Handmaids hemen sarmıştı beni. Breaking bad'i indirmiş eşim ben de bir fırsat bulursam izlicem senemcim.benim kayinvalidem izliyordu o diziyi ama bana cok depresyon geliyor
ben de yasak elma izliyorum
Yawrukush FitFiliz Handmaids tale'a basladim ama ancak 2 bolum izleyebildim. ilk bolumler cok yavas bakalim ne zaman acilacak
haftasonu bir de breaking bad filmi izledim ama cok duragan geldi, begenmedim
Menün sporun çok iyi irem çok iyi gidiyorsunpazar günü menüm
sabah
az tereyağında 2 yumurta
beyaz peynir
5-6 yeşil zeytin ,
söğüş salata(avakado ,marul,çeridomates ,maydanoz,dereotu,ceviz aztuz limon zeytinyağı)
4ceviz
şekersiz çay
türkkahvesi şekersiz(spor sonrası)
akşam arkadaşlardaydık.
2kücükparça mercimek köftesi(esmer bulgurlu)
bolsalata
kücük halkaşeklin de ananas
jillian michaels-hard body 2level yaptım35 dakika pertimi cıkardıhatun buram buramterledim
mekik 30adet
1dakika plank
puanım 169çıkarttımama
baya ev işimde oldu eklemedim kararsız kaldım
En son çernobil i izledim ben mini dizi baya iyiydi. 5 bölüm sadeceHandmaids hemen sarmıştı beni. Breaking bad'i indirmiş eşim ben de bir fırsat bulursam izlicem senemcim.
Havalar soğuk mu hala canım orda? TR'ye gelince inanamadim arada bu kadar sıcaklık farki olduguna, bizde de soğumuştur diyordum ama kazakla montla gelip burda t-shirtle dolaştım
Sorma abarttım bu sıra şekeri. En kestirmeden enerji kaynağı diye sanırım anlamadan yutmuş oluyorum şekerli şeyleri bu sıra.Şekerim kalori hesabı yapmıyorum. Her çeşit yağ en sevdiğim enerji kaynağıo kalori azarlarını düşük kalori diyeti yapanlara söylesin kozmo kaptanım. Benim menümde şeker görürseniz o zaman beni yerden yere furun anacım
Canimm cok tesekurler ,burdayim bitti cok sukur guzel gectitatil nasil gidiyor canim
Spor da senden kiskandimda yaptimSenin su sade menulerin hastasiyim sporda iyiymis ama
Evet o da var izlenecekler listemde. Eski boş vakitlerimi geri istiyoruummmEn son çernobil i izledim ben mini dizi baya iyiydi. 5 bölüm sadece
Spor kıskananı da duymadık demeyiz artikSpor da senden kiskandimda yaptim
Kiz goremedin mi puanlari toplamis , bugundeSpor kıskananı da duymadık demeyiz artik
Gittin mi bakalım alışverişe. Ona göre spor yap bence Özlemcimdaha da düşmesin pantolonlarin sonra)
Ayy benimki de bire başladı, korkunç durumdayızUykusuzluk bir yerden sonra dayanılmaz oluyor. Biraz rahatlatacak kimse yok mu yakınında. Gerçekten çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. Yaşı birbirine yakın çocuk büyütmek çok zor. Arkadaş geçecek yazmış ama evet bunlar geçiyor başkaları başlıyor. Bak bire başladık ikisinin de dertleri farklı beynimiz cılk oldu bu hafta.
Hiç kalmazsın hem deKiz goremedin mi puanlari toplamis , bugundeHuzurvermeyolunda cok kiskandim 4000 kusur puan nedir arkadas filiz altta kalirmiyim hic sence ,yarin gidicem insallah alisverise
Tesekkur ederim. Seninde katkin varcanim mezuniyetin cok cok kutlu olsun, gercekten hakettin
Az kaldi, ben de geliyorum ardindan
evet sira senin beni zayiflatmanda
Bende izledim tam bir hayalkirikligiydi . Gozlerim WalteriI aradi hepbenim kayinvalidem izliyordu o diziyi ama bana cok depresyon geliyor
ben de yasak elma izliyorum
Yawrukush FitFiliz Handmaids tale'a basladim ama ancak 2 bolum izleyebildim. ilk bolumler cok yavas bakalim ne zaman acilacak
haftasonu bir de breaking bad filmi izledim ama cok duragan geldi, begenmedim
Yap ye buraya girdigin an unutacan herseyiSuper eksi gelmis, aynen boyle devam. Sen Ozlemleri dinleKozmogirl17 kanadali35
offf canim istedi, ben de mi yapsam. bu hafta son, sonra tatildeyim. sonra da burada diyetteyim zaten, yedim yedim son olarak
evet ben unuttum onu, denedin mi tariflerin ikisini de?Yawrukush
oooh oh ne guzel dertler bunlar. black friday de geliyor, online alir halledersin. gerci zayiflayinca gidip kiyafet denemenin keyfi de ayri oluyor
İkiniz de sevmediyseniz bari hiç izlemiyeyim filmi. Breaking bad aklımda eski haliyle kalsın.Tesekkur ederim. Seninde katkin var. Gel bekliyorum.
nezaman istersen
Bende izledim tam bir hayalkirikligiydi . Gozlerim WalteriI aradi hep
Yap ye buraya girdigin an unutacan herseyi,online alisveris hic yapmadim . Bedenimide tam bilmiyorum simdi gidip deneyip alayim .
Turkiyede misiniz saat gece 11 i geciyor bn bu saatten snra disariya cikmaya cesarrt edemezdimUmarım eşim aşırı geç kalmadan gelir de,
Çıkıp biraz yürümek istiyorum.
Havada epey yağmurlu bilemiyorum.
Sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?