Ya ben çok umursamıyorum açıkçası gelene de gidene de kapımız açıkmesafe bahane..
parasina bakmaz canim:)
kv gidip oğlunun evini merak eder ama hiç etmemiş çok şaşirdim :)
bizim akrabalarda 1 saatlik yola çok uzak diyor. sonra da başka yere gezmelere gidip uzak demiyorinandirici gelmedi bana:)
Kizinda sende elbiselerinizi gule gule iyi gunlerde kullanin canim.
Bebis icinde her sey gonlunuzce olsun :)
Cok guzel canim , 10000adim 500 puan buarada :)
Olur mu oyle sey senin ozleminle rekorlar kirdik:)
Sinavlar nasildi canim?
Guzel menu ve su canim, egzersizinde olmustur evde :)
Dogum kontrol icin implant canim, 3 yilda bir yenileniyor..
Az kalmis canim guzel gecer insallah..
Hicbir sey yememissin cok az olmus canim..
Sende hicbir sey yememissin canim..
Oooo süper çok sevindim kuzumAynen yogun ama guzel
Su vize isleri halloldu da biraz gezmeye basladik sonunda
Ayyygidisin demeyelim de mezuniyetin ugurlu geldi, bayragini takima devrettin diyelim
Çok zor geldi yazmak bizimkine Özge'cim sorma. Büyük kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Öğretmeni de çok azimli fazla fazla istiyor yazmalarını, okulda yetiştiremedigi eve kalıyor. E bir de ev ödevi biniyor üstüne. Bu sefer hiç istemediğim halde papaz oluyoz minnoşla.
Anasinifina geri gitmek istiyomuş kendisi
Evet garip gelse de ince şeyler al çünkü sıcak buralar Senemcim(güneş bizim yağları da eritse ne güzel olur aslında )
Devam et bence de fenomen oldu handmaids. Working mom ismiyle cezbetti şimdiden. Ben de ona bakayım nasılmış çünkü dizisiz kaldim. Outlander'a yeniden başladım. Çok popülermis sizin oralarda. Takvimleri filan vardı. Bu kadar izlendiğini bilmiyordum.
Şekere gelince dün mesajını okuyunca bi silkelendim. Çok haklısın kuzum o kadar emeğim bosa gitmesin. Thanx
Feyzacim boşlama bizi(diyene bak )
Ama napiyim alıştık birbirimize, birimiz olmasa özlüyorum
Özlem en son çengelli iğne takarken görülmüş
Şeker tatilim bitti tamam acıtma kız kafamı(ama bittere devam edebilirim )
Not: Bürsin güzelmiş. Ama bu sarımsak kokusu da kimden" diyecekler diye yiyemiyorum
Turkiyeye geldim, bu haftasonu yine geliyorum. Bir de yilbasinda ispanya plani varOooo süper çok sevindim kuzumnerelere gittiiiin
Gunaydin Ozgecim, iyiyiz siz nasilsiniz? Nereye gidiyorsunuz geziye?Selamlar kizlar nasilsiniz?
Biz uyandik cocuklarin kahvaltisi ve okul hazirligini yapip okula birakacagim.
Kucuk oglumun okulunda bugun gezi var, bende onunla gidecegim ilk gezisi oldugu icin..
Sizler neler napiyorsunuz?
yok gecen de oyle dedin ama mezuniyetin ustune cok almamistin. neyse kis geldi, artik herkes evinde, diyetlere geri doneriz her beraber.Ben de kuzuuuum♥
Döneceğim ama biraz cozuttumve son 2 gün özellikle regl geliyor geliyor sinyal veriyor aşırı tatlıya düştüm ve şiştim..
Çok zor geldi yazmak bizimkine Özge'cim sorma. Büyük kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Öğretmeni de çok azimli fazla fazla istiyor yazmalarını, okulda yetiştiremedigi eve kalıyor. E bir de ev ödevi biniyor üstüne. Bu sefer hiç istemediğim halde papaz oluyoz minnoşla.
Anasinifina geri gitmek istiyomuş kendisi
Ay evet, bir yerde zamaninda guneslenmenin gobegi topladigini okumustum ama benim gobek senelerdir hic toparlanmadi, inanmiyorumEvet garip gelse de ince şeyler al çünkü sıcak buralar Senemcim ☀☀☺ (güneş bizim yağları da eritse ne güzel olur aslında)
working moms kafa dinleyici bir dizi, ben cok begendim acikcasi. simdi sirada handmaids var. siz ozge ile bir dizi daha diyordunuz neydi o? unuttum adiniDevam et bence de fenomen oldu handmaids. Working mom ismiyle cezbetti şimdiden. Ben de ona bakayım nasılmış çünkü dizisiz kaldim. Outlander'a yeniden başladım. Çok popülermis sizin oralarda. Takvimleri filan vardı. Bu kadar izlendiğini bilmiyordum.
Şekere gelince dün mesajını okuyunca bi silkelendim. Çok haklısın kuzum o kadar emeğim bosa gitmesin. Thanx
Suan halloween zamani oldugu icin kuzum, ciftlige gidecek kuzular :))Gunaydin Ozgecim, iyiyiz siz nasilsiniz? Nereye gidiyorsunuz geziye?
Bittere tabiki devamŞeker tatilim bitti tamam acıtma kız kafamı(ama bittere devam edebilirim )
Not: Bürsin güzelmiş. Ama bu sarımsak kokusu da kimden" diyecekler diye yiyemiyorum
balkabagi ciftligi mi? gecen de siz gitmistiniz, ooh ne guzel. biz de halloween'de TR'deyiz diye dun arkadaslar kizima hediye getirmisler, bir kova dolusu halloween konseptli cikolata ve marshmallow ve ucan balonSuan halloween zamani oldugu icin kuzum, ciftlige gidecek kuzular :))
Evet canim yilin bu zamanlari hep bal kabagi ciftliklerine gidiliyor:)balkabagi ciftligi mi? gecen de siz gitmistiniz, ooh ne guzel. biz de halloween'de TR'deyiz diye dun arkadaslar Erine hediye getirmisler, bir kove dolusu halloween konseptli cikolata ve marshmallow ve ucan balon
sagol canim :)cok guzel olmus, renkli corap da cok severim
Sagol Filizim, bir tane uzun aldim. Uzundan pek emin degilim ama 60 gun iade suresi varmis, aldim, evde dusunurum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?