Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü unutmuşumm

Sabah:
1 greyfurt
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,dereotu
Ara:1 elma
Öğle:Haşlanmış lahana ve ıspanak yoğurtlu, maydonoz,kuru kayısı 2 adet,
Akşam:brokoli çorbası, 1 haşlanmış yumurta (menüde et yok diye yedim ama:26:),1 kase yoğurt içine maydonoz attım
Ara:1 meyve

3.5 lt su, yeşilçay ve funda, 1.5 saat yürüyüş, yarım saat ip atlama

ahhh ahhh daha yeni konustuk bu konuyu meyve ac olarak yanlız yeniyorrrrrr..

fatmacım ben mezun olsamda burdayım tatlımm :112:

ahhh ahhh daha yeni konustuk bu konuyu meyve ac olarak yanlız yeniyorrrrrr..

fatmacım ben mezun olsamda burdayım tatlımm :112:

ayy ama o kuru yemişe girmiyo mu meyvem...:96f sonuçta meyve ama haklısın canım tamam dikkat edicem...

ah iyi o zaman sevindim buna bak burda ol tabii canım senin desteğinle ben buralara kadar geldim mezun olduğum günde yine seni görmek isterim burda ve tabiiki 4.takımın tüm çıtırlarını bu yaz bizim yszımız olacak kızlar tek tek mezun olcaz inş

bende menümü yazayım

sabah yarım greyfurt 1 elma süt

ara beyaz leblebi

öğlen salata yoğurt 1 dilm ekmek

ara meyveyi unutmusum ondan leblebii

aksam salata yoğurt 1 dilim ekmek

ara yarım yağlı süt

3 litre su

1 saat spor belki fazlası olur..

1 yeşil cay çok yoğundum bu gün içemedimm

montiyi bıraktın mı canım sen...gayet güzel menü afiyet olsun canım yeşilçayı yarın telafi edersin ya da eve gidince içersin

**4. TAKIM **

meyvenull (başkan)
Kuyabiye(ay sonu mezun olacak)
PrensesPeri(iş değişikliği nedeniyle nete sık giremiyor)
hypatia(hypatia holding yönetim kurulu üyesi, zengin olmanın yollarını arıyo)
Anna_maria( sen ders çalış bakıyım!! derslerine ağırlık vermeli)
karcicegi71(isterse o da olabilir ama tek isimde buluşalım diye minnoş dedim)
pembepanter1(katılımı az, sürekli takip edemiyoo)
nidah( bebişi var fırsatı olmaz)
katrem ( bebişi var fırsatı olmaz)

veee celladım belli oldu...

minnoş prenses...

tebrikler minnoşum.. bana az kıy olur mu??

selamlar arkadaşlar
2 gündür giremiyorum oğlum çoooook huysuz oldu
şimdi de annemlerdeyim kardeşim pışpışlıyo ben nete geldim
karnım davul gibi şiş
bugün yediklerimi hiç yazmayım diyorum bol kaçamaklı bir gün oldu
topluca yemeğe gidildi kızartma balıklar kadayıflar yenildi
şimdi de annem makarna yapmış sadece onu yicem yoğurtlu
battı balık yan gitti kızmayın banaa :18:
ama söz yarın çok dikkatli olucammmmm :26:

minnoşcuğum hayırlı olsun
meyve sen de inş bir an önce mezun olur sadece buraya ziyaret amaçlı gelen çıtır olursun
darısı başımızaaaa

katrem naptın canım sennn..

cumaya + cıkma sakın saat 8 bucukolmus kız bu saatten sonra ne yemeği bide makarnaa diyorsunn

katrem naptın canım sennn..

cumaya + cıkma sakın saat 8 bucukolmus kız bu saatten sonra ne yemeği bide makarnaa diyorsunn

yok canım artı çıkmam
bugün kaçamak oldu yarın yepyeni bir gün inş
işten yeni geldim ama çok açım canım ya
zaten ben geç yatıyorum ya 2-3 Allah ne verdiyse
neyse yarınn çoook dikkatliyim
bugün oraya gitmem gerrekiyodu malesef

nys canım olan olmus konusmanın bi mantığı yok..
önemli olan cuma + cıkmadığın sürece kırk yılda bir böyle durumlar olabilir. toparlarsın sen cumaya kadar..

bu aksam spor yapmıcam ben kendimi cok güzsüz hisediyorum hatta şimdi yatıcam zaten sol tarafım ağrıyor tasdan dolayıı hadi size ii geceler..

ayy cok cok tesekkur ederım meyvem ama ben baskan olmayı hıcte bılem kabull etmıyorum sekercım ben burdn mezun olana kadar sen baskanım olucaksın cunku benı tutan spora yollayan yemek yedırmeyen bır baskan lazım oda ben olamam tabıkıden oyuzden baskanım sensın ayy ben sen gıdene kadarda mezun olamamkı nasıl yapsam nasıl etsemde baskanlıktan kurtarsam ay daha hıcbısı yemıyım ben 3 hafta belkım 55 olurum
bıttın sen bıttınn spor yaptınmı bakım sen burda gelmıs lak lak edıyorsunn hı gelmıyım oraya bak
bu aksam spor yapmıcam ben kendimi cok güzsüz hisediyorum hatta şimdi yatıcam zaten sol tarafım ağrıyor tasdan dolayıı hadi size ii geceler..

canım dıkkat et kendıne gecmıs olsun tatlım ınsalalh sabah gecer bende sen burda olursun sohbet ederık dıye gelmıstım puuhh

minnosum yatıyorum bi taraftan osmana bakıyorum bi taraftanda burası acık..
ayy dur bakalım ben mezun olabilicekmiyim ama mezun olmam gerek..
lapa diyetine baktım ödem attırıcı napsam bilemedim..
sen mezun olana kadar senin kaptanın benim minnosum.. ben mezun olsamda senin kaptanınım sen benim karne törenimden sonra kızlara kaptanlık edersin..

bugunku menumm

sabah : 1 dılım kara ekmek ,3 zeytın ,1 kıbrıt kutusu koyun peynırı,1 kıbrıt kutusu örgu peynırı

ara : 3 tane kuru kayısı

öğlen : (arazıdde) 2 yemek kasıgı et haslama susuz, 2 yemek kasıgı pilav,1 kıbrıt kutusu kadar ekmek

ara : 1 kucuk kutu çikolatalı sut (arazıdeydım marketı gordum sut alıyım dedım sade sutle cıkolatalı sutun yag oranlarına baktım cıkolatalı olanınkı daha azdı benımde canım tatlı ıstedıgı ıcın tabııkıden atladım sutun uzerıne)

aksam : 1 kase yogurt corbası , yarım kase semizotu salatası (yogurt ,semızotu,salatalıktan olusuyor)
1 yemek kasıgı kuru fasulye (kocısın tabagından). 1 adet serce parmagım kadar zeytınyaglı üzüm yapragından sarma (cok lezzetlıydı ama meyvemın dedıklerı aklıma gelınce daha yemedım)

ara : 3 tane etı burcak bıskuvıtıı

2.5 lıtre su ,1 bardak yesılcay ,tam tamına 60 dk yuruyus kosu bandında (canım cıktı karcıcegım sırf sana soz verdım dıye yurudum)

yok yok sen kaptan ol bananeymıs ben kaptan olmamm

ay meyvem hıc lapa falan ortalıgı karıstıma bence sen sok yapınca hemen gerı alıyorsun kıloları motıvasyonun dusmesın tatlım yavas yavas gıdıcek sen merak etme . dıyetıne uy yeterkı bende yarın ve persembe hypatıa nın dıyetını yapıcam ınsallah bu sefer daha ıyı etkı ederde su körolasıca 63 u gorurum cok ıstıyorum yaa onu gormeyı:14
:

ayy bu aylınn cok salak bır kız allahım benı verem ettı suraya bak bı meyvemm yaa sonere ınat ettı aılesının sucu neydı yanı

minnosum menün idare eder cnaım burda kardan elektirkler kesildi tüm ilcede pc nin sarcı bitmez ama ben soğukda donmadan yatıp uyuyayım sekercimm ii geceler

minnosum menün idare eder cnaım burda kardan elektirkler kesildi tüm ilcede pc nin sarcı bitmez ama ben soğukda donmadan yatıp uyuyayım sekercimm ii geceler

ana canımm üşüme üşüme hemen gır yataga bakımm hadı sana da tatlı tatlı ruyalar meyvemm . inşaallah yarın sabaha kadar wc ye yenı seferler duzenleyıp 300 gr daha eksıde cıkarsın meyvem ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…