Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eveeet kızlarr...

ticaret hayatına atılıyorum... baskülümü masamın önüne koyucammm gelen giden tartılsın... 1 tl

yakında çoook zengin olucam çoooo hypatia holding'e adım adım ilerliyorummm

eveeet kızlarr...

ticaret hayatına atılıyorum... baskülümü masamın önüne koyucammm gelen giden tartılsın... 1 tl

burda olsa iş yapmaz bu fikir zaten kısların hepsi kalem gibi ama sen kur holdingi ben gelirim caycı neyim alsan bile yeter

eveeet kızlarr...

baskülün yanında diyet ürünlerde sat ii gider kilosunu görene satarsınn kız holding hatunu olduğunda baska bi sektöre girmen gerekicek ozamna kadar zayıflıcann

baskülün yanında diyet ürünlerde sat ii gider kilosunu görene satarsınn kız holding hatunu olduğunda baska bi sektöre girmen gerekicek ozamna kadar zayıflıcann

evet tartılarak verdim kilolarımı diye baskülümü pazarlarım ben de, her türlü zengin ve zayıf olacağımmm.. bi yanıma meyvemi bi yanıma da prensesperi'mi alırım, siz de zayıflarsınız önce sonra resimlerimizi koyup baskülle verdik derizz

şimdi bi karton bulup 1 tl yazmam gerekiyoo

beyaz leblebiyle kuru üzüm koysan ben 1. müşterin olurdum

yazdım görmedin meyve sen kimi düşünüyorsun yardımcı ee artık en son oldu :44:

beyaz leblebiyle kuru üzüm koysan ben 1. müşterin olurdum

yazdım görmedin meyve sen kimi düşünüyorsun yardımcı ee artık en son oldu :44:

beyaz leblebi ve kuru üzüm sana, meyvenul'e de meyve satıcam

prenses'cim ben seni önermedim çünkü işyerinde nete sık giremeyeceğini düşündüm, yanlış anlama sakın... kuyabiye de mezun olacak malum.. o yüzden eski üyelerin adını veremedim...

yasdım senin için

canımcım neden kırılayım.ben 2 ileri 1 geri giderken yardımcı olamam zaten.kendime yakıştırmam.bende sen ve minnos arasında kaldım.senin maşallahın var veriyorsun.minnos olsun yardımcılıgın sorumlulugu ile cooper ına daha çabuk ulaşır diye oyumu ona verdim

diğer takımları da gezmeye başlıyımm ben ara öğünlerde

kızlar kazancımla zayıflama kampı kurucam, tüm şişkolar incecik olsun diye bi de kendime pembe bi range rover alıcaamm

selam kızlar ben geldim:87:

nasılsınız bakalım keyifler yerinde mi

ay hava buz gibi kar var fırtına var...kar diye diye sonunda getirdiler istanbul'a karı yaw

sabah giderken düştüm popomun üstüne kar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…