Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah 10.30 sekersiz kahve
12.0
Kücük avakado
1 haslanmıs yumurta
Domates nane maydonoz biraz kasar

Ara yesilcay

Aksam 18.30
2 tavuk 4 kasık kabak yogurtlu
Ezogelinncorbası salata

Spor
1600 ip atlaama
100 sag ic 100 sol ic
100 yan bel
100 bisiklet
50 bacaklari karna cekerek ziplama

2 saat ev supurmensilme
4400 puan Yawrukush

Evet canım Almanyadayım normalde eve almam komşum oğluma almış o da bir iki ısırık aldı bıraktı kalanını ben yedim
Almanyada diyet daha zor anacim lidlin aldinin o ucuz ve guzel pasta borek corek cikolatalarina karsi koymak nebiliyim zor zorr

Bugünkü menümü yazayım
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:00 1 yumurtalı omlet, 1 dilim light krem peynirli ekmek, 1 dilim hindi füme, 1 tane berliner
14:00 2 adet yulaflı bar (toplam 180kalori)
15:00 oğlumun pastasından 4,5 çatal aldım
17:00 sade Türk kahvesi
19:00 1 kase kremalı balkabağı çorbası, zeytinyağlı börülce yemeği, yeşil salata
Birazdan yeşil çay içerim

Su: 1,5 lt
Spor: 6000adım: 300
1 saat ev işi +yemek: 120
Tpl: 420

Yawrukush
Kozmogirl17

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim.
300 gr kıymadan tepsi kebabı
Bir kase zeytinyağlı taze fasülye
Semizotu salatası
Bir avuç ceviz
Su 3lt oldu
Spor 9 saat aktif ders anlatma baya hoplaya zıplaya ama. 360 dk dan 720 puan
Kızlar sosyal medyaya bile bakamıyorum İnan’ın. Şimdi kızların ödevlerini bitirdik anca. Okumalarını ananelerine sattım. Menü yazayım diye kaçtım. Bu arada sabah tartıda 71.5 çıktım yani -600. Haftasonu kaçamağı yok bende. Gayet iyi gidiyorum. Şimdi bana seslenene kadar içerdekiler geçmişi okuyayım.

Bak ama yaa zeytinyağı diyor hem de beş kaşık @kanadali35 Özlemcim sen bi kalorisini hatirlat bence canım, 5 çarpı kaç? Matematik de yok bende
Şekerim kalori hesabı yapmıyorum. Her çeşit yağ en sevdiğim enerji kaynağı o kalori azarlarını düşük kalori diyeti yapanlara söylesin kozmo kaptanım. Benim menümde şeker görürseniz o zaman beni yerden yere furun anacım

Valla nefesimi tuttum yazdim ne yalan soliyim cok drtliyim ama gercek hayatim bu napim
Çok zor çok iki çocuk da ayak isteyince berbat oluyor ikisi de isteyince bi tane de babalarının ayağına veriyordum ben. Sen de öyle yap yoksa pertin daha çok çıkar. Sen bu sene en azından büyüğe unuttur.

Afiyet olsun canim. Masallah devam tek ogune. Bana 3 ogun zor geliyir
Devam canım. Evet tek öğün çok rahat oldu bana ya. Hele haftasonları yemek hazırlamak kaldırmak baya vaktimi alıyormuş. Çocukların yemini suyunu koyuyorum sadece süper. Adamın yemeği ile uğraşmamak çok iyiymiş. Bu arada babaları da tek öğün keto diyette o yüzden hiç zorlanmıyorum.

Uykusuzluk bir yerden sonra dayanılmaz oluyor. Biraz rahatlatacak kimse yok mu yakınında. Gerçekten çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. Yaşı birbirine yakın çocuk büyütmek çok zor. Arkadaş geçecek yazmış ama evet bunlar geçiyor başkaları başlıyor. Bak bire başladık ikisinin de dertleri farklı beynimiz cılk oldu bu hafta.

Canım cumartesi köydeydik. Akşama kadar çamur oynadık. Bin kere üst baş değiştirdik. Güneşte ısındık. Yorulduk ama kızlar çok mutluydu.

Özge süper yemişsin ama baileysli kahvede içim kaldı. Bugün alkolsüz 42. Günüm ocağa kadar dayanacağım aja aja

Bugun yag tuketmemissin asitli diyemi ? Yeterli oldumu bana az gibi geldi bugun
Yok cevizi fazla yedim bir de salataya yağı ben koymadım annem koydu baya vardı. Bi de balık kızartmaydı o aslında çok tercih edilmiyor ama yapacak bişey yok anne evinde olur o kadar. Nelere hayır diyorum bi görsen oturur ağlarsın annem de babam da 100 kilo acayip yiyorlar

pazar günü menüm
sabah
az tereyağında 2 yumurta
beyaz peynir
5-6 yeşil zeytin ,
söğüş salata(avakado ,marul,çeridomates ,maydanoz,dereotu,ceviz aztuz limon zeytinyağı)
4ceviz
şekersiz çay

türkkahvesi şekersiz(spor sonrası)

akşam arkadaşlardaydık.
2kücükparça mercimek köftesi(esmer bulgurlu)
bolsalata

kücük halkaşeklin de ananas
3lt su

jillian michaels-hard body 2level yaptım35 dakika pertimi cıkardıhatun buram buramterledim
mekik 30adet
1dakika plank

puanım 169çıkarttımama
baya ev işimde oldu eklemedim kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…