- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Bn 3 yildir dizi film keyfi yapamiyorum. cocuklar o kadar yoruyor ki onalr uyudu an ya ev isi yapiyrm yada bende yatip uyuyorum. En cok kitap okumakla film izlemeyi ozledimEvet o da var izlenecekler listemde. Eski boş vakitlerimi geri istiyoruummm
Ne güzel çocuklari yatırıp dizi keyfi yapardım. Şimdi buraya bile vakit bulamıyorum.
Bazen karanlık bana da ürkütücü geliyor.Turkiyede misiniz saat gece 11 i geciyor bn bu saatten snra disariya cikmaya cesarrt edemezdim
Yesil cayina limon dilimi koy ,Menümü yazayım.
Sabah:ıspanaklı yumurta 4 kaşık. 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek.
(Yeşil çay içmek için çok uğraştım ama içemedim. Yarın bal atarak denemek istiyorum. Sizce?)
Öğlen: 3-4 çatal balık.
1 paket süt dilimi
1 litre su.
45 dakika koşu,yürüyüş karışık.
1 bardak Türk kahvesi,3 adet kuru kayısı.
Bugün başım dönüyor, egzersiz de yapacaktım ama yarın çok erken dersim var
Kuzum ben hala uyumadim valla yatiya misafirim geldi simdi teli elime aldim anca yaticam insallahKozmogirl17 Özlemcim uyuyabildin mi sonradan? Ben birazdan uyku moduna gecicem inş.
Yokkk artik bukadar ipe ben bile yetisemem pesssEkim 14 menum
Sabah8
1 yumurta , domates ,saltalik ,kirmizi sogan , ceyrek avakado ,1 dilim tavuk bacon ( kaptis anladi)
Ara turkkahvesi
Oglen 1
5 dilim karpuz
Aksam 5
Patates salatasi,1 patates,1 yumurta,ceyrek tavuk,1 kase yogurt
Su2lt
Spor
Mekik:100
Squat:50
Dkosma400
Ip1500
Toplam:4100
Yawrukush
Ip huzuru kiskandimda yaptim
Cumadan eksi olmak candir :)Kızlar iyi akşamlar. Bugün de koşturmacalı yoğun misafirli gezmeli bol işli ve ödevli bir gündü. Kızları yatırmadan önce menümü yazacağım. Kızlarla sızıp kalmazsam gelip geçmişi okuyup iki sohbet ederim birilerini yakalarsam. Herkes iyidir umarım
Menüm
300 gr sardalya
Marul salatası
Bir avuç ceviz
Bir tatlı kaşığı tahin
Su acayip çok içtim çünkü gastritimi suyla tedavi etmeye çalışıyorum. Sanırım başarılı oldum. Aynı dertten muzdarip olan varsa anlatabilirim.
Spor bugün sadece ordan oraya koşturmaca vardı belli bir puan veremeyeceğim.
Bu arada her zamanki gibi bu sabah Cuma’dan eksik çıktı kilom artık ritüel oldu bu saçmalıkgörüşürüz kızlar.
Harikasin deryacim..evet canim diyetisyen 1500u gecme dedi bende ondan aksam yemedim , bitki cayiyla gecirdim
Yok canim gidemedik, komsum kizini bize birakmak durumunda kaldi , belki onumuzdeki haftasonuna guzel bir ayarlama yaparim.sehir disinda misiniz canim? kaldiniz mi otelde?
Canim sen listedesin cuma gunu tartilmazsan takimimiz icin cok kotu olur.Iyi aksamlar kizlar. Biz memleketteyfik. Yeni eve girdik. Haftasonu biraz fazla kacirdim. Ailem ne bulduysa yedirmeye calisti. Cok pismanim. Bu arada tartimida kardesime verdim. Polislik icin zayiflamaya calisiyor. Istedi yok diyemedim. Olmazsa kendime tekrardan tarti alacagm. Sizler nasilsiniz? Gecmisi okuyamadim. Bir suru mesaj birikmis . Sakin bir zamanda okuyacgm insallah
Canim nasilsin biraz menun bozulmus, nasil gidiyor, her sey yolunda mi?13 ekim pazar menüsü
Sabah
3 4 çatal patates kızartması
2 dilim k.ekmek
2 ç bardağı çay
Peynir
5 adet zwytin
Domates
Salatalık
2 banmalık reçel
Bir çatal bal
Biraz acısos
Öğle
yok
İkindi bir bardak çay
Yarım dilim kek
2 dilim mandalina
Akşam
Bir tabak çorba
4 y.k barbunya
2 y k pilav
3 çatal karpuz
Bir küçük kase ev yoğurdu
1 dilim k wkmek
Odullu bir menu olmus canim :)Cumartesi
Sabah
Avalado haslanmıs yumurta kasar peynir zeytin
Öğlen bir kücük kase cips ( cocuklarla parti yaptık öalesef )
Aksam 18.30
4 köfte
4 fırım patates salata
21.0
1 mandalina
Su 2 lt spor 500 ip
1000 pıanYawrukush
Cumaya guzel bir eksi gelecek insallah :)Pazar sabah
Bir yulaf kepeginden simit
Domates salatslik peynir bir tstli kasigi cilek receli
Aksam 17.30
5 kasik et kavurma
2 kasik bulgr plivi salata
Sekerdiz 2 cay ve 3 catal cezeeye tatlisi 2 catal cevizli bi tatli
Sppr 100 sag ic bacl 100 sol ic
50 yarim mekik
100 sirt
100 yan bel 900 puanYawrukush
Haftasonu costum gördügünüz gibi artik haftaixi toparlicam ins kizlar herketen özür diliyrm missfirliköer yuzunden oldu hep yaaa
Canim yazacagim, hatta video paylasacagim..Tamtahmin ettigim gibi,tarifini istiyorum ozgem ,evde saffron var. Bir de peynir tarifini yazarsan sevinirim .
Harika bir menu :)Ekim13 menum
Sabah 8
2 yumurta, ceyrek avacado , domates, salatalik,10 zeytin
Ara neskahve
Oglen 2
Salata , tavuk but ,3 yk bulgur
Aksam5
Tavuklu salata , 1 kase yogurt
Su2.5 lt
Spor
Mekik 100
Dans15dk
Ip400
Squat50
Toplam1145
Yawrukush
Canim belki kuzunun bir sIkIntisi var di , belki gazdir, belki kendini iyi hissetmemistir.Günaydınnn
Yeni hafta, yeni bir gün.. Hepimiz için güzel geçsin inşaAllah..
Nasılsınız?
Dün telefon problemim çözüldü ama bu sefer oğlum fırsat vermedi.. Ağlama krizine girdi resmen.. Geceye kadar sakinleştirmeye çalıştık.. Biz mi acemiyiz sakinleştiremedik, çocuğun mu bir derdi vardı anlamadım.. İlk defa böyle oldu, korktum ona birşey olucak diye, neyse bu geceyi de böyle atlattık..
Tartılmayı da unuttum bugün, aklımdaydı uyandığımda ama sonra tamamen unutmuşum..
Uzuldum Fatimem yememissin hic bir sey...Dünkü menümde de pek birşey yok yine.. Sabahtan evle, çocukla uğraştım bir baktım öğlen olmuş, saatin farkına varmamışım.. Dün huysuz bir günündeydi nedense
Öğlen
1 tabak karabuğday + etli sos
1 kase kadar ev yoğurdu
Akşama kadar çay, su içtim, meyve yiyecektim ama o kadar yorgunum ki hatırlamıyorum yedim mi yemedim mi diye
Akşam yemek yapacak fırsatım olmadı..
Öğleden sos kalmıştı ondan yedim, domates, salatalıkla geçiştirdim..
Umarım bugün fırsat verir de normal yemek yerim
Iyiyim canim, cok sukur, normal her sey..haftasonu giremedim..
evdede internet kesik..
int olsada yinede giremem KK ye.
çünkü telefona bakma süresini azaltiyorum.
kitap okuma ev işlere yapma. kızımla ilgilenme. eşimle film keyfi derken yogunluk...
bide işyerinde işlerde yogun hemde çok..
depresyona girecek zamanim yok
sen nasılsın özgecim.
Cumaya kadar dikkat ederek gider canim gelen artilar.Gunaydin kizlar ,2 gundur dikkat edemedim ,makarna,pizza yedim ,inanilmazda sisim adet olamadim gecikti ondan heralde,yuksek cikti biraz ama onemli degil,bugun sporla birlikte basliyorum
Eki Görüntüle 2544912
Bende mucize doktora bakiyorum canim, birde adam ruins everything cok hosuma gidiyor su siralar, tavsiye ederim :)benim kayinvalidem izliyordu o diziyi ama bana cok depresyon geliyor
ben de yasak elma izliyorum
Yawrukush @Derya_the_queen Handmaids tale'a basladim ama ancak 2 bolum izleyebildim. ilk bolumler cok yavas bakalim ne zaman acilacak
haftasonu bir de breaking bad filmi izledim ama cok duragan geldi, begenmedim
Gayet guzel canim :)Dün telefon elimde uyumuşum.
Derse geç kalmışım
Dünkü menümü yazayım.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin biraz domates 1 dilim kepek ekmek.
Öğlen;6 köfte salata.
Ara:1 elma
1 Türk kahvesi
1.5 litre su
Dinlenmissin canim sevindim.Haftasonu da bitti buranın sakinliyi geçmedi
Nedesiniz??
Ben sabahtan beri ev işi, bebek derken öğlen bitik durumdaydım.. Bebeğim uyuyunca ben de uyudum dinlendim.. Kalkıp çorba yaptım, boğazım hala ağrıyor biraz hiç yemek yiyesim yok.. Akşama kayınvalidem gelicek, saat da 6 oluyor, çorbamı içip ortalığı toparlasam fena olmayacak..
Benimde buyuk oglumda reflu vardi, ilk 6 ay yaka ignem gibiydi sagolsun :)@AKovser bnm kizim su an 7 aylik. Dogdugundan beri huysuz. Kac kere doktora goturduk. Gazdandir 6. Aydan snra duzelir dediler ama hala ayniyiz. Aglayan cocuk insani hem psikolojik hemde fiziksel olarak cok yoruyor. Senin bebeginki gecicidur insallh
Kim geldi canim, kolay gelsin , saat kac olmus, uyu hemen kuzum...Kuzum ben hala uyumadim valla yatiya misafirim geldi simdi teli elime aldim anca yaticam insallah
Albendende okadarBn 3 yildir dizi film keyfi yapamiyorum. cocuklar o kadar yoruyor ki onalr uyudu an ya ev isi yapiyrm yada bende yatip uyuyorum. En cok kitap okumakla film izlemeyi ozledim
Kayinvalidem ve elticigim yeni gelin ollan yani daha bekar olan anca sohbet muhabbet bu vakti buldu uykumda yok biliyomusun kuzum menumu sabah yazicamKim geldi canim, kolay gelsin , saat kac olmus, uyu hemen kuzum...
Yaristan cekilmeliyim bence yada niyeee yaaa ben gobegimle bunlari doverim yarin rekor ip atlamam geliyorr laf aramizda en guzel puani ip getiriyor
Oyyy berliner :)Slm herkese sessizliğimden anlaşılacağı üzere hafta sonu kaçamaklı geçtiNe oluyo böyle anlamıyorum sabah da baya artılı gelince sinirden evdeki 1 adet berlirneri gömdüm öğleden sonra oğluma pasta sözüm vardı ondan 4 5 çatal aldım ama kaldığım yerden devam etmek istiyorum akşama Leslie yaparsam moralimde keyfimde düzelir aslında biraz iç dökmeli paylaşım oldu sizlerde ne var ne yok nasıl motive ediyorsunuz kendinizi yedikçe mutsuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum
4400 puan mi , bunlar nasil sporlaaaaaarSabah 10.30 sekersiz kahve
12.0
Kücük avakado
1 haslanmıs yumurta
Domates nane maydonoz biraz kasar
Ara yesilcay
Aksam 18.30
2 tavuk 4 kasık kabak yogurtlu
Ezogelinncorbası salata
Spor
1600 ip atlaama
100 sag ic 100 sol ic
100 yan bel
100 bisiklet
50 bacaklari karna cekerek ziplama
2 saat ev supurmensilme
4400 puanYawrukush
Aldiyi coook severim ne kadar uygun fiyata, harika seyler satiyorlar.Almanyada diyet daha zor anacim lidlin aldinin o ucuz ve guzel pasta borek corek cikolatalarina karsi koymak nebiliyim zor zorr
Canim 15 dk yuruyus cezasi geliyor :)Bugünkü menümü yazayım
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:00 1 yumurtalı omlet, 1 dilim light krem peynirli ekmek, 1 dilim hindi füme, 1 tane berliner
14:00 2 adet yulaflı bar (toplam 180kalori)
15:00 oğlumun pastasından 4,5 çatal aldım
17:00 sade Türk kahvesi
19:00 1 kase kremalı balkabağı çorbası, zeytinyağlı börülce yemeği, yeşil salata
Birazdan yeşil çay içerim
Su: 1,5 lt
Spor: 6000adım: 300
1 saat ev işi +yemek: 120
Tpl: 420
Yawrukush
Kozmogirl17
Afiyet olsun canim harikasin :)İyi akşamlar kızlar menümü vereyim.
300 gr kıymadan tepsi kebabı
Bir kase zeytinyağlı taze fasülye
Semizotu salatası
Bir avuç ceviz
Su 3lt oldu
Spor 9 saat aktif ders anlatma baya hoplaya zıplaya ama. 360 dk dan 720 puan
Kızlar sosyal medyaya bile bakamıyorum İnan’ın. Şimdi kızların ödevlerini bitirdik anca. Okumalarını ananelerine sattım. Menü yazayım diye kaçtım. Bu arada sabah tartıda 71.5 çıktım yani -600. Haftasonu kaçamağı yok bende. Gayet iyi gidiyorum. Şimdi bana seslenene kadar içerdekiler geçmişi okuyayım.
Ohh mutlu olsun kuzular , cok sevindim onlar icin :)Canım cumartesi köydeydik. Akşama kadar çamur oynadık. Bin kere üst baş değiştirdik. Güneşte ısındık. Yorulduk ama kızlar çok mutluydu.
off offf diyim busem cok guzel oluyor, denemelisinnnn ocak ayinda :))Özge süper yemişsin ama baileysli kahvede içim kaldı. Bugün alkolsüz 42. Günümocağa kadar dayanacağım aja aja
Yok canim Vanessalara gittik, ispanyanin meshur yemegiymis sagolsunlar harika yapmislardi :)Özge sen mi yaptın deniz ürünü hazırlamayı hiç beceremiyorum ben. Paella bir kere yemiştim. Fena değildi. Ama kendim yapamam heralde.
Iremim guzel menu canim, su miktarinda cok guzel.pazar günü menüm
sabah
az tereyağında 2 yumurta
beyaz peynir
5-6 yeşil zeytin ,
söğüş salata(avakado ,marul,çeridomates ,maydanoz,dereotu,ceviz aztuz limon zeytinyağı)
4ceviz
şekersiz çay
türkkahvesi şekersiz(spor sonrası)
akşam arkadaşlardaydık.
2kücükparça mercimek köftesi(esmer bulgurlu)
bolsalata
kücük halkaşeklin de ananas
3lt su
jillian michaels-hard body 2level yaptım35 dakika pertimi cıkardıhatun buram buramterledim
mekik 30adet
1dakika plank
puanım 169çıkarttımama
baya ev işimde oldu eklemedim kararsız kaldım
Canim market, yemek hazirlama vs hepsi egzersiz sayiliyor, onlari da puanla canim, puanlarimiz 1. sayfada..Iyi geceler kizlar
Yeni oturabildim. Menumu yazayim hemen
Sabah 8.00
1 muz
5 ceviz
Oglen 13.00
1 kase mercimek corbasi
1 dilim tbe
Ara 15.00
Az sekerli turk kahvesi
Aksam 18.00
Firinda tavuk sis
Salata
1 tbe
Ara
2-3 catal yaspasta
Su:2 litreyi gecmistir
Spor malesef okuldu marketti parkti yemekti derken yapamadim.
Ooo muhabbet koyuydu diyorsun, obur eltiyi mi cekistirdiniz yoksa :)Kayinvalidem ve elticigim yeni gelin ollan yani daha bekar olan anca sohbet muhabbet bu vakti buldu uykumda yok biliyomusun kuzum menumu sabah yazicam
2-3 kucuk parca borege ceza yok , cok kacirmamissin kuzum.bugün ki menüm
sabah
yumurtam kalmamış
beyaz peynir
kaşar peynir
9adet yeşilzeytin
söğüş salata
3ceviz
1muz
şekersizçay
1kupanescafe şekersiz sade
1fincan türkkahvesi(spor sonrası)
4gibi
arkadaşımdaydım
2-3parça küçük börek
akşam
azyağlı karnabahar yemegi 1tabak
1kücükkase buğday çorbası
salata
3LTSU
30 dakika jillian teyze = 90
1dakika plank = 4
20 adet mekik = 40
yemek yapma,evtoparlama süpürmevs.. =40
yürüyüş 7000bin = 350
TOPLAM=524
Al benden de kadar, okuma ve yazma deyince panik atak hastasi olma yolunda ilerliyorum :)Ayy benimki de bire başladı, korkunç durumdayız
Çok ağlıyor, yazi yazdirmak kabusumuz oldu resmen. Sizde vaziyet nasıl?
Ahahah tum takim o pilavi konusuyor :)Yawrukush Özge'cim senin günün nasıl geçiyor? Paylaştın Vanessa nin deniz ürünlerini, aklıma düşürdün bugün aldım yarın fırında balık yapicaz kaptişim
Yuruyusunude yapmissin harikasin bu sefer :)Umarım eşim aşırı geç kalmadan gelir de,
Çıkıp biraz yürümek istiyorum.
Havada epey yağmurlu bilemiyorum.
Sizce ?
Sut dilimi kacamak olmus ama menun kalori olarak uygun canim o yuzden ceza yok ,afiyet olsun..Menümü yazayım.
Sabah:ıspanaklı yumurta 4 kaşık. 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek.
(Yeşil çay içmek için çok uğraştım ama içemedim. Yarın bal atarak denemek istiyorum. Sizce?)
Öğlen: 3-4 çatal balık.
1 paket süt dilimi
1 litre su.
45 dakika koşu,yürüyüş karışık.
1 bardak Türk kahvesi,3 adet kuru kayısı.
Bugün başım dönüyor, egzersiz de yapacaktım ama yarın çok erken dersim var
Afiyet olsun canim ,guzel menu , baconuda anladim :))Ekim 14 menum
Sabah8
1 yumurta , domates ,saltalik ,kirmizi sogan , ceyrek avakado ,1 dilim tavuk bacon ( kaptis anladi)
Ara turkkahvesi
Oglen 1
5 dilim karpuz
Aksam 5
Patates salatasi,1 patates,1 yumurta,ceyrek tavuk,1 kase yogurt
Su2lt
Spor
Mekik:100
Squat:50
Dkosma400
Ip1500
Toplam:4100
Yawrukush
Ip huzuru kiskandimda yaptim
Guzeldi gercekten ama cok yorucuydu tabi kendime gelemedimCumaya kadar dikkat ederek gider canim gelen artilar.
Tatilin nasildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?