Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy ne guzel amerikan filimlerindeki gibi. Bizim burda sadece halloween partileri oluyor kostumlu o kadar.
Resmini at lutfen hersey bitince merak ettim

K app tan kendimi iyice boyadım 35 yaş sendromu mu anlamadım.ama bugün çok canm sıkıldı kıyafetlerim dar olmaya başladı pantolon um giydim belimde yanlar çok çokkk kötü olmuş farkındayım artık. Bugün de kilom 61 çıktı hele dur d3dim kendime. Ama bugün turşu yedimmm 

ay ne guzel, boyle festivalleri bayramlari cok severim. cocuklar icin cok heyecanli hepsi.
evet resim bekleriz, burada sadece Derya'lar gibi parti olup gencler giyinip gidiyor. cocuklar icin de kreslerde bir gun kostum ile gidiliyor. baska birsey yok.

ayy ne guzel amerikan filimlerindeki gibi. Bizim burda sadece halloween partileri oluyor kostumlu o kadar.
Resmini at lutfen hersey bitince merak ettim
Mutlaka her seyin fotosunu atacagim canim :)
Ben yilin en cok halloween ve holiday zamanini seviyorum.
Akinin sinifi icinde ne craftlar, oyunlar hazirladim.
Onlarin halloween partisini de ben yapiyorum:)

Burada partiler, okullarda parade(kostumlu gecis ve partiler), 31 ekim gunu herkes birbirinin kapisini calip, seker topluyor kovalarina:)
Evler sahane susleniyor, komsularin evlerinide ceker atarim :))

Tursuyu bosver canim yemissin artik, duzenli menulerini yaz, aramiza don:)

58 miydin canim? Dikkat et aman alma verdiklerini. Masallah cok guzel verdin. Ne kadar erken dur dersen o kadar iyi.

Mutlaka her seyin fotosunu atacagim canim :)
Ben yilin en cok halloween ve holiday zamanini seviyorum.
Akinin sinifi icinde ne craftlar, oyunlar hazirladim.
Onlarin halloween partisini de ben yapiyorum:)
Wuuwuu super. Eminim cok eglenceli olacaktor

Turkiyeye geldim, bu haftasonu yine geliyorum. Bir de yilbasinda ispanya plani var
Wuuwuu supermis canim. iyi tatiller.

Biz bakalim 3 kiz kasim basi 4 gunlugune isvece gidiyoruz. 2 gun once karar verdik. Hem Tarkan konseri var. ona da dun bilet aldik. Gerci orda hava butdan da soguk. Tek yagmur yagmasin da. Ilk deda kiz kiza boyle bir geziye gidecegim bakalim cocuk yok esler yok
Ins gitmeden biraz kilo verebilirim.

58 miydin canim? Dikkat et aman alma verdiklerini. Masallah cok guzel verdin. Ne kadar erken dur dersen o kadar iyi.
Sağol canm 58 olmuştum tekrar aldım. Karar verdim artık bir lokma iki lokma derken. İştah da aç ik ipin ucu gidiyor. Bugün de regl olmuşum ondan şiştim sanırım. Bugün den tezi yok menüler gelecek inş. Dikkat etmeye çal iş acagim. Kızım ishal oldu bugün acile götüreceğim yürüyüşe de çıkacaktım ama bakalım. Kızımda biraz iyi olsun evde spor Y app maya çalışırım

oooh senin plan daha guzelmis

Cok gecmis olsun canim. Fazladan kilo almadan hemen basla.

Kızlar iyi akşamlar bir türlü gelemiyorum kızların ödevlerini yaptırdım. Banyolarını yaptırdım. Anca menü vermeye gelebildim.
Menüm
300 gr antrkottan 100 gr mantarlı 100 ml kremalı bir kaşık tereyağlı sote
30 gr tahin 30 gr krema 6 ceviz ve kendi yaptığım stevia şurubuyla yaptığım uydurma tatlı
Yarım avokado sarımsak ve bir kaşık zeytinyağı ile
4 minik ağaççık brokoli
Bir küçük kase taze fasülye
Ay bugün amma çok yemişim
Spor 1 saat yürüyüş yaptım sokaklarda sonra kuaför pazar market kasap yapıp eve geldim.
Su kesinlikle 3 ü geçti
Kilom çok mutlu ediyor bu hafta beni.
Kızlar iyisinizdir umarım. Kızları yatırmaya geçiyorum ben. Sevgiler hepinize.

Cok fena acim ama iki gündür yaptgiim yanlislarin telfisibi ancak böyle yapabilirim sanirim bitki cayi vs icip bastirayin acligimi en iyisi
Bence en iyisi bitki cayi ic. Miden agrirsa 1 bardak suyun icine biraz sirke damlatip icebilirsin canim. Acligini bastirur. Saat gec olnus yeme derim.

Kolay gelsin canim. Uyut yavrularini. Masallah ne zaman senin menunu gorsem ben de ozeniyorum tek ogune.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…