Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu arada kadınlar gününüzü kutluyorum hepinizin hayatta herşey gönlünüzce olsun

minnoşcum
çok sevindim eksi çıkmana hariaksın bak gitti artılar gördün mü canım üzülüyodun bide ama pes etmedin azmettin ve sonucunu gördün...ay bu soğukta araziye gidiyosun allah ayrdımcın olsun canımkolay gelsin.. inş tartıda 63 ü görürsün yarın

meyvecim canım üzülme wcye çıkamadığın halde 200 gr vermişin çıksan kimbilir ne akdar çok farketcek taltım...yarın kesin 58li bişi olcan sen bak gör. wc sorunu için kuru incir öneriyorum sana ılık suyun içine koy bir tane 1 saat beklet yatarken iç onu o suyudaiç bağırsakların gümbürdeyebilir ama dikkat et insan çok rahatlıyo

hypatiacım üzülme tatlım kurtulcaksın o artılardan...cumaya kadar sen yine ne yapar eder kurtulur birinci olursun bu arada ticarete atılmışsın hayırlı olsun...montiye uygun bir şey varmı sattığın alim bende

karçiçeği menün güzel olmuş afiyet olsun canım

kızlarrr nasılsınz bayadır gelemiyorummmm :)

kız nerdesin bakim... nasılsın canımmm sen özledim seni neler yapıyorsun

yasdım senin için

çok güldüm bunaa çok güzell

3 kişi minnos dedi takımın kalınıda bi gelseydi..

bende minnoş diyorum canım çoğunluğa katılıyorum...

olmaz mı annacım var tabi ne istersen... aslında monti ürünler 5 tl ama sana özel 3 olacak, aramızda kalsınnn

annacım hoşgeldin canımmmm

nasılsın görüşmeyeli..

coğunluk minnos dedi minnos ne dicekki

hoşbuldum meyvecim....

iyiyim işte canım testlerle boğuşuyorum sabahtan beri sen nasılsın güzelim

minnoşun haberi yok mu

olmaz mı annacım var tabi ne istersen... aslında monti ürünler 5 tl ama sana özel 3 olacak, aramızda kalsınnn

oo ne güzel...çok şanslıyım sağol hayatım en kısa zamanda geliyorum

ayy kılar sımdı geldım arazıden ayak parmaklarımdan burunumun ucuna kadar donmus durumdayımm cokk acayıp bır soguk var tepelere kar yagıyor dıye ayaz yapmıss ayy nasıl usudum anlatamam butun gecmısı okudum sekerlerım dusuncelerınız ıcın cok cok tesekkur ederım ben daha yenıyımya bu takımda boyle rutbelerı pekte haketmedıgımı dusunuyorum yanı daha eskı uyeler varken hak yemek ıstemem kızlar . yoksa yaparım tabıkıde seveve. özellıkle prenses perının yorumu suprdı kaptan ayrdımcısı olsunkı coopera daha cabuk kavussun dıyor yaa ayy canlarım benım yaa benı sızlerden baska kım bu kadar dusunebılırkı cok cok tesekkur ederım kızlar ıyıkıde tanımısım sızı . tanımasam pıs karayaglı kız olarak kalıcaktım zatenn cok sukur allahıma gıdıyor yavasta olsa bugunn arazı vardı dengesız oldum ama yınede az yemeye calıstım aksama menumu yazarım sekerlerım sımdı bı yazı cıkarmam laızm gelırım yıne yanınıza canlarımm. buarada hypatıaa koyverme bakım bak bende yarın senın dıyete baslıyorum hadı beraber yapalım sekercım ne dersın

anlaştıkk minnoşum takım yardımcımmm... yarın başlayalım ikimizde, gazamız mübarek olsun tebrikler şimdiden ayrıca

minnoşcum hoşgeldin canım :80:

oy tatlım kıyamam soğuk dimi neyse ısın güzelce yapış kalorifer peteğine...tabiiki hakediyosun bence uygunsun yardımcılığa bizim takımızda olmadığın zamanalr bile hep burada bizlerle ilgilendin ben hakkıyla yapacağını düşünüyorum...burdaki diğer arkadaşlarda çok güzel yaparlardı eminim özellikle hypatiam, prensescim, karçiçeği hepside uygundu ama onlar da seni seçti çoğunluk seni seçti tatlım...
menü için endişelenme yarın telafi edersin canımcım...

anlaştıkk minnoşum takım yardımcımmm... yarın başlayalım ikimizde, gazamız mübarek olsun tebrikler şimdiden ayrıca
ayy tesekkur ederım yaa cok sagolun kızlar tamam hypatıam yarın baslıyoruz yarına benım reglımde bıtıcek zaten gecen sefer regl uzerı 700 gr verdım sımdı yıne 700 gr verırsem oohhh degmeyın benım keyfımee yarın baslıyoruz sekercımm

ayy tesekkur ederım annacım cok sagol canımm ee sen ne yaptın bakımm bugun anlat sekercım benden cok spor yapmısındır yınee eve gıdınce bende senı gecıcem gorurusun

Ee nerdeymıs benım takımım kımsecıkler yok sessız sedasız kalmıss karcıcegımm nerdesın bu aksam cezalarımla bırlıkte 1 saat yuruycem ınsallah tatlım . Bıde yarın hypatıa dıyetıne baslıyorum haberın olsun tatlım . Meyvemm sen bugun baslamıstın demı hypatıa ya ne yaptın canım .

burdayız minnoşum ben bugün epey kaçamak yaptım kadınlar günü diye pasta kurabiye dağıttılar, sütlü nuriye falan. hepsinden yedim...

ama yarın diyete başlıyorum inş.:82::82:

burdayız minnoşum ben bugün epey kaçamak yaptım kadınlar günü diye pasta kurabiye dağıttılar, sütlü nuriye falan. Hepsinden yedim...

Ama yarın diyete başlıyorum inş.:82::82:

allah senı ne etmesın emı kızz sen delımısınn yarın dıyete baslıyorum dıye hep boyle yedıgımız ıcın bu haldeyızz bılmıyormusun bunu . Anaa hypatıam valla kaptanım bana kaptan yardımcıglını resmı olarak verdıgını ılan eder etmez buraları yıkıp kavurucamm her mahalleye kondısyon merkezıı yenı secım kampanyamm Spor yapmayan kalmayacakk tıpkım benım gıbı spordan kacmak ısteyenlerı kapıdan bacadan toplayıp getırıp kos bandının uzerıne bırakıcam

ayy minnoşummm seni seçmekle en doğrusunu yapmışızz, beni de ıssız bi adada koşu bandının üstüne bırakıp git valla, yoksa spor yapacağım yok benim..:18::18:

mınnos eve gıdıyor bır suru utu var 1 saat yuruyus var yemek yapılıcakk dus alınıcakk ve bunların hepsı osman baslayana kadar bıtmelı oyuzden mınnos eve gıdıyor sekerlerımm mucuckk mucuck

güle güle minnoşum ben de kaç gündür dolabımı düzenlemek terzilik kuru temizlemelikleri ayırmak istiyorum ama nerde hof hoff...

kolay gelsin sana...

güle güle minnoşum ben de kaç gündür dolabımı düzenlemek terzilik kuru temizlemelikleri ayırmak istiyorum ama nerde hof hoff...

kolay gelsin sana...

benim akşam menüm değişti kızlar istemeyerekte olsam dışarda yiyeceğiz kızım ve eşim kadınlar günümü kutlayacakmış ben peşin peşin dedim salata yiyeceğim ona göre yer seçin diye bakalım artık belki bir tanede lahmacun yerim gönülleri olsun diye yarın diyete 2 günlük diyete başlıyorum bu sefer ne olacak heyecanla bekliyorum sonucu

rica ederim tatlım gerçekler bunlar...ay ben napim işte dersanedeydim bütün gün minnoşcum ehe daha spor yapmadım ama bugün 120 dk yapmayı pllanlıyorum hayır ben seni geçicem işte

"gelecek bir sonraki dinden beklentiler

1. çalışmak haram olsun."

ay kızlar ekşi'de okudum, koptumm

eheheh çok komik yaaa

mınnos eve gıdıyor bır suru utu var 1 saat yuruyus var yemek yapılıcakk dus alınıcakk ve bunların hepsı osman baslayana kadar bıtmelı oyuzden mınnos eve gıdıyor sekerlerımm mucuckk mucuck

görüşürüz tatlım kolay gelsin bende osmana bakıcam bu akşam geçen bölümü kaçırmıştım bu bölüm çok heycanlı...1 saat spor vay minnoşum kolay geslin gitsin karayağlar

minnosum seni yardımcım ilan ettim sekercimm ben olmadığımda tam yetkilisin kavur bunların hepsini özellikle hypatiayı..
bana bırakırsan hali cok kötü olucak

benim aklımdaki adayda bana kalsın :86: yanlız şunu bilin ben ne minnosu nede hypatiayı düşünmüştüm cok farklı biriydi benim aklımdaki
ama takım geneli minnos yada hypatia diyeceğini bildiğim için bişi demedim zaten nasıl olsa 3 hafta sonra ben mezun oluyorum ozamn da minnos kaptan olur.
baska bir de yardımcı secilir

meyvecim mezun olmanı çok istiyorum ama bir yandan üzülüyorum yaw bizi bırakmazsın dimi kız ara sıra uğrarsın özlerim ben...

minnoşcum tebrikler tatlıımmm hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…