Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aksam yemeğimi yedim kızlar..

spor saatimi bekliyorum..

bi aksilik olmazsa 100 dk spor yapmak istiyorum bu aksam inş yapabilirim..

ohh ne güzel hareketli hareketli yapcan sporları
ayy fatmacım cu hafta 57 yi görürsem mutluluktan ucarım ben 59u gördüğümden dahacok sevinirimm

evet güzelim aynen öyle yapcamm zıplıycam ip atlıycam terliycem cumaya 66 olmayı hedefliyorum

oyy bende çok sevinirim senin için canımcımm

inş olursun meyvem ama olcan gibi hayırlısı tatlım

hadi kızlar ben spora kaçtım hepinize iyi akşamlar...

haydin bakalım herkes sporaa cumaya hepimiz süper olmalıyız birinci olmalıyızzz

evet güzelim aynen öyle yapcamm zıplıycam ip atlıycam terliycem cumaya 66 olmayı hedefliyorum

oyy bende çok sevinirim senin için canımcımm

inş olursun meyvem ama olcan gibi hayırlısı tatlım

umarım sende olursun annacımmm
benim 57 yi görmek hayalim gercek olurmu bilemem ama durmicam yapıcam sporumu yapıcam diyetimi vericem bu kilolarıı ayyy mart ortası geldi sayılır..
bide ben bu ay regl olmadımm sanırım kullandığım ilaclar yumurtlama düzenimi bozdu..
onunda sıkıntısı var üzerimdee..
ödem tutuyorum yanii.
yarın daha cok yeşil cay içicem..

oy sağol tatlım hepberaber olalımm :78:

canım üzülme inş olursun da rahatlarsın bitanem...ödem için maydonoz dereotu tüket bol bol çok iyi geliyo şişliğini alıyo insanın...hadi öptü kaçtım....

sağol canım sanada kolay gelsinnn gitsin karayağlar....

ayyy kızlar kanal d de bi taraftan haberleri izliyorum basbakan dünya kadınlar günü ile ilgili konusma falan yapmıs nys kadınların arasından bi kadın basbakanla görüşmek istemiş kadının derdi iş miş iş istiyormus ağlayarak şişmanım diye iş vermiyorlar dedi içim parcalandı bu şişmanlık ne kötü bişey böyle yaa allah düşmanımın basına vermesin derler ya öyle bence kanserden sonraen kötü hastalık..

benim bu hastaligim hiv gecmiycek

olmuyo yapamiyorum ben diyet,artik bu kilolarla yasmayi ögrenmem gerek sanirim...

beni affedin ayriliyorum ben..

benim bu hastaligim hiv gecmiycek

olmuyo yapamiyorum ben diyet,artik bu kilolarla yasmayi ögrenmem gerek sanirim...

beni affedin ayriliyorum ben..

yasom kalori hesabıyla devam et canım belli bi diyete bağlı kalmadan..
onu hic denedinmi bence yaz geliyor en azından bi 5 kilo verseydin yaz gelmeden..

denemedigim daha dogrusu denemeye calisipda beceremedigim ne kaldiki zevcanim olmuyo iste

tamam yasom bu konuda üzerine gelmicem kilonu koru ama kilo alma dikakt et çünkü inanıyorum 1 ay da kendini toplıcaksın ve takıma dönmek isticeksin şimdi aklın karısık die düşünüyorum..

ya kızlar sabah doktorum u izliyodm diyetisyen diyoduki kendinizi kasmayın,canınız 1 gofret isterse 200küsür kalori ediyomuş,2 ekmek zeytin vs ye denk geliyomuş, o gün ekmekten zeytinden vazgeçip bu gofreti yiyebilirmişiz. kalori sayım yöntemi galba. bunu denesem kilomu kontrol edebilirmiyim çünkü inanılmaz tatlı çekiyo canım,tarçınlı sütü dün denedim kesti biraz ama off resmen gözümün önünde tatlılar dönüyo.akşam vakti yemem zaten de haftda 1-2 kez sabahları diyorum bu yönteme başvursam nasıl olurki..

nidahcım sana bi tatlı tarifi vericem canım bunu da dene eğer tatlı isteğinin önüne gecemezsen önümüzdeki hafta denersisn yani cumadan sonra..
incir yuvalaması.. 3 incir 2 bardak süt.. inciri ufak ufak doğra tarcınla iice pişir az bi su ile suyu bitince kaynayarak kaynak sütü dök üzerine öylede bikac dk kaynay blender dan gecir soğuyunca afiyetle ye üzerine ceviz serpip..

Son düzenleme:

tamam canım denicem sağol..

bu yöntem olmzmı diyosun.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…