Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kayınvaliden hiç mi evini merak etmedi oğlum ve gelinim nabiyo deyip çıkıp evine gelmedi mi çok şaşirdim.
Ya mesafe çok uçak biletleri filan da pahalı herkesin kendi isteği öncelikleri değişik demek ki diyorum
Oy yerim benim ilk zamanlarımda yapmıştın bayağı uğraşmıştın hatırlıyorum

Kızlar iyi akşamlar menümü vereyim
300 gr tavuktan sote
3 yemek kaşığı zeytinyağı
30 gr ceviz
1 yemek kaşığı tereyağı
30 gr ev peyniri
Marul salatası
50 gr közlenmiş patlıcan salatası
Spor 9 saat ders artı nöbet
720 puan nöbetleri saymadan
Su çok fazla kesinlikle 3 ü buldu iki saat sonra bir lt daha içeceğim.
Geçmişi sonra okuyacağım kızlar sevgiler

Çok geçmiş olsun canım..

Slm hanımlar
Salı menüm
Kalkınca Hindistan cevizi yağlı kahve

Sabah
Soğanlı omlet, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim light peynir sürülmüş ekmek, yeşil çay

Öğlen
Tonbalıklı sandviç

Ara
1 fincan latte, 2 kare bitter çikolata( %85bitter)
5çiğ fındık

Akşam
3 köfte+ 3 kaşık mantı

Su: 1,5lt
Spor: 15000adım: 750
Ev işi yemek : 1 saat: 120
Toplamda 870 puan

Yawrukush tartiyi bugun yada yarin alacagim. Tartilmayinca kendimi kotu hissediyorum. Elim ayagim olmus resmen
Bu arada resmini gordum cok guzel ve fit gorunuyorsun masallah
Canim cok sevindim tartiyi halledecek olmana bir an korkmustum, cuma bildirimi ne olacak diye:)

Kolay gelsin canim, esinin ailesiylede cok guzel gecer insallah geldiklerinde..

Herkes her zaman her seyin farkindadir canim, o yuzden demisler insanlar ektigini bicer diye...

Yine cok kosturmussun bugun aslicim:)
Kizin nasil oldu?

Teşekkür ler kaptan yavaş yavaş kendime geliyorum. Kendime hedef belirledim. Bakalim ise yarayacak mi.
Canim nerelerdesin sen, hani menuler nerede?

Teşekkür ederiiiim atlattım geldim
Kimler gelmis, hosgeldin Feyzosum:)

Bugün halsizim ama dün çok gezdim ondan siz nasılsınııız
Bizlerde iyiyiz canim, biraktigin gibiyiz 5 haftadir hep derece aliyor takimimiz cok mutluyuz:)
Nasil gecti sinavlarin kuzum?

Evet good doctordan esinlenip yapilmis ama good doctor netflix ya da amazon primede yok bulmak sorun oluyor o yuzden mucize doktora bakiyorum canim:)

Ozgecim yakiyorsun yine masallah guzelliginle, duru bi guzelligin var canim
Ayyy benim veletlerimde bole olcak az daha buyuyunce seninkilerin arasinda 3 yasmi vardi seneye kucugum 2 yasina girince buyuk 3.5 olcak seninkiler gibi olurlarr ozamab
Sagol kuzum benim aralari 3 bucuk yas benimkilerin.
Akin 6bucuk, aras 3 olmak uzere.
Daha kolaylasacak seneye goreceksin :)

Menu guzel canimcim, suyu biraz daha arttirabilsen cok guzel olur, sporlarda sahane, ne cok adim atmissin bugun :)

Nasilsin Deryacim menun, suyin, adimlarin cok guzel canim.
Doktor kontrollerinin sonuclari nasil cikti?

Yapma şunu, zaten zor tutuyorum kendimi :) geçen gün bir deneyeyim dedim ama yok daha zamanı var.. Sezeryan sonrası ne zaman normale dönüyor acaba vücut
Canim hic acele etme, daha cok erken, vucudun zaten egzersiz yapabilecegin zamani sana soyleyecek ,anlayacaksin toparlandigini...

kafaya takacak bdv kv de dert yanan öle bi gelin ariyolar..
ben hiç kafaya takmam..
he he...
çünkü takarsam hasta olurum sinirim tavana takar.
gamsiz huya sahibim.
iyi mi böle
Gamsiz olmak harika bir sey, ne mutlu sana, sagligin yerinde olur bu sekilde..

Canim akrepcim cok gecmis olsun, daha iyi misin, haberdar et bizi..
Neden boyle oldun ki?

bana da 2 cocuk cok zor geliyor. dun kantesti filan yaptirdik, genital usg vs. 2. cocuk icicn saglikli miyiz diye. esime soruyorum emin misin b=diye simdi cok rahatiz cunku kizim da buyudu 3 yasinda. ama bakalim olacak galiba bu gidisle
Bana sorarsan (ki sorma tabiki canimcim :)) en az 2 yil b u tatli guzel zamanlarin tadini cikarin.
Su anki aklim olsa Akin 6-7 yasina gelmeden hamile kalmazdim...

Ya benim konsept bulmam lazim ojumuzdeki ay oglanin ilk dogum gunu napicam hic bilmiyorum
En cok neyi seviyor kuzun , bizde konsepti ufakliklar belirliyor, neyi seviyorlarsa oyle dogum gunu istiyorlar.
Sen yine harika yaparsin her seyi eminim...

Bugun kendime cubuk tarcin aldim. Sularima katarim artik. Cubuk tarcin kullanan arkadaslar nasil kullaniyorsunuz. Kaynatip mi yoksa direk soguk suya katip mi iciyorsunuz?
Canim ben yikayip direk oyle surahiye atiyorum.
Afiyet olsun.

Hosgeldin tekrar canim, nasil oldun iyilestin mi?
Her sey yolunda mi?

Harikasin busem, aja ajaaaa diyorsun :)

Iyiyim canim. Bugun is cikisi kizima elbise almaya alisvrris merkezine gittim. Persembe gunu kreste eglenceleru var onun ickn. Ve tabii kendime de 2 elbise aldim Test sonuslarinin hepsi cikmadi daha canim. Esimjn de yapmasi gerrkenler var ki dahs yapmadi.
Ama simdiye kadar cikanlar gayet iyi.
Diyet de iyi hidiyor gibi. Bugun alisveris yyzunden aksam da yenedim ama ogken zaten gec yemistim.
Ben hala emin degilim cocuga ama esim 2 cocuk daha istiyor. Buyuk aile olalim diyor. Ee yas 34 , 35 de hamile kaldjm 36 da dogurdum. 3 -4 sene sonra da ucuncu ancaa.

Spor da menu de cok guzel olmus canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…