- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Almanyada diyet daha zor anacim lidlin aldinin o ucuz ve guzel pasta borek corek cikolatalarina karsi koymak nebiliyim zor zorrEvet canım Almanyadayım normalde eve almam komşum oğluma almış o da bir iki ısırık aldı bıraktı kalanını ben yedim
Aynen yaa abur çubur Derya denizAlmanyada diyet daha zor anacim lidlin aldinin o ucuz ve guzel pasta borek corek cikolatalarina karsi koymak nebiliyim zor zorr
Şekerim kalori hesabı yapmıyorum. Her çeşit yağ en sevdiğim enerji kaynağıBak ama yaazeytinyağı diyor hem de beş kaşık @kanadali35 Özlemcim sen bi kalorisini hatirlat bence canım, 5 çarpı kaç? Matematik de yok bende
Bulaş bulaş ben tınmam. Bu kilolar galon galon yağ içerek gitti. Bir gün herkes lafıma gelecekKiz tek ogun yiyoya ondan bulasmadim .
Çok zor çok iki çocuk da ayak isteyince berbat oluyor ikisi de isteyince bi tane de babalarının ayağına veriyordum ben. Sen de öyle yap yoksa pertin daha çok çıkar. Sen bu sene en azından büyüğe unuttur.Valla nefesimi tuttum yazdim ne yalan soliyim cok drtliyim ama gercek hayatim bu napim
Devam canım. Evet tek öğün çok rahat oldu bana ya. Hele haftasonları yemek hazırlamak kaldırmak baya vaktimi alıyormuş. Çocukların yemini suyunu koyuyorum sadece süper. Adamın yemeği ile uğraşmamak çok iyiymiş. Bu arada babaları da tek öğün keto diyette o yüzden hiç zorlanmıyorum.Afiyet olsun canim. Masallah devam tek ogune. Bana 3 ogun zor geliyir
Hahahha hadi allah kurtarsın bir avazda doğur inşallahAyarlari degistirirken hamilelik takvimini zorunlu yapmislar tarih girmeden degismiyobende bugun dogurcam diye yazdim
Uykusuzluk bir yerden sonra dayanılmaz oluyor. Biraz rahatlatacak kimse yok mu yakınında. Gerçekten çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. Yaşı birbirine yakın çocuk büyütmek çok zor. Arkadaş geçecek yazmış ama evet bunlar geçiyor başkaları başlıyor. Bak bire başladık ikisinin de dertleri farklı beynimiz cılk oldu bu hafta.Cumartesi menum
Sabah 10.00
1 kasik menemen
1 kucuk dilim sucuklu omlet (sucuk 2 3 dilim di uzerinde
1 kk ezine peynir
5 6 tane patates kizartmasi
3 5 catal sosis dilimi
3 cay bardagi sekersiz cay
Ara 12.30
1 fincan ssekersiz kahve
Aksam 16.30
3 kasik pilava 2 kasik tavuk sore
2 kasik menemn sabahtan kalmisti o
Aradn 1 saat gecti
1 kucuk dilim ince hamur pizza ev yapimi
Ara 18.30
1 fincan turk kahvesi
Gece 10.00
1 parca ekmege sarella
Su 1.5 ltre anca
Spor
mutfak isi ginluk toplam 3 saatimi aldi
180 dak 360 puan
2 saatte evde temizlik toplama vs
120 dk 240 puan
Cocuklarla top oynama kosturma ugrasma hic durmadan toplam 3 saattir tabi arada dinlenerek
180 dak 360 puan
100 mekik cezam vardi ozgem onuda yaptim
200 puan
1160 puan
Kizlar cok uykusuzum cok mutsuzum gercekten uyku cok onemli ama sua saate kadar 2 saat kesintisiz zor uyumusumdur dun gecede boleydim
Canım cumartesi köydeydik. Akşama kadar çamur oynadık. Bin kere üst baş değiştirdik. Güneşte ısındık. Yorulduk ama kızlar çok mutluydu.Canim rica ederim ne demek, severek yaptim her seyi, hepsi sizin kendi gayretiniz..
Bende mezunlar kervanina katildim Filizim :)
Afiyet olsun busem, koyde misiniz :)
Bugunu odule saydim canim :)
Ama bugune 15 dk yuruyus cezasi geliyor :)
Sagol canim benim, ispanyadan enfes bir lezzet paella pisirmisler, foto atacagim :)
Amanda aman kimler menusunu yazmis, harikasin Iremim, incecik olacaksin, ben adim gibi eminim :)
Harika olmus Deryacim, bizde bugun arkadaslarimizdaydik aksam yemeginde keyifli ,odullu bir gun oldu :)
Afiyet olsun canim, ekmegi cok az azaltirsan daha guzel olur, ekmegin yerine salata ekleyebilirsin kuzum :)
Oduller afiyet olsun, hakettin :)
Afiyet olsun canim gayet guzel menu :)
Egzersini de yapmissin , temizlik ,yemek cocuklar, daha ne olsun?
Ceza geliyorum demissss bugun benim menumde oy oy oyyy :)
Özge süper yemişsin ama baileysli kahvede içim kaldı. Bugün alkolsüz 42. GünümPERSEMBE MENUM (Kizlar cok birikti ama sabah klasik kahvaltim, oglen ve aksam sulu kofte+ salata, arada bir hurmayla filtre kahve.
SPOR:Not etmistim onu, 30dk akini birakip alirken yuruyus, 1.5 saat parkta cocuk pesinde yuruyus, 1 saat alisveriste yuruyus, 1 saat ev isi = 660 puan
CUMA MENUM
SABAH
1haslanmis yumurta
2 tortilladan mozarellali gozleme
5 zeytin
3 dilim pastirma
1 kk peynir
OGLEN
Hint usulu tavuk
Enginar salatasi
ARA
Filtre kahve
2 adet fistik sarma
AKSAM
Kemikli haslama et
3 kasik pilav
SU:2 lt
SPOR: Bolca yuruyus, ev isi..
CUMARTESI MENUM
SABAH
1 haslanmis yumurta
Domatesli biber (4 kasik)
10 zeytin
1 kk peynir
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
Kemikli haslama et
Bolca salata
ARA
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
Peynir cesitleri
Kraker ve kizarmis ekmek
Paella (ispanyanin meshur deniz urunlu pilavi)
Salata
2 kadeh sarap
ARKASINDAN
Baileysli kahve
1 adet minik meyveli tart
SU: 2 lt+ 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat bahcede cocuklarin pesinden yurume, (180) , 1 saat ev isi( 120) , oyuncakciya gittik 30dk orada yuruyus (90)
TOPLAM PUAN: 390
Özge sen mi yaptın deniz ürünü hazırlamayı hiç beceremiyorum ben. Paella bir kere yemiştim. Fena değildi. Ama kendim yapamam heralde.Bu da bu aksamin paellasiydi,icinde olmayan deniz urunu yoktu,cok soyledim ,fotosunu paylasayim dedim.
Eki Görüntüle 2544725
Ben ağzıma patates sürüsem o gün akşama kadar hiç aralıksız yerim.tek ogun her okuyusumda tebrikler diyorum cnaim sana, masallah iradene. bugun 2 ogun yaotim mecburen patates kizartmasini gomunce ama bana cok zor geldi 2 ogun.
afiyet olsun
Yok cevizi fazla yedim bir de salataya yağı ben koymadım annem koydu baya vardı. Bi de balık kızartmaydı o aslında çok tercih edilmiyor ama yapacak bişey yok anne evinde olur o kadar. Nelere hayır diyorum bi görsen oturur ağlarsınBugun yag tuketmemissin asitli diyemi ? Yeterli oldumu bana az gibi geldi bugun
Harika menüEkim13 menum
Sabah 8
2 yumurta, ceyrek avacado , domates, salatalik,10 zeytin
Ara neskahve
Oglen 2
Salata , tavuk but ,3 yk bulgur
Aksam5
Tavuklu salata , 1 kase yogurt
Su2.5 lt
Spor
Mekik 100
Dans15dk
Ip400
Squat50
Toplam1145
Yawrukush
İrem sen geldin ben yatmaya gidiyorum anacım. Kızlar iyi geceler yarın çok çok zor bir gün beni bekliyor. İyi bakın kendinizeselam dün gelemedim baya koşturdum. menülerimi paylaşıcam
sporumun puanını hesaplıyayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?