- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Olsun daha haftabasi, dikkat edersen cuma yine eksiye dondurursun eminimCanim cok tesekkürederim iyi verdim de haftasonu cozuttum iyice almisim biraz geri toparlamam lazim telrsrstitch
Ucyuzbesyuz Canim evet sporun d etkisi var tabi olmaz mi duzebli yapmasam ben hic incelemiyorum zaten boyle hemen sekil aliyorum sporla insanlara 75 im diyorum insnniyorlsr o derece
Super masallah zaten diyeti sporla destekleyince bir anlami oluyor. Yoksa sarkik sarkik bir goruntu olusuyor.Canim cok tesekkürederim iyi verdim de haftasonu cozuttum iyice almisim biraz geri toparlamam lazim telrsrstitch
Ucyuzbesyuz Canim evet sporun d etkisi var tabi olmaz mi duzebli yapmasam ben hic incelemiyorum zaten boyle hemen sekil aliyorum sporla insanlara 75 im diyorum insnniyorlsr o derece
birazdan bir yere nisafirlige gidiyruz yemegebeger cocuklar durursa yolda yazayim en kötü gexe yazarim canimmSelamlar kizlar nasilsiniz, yeni haftaniz mutlu, saglikli gecsin.
Bana bugunde hafta sonu gibi geliyor malum burada okul yok cocuklar evde.
Gecmisi okudum, alintilarimi yazacagim.
kanadali35 canim karneni hazirlamis bahar editor , hayirli olsun.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Elif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00 Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90 Verilen Toplam Kilo : 12,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92% Toplam Süre : 7 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Huzurvermeyolunda canim internet sIkIntin gectiyse basari hikayeni yaz gulum, takimimiz ceza almasin.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Amaniiin iyi olan kazansin bakaliiimBir haber daha , daha onceden kapatilan 12. takim bugun yeniden acildi, artik kilo verme yarismasinda 10 takim yarisiyoruz.
Daha cok yarisilan uye, daha zorlu yarismalar bizi bekliyor kizlar.
Cuma gunu icin kemerlerimizi sIkalim...
Tamam canim ilk firsatinda kendini zora sokmadan yaz carsamba en gec yazmis olmalisin!!!birazdan bir yere nisafirlige gidiyruz yemegebeger cocuklar durursa yolda yazayim en kötü gexe yazarim canimm
Amaniiin iyi olan kazansin bakaliiim
Cumaya kadar dikkat edersen onu eksiye cevirebilirsin canimBnmde haftasonu diyetim ve sporum yalan oldu. Bugun tekrardan ski bir sekilde basladim. Tartiyi haftasonu kardesime verdim. O yuzden bugun tartilamadim. Ama kesin arti olmustur
Masallah canim. Super spor. Afiyet olsun1400 ip atladim birazda bölgesel calistim simdi yemege gidiyruz bunadar terin üstüne yerdem birsey saflik ederim oyuzden dikkst edicem ins gencler
Insallah canim.Anladim cnm bnm annemde seker hastasi.Bndede gebelikte cikmisti. Yediklerime dikkat ederek sknti olmamisti.Seninkide oyle olur insallah.
Insallah canim. Burdan da mezun olursam super olacak. Iyi tatiller canim.iyiyim canim sen nasilsin? tatiller, okul bitti. simdi buradan mezun olma vaktin gelmis
benim son bir tatilim kaldi. 3 kasimda geri gelecegim
simdilik muhabbete geliyorum firsat buldukca
Deneyeceğim canım çok saolTencereye karabuğdayın üzerini 2 parmak geçecek kadar su, 1 yemek kaşığı kadar tereyağ ve tuz ekliyorum.. Kısık ateşte pişiriyorum.. Suyuna dikkat etmek gerek çünki fazla olunca lapa gibi ama ölçülü koyarsan tane tane olur.. yoğurtla güzel oluyor, sos da eklersen daha güzel :)
Cok teşekkürederim canımmm cumaya kadar toparlanmam lazımmmMasallah canim. Super spor. Afiyet olsun
Bence gayet guzel bir eksi gelecek cumaya hic motivasyonunu bozma, ben eminim...Cok teşekkürederim canımmm cumaya kadar toparlanmam lazımmm
rica ederiz efemdim görevimizzHuzurvermeyolunda canim yazini okudum, cok tesekkur ederim yazdigin icin.
Baska birinciliklerde yine yazariz o topice insallah.
inşallah canım benim gayret ediyorum toparlicam inş cumayaBence gayet guzel bir eksi gelecek cumaya hic motivasyonunu bozma, ben eminim...
ufff berliner miii fotosuna bile bakmaya dayanamam sen de mi almanyadaydın canımmm gecmiş olsun bukadar kacamagın üatüne valla ama mlralini bozma hic yapmamaktan iyidir dikkat etmeye basla heöem simdi yediklerini düşünme hiçSlm herkese sessizliğimden anlaşılacağı üzere hafta sonu kaçamaklı geçtiNe oluyo böyle anlamıyorum sabah da baya artılı gelince sinirden evdeki 1 adet berlirneri gömdüm öğleden sonra oğluma pasta sözüm vardı ondan 4 5 çatal aldım ama kaldığım yerden devam etmek istiyorum akşama Leslie yaparsam moralimde keyfimde düzelir aslında biraz iç dökmeli paylaşım oldu sizlerde ne var ne yok nasıl motive ediyorsunuz kendinizi yedikçe mutsuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum
Evet canım Almanyadayım normalde eve almam komşum oğluma almış o da bir iki ısırık aldı bıraktı kalanını ben yedimufff berliner miii fotosuna bile bakmaya dayanamam sen de mi almanyadaydın canımmm gecmiş olsun bukadar kacamagın üatüne valla ama mlralini bozma hic yapmamaktan iyidir dikkat etmeye basla heöem simdi yediklerini düşünme hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?