- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Ya mesafe çok uçak biletleri filan da pahalı herkesin kendi isteği öncelikleri değişik demek ki diyorumkayınvaliden hiç mi evini merak etmedi oğlum ve gelinim nabiyo deyip çıkıp evine gelmedi mi çok şaşirdim.
Oy yerim benim ilk zamanlarımda yapmıştın bayağı uğraşmıştın hatırlıyorumBen ilk oglumun dis bugdayinda mickeymause yaptim ilk dogum gununde sirinler oldu 2.dogum gununde trendi konsept kutayin dis bugdayinida tavsanli yapmostim biliyosunuz
Bende o magnetlerden yaptiriyorrum hep
Eki Görüntüle 2545323 Eki Görüntüle 2545324 Eki Görüntüle 2545325 Eki Görüntüle 2545326 Eki Görüntüle 2545327 Eki Görüntüle 2545328
Pastalar dahil hepsj kendime ait ama bunda hic bisey yok ortada
Sagol canim, baktim istanbuldaymissin :)stitch hayırla kavuşursunuz Canım tez zamanda inşallah uzakta olmak zor ALLAH kolaylaştırsın
Hasta oldum benbu sefer de karın ağrısı ishal nedir bu bağırsaklarımdan çektiğim
Cumartesiden bu yana menü u çünkü ne yedim ne yemedim hiç belli değil çok kötü yattım hep
Bugün menü paylaşırım inşallah, zorla çıktım dışarı, karın ağrım var hala ama yürüyebiliyorum şükür
Selam kizlar nasilsiniz ben bugun kucuk bir implant operasyonu gecirdim, sabah yazamadim sizlere.
Iyi misiniz hepiniz, gununuz nasil gecti?
Sagol Fatimem kucuk bir islemdi iyiyim cok sukur, sen nasilsin?Aleykum selam..
İyiyiz sanırım :)
Sen nasılsın? Geçmiş olsun bu arada..
Geçmiş olsun canımSelam kizlar nasilsiniz ben bugun kucuk bir implant operasyonu gecirdim, sabah yazamadim sizlere.
Iyi misiniz hepiniz, gununuz nasil gecti?
Canim cok sevindim tartiyi halledecek olmana bir an korkmustum, cuma bildirimi ne olacak diye:)Yawrukush tartiyi bugun yada yarin alacagim. Tartilmayinca kendimi kotu hissediyorum. Elim ayagim olmus resmen
Bu arada resmini gordum cok guzel ve fit gorunuyorsun masallah
Kolay gelsin canim, esinin ailesiylede cok guzel gecer insallah geldiklerinde..Kızlar günaydınnnn ☀Kaç gündür yokum ara ara baktım ama aktif olamadım yoğunluktaneşim eğitime gitti annemle biz kaldık ve geç bahar temizliği yapıyoruz i. Her yer her yerde alt üst baza takımlar kıyafetler el atmadığımız yer kalmadı Bir yandan da okula ve kursa gitmeye çalışıyorum son birkaç günün bombasııı eşimin ailesi gelecekmiş evlendikten sonra ilk kez bize
Herkes her zaman her seyin farkindadir canim, o yuzden demisler insanlar ektigini bicer diye...Zaten burda bulundugum surece geri donmem biraz zor senin oklavalarin ozgenin cezalari beni eritirsiniz heleki su yaris psikolajisi varya beni sakat birakcak
Ben bu menuye yorum yapmistim zaten heryerde karsima cikoyorsun kanadalı
Aaaa kimi azarlamisim ben kalori yuzunden senkanadali35 le beni karistirdin zaar o kiziyordu zeytinyagi kalorisine
Malesef canim esim bi trafik kazasi gecirdi ve bacaginda platin var ona bu yuku veremem o yuzden ikiside bana bakiyor ve gitgide buyuyorlar agirlasiyorlar
Esininde ole beslenmesi senin icin buyuk sans biz dort kisiyiz evde 4 ayri menu cikariyorum evde malesef ki
Bir umudum vardi onuda seb aldin kuzu
Biliyorum canim dunyaya geldikleri gun bizim rahatimiz bitti zaten canlari sagolsun bugun kayinvalidem bizde kaldi sabah kucuk uyaninca almis altini ustunu degismis oyalamis onu dusunmeden yattim tamam uyandim ama yarim saat daha uzanabildim en azindan ama gece yine felaketti buyukte grip oldu yine valla keske kayinvalide benle yasasaydi diye bi ic gecirmedim degil yani
Valla cekistirmedik desek yalan olur kisisel bi sorunu yok kimsenin bende dahil sadece cocugu buyutme tarzi hep benim cocugum duygusu konusuldu genelde herkes benim gibi dusunuyormus bu arada sanki bu dunyada tek o cocuk buyutuyor tek onun cocugu var
Yine cok kosturmussun bugun aslicim:)dün akşam yemegi fazla yemedim canim istemedi çok yorgunum... biraz uyumuşum kalktım..
film izledik eşimle.. alita: savaş melegi.. çok güzeldi.. tavsiye ederim:)
bu sabah da geç kaliyordum baktım 7:30
anaaaaa
hoop yataktan firladim...
üst baş giy çik...
koşa koşa dolmuşa yetiş bin.. tam işe yetiştim sayılır oh mübarek
altınbaşak kinoali krakter yedim. su içiyorum bol bol.
ay hiç halim yok kahve içsem iyi olucak.;
işlerim de yoğun...
bitirme çabasindayim..
Canim nerelerdesin sen, hani menuler nerede?Teşekkür ler kaptan yavaş yavaş kendime geliyorum. Kendime hedef belirledim. Bakalim ise yarayacak mi.
Kimler gelmis, hosgeldin Feyzosum:)Teşekkür ederiiiim atlattım geldim
Bizlerde iyiyiz canim, biraktigin gibiyiz 5 haftadir hep derece aliyor takimimiz cok mutluyuz:)Bugün halsizim ama dün çok gezdim ondansiz nasılsınııız
Evet good doctordan esinlenip yapilmis ama good doctor netflix ya da amazon primede yok bulmak sorun oluyor o yuzden mucize doktora bakiyorum canim:)bence guzel menu
oyy oy 3 cocuk, kolay gelsin :)
baska bir turk dizisine baslamak istemiyorum her bolum film gibi, cok zor oluyor izlemesi. ama adam ruins everything'e bakarim :)
gecenlerde arkadaslar diyordu mucize doktor da yabanci bir diziden cevirmeymis "good doctor"
cok guzel gorunuyor, burada da gordum gecen gun balkabagi ciftligi, bi gitmek lazim aslinda. cocuklar icin cok guzel
Sagol kuzum benim aralari 3 bucuk yas benimkilerin.Ozgecim yakiyorsun yine masallah guzelliginle, duru bi guzelligin var canim
Ayyy benim veletlerimde bole olcak az daha buyuyunce seninkilerin arasinda 3 yasmi vardi seneye kucugum 2 yasina girince buyuk 3.5 olcak seninkiler gibi olurlarr ozamab
Sagol canim, nasilsin, gunun nasil gecti?Geçmiş olsun canım
Menu guzel canimcim, suyu biraz daha arttirabilsen cok guzel olur, sporlarda sahane, ne cok adim atmissin bugun :)Slm hanımlar
Salı menüm
Kalkınca Hindistan cevizi yağlı kahve
Sabah
Soğanlı omlet, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim light peynir sürülmüş ekmek, yeşil çay
Öğlen
Tonbalıklı sandviç
Ara
1 fincan latte, 2 kare bitter çikolata( %85bitter)
5çiğ fındık
Akşam
3 köfte+ 3 kaşık mantı
Su: 1,5lt
Spor: 15000adım: 750
Ev işi yemek : 1 saat: 120
Toplamda 870 puan
Nasilsin Deryacim menun, suyin, adimlarin cok guzel canim.14 ekim menum
08:40 _ 2 dilim ekemk, 2 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin.
13:00_ 1 yemek tabagi kiymali karnibahar, 4yk kadar haslanmis siyah pirinc, 1 tabak salata.
17:30 _ 1 peynirli sandvic, 1 elma, 1 portakal. (disardaydim)
Su: 3,5 lt
Spor: 10000 I askin adim – 350 puan
Yawrukush Kozmogirl17
Canim hic acele etme, daha cok erken, vucudun zaten egzersiz yapabilecegin zamani sana soyleyecek ,anlayacaksin toparlandigini...Yapma şunu, zaten zor tutuyorum kendimi :) geçen gün bir deneyeyim dedim ama yok daha zamanı var.. Sezeryan sonrası ne zaman normale dönüyor acaba vücut
Gamsiz olmak harika bir sey, ne mutlu sana, sagligin yerinde olur bu sekilde..kafaya takacak bdv kv de dert yanan öle bi gelin ariyolar..
ben hiç kafaya takmam..
he he...
çünkü takarsam hasta olurum sinirim tavana takar.
gamsiz huya sahibim.
iyi mi böle
Canim akrepcim cok gecmis olsun, daha iyi misin, haberdar et bizi..Hasta oldum benbu sefer de karın ağrısı ishal nedir bu bağırsaklarımdan çektiğim
Cumartesiden bu yana menü bildiremiyorum çünkü ne yedim ne yemedim hiç belli değil çok kötü yattım hep
Bugün menü paylaşırım inşallah, zorla çıktım dışarı, karın ağrım var hala ama yürüyebiliyorum şükür
Bana sorarsan (ki sorma tabiki canimcim :)) en az 2 yil b u tatli guzel zamanlarin tadini cikarin.bana da 2 cocuk cok zor geliyor. dun kantesti filan yaptirdik, genital usg vs. 2. cocuk icicn saglikli miyiz diye. esime soruyorum emin misin b=diyesimdi cok rahatiz cunku kizim da buyudu 3 yasinda. ama bakalim olacak galiba bu gidisle
En cok neyi seviyor kuzun , bizde konsepti ufakliklar belirliyor, neyi seviyorlarsa oyle dogum gunu istiyorlar.Ya benim konsept bulmam lazim ojumuzdeki ay oglanin ilk dogum gunu napicam hic bilmiyorum
Canim ben yikayip direk oyle surahiye atiyorum.Bugun kendime cubuk tarcin aldim. Sularima katarim artik. Cubuk tarcin kullanan arkadaslar nasil kullaniyorsunuz. Kaynatip mi yoksa direk soguk suya katip mi iciyorsunuz?
Hosgeldin tekrar canim, nasil oldun iyilestin mi?meraba kızlar dün ıtıbarı ıle dıkkat etmeye basladım bu aralar hastalık iş güç cocuk mısafır derken baya boşladım kılo artışım oldu dün tartıldım 64.8 cıktım bu hafta inş toparlıcam
dünkü menüm 14ekim
10.00
sekersız kahve ve pıko cıkolata
12.30
et tantunı
ayran
corba
16.00
bır adet bıskrem
sekersız cay
18.45
corba
karnıyarık
bır dılım ekmek
20.00
elma
21.00
yeşilçay
15dk dans
3lt su
Harikasin busem, aja ajaaaa diyorsun :)Kızlar iyi akşamlar menümü vereyim
300 gr tavuktan sote
3 yemek kaşığı zeytinyağı
30 gr ceviz
1 yemek kaşığı tereyağı
30 gr ev peyniri
Marul salatası
50 gr közlenmiş patlıcan salatası
Spor 9 saat ders artı nöbet
720 puan nöbetleri saymadan
Su çok fazla kesinlikle 3 ü buldu iki saat sonra bir lt daha içeceğim.
Geçmişi sonra okuyacağım kızlar sevgiler
Iyiyim canim. Bugun is cikisi kizima elbise almaya alisvrris merkezine gittim. Persembe gunu kreste eglenceleru var onun ickn. Ve tabii kendime de 2 elbise aldimNasilsin Deryacim menun, suyin, adimlarin cok guzel canim.
Doktor kontrollerinin sonuclari nasil cikti?
Canim hic acele etme, daha cok erken, vucudun zaten egzersiz yapabilecegin zamani sana soyleyecek ,anlayacaksin toparlandigini...
Gamsiz olmak harika bir sey, ne mutlu sana, sagligin yerinde olur bu sekilde..
Canim akrepcim cok gecmis olsun, daha iyi misin, haberdar et bizi..
Neden boyle oldun ki?
Bana sorarsan (ki sorma tabiki canimcim :)) en az 2 yil b u tatli guzel zamanlarin tadini cikarin.
Su anki aklim olsa Akin 6-7 yasina gelmeden hamile kalmazdim...
En cok neyi seviyor kuzun , bizde konsepti ufakliklar belirliyor, neyi seviyorlarsa oyle dogum gunu istiyorlar.
Sen yine harika yaparsin her seyi eminim...
Canim ben yikayip direk oyle surahiye atiyorum.
Afiyet olsun.
Hosgeldin tekrar canim, nasil oldun iyilestin mi?
Her sey yolunda mi?
Harikasin busem, aja ajaaaa diyorsun :)
Gorusuryz canim. Oglusunla iyi vakit gecirnelerKizlar ben arasi okuldan almaya gidiyorum, hepinizi simdilik opuyorum, gorusmek uzere :)
Spor da menu de cok guzel olmus canim.Slm hanımlar
Salı menüm
Kalkınca Hindistan cevizi yağlı kahve
Sabah
Soğanlı omlet, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim light peynir sürülmüş ekmek, yeşil çay
Öğlen
Tonbalıklı sandviç
Ara
1 fincan latte, 2 kare bitter çikolata( %85bitter)
5çiğ fındık
Akşam
3 köfte+ 3 kaşık mantı
Su: 1,5lt
Spor: 15000adım: 750
Ev işi yemek : 1 saat: 120
Toplamda 870 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?