Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim. Yanlis hesaplamisim puani

Hangisi 11 kasimda? Ehliyet biraz sans, birakmak icin bahane ariyorlar, ehliyet ise bol sans. ama vatandaslik sinavi cok zor degil canim, merak etme. kitabi okursa yetiyor, hatta youtube'da kitabi okuyan biri var bolum bolum, esim araba kullanirken onlari dinleyip gecti o sinavi

Yürüdüm tabi
Ehliyet dersim var.
Vatandaşlık sınavı için çalışmam lazım daha.
Var da var anlayacağın

olsun teker teker dusun, hepsini ayni anda hedefleyip strese sokma kendini. ben ehliyette cok zorlanmistim ama araba kullanmayi burada ogrendim. sen onceden kullaniyorsan arkadaslarim daha kolay aldilar.

Bnde onu dusunerek ard arda yaptim ama simdili yorucu ilerde rahatalayacagim insallah
Tarcinida kaynatip icmek istemedim. Soguk suyun icine koyup ictim. Bnm odemim fazla kalmadi. Kalanlar hep et but
Aslinda iyi yapmissin, ilk cocuk rahata erince insan ayni yukun altina bir daha girmek istemez
Bende de odem yok bence

bana da 2 cocuk cok zor geliyor. dun kantesti filan yaptirdik, genital usg vs. 2. cocuk icicn saglikli miyiz diye. esime soruyorum emin misin b=diye simdi cok rahatiz cunku kizim da buyudu 3 yasinda. ama bakalim olacak galiba bu gidisle
hayirlisi olsun canim, 60i gorecek miyiz hamilelik oncesi? Bu post birkac zipzipi hakeder

biz de gorelim elbiseleri ☺ ☺

Kizlar menum
Sabah 2 yumurta,2 dilim tam bugday,zeytin,biraz kasar

12.00 4 parca susi
14.00 6 tane uzum,1 parca ananas
17.00 turlu,yogurt
2.5 litre su
1 mile leslie 45 puan
Hic hareketsiz gecmesin gunum diye yaptim

Latte sekersiz icebilirsin canim diyette. Disarida da saglikli bir sandvic veya yulaf ezmesi alabilirsin ogun alternatifi olarak? Aksami ac gecirme
saralleli sandvic

Su icmeyi unutma canim, emziriyorsun, vucudunun en cok suya ihtiyaci var
15 Ekim Salı menüm

Sabah 9:00
Sade kahve

Öğle 13:00
1 hurma

Akşam 18:00
Yumurtalı köfte 1 porsiyon

Su
3 litre

Spor
1 saat yürüyüş

@Yawrukush
cok az olmus sanki
kizartma yerine makarna+yogurt belki daha iyi bir secenek olabilirdi, bilemedim gerci, makarna da cok yagliysa
hosgeldin tuzsuzum.neler almayi planliyorsun odulun ile?

Arkadaslar merhaba nasilsniz ben bi hafta hic iyi degilim bir gun iyi hersey yolunda ertesi gün kafam gidiyor yemeklere dusuyorum surekli canim birsey istiyor herhalde yoruldum 82,5 la baslamistim simdi 75 im aslinda cok degil 7.5 kilo ama bazen cok iradesiz oluyrm mesela garip bir zamanda uyumussam az dalmissam uyandigimda canim aniden tatli birsey istiyor ve daliyoriö tahin pekmeze iki tatli kasigi üc tatli lasigi derken az da olsa bozdugum icin o gün adina tüm motivasyobjm gidyor napicam bilmiyrm dün cok kötü gecti sabah iyi guzel kahvalti yaptim ama öglen de mesela bir eti cin iki dilim elmali kek ikindide ve aksamin sekizbucugunda cocuklarla sinema saati yplim diye misir patlattim ve bende yedim onlarla keske irademe biraz daha halim olsaydim o gub aksami böyle kapatmicaktim en azindan bilmiyrm biraz daha sakinlesmem sürekli diyetteyim fikrini aklimdan cikarmam lazim sanirim

Canim herkesin oluyor motivasyonunu kaybettigi zamanlar. Oyle zamanlarda cocuklar firsat verirse yuruyuse cikarsan veya baska bir ugras bulursan kendine yeme ataklarinin gectigini goreceksin. Veya buraya muhabbete gelebilirsin
Yapilan kacamaklar olucaktir, hic kacamaksiz cok zor gercekten ama cok guzel kilo vermissin bak. Canin kacamak istediginde neden kilo vermek istedigini hatirlat kendine ve onu odul ogunune sakla. Boylece yememeliyim degil de cuma/ctesi yiyecegim diye dusunmek daha da motive edecektir seni, hem onu haketmek icin daha cok caba da sarfedersin

Bugun giydim birini

Eklentiler

• D20062E9-9581-4794-BE82-7669666831F2.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 49
Çok zor geldi yazmak bizimkine Özge'cim sorma. Büyük kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Öğretmeni de çok azimli fazla fazla istiyor yazmalarını, okulda yetiştiremedigi eve kalıyor. E bir de ev ödevi biniyor üstüne. Bu sefer hiç istemediğim halde papaz oluyoz minnoşla.
Anasinifina geri gitmek istiyomuş kendisi
Evet garip gelse de ince şeyler al çünkü sıcak buralar Senemcim (güneş bizim yağları da eritse ne güzel olur aslında )
Devam et bence de fenomen oldu handmaids. Working mom ismiyle cezbetti şimdiden. Ben de ona bakayım nasılmış çünkü dizisiz kaldim. Outlander'a yeniden başladım. Çok popülermis sizin oralarda. Takvimleri filan vardı. Bu kadar izlendiğini bilmiyordum.
Şekere gelince dün mesajını okuyunca bi silkelendim. Çok haklısın kuzum o kadar emeğim bosa gitmesin. Thanx

Tam sınav haftamdı kuzum bitti şimdi yoğun bir stajdayım ama daha başı bir ay buralardayım inşallah:)
Feyzacim boşlama bizi (diyene bak )
Ama napiyim alıştık birbirimize, birimiz olmasa özlüyorum
Özlem en son çengelli iğne takarken görülmüş
Şeker tatilim bitti tamam acıtma kız kafamı (ama bittere devam edebilirim )
Not: Bürsin güzelmiş. Ama bu sarımsak kokusu da kimden" diyecekler diye yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…