı kendisi eklemiş.. inanabiliyor musunuz :S
niye mi? tabiki çapkınlık için. listemden kız seçmiş kendisinee
ben de o zaman spora gidiyorum akşam... hıhh
haklısınız arkadaşlar az bir zaman kaldı ben yine 68 oldum... 65 olacağıma... hemencecik kg vereyim...
salı ve çarşamba kendi hypatia diyetimi yapayımm, 500 gram versem ona bile sevineceğimsalı günü de belki masaj yaptırırım, oh missss....
her şey bizim gönlümüzce olsunn
karçiçeği bu hafta 1 kg. vereceğine inanıyorum ben hem güzel diyet ve spor yapacaksın hem de haftasonu sauna ve masaj yaptırdın. tartıda etkisini şimdiden görmüşsündür. değişiklik olmadı mı?
takımım takımım güzel takımımmm
kızlarr bu haftada 1. olamazsak kovalıcam hepinizi saldınız iiceee
ben de o zaman spora gidiyorum akşam... hıhh
haklısınız arkadaşlar az bir zaman kaldı ben yine 68 oldum... 65 olacağıma... hemencecik kg vereyim...
salı ve çarşamba kendi hypatia diyetimi yapayımm, 500 gram versem ona bile sevineceğimsalı günü de belki masaj yaptırırım, oh missss....
her şey bizim gönlümüzce olsunn
karciceğimm..
herkesin metosu bir değil cnaım senin yaptığını ben yapsaydım şimdiye kadar 5-6 kilo vermiştim ..
sen cok yavas veriyorsun inş verirsin canım menülerini takip ediyorum zaten bundan sonra daha dikkatli inceliyeyim.. cumaya umarım 1 kilonun üzerinde vermiş olursunn...
ben cıkıyorum kızlar hepinize ii aksamalr.. aksam belki gelirimm
ohh ohh yarasın nasılsa alışır bacakların yakında
oyy sağol bitanem inşallah
kızlar menümü yazıp kaçıyorum ben
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuklu salata
midem kaldırmadığı için 1.5-2 lt su, 2 bardak yeşil çay
ben çıkıyorum canlar mesai bitti
anna maria .afiyet olsun canım çok güzel menü o arada soru işareti yerine bir meyve ye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?