Evet yeterince sergiledim kendimi yakalanmiyim artik dedim millet hakkinda ileri geri konusuyorum halka acik bi platform sonucta guzel olmus ama foton ortam sahaneEvet benim, o yuzden sectim o resmi
Outlander'in cekildigi yere gitmistik gecen haftasonu, orada cekildim.
Sen de gorunmuyorsun
e tamam Koray kendi yiyor o zaman. Sivi seyleri yemesi zaman alicak, ona ben de cok cesaret edemiyorum.Yok koraya veriyorum herseyi yiyor ama tabaklan sulu yemek falan veremiyorum yoksa koftesini patatesini makarnasini bazen tavada yumurtasini hep kendi yiyor ama bi corba olsun sulu bi yemek olsun ozaman vermiyorum hele oyle meyve abur cubur ayakta goturuyor findik fistik bile yiyor o olaylardan sonra veremem diyordum ama artik bilinclendi ve o olayi hatirliyor surekli soluyor kutayada veriyorum kutayin ki de kensi problemi iste vermesem anlarimda kusma sikintimiz vardi ya bizim o yuzden ogrenemdi simdi taneli bisey yesin yutamiyor zorlaniyor yoksa onada hedmrseyi veriyorum mesela pilavi yogurtla veriyorum lop lop yiyor cigneye cigneye hatta tek verim kusturuyor kendi ole bisey
Evet yeterince sergiledim kendimi yakalanmiyim artik dedim millet hakkinda ileri geri konusuyorum halka acik bi platform sonucta guzel olmus ama foton ortam sahane
Kendi yemek istedigini sana anlatmaya calisiyor iste ufaklikKutaya mesela ekmek veriyorum eline kemiriyor yutuyor ben verim elimle agzina bogulur gibi yapip kusiyor kusmakta uzmanlasti artikstitch
Olsun koyaydin gorurduk son halini bende hic cekilmedim bu ara
senin icin degistireyim resmimi dedim ama son zamanlarda hic profil fotosu cekilmemisim. bir tane var, cok cirkin cikmisimacil kilo vermeliyim
Yese keskeKendi yemek istedigini sana anlatmaya calisiyor iste ufaklik
yok yaa takimimiza layik olmaya cslisiyoruk
oyy oyy pamuk bir yas partisi ailenin anilari icin önemli ama cocuga sorsan dunyadan haberi yokYa benim konsept bulmam lazim ojumuzdeki ay oglanin ilk dogum gunu napicam hic bilmiyorum
Nasil bir konsept? biz netten bir pasta secip onu yaptirmistik (hic guzel olmamisti gerciYa benim konsept bulmam lazim ojumuzdeki ay oglanin ilk dogum gunu napicam hic bilmiyorum
ayy cok heyecanlidir simdi. biz kizimin resmini buzdolabi magneti yapip hazirlamistik hatira icin almak isteyenlereoyy oyy pamuk bir yas partisi ailenin anilari icin önemli ama cocuga sorsan dunyadan haberi yokbenim de oglum 5 olcak kasimda okuldaki ilk kutlamasi olucak arkadaslarina da hediye hatirlamak istiyorum bakalim nolucak
Bnm buyuk kizimda oyleydi. Cok kusardi. Surekli ust bas degistirmekle ugrasirdim. Istemedigi bir sey verdigim an midesinde ne var ne yok cikartirdi. Doktor bebek reflusu demisti. Ilac kullanmistik. 1 yasindan sonra azaldi ama hala istemedigi bir seyi asla vermem cunku icinde ne varsa aninda cikariyor.Kutaya mesela ekmek veriyorum eline kemiriyor yutuyor ben verim elimle agzina bogulur gibi yapip kusiyor kusmakta uzmanlasti artikstitch
yok yaa takimimiza layik olmaya cslisiyoruk
oyy oyy pamuk bir yas partisi ailenin anilari icin önemli ama cocuga sorsan dunyadan haberi yokbenim de oglum 5 olcak kasimda okuldaki ilk kutlamasi olucak arkadaslarina da hediye hatirlamak istiyorum bakalim nolucak
Ben ilk oglumun dis bugdayinda mickeymause yaptim ilk dogum gununde sirinler oldu 2.dogum gununde trendi konsept kutayin dis bugdayinida tavsanli yapmostim biliyosunuzNasil bir konsept? biz netten bir pasta secip onu yaptirmistik (hic guzel olmamisti gerci, pastaci yapamamisti) ve de balon falan
Offf harika hepsiBen ilk oglumun dis bugdayinda mickeymause yaptim ilk dogum gununde sirinler oldu 2.dogum gununde trendi konsept kutayin dis bugdayinida tavsanli yapmostim biliyosunuz
Bende o magnetlerden yaptiriyorrum hep
Eki Görüntüle 2545323 Eki Görüntüle 2545324 Eki Görüntüle 2545325 Eki Görüntüle 2545326 Eki Görüntüle 2545327 Eki Görüntüle 2545328
Pastalar dahil hepsj kendime ait ama bunda hic bisey yok ortada
oyy allah bagislasin, ikisi de kucukmus ama buyuyunce ne guzel arkadas olurlar birbilerineSelam kizlar masallah bugun burasi cok aktif.yazilanlara yetisemiyorum.stitch 2 kizim var. Biri 3 yasinda digeri 7 aylik. Ikisininde en yaramaz oldugu donem su an
eski kaptan cubuk tarcin ve elmayi kaynatip soguyunca icilen kurden bahsederdi, cok iyi odem atiyormus.Bugun kendime cubuk tarcin aldim. Sularima katarim artik. Cubuk tarcin kullanan arkadaslar nasil kullaniyorsunuz. Kaynatip mi yoksa direk soguk suya katip mi iciyorsunuz?
benim yegenim de kusardi, zor gercekten kusan bebek. insallah gecer.Bnm buyuk kizimda oyleydi. Cok kusardi. Surekli ust bas degistirmekle ugrasirdim. Istemedigi bir sey verdigim an midesinde ne var ne yok cikartirdi. Doktor bebek reflusu demisti. Ilac kullanmistik. 1 yasindan sonra azaldi ama hala istemedigi bir seyi asla vermem cunku icinde ne varsa aninda cikariyor.
Merhaba hosgeldin :)meraba kızlar dün ıtıbarı ıle dıkkat etmeye basladım bu aralar hastalık iş güç cocuk mısafır derken baya boşladım kılo artışım oldu dün tartıldım 64.8 cıktım bu hafta inş toparlıcam
dünkü menüm 14ekim
10.00
sekersız kahve ve pıko cıkolata
12.30
et tantunı
ayran
corba
16.00
bır adet bıskrem
sekersız cay
18.45
corba
karnıyarık
bır dılım ekmek
20.00
elma
21.00
yeşilçay
15dk dans
3lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?