Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya ben çok umursamıyorum açıkçası gelene de gidene de kapımız açık

Orta halli diyim :) biri güzel geldi diğerleri de kötü değil kaptanım Harika değiller ama iyiler :)

Ben de kuzuuuum
Döneceğim ama biraz cozuttum ve son 2 gün özellikle regl geliyor geliyor sinyal veriyor aşırı tatlıya düştüm ve şiştim..

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Biz uyandik cocuklarin kahvaltisi ve okul hazirligini yapip okula birakacagim.
Kucuk oglumun okulunda bugun gezi var, bende onunla gidecegim ilk gezisi oldugu icin..
Sizler neler napiyorsunuz?
Gunaydin Ozgecim, iyiyiz siz nasilsiniz? Nereye gidiyorsunuz geziye?

Ben de kuzuuuum♥
Döneceğim ama biraz cozuttum ve son 2 gün özellikle regl geliyor geliyor sinyal veriyor aşırı tatlıya düştüm ve şiştim..
yok gecen de oyle dedin ama mezuniyetin ustune cok almamistin. neyse kis geldi, artik herkes evinde, diyetlere geri doneriz her beraber.
seni manken yapana kadar durmak yok

Evet garip gelse de ince şeyler al çünkü sıcak buralar Senemcim ☀☀☺ (güneş bizim yağları da eritse ne güzel olur aslında )
Ay evet, bir yerde zamaninda guneslenmenin gobegi topladigini okumustum ama benim gobek senelerdir hic toparlanmadi, inanmiyorum

working moms kafa dinleyici bir dizi, ben cok begendim acikcasi. simdi sirada handmaids var. siz ozge ile bir dizi daha diyordunuz neydi o? unuttum adini
outlander ben 1-2 bolum izledim ama sarmadi. zaten cekildigi yere de tesadufen gittik pek birsey yoktu ama kizim tavuklari kovalamaktan cok zevk aldi

Şeker tatilim bitti tamam acıtma kız kafamı (ama bittere devam edebilirim )
Not: Bürsin güzelmiş. Ama bu sarımsak kokusu da kimden" diyecekler diye yiyemiyorum
Bittere tabiki devam
peyniri begenmene sevindim. evet sarimsak kokusu olmasa ama tadini da o veriyor biz aksam yemegi vakti yiyoruz yersek, kizarmis ekmek, sarap falan, misss mis
baska neler yedin begendin?

Suan halloween zamani oldugu icin kuzum, ciftlige gidecek kuzular :))
balkabagi ciftligi mi? gecen de siz gitmistiniz, ooh ne guzel. biz de halloween'de TR'deyiz diye dun arkadaslar kizima hediye getirmisler, bir kova dolusu halloween konseptli cikolata ve marshmallow ve ucan balon

Son düzenleme:
balkabagi ciftligi mi? gecen de siz gitmistiniz, ooh ne guzel. biz de halloween'de TR'deyiz diye dun arkadaslar Erine hediye getirmisler, bir kove dolusu halloween konseptli cikolata ve marshmallow ve ucan balon
Evet canim yilin bu zamanlari hep bal kabagi ciftliklerine gidiliyor:)
Bizde balkabaklarimizi oyduk lantern yaptik, icine ledler koyup isiklandirdik.
Akina Arasa kostum aldik.
On bahcemizi suslemek icin bir suru sey aldik.
Ben kendime tac, halloween kolyesi ve gozlugu aldim.
10 pakette seker aldik, evimize gelen cocuklara dagitmak icin.
Bahcemizi susleyince foto atarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…