Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim cok tesekkürederim iyi verdim de haftasonu cozuttum iyice almisim biraz geri toparlamam lazim telrsr stitch

Ucyuzbesyuz Canim evet sporun d etkisi var tabi olmaz mi duzebli yapmasam ben hic incelemiyorum zaten boyle hemen sekil aliyorum sporla insanlara 75 im diyorum insnniyorlsr o derece

Olsun daha haftabasi, dikkat edersen cuma yine eksiye dondurursun eminim

Super masallah zaten diyeti sporla destekleyince bir anlami oluyor. Yoksa sarkik sarkik bir goruntu olusuyor.

Selamlar kizlar nasilsiniz, yeni haftaniz mutlu, saglikli gecsin.
Bana bugunde hafta sonu gibi geliyor malum burada okul yok cocuklar evde.
Gecmisi okudum, alintilarimi yazacagim.
kanadali35 canim karneni hazirlamis bahar editor , hayirli olsun.

Huzurvermeyolunda canim internet sIkIntin gectiyse basari hikayeni yaz gulum, takimimiz ceza almasin.

birazdan bir yere nisafirlige gidiyruz yemegebeger cocuklar durursa yolda yazayim en kötü gexe yazarim canimm
Bir haber daha , daha onceden kapatilan 12. takim bugun yeniden acildi, artik kilo verme yarismasinda 10 takim yarisiyoruz.
Daha cok yarisilan uye, daha zorlu yarismalar bizi bekliyor kizlar.
Cuma gunu icin kemerlerimizi sIkalim...
Amaniiin iyi olan kazansin bakaliiim

iyiyim canim sen nasilsin? tatiller, okul bitti. simdi buradan mezun olma vaktin gelmis
benim son bir tatilim kaldi. 3 kasimda geri gelecegim
simdilik muhabbete geliyorum firsat buldukca
Insallah canim. Burdan da mezun olursam super olacak. Iyi tatiller canim.

Deneyeceğim canım çok saol

Slm herkese sessizliğimden anlaşılacağı üzere hafta sonu kaçamaklı geçti Ne oluyo böyle anlamıyorum sabah da baya artılı gelince sinirden evdeki 1 adet berlirneri gömdüm öğleden sonra oğluma pasta sözüm vardı ondan 4 5 çatal aldım ama kaldığım yerden devam etmek istiyorum akşama Leslie yaparsam moralimde keyfimde düzelir aslında biraz iç dökmeli paylaşım oldu sizlerde ne var ne yok nasıl motive ediyorsunuz kendinizi yedikçe mutsuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum

Huzurvermeyolunda canim yazini okudum, cok tesekkur ederim yazdigin icin.
Baska birinciliklerde yine yazariz o topice insallah.
rica ederiz efemdim görevimizz
Bence gayet guzel bir eksi gelecek cumaya hic motivasyonunu bozma, ben eminim...
inşallah canım benim gayret ediyorum toparlicam inş cumaya
ufff berliner miii fotosuna bile bakmaya dayanamam sen de mi almanyadaydın canımmm gecmiş olsun bukadar kacamagın üatüne valla ama mlralini bozma hic yapmamaktan iyidir dikkat etmeye basla heöem simdi yediklerini düşünme hiç

Evet canım Almanyadayım normalde eve almam komşum oğluma almış o da bir iki ısırık aldı bıraktı kalanını ben yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…