- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Waaaw harikasin canim. Masallah be kadar guzelsiniz. Ve ne guzel seyler yapmissin cok guzellerBen ilk oglumun dis bugdayinda mickeymause yaptim ilk dogum gununde sirinler oldu 2.dogum gununde trendi konsept kutayin dis bugdayinida tavsanli yapmostim biliyosunuz
Bende o magnetlerden yaptiriyorrum hep
Eki Görüntüle 2545323 Eki Görüntüle 2545324 Eki Görüntüle 2545325 Eki Görüntüle 2545326 Eki Görüntüle 2545327 Eki Görüntüle 2545328
Pastalar dahil hepsj kendime ait ama bunda hic bisey yok ortada
Guzel olmus canim. Sekerlingidalar var ama adeti vok az.meraba kızlar dün ıtıbarı ıle dıkkat etmeye basladım bu aralar hastalık iş güç cocuk mısafır derken baya boşladım kılo artışım oldu dün tartıldım 64.8 cıktım bu hafta inş toparlıcam
dünkü menüm 14ekim
10.00
sekersız kahve ve pıko cıkolata
12.30
et tantunı
ayran
corba
16.00
bır adet bıskrem
sekersız cay
18.45
corba
karnıyarık
bır dılım ekmek
20.00
elma
21.00
yeşilçay
15dk dans
3lt su
1 yas konsepti yapmist ben canim. Herseyin ustune 1 veya ilk dogum gunu gibi seyler yaziyor.Ya benim konsept bulmam lazim ojumuzdeki ay oglanin ilk dogum gunu napicam hic bilmiyorum
Masallah canim. Menu de spor da her zamanki gibi guzelKızlar iyi akşamlar menümü vereyim
300 gr tavuktan sote
3 yemek kaşığı zeytinyağı
30 gr ceviz
1 yemek kaşığı tereyağı
30 gr ev peyniri
Marul salatası
50 gr közlenmiş patlıcan salatası
Spor 9 saat ders artı nöbet
720 puan nöbetleri saymadan
Su çok fazla kesinlikle 3 ü buldu iki saat sonra bir lt daha içeceğim.
Geçmişi sonra okuyacağım kızlar sevgiler
Canimm iiyim tesekurler,tam gecemedim aslinda ama yine yag fazla,bana iyi geliyo insulin direncinden dolayihosgeldin Sibel, nasilsin?
yine yag agirlikli diyet yapiyorsun sanirim.
Daha azini gorursun insallah saglikla canimbu cuma görmek istediğim kilo:)
iyi yapmissin canim leslieyi. katiliyorum hareketsiz olmasindan cok cok daha iyi. menun de guzel. afiyet olsunKizlar menum
Sabah 2 yumurta,2 dilim tam bugday,zeytin,biraz kasar
12.00 4 parca susi
14.00 6 tane uzum,1 parca ananas
17.00 turlu,yogurt
2.5 litre su
1 mile leslie 45 puan
Hic hareketsiz gecmesin gunum diye yaptim
Yoğunhosgeldiiin
nasil gidiyor okul?
Canim cok sevindim tartiyi halledecek olmana bir an korkmustum, cuma bildirimi ne olacak diye:)
Kolay gelsin canim, esinin ailesiylede cok guzel gecer insallah geldiklerinde..
Herkes her zaman her seyin farkindadir canim, o yuzden demisler insanlar ektigini bicer diye...
Yine cok kosturmussun bugun aslicim:)
Kizin nasil oldu?
Canim nerelerdesin sen, hani menuler nerede?
Kimler gelmis, hosgeldin Feyzosum:)
Bizlerde iyiyiz canim, biraktigin gibiyiz 5 haftadir hep derece aliyor takimimiz cok mutluyuz:)
Nasil gecti sinavlarin kuzum?
Evet good doctordan esinlenip yapilmis ama good doctor netflix ya da amazon primede yok bulmak sorun oluyor o yuzden mucize doktora bakiyorum canim:)
Sagol kuzum benim aralari 3 bucuk yas benimkilerin.
Akin 6bucuk, aras 3 olmak uzere.
Daha kolaylasacak seneye goreceksin :)
Bnde onu dusunerek ard arda yaptim ama simdili yorucu ilerde rahatalayacagim insallahoyy allah bagislasin, ikisi de kucukmus ama buyuyunce ne guzel arkadas olurlar birbilerine
eski kaptan cubuk tarcin ve elmayi kaynatip soguyunca icilen kurden bahsederdi, cok iyi odem atiyormus.
ben cubuk tarcini sicak sarap yapmak icin kullaniyorumiste bu kilolar hep boyle geliyor
benim yegenim de kusardi, zor gercekten kusan bebek. insallah gecer.
Mesafe her zaman icin iyidirYa mesafe çok uçak biletleri filan da pahalı herkesin kendi isteği öncelikleri değişik demek ki diyorum
Oy yerim benim ilk zamanlarımda yapmıştın bayağı uğraşmıştın hatırlıyorum
2. olduktan sonra 3. Icin kararin degisebilir. Bnde evlenmeden once 4 cocuk istiyordum(hayaller hayaller). Evlenince 3 e dustu. 2. Cocuktan sonra artik tovbeliyim. Buyuk konusmayayim ama bu saatten snra cocuk dusunmuyorum. Cocuk=bitmeyen sorumlulukIyiyim canim. Bugun is cikisi kizima elbise almaya alisvrris merkezine gittim. Persembe gunu kreste eglenceleru var onun ickn. Ve tabii kendime de 2 elbise aldimTest sonuslarinin hepsi cikmadi daha canim. Esimjn de yapmasi gerrkenler var ki dahs yapmadi.
Ama simdiye kadar cikanlar gayet iyi.
Diyet de iyi hidiyor gibi. Bugun alisveris yyzunden aksam da yenedim ama ogken zaten gec yemistim.
Ben hala emin degilim cocuga ama esim 2 cocuk daha istiyor. Buyuk aile olalim diyor. Ee yas 34 , 35 de hamile kaldjm 36 da dogurdum. 3 -4 sene sonra da ucuncu ancaa.
Gecmis olsun canim, hayirdir ne implanti?Selam kizlar nasilsiniz ben bugun kucuk bir implant operasyonu gecirdim, sabah yazamadim sizlere.
Iyi misiniz hepiniz, gununuz nasil gecti?
Kasım 11’de2-3 kucuk parca borege ceza yok , cok kacirmamissin kuzum.
Guzel bir gun olmus :)
Al benden de kadar, okuma ve yazma deyince panik atak hastasi olma yolunda ilerliyorum :)
Ahahah tum takim o pilavi konusuyor :)
Canim afiyet olsun, mis gibi hazirlarsin ellerine saglik simdiden :)
Yuruyusunude yapmissin harikasin bu sefer :)
Sinavin ne zaman canim?
Sut dilimi kacamak olmus ama menun kalori olarak uygun canim o yuzden ceza yok ,afiyet olsun..
Afiyet olsun canim ,guzel menu , baconuda anladim :))
Huzurla da ne guzel bir rekabet olustu heyecanla takip ediyorum :)
Yürüdüm tabiburada begenenler olmus ama ben hep bir aksiyon baslasin diye beklerken bi baktim film bitmis
yuruyebildin mi?
burada hava cok erken kararmaya basladi artik, bir de saatler alininca
kac yasinda canim cocuklarin? calisiyor musun?
ben de bayaadir izleyemiyordum ama bu aralar biraz vakit bulabildim. kitabi da is yerinde ogle aralari 3-4 sayfa okuyorum, yavas ama olsun bitiyor kitaplar eninde sonunda
1 kizim var benim de 1.5 yasinda
guzel menu, sut dilimsiz tabii daha guzel olurmus ama sen de farkindasin
ne dersin var? ehliyetini alabildin mi?
Keşke bu yazıyı okumasaydım.Uykusuzluk bir yerden sonra dayanılmaz oluyor. Biraz rahatlatacak kimse yok mu yakınında. Gerçekten çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. Yaşı birbirine yakın çocuk büyütmek çok zor. Arkadaş geçecek yazmış ama evet bunlar geçiyor başkaları başlıyor. Bak bire başladık ikisinin de dertleri farklı beynimiz cılk oldu bu hafta.
Az yemis derya listeye goremi yiyosun ,kalori hesabimi yapiyodun ? Puaninda 500 :)15 ekim menum
10:00- peynirli, hindili sandvic
Ara: Sade kahve, 2 fincan yesil cay
14:40- 4 yk kadar siyah pirinc haslamasi, 5 yk kiymali patlican, 1 tabak salata, 2 erik, 1 bardak soya sutu.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 10 000 ustu adim : 350 puan
Yawrukush Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?