- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aa 500 mu. Bakayim ilk sayfaya.Az yemis derya listeye goremi yiyosun ,kalori hesabimi yapiyodun ? Puaninda 500 :)
Sagol canim. Yanlis hesaplamisim puaniKizinda sende elbiselerinizi gule gule iyi gunlerde kullanin canim.
Bebis icinde her sey gonlunuzce olsun :)
Cok guzel canim , 10000adim 500 puan buarada :)
Olur mu oyle sey senin ozleminle rekorlar kirdik:)
Sinavlar nasildi canim?
Guzel menu ve su canim, egzersizinde olmustur evde :)
Dogum kontrol icin implant canim, 3 yilda bir yenileniyor..
Az kalmis canim guzel gecer insallah..
Hicbir sey yememissin cok az olmus canim..
Sende hicbir sey yememissin canim..
Evet yag agirlikli diyetler daha kolay oluyor aslinda. hedef kac?Canimm iiyim tesekurler,tam gecemedim aslinda ama yine yag fazla,bana iyi geliyo insulin direncinden dolayi
Aynen yogun ama guzelYoğunama güzel :)
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor hayat
gidisin demeyelim de mezuniyetin ugurlu geldi, bayragini takima devrettin diyelimYa gidişim uğurlu mu geldi ne
Çoook sevindim hepinizi çok çok tebrik ederim♥♥
Hangisi 11 kasimda? Ehliyet biraz sans, birakmak icin bahane ariyorlar, ehliyet ise bol sans. ama vatandaslik sinavi cok zor degil canim, merak etme. kitabi okursa yetiyor, hatta youtube'da kitabi okuyan biri var bolum bolum, esim araba kullanirken onlari dinleyip gecti o sinaviKasım 11’de
Yürüdüm tabi
Ehliyet dersim var.
Vatandaşlık sınavı için çalışmam lazım daha.
Var da var anlayacağın
Aslinda iyi yapmissin, ilk cocuk rahata erince insan ayni yukun altina bir daha girmek istemezBnde onu dusunerek ard arda yaptim ama simdili yorucu ilerde rahatalayacagim insallah
Tarcinida kaynatip icmek istemedim. Soguk suyun icine koyup ictim. Bnm odemim fazla kalmadi. Kalanlar hep et but
GunaydinGunaydin kizlar herseyin gonlunuzce oldugu bir gun olsun
gunaydin, afiyet olsun, olsun uzme kendini, bu haftanin kacamagi olsun bu, haftasonu odul yapmazsingünaydin..
dün çiköfteyedim ardindan kaynanama geçtik mısır patlamasi ve çay
hayirlisi olsun canim, 60i gorecek miyiz hamilelik oncesi? Bu post birkac zipzipi hakederbana da 2 cocuk cok zor geliyor. dun kantesti filan yaptirdik, genital usg vs. 2. cocuk icicn saglikli miyiz diye. esime soruyorum emin misin b=diyesimdi cok rahatiz cunku kizim da buyudu 3 yasinda. ama bakalim olacak galiba bu gidisle
Slm hanımlar
Salı menüm
Kalkınca Hindistan cevizi yağlı kahve
Sabah
Soğanlı omlet, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim light peynir sürülmüş ekmek, yeşil çay
Öğlen
Tonbalıklı sandviç
Ara
1 fincan latte, 2 kare bitter çikolata( %85bitter)
5çiğ fındık
Akşam
3 köfte+ 3 kaşık mantı
Su: 1,5lt
Spor: 15000adım: 750
Ev işi yemek : 1 saat: 120
Toplamda 870 puan
biz de gorelim elbiseleri ☺ ☺Iyiyim canim. Bugun is cikisi kizima elbise almaya alisvrris merkezine gittim. Persembe gunu kreste eglenceleru var onun ickn. Ve tabii kendime de 2 elbise aldim ☺ Test sonuslarinin hepsi cikmadi daha canim. Esimjn de yapmasi gerrkenler var ki dahs yapmadi.
Ama simdiye kadar cikanlar gayet iyi.
Diyet de iyi hidiyor gibi. Bugun alisveris yyzunden aksam da yenedim ama ogken zaten gec yemistim.
Ben hala emin degilim cocuga ama esim 2 cocuk daha istiyor. Buyuk aile olalim diyor. Ee yas 34 , 35 de hamile kaldjm 36 da dogurdum. 3 -4 sene sonra da ucuncu ancaa.
15 ekim menum
10:00- peynirli, hindili sandvic
Ara: Sade kahve, 2 fincan yesil cay
14:40- 4 yk kadar siyah pirinc haslamasi, 5 yk kiymali patlican, 1 tabak salata, 2 erik, 1 bardak soya sutu.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 10 000 ustu adim : 350 puan
@Yawrukush @Kozmogirl17
Kizlar menum
Sabah 2 yumurta,2 dilim tam bugday,zeytin,biraz kasar
12.00 4 parca susi
14.00 6 tane uzum,1 parca ananas
17.00 turlu,yogurt
2.5 litre su
1 mile leslie 45 puan
Hic hareketsiz gecmesin gunum diye yaptim
Ya bugun hic mesajlara yetisemiyorum. Simdi cocuklari uyuttum menumu paylasip gecmisi okuyayim.
Menu
Sabah 7.30
1 kase mercimek corbasi
1 dilim tbe
Ara 10.00
1 mandalina
2 ceviz
Yarim nar
Oglen 13.00
1 kase sutlu misir gevregi
Az tavuk
Ara 16.00
2 bardak az sekerli cay
Aksam 18.30
2.5 sis ciger kebabi
Salata
2 dilim tbe
Kola vardi icmedim cok direndim
18.30 dan sonra bir sey yemedim.
Su: 3 litre civari
Gunesli son gunler olunca bol bol kizimi parka cikariyrm. O yuzden eve gelince pertim cikiyor l. Ev isini ne kadar yaptigimi hesaplamadigim icin yazmadim. Yarindan itibaren sporuda rayina koyacagm insallah
Latte sekersiz icebilirsin canim diyette. Disarida da saglikli bir sandvic veya yulaf ezmesi alabilirsin ogun alternatifi olarak? Aksami ac gecirmeSelamlar tekrardan herkese
Menümü yazayım. Çok yoruldum bugün çok.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir yarım bardak çay. (Acele yedim çıktım evden)
Öğlen; 5-6 minik marul kısır
1.5 litre su.
20 dakika egzersiz.
35 dakika yürüyüş,koşu karışık. (Ayağımı burktum. Cuma dersime kadar umarım iyileşir.)
Bugün evde hiçbişey yoktu.
Açlıktan gözüm döndü ve kısır yaptım
Yarın da hareketli birgün olacak.
Arkadaşıma gideceğim,oradan alışverişe gideceğiz.
Dışarıda yemek alternatif az biliyorsunuz.
Hele yurtdışında olunca
Türkiye’de olsam çorbacıya girer çorba içerim.
Burda iğrenç. Asla içilmiyor.
Latte içmeyi özledim ne zamandır.
Yarın mutlaka içmeliyim
saralleli sandvicEkim 15 menum
Kahvalti yok
Ogelen ,aksam
1 kase tavuklu noodle corba, 1 dilim saralleli ekmek,1 avuc fistik
Neskahve ,cay
Su 2.5lt
Spor
7000 adim350puan : parkta denizi dolastirca yapmissim adimlari
2 saat yuruyus360
Toplam 710
Bugun yogundum cok sacma bir gun oldu .
@Yawrukush
SALI MENUM
SABAH
1.5 yumurtadan omlet sade
Yarim salatalik
2 k peynir (kendi yapimim)
5 yesil zeytin
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita
OGLEN
5 kofte
3 kasik yogurt
ARA
Filtre kahve
1 hurma, 10 kabuklu yer fistigi
AKSAM
Salata (roka, sogan, marul, cilantro, ceviz , karides, domates)
SU:1.5 LT
SPOR: 1 saat Akini birakip alirken yuruyus (180), 1bucuk saat parkta cocuk pesinde yurume (270)
TOPLAM: 450 Puan
Günaydınnn
Bir menümü yazmaya fırsat vermedi ufaklık
Salı menü
8.30
3 kuru kayısı
Peynir
Çay
11.30
1 nar
13.30
1 kase çorba
16.00
10 tane kadar badem
18.00
Yarım kase çorba
1 tabak karabuğday-pirinç pilavı
20.00
Çay
5-6 badem
Su 1 litre
Unutmuşum su içmeyi, havalar da serin diye hiç aklıma gelmiyor
1 saat ev işi - 120 puan
cok az olmus sanki15 Ekim Salı menüm
Sabah 9:00
Sade kahve
Öğle 13:00
1 hurma
Akşam 18:00
Yumurtalı köfte 1 porsiyon
Su
3 litre
Spor
1 saat yürüyüş
@Yawrukush
kizartma yerine makarna+yogurt belki daha iyi bir secenek olabilirdi, bilemedim gerci, makarna da cok yagliysa15 ekim salı menüm
09.00
1dilim tam bugday ekmek
peynir
domates
satalık
5zeytin
12.30
karışık kızartma(yemekhanede cıkan yemek mecbur yedım makarnada vardı onu yemedım ekmek de yemedım)
yogurt
corba
16.00
elma
18.30
kuru fasulye
1dılım ekmek
cok az uzum
2.5lt su 30 dk hııt yagma egzersız
hosgeldin tuzsuzum.neler almayi planliyorsun odulun ile?İyiyim canım diyete devam sadece Kıbrıstan misafir geldi onlarla ilgileniyorum giremiyorum o yüzden birde eşimle iddiaya girdik kilo verme konusunda aralığın sonuna kadar kilo verirsem yüksek bir mebla alıcam eşimden gaza getiriyorum bu sayede kendimi
Canim herkesin oluyor motivasyonunu kaybettigi zamanlar. Oyle zamanlarda cocuklar firsat verirse yuruyuse cikarsan veya baska bir ugras bulursan kendine yeme ataklarinin gectigini goreceksin. Veya buraya muhabbete gelebilirsinArkadaslar merhaba nasilsniz ben bi hafta hic iyi degilim bir gun iyi hersey yolunda ertesi gün kafam gidiyor yemeklere dusuyorum surekli canim birsey istiyor herhalde yoruldum 82,5 la baslamistim simdi 75 im aslinda cok degil 7.5 kilo ama bazen cok iradesiz oluyrm mesela garip bir zamanda uyumussam az dalmissam uyandigimda canim aniden tatli birsey istiyor ve daliyoriö tahin pekmeze iki tatli kasigi üc tatli lasigi derken az da olsa bozdugum icin o gün adina tüm motivasyobjm gidyor napicam bilmiyrm dün cok kötü gecti sabah iyi guzel kahvalti yaptim ama öglen de mesela bir eti cin iki dilim elmali kek ikindide ve aksamin sekizbucugunda cocuklarla sinema saati yplim diye misir patlattim ve bende yedim onlarla keske irademe biraz daha halim olsaydim o gub aksami böyle kapatmicaktim en azindan bilmiyrm biraz daha sakinlesmem sürekli diyetteyim fikrini aklimdan cikarmam lazim sanirim
cok guzel bir ogun, tadina vararak yeseydinSabah guzel 1 yumurta hasladim yarimavakado biraz kasar peyniri bir dilim kozarmis ekmek cekti canim evdekilere yapinca obu yedim diye mesela canim sikkin hepp
Bugun giydim birinihayirlisi olsun canim, 60i gorecek miyiz hamilelik oncesi? Bu post birkac zipzipi hakeder
biz de gorelim elbiseleri ☺ ☺
Latte sekersiz icebilirsin canim diyette. Disarida da saglikli bir sandvic veya yulaf ezmesi alabilirsin ogun alternatifi olarak? Aksami ac gecirme
saralleli sandvic
Su icmeyi unutma canim, emziriyorsun, vucudunun en cok suya ihtiyaci var
cok az olmus sanki
kizartma yerine makarna+yogurt belki daha iyi bir secenek olabilirdi, bilemedim gerci, makarna da cok yagliysa
hosgeldin tuzsuzum.neler almayi planliyorsun odulun ile?
Sana nasil iyi geliyirsa canim. Az yeyip nefsini tutabiliyorsan superevet canım sekerli gıdalardan uzak duramıyorum yemezsem daha sonra daha fazla yıyorum dayanamıyorum bu sekılde nefsımı köreltmeye calısıyorum:)
cok guzel olmus, renkli corap da cok severimBugun giydim birini
Çok zor geldi yazmak bizimkine Özge'cim sorma. Büyük kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Öğretmeni de çok azimli fazla fazla istiyor yazmalarını, okulda yetiştiremedigi eve kalıyor. E bir de ev ödevi biniyor üstüne. Bu sefer hiç istemediğim halde papaz oluyoz minnoşla.2-3 kucuk parca borege ceza yok , cok kacirmamissin kuzum.
Guzel bir gun olmus :)
Al benden de kadar, okuma ve yazma deyince panik atak hastasi olma yolunda ilerliyorum :)
Ahahah tum takim o pilavi konusuyor :)
Canim afiyet olsun, mis gibi hazirlarsin ellerine saglik simdiden :)
Yuruyusunude yapmissin harikasin bu sefer :)
Sinavin ne zaman canim?
Sut dilimi kacamak olmus ama menun kalori olarak uygun canim o yuzden ceza yok ,afiyet olsun..
Afiyet olsun canim ,guzel menu , baconuda anladim :))
Huzurla da ne guzel bir rekabet olustu heyecanla takip ediyorum :)
Evet garip gelse de ince şeyler al çünkü sıcak buralar SenemcimHosgeldin canim naber? Nasil gecti tatilin?
Hava iyice sogudu sorma, kislik montlara gectik. sen buradayken sicakti yine
ben de pazar TR'ye geliyorum, hava hala 20 derece uzerinde gosteriyor, ne getirecegim bilmiyorum. sort tshirt bu sogukta bavula koymak garip geliyor
handmaids ilginc konusu var begendim ben de ama cok yorgunduk basladigimizda. working mom izliyordum bitti tum bolumler, simdi bol bol izlerim handmaids (derken uyuyakaldi ve izleyemedi)
aaa ben o diziyi izleyecektim de araya birseyler girmisti, unutmusum bak. hem kisa bir dizi di mi o. ona da bakiyim bir ara :)
sen ve seker
ne guzel zayifladin, fistik gibi oldun. yine kilo mu almak istiyorsun bakiim
Feyzacim boşlama biziTam sınav haftamdı kuzum bitti şimdi yoğun bir stajdayım ama daha başı bir ay buralardayım inşallah:)
Özlem en son çengelli iğne takarken görülmüşben de istiyorum ama bu azimden yaaaa... mezun oldunuz hepiniz hala devam
Filiz haric o seker yiyormusFitFiliz
Bak buraya vakit bulamayinca sekerlere baslamissin, donersin yakinda
hehe ben bunu cok konusurum simdi
Ozlem lastikli seyler al
wohooo bize de gonder neler aldigini
neden agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?