- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Ne zaman anneme cocuklarin yaramazligindan bahsetsem bunlar en guzel zamanlarin buyudukce dertleride buyuyor derKeşke bu yazıyı okumasaydım.
Ne yani daha çekeceğimiz mi var
Benimkiler arasında 13.5 ay var. Felaket
Aman allahım daha okula gidecekler he
Harflerle mi uğraşacağız daha.
Hemde 2 çocuk. 2 sene üst üste.
İyiymiş.
Kizinda sende elbiselerinizi gule gule iyi gunlerde kullanin canim.Iyiyim canim. Bugun is cikisi kizima elbise almaya alisvrris merkezine gittim. Persembe gunu kreste eglenceleru var onun ickn. Ve tabii kendime de 2 elbise aldim ☺ Test sonuslarinin hepsi cikmadi daha canim. Esimjn de yapmasi gerrkenler var ki dahs yapmadi.
Ama simdiye kadar cikanlar gayet iyi.
Diyet de iyi hidiyor gibi. Bugun alisveris yyzunden aksam da yenedim ama ogken zaten gec yemistim.
Ben hala emin degilim cocuga ama esim 2 cocuk daha istiyor. Buyuk aile olalim diyor. Ee yas 34 , 35 de hamile kaldjm 36 da dogurdum. 3 -4 sene sonra da ucuncu ancaa.
Cok guzel canim , 10000adim 500 puan buarada :)15 ekim menum
10:00- peynirli, hindili sandvic
Ara: Sade kahve, 2 fincan yesil cay
14:40- 4 yk kadar siyah pirinc haslamasi, 5 yk kiymali patlican, 1 tabak salata, 2 erik, 1 bardak soya sutu.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 10 000 ustu adim : 350 puan
Yawrukush @Kozmogirl17
Olur mu oyle sey senin ozleminle rekorlar kirdik:)Ya gidişim uğurlu mu geldi ne
Çoook sevindim hepinizi çok çok tebrik ederim♥♥
Guzel menu ve su canim, egzersizinde olmustur evde :)Ya bugun hic mesajlara yetisemiyorum. Simdi cocuklari uyuttum menumu paylasip gecmisi okuyayim.
Menu
Sabah 7.30
1 kase mercimek corbasi
1 dilim tbe
Ara 10.00
1 mandalina
2 ceviz
Yarim nar
Oglen 13.00
1 kase sutlu misir gevregi
Az tavuk
Ara 16.00
2 bardak az sekerli cay
Aksam 18.30
2.5 sis ciger kebabi
Salata
2 dilim tbe
Kola vardi icmedim cok direndim
18.30 dan sonra bir sey yemedim.
Su: 3 litre civari
Gunesli son gunler olunca bol bol kizimi parka cikariyrm. O yuzden eve gelince pertim cikiyor l. Ev isini ne kadar yaptigimi hesaplamadigim icin yazmadim. Yarindan itibaren sporuda rayina koyacagm insallah
Dogum kontrol icin implant canim, 3 yilda bir yenileniyor..Gecmis olsun canim, hayirdir ne implanti?
Az kalmis canim guzel gecer insallah..Kasım 11’de
Hicbir sey yememissin cok az olmus canim..Selamlar tekrardan herkese
Menümü yazayım. Çok yoruldum bugün çok.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir yarım bardak çay. (Acele yedim çıktım evden)
Öğlen; 5-6 minik marul kısır
1.5 litre su.
20 dakika egzersiz.
35 dakika yürüyüş,koşu karışık. (Ayağımı burktum. Cuma dersime kadar umarım iyileşir.)
Bugün evde hiçbişey yoktu.
Açlıktan gözüm döndü ve kısır yaptım
Yarın da hareketli birgün olacak.
Arkadaşıma gideceğim,oradan alışverişe gideceğiz.
Dışarıda yemek alternatif az biliyorsunuz.
Hele yurtdışında olunca
Türkiye’de olsam çorbacıya girer çorba içerim.
Burda iğrenç. Asla içilmiyor.
Latte içmeyi özledim ne zamandır.
Yarın mutlaka içmeliyim
Sende hicbir sey yememissin canim..Ekim 15 menum
Kahvalti yok
Ogelen ,aksam
1 kase tavuklu noodle corba, 1 dilim saralleli ekmek,1 avuc fistik
Neskahve ,cay
Su 2.5lt
Spor
7000 adim350puan : parkta denizi dolastirca yapmissim adimlari
2 saat yuruyus360
Toplam 710
Bugun yogundum cok sacma bir gun oldu .
Yawrukush
Gunaydin canim :)Gunaydin kizlar herseyin gonlunuzce oldugu bir gun olsun
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 250 IA | | | ||||
Gonulmeyvesi | | 15DK Y | |||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | | | | ||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | | ||||||
Madamesnow | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Metem | | ||||||
Haeshin | | | | ||||
Selsalan | |||||||
Konusdinliyorum | |||||||
AKovser | |||||||
Karkralicesi | | | | ||||
Melegimkorusun | 15DK Y | ||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda | |
Gunaydin guzel arkadaslarim, gununuz mutlu, saglikli , keyifli, kacamaksiz ve bol eksili gecsin.
mesafe bahane..Ya mesafe çok uçak biletleri filan da pahalı herkesin kendi isteği öncelikleri değişik demek ki diyorum
Oy yerim benim ilk zamanlarımda yapmıştın bayağı uğraşmıştın hatırlıyorum
geçmiş olsun nasıl oldun şimdiSelam kizlar nasilsiniz ben bugun kucuk bir implant operasyonu gecirdim, sabah yazamadim sizlere.
Iyi misiniz hepiniz, gununuz nasil gecti?
evet canım sekerli gıdalardan uzak duramıyorum yemezsem daha sonra daha fazla yıyorum dayanamıyorum bu sekılde nefsımı köreltmeye calısıyorum:)Guzel olmus canim. Sekerlingidalar var ama adeti vok az.
Nasilsin Deryacim menun, suyin, adimlarin cok guzel canim.
Doktor kontrollerinin sonuclari nasil cikti?
Canim hic acele etme, daha cok erken, vucudun zaten egzersiz yapabilecegin zamani sana soyleyecek ,anlayacaksin toparlandigini...
Gamsiz olmak harika bir sey, ne mutlu sana, sagligin yerinde olur bu sekilde..
Canim akrepcim cok gecmis olsun, daha iyi misin, haberdar et bizi..
Neden boyle oldun ki?
Bana sorarsan (ki sorma tabiki canimcim :)) en az 2 yil b u tatli guzel zamanlarin tadini cikarin.
Su anki aklim olsa Akin 6-7 yasina gelmeden hamile kalmazdim...
En cok neyi seviyor kuzun , bizde konsepti ufakliklar belirliyor, neyi seviyorlarsa oyle dogum gunu istiyorlar.
Sen yine harika yaparsin her seyi eminim...
Canim ben yikayip direk oyle surahiye atiyorum.
Afiyet olsun.
Hosgeldin tekrar canim, nasil oldun iyilestin mi?
Her sey yolunda mi?
hoşbulduk canım ıyıleştim cok sukur sımdılık yolunda canım
Harikasin busem, aja ajaaaa diyorsun :)
teşekkur ederim yapmaya calısacagım spora vakıt pek bulamıyorum ama duzene koycagım inş:)Merhaba hosgeldin :)
meyvelerini sabah yemeni tavsiye ederim ve yanina protein veya yag ile (sut/yogurt veya kuruyemis ile)
corba da ekmek degisimidir, ikisinden birini tuketirsen ogunlerinde daha dengeli olur
su cok guzel, spor cok az
İyiyim canım diyete devam sadece Kıbrıstan misafir geldi onlarla ilgileniyorum giremiyorum o yüzden birde eşimle iddiaya girdik kilo verme konusunda aralığın sonuna kadar kilo verirsem yüksek bir mebla alıcam eşimden gaza getiriyorum bu sayede kendimi***HAL HATIR SORMACA***@fmad nasilsin Feyzosum?
@Falanfilannnn tasindin mi canim?
@Gonulmeyvesi , @Metem , @tuzsuz_ruh , S selsalan , @Huzurvermeyolunda , @Harpy , @ozenti nasilsiniz kizlar dun denk gelemedik.
Ellssa cim tek ogun mu beslenmeye basladin, sanki oyle demistin, nasil gidiyor canim diyet?
@Melegimkorusun sen nasilsin canim?
Dahlia_ dinlenebildin mi Fatimem?
@Derya_the_queen , @haeshin , @sserendipity ortmenlerim operim sizleri de:)
@DeryaOnDiet senide merak ediyorum canim, doktorla nasil bir yol izleyeceginizi konustunuz mu?
@kanadali35 , @MigiMadid ,Ucyuzbesyuz , @besive , @tomrs @Kozmogirl17 , @stitch sizinde gununuz guzel gecsin kizlar:)
@klbk33 sende iyisindir umarim canim...
O sıcağı saymıyorum her güzelin bir kusuru var diyorum yılbaşında tekrar gitme programı çıktı nasipse kışın hiç gitmemiştim bakalım kışa nasıl olacak merak ediyorumSelam kızlar bugüm arkadaşın doğum günü vardı ve ben öğlen öğününün içine ettimakşam yemeği yemedim ama yine de zarardayım muhtemelen..
Teşekkürler kaptişim total body için ne diyorsun bugün de total body ye girdim.
Ah canım kekle dövün beni
1 kg yiyorumdue kanımca
Ay benim koz her günün bir kısmında beni delirtmezse kendimi eksik hissediyorum.. çocuk büyütmek gerçekten çok zor. Bi de sende durumlar x2 :)
Çok sevindim canım. Benim tatilim de güzeldi öğlen saatindeki o öldürücü sıcağı saymazsak tabibol bol gezdim. Kendimi uzun zamandır ilk defa kıbrıslı hissettim.
Ah benim iyi niyetli kaptişim. Beni herşeye rağmen listeye alacaksın demektamam sana bırakıyorum kaptişim belki listede olursam daha sorumlu davranırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?