kızlarrr nasılsınz bayadır gelemiyorummmm :)
3 kişi minnos dedi takımın kalınıda bi gelseydi..
annacım hoşgeldin canımmmm
nasılsın görüşmeyeli..
coğunluk minnos dedi minnos ne dicekki
olmaz mı annacım var tabi ne istersen... aslında monti ürünler 5 tl ama sana özel 3 olacak, aramızda kalsınnn
ayy tesekkur ederım yaa cok sagolun kızlar tamam hypatıam yarın baslıyoruz yarına benım reglımde bıtıcek zaten gecen sefer regl uzerı 700 gr verdım sımdı yıne 700 gr verırsem oohhh degmeyın benım keyfımeeanlaştıkk minnoşum takım yardımcımmm... yarın başlayalım ikimizde, gazamız mübarek olsuntebrikler şimdiden ayrıca
minnoşcum hoşgeldin canım :80:
oy tatlım kıyamam soğuk dimi neyse ısın güzelce yapış kalorifer peteğine...tabiiki hakediyosun bence uygunsun yardımcılığa bizim takımızda olmadığın zamanalr bile hep burada bizlerle ilgilendin ben hakkıyla yapacağını düşünüyorum...burdaki diğer arkadaşlarda çok güzel yaparlardı eminim özellikle hypatiam, prensescim, karçiçeği hepside uygundu ama onlar da seni seçti çoğunluk seni seçti tatlım...
menü için endişelenme yarın telafi edersin canımcım...
"gelecek bir sonraki dinden beklentiler
1. çalışmak haram olsun."
Ay kızlar ekşi'de okudum, koptumm
burdayız minnoşum ben bugün epey kaçamak yaptım kadınlar günü diye pasta kurabiye dağıttılar, sütlü nuriye falan. Hepsinden yedim...
Ama yarın diyete başlıyorum inş.:82::82:
güle güle minnoşum ben de kaç gündür dolabımı düzenlemek terzilik kuru temizlemelikleri ayırmak istiyorum ama nerde hof hoff...
kolay gelsin sana...
ayy tesekkur ederım yaa cok sagolun kızlar tamam hypatıam yarın baslıyoruz yarına benım reglımde bıtıcek zaten gecen sefer regl uzerı 700 gr verdım sımdı yıne 700 gr verırsem oohhh degmeyın benım keyfımeeyarın baslıyoruz sekercımm
ayy tesekkur ederım annacım cok sagol canımm ee sen ne yaptın bakımm bugun anlat sekercım benden cok spor yapmısındır yıneeeve gıdınce bende senı gecıcem gorurusun
"gelecek bir sonraki dinden beklentiler
1. çalışmak haram olsun."
ay kızlar ekşi'de okudum, koptumm
mınnos eve gıdıyor bır suru utu var 1 saat yuruyus var yemek yapılıcakk dus alınıcakk ve bunların hepsı osman baslayana kadar bıtmelı oyuzden mınnos eve gıdıyor sekerlerımm mucuckk mucuck
minnosum seni yardımcım ilan ettim sekercimmben olmadığımda tam yetkilisin kavur bunların hepsini özellikle hypatiayı..
bana bırakırsan hali cok kötü olucak
benim aklımdaki adayda bana kalsın :86: yanlız şunu bilin ben ne minnosu nede hypatiayı düşünmüştüm cok farklı biriydi benim aklımdaki
ama takım geneli minnos yada hypatia diyeceğini bildiğim için bişi demedim zaten nasıl olsa 3 hafta sonra ben mezun oluyorum ozamn da minnos kaptan olur.
baska bir de yardımcı secilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?