Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy anna nıye gelmedı bugece yaa

ayy kızlar ben bugun arazıde surda burda hımm yarım saat 45 dk falan yurumusumdur acep bugun aksamda 1 saat yuruyus yaptım yaptım ya. busbah 64.5 kıloydum acep yarın sabah ben 63 lu bısıler gorurum mu ne dersınız ayy keskemm görsemm offf bugunde wcye gıdemedımkı bugun 3. gun oldu hala hersey ıcımde yaa hooff

selam kızlar sırtım belim heryerim ağrıyo uykusuzluk deseniz hat safhada büyüsün artık bebikim yaa en azından geceleri uyusunçok yoruluyorum(( gerçi şikayet etmiyim yaaa Allah korusun sağlıklı o bana yeter..

neyse..menümü yazim

sabah 1brd greyfurt suyu
1yum,3-4zeytin,peynir,2çay kş reçel

ara: 1kuru kayısı,yarım muz(kakao serptim üstüne muzun mis gibi oldu:))

öğle:yoğurt,2kş pilav,az tavuk-patates yemeği tavada 1tatlı kaşığı kadar yağla pişti.

ara:1elma

akşam:öğleyle aynı yemek,yarım kase yoğurt,çorba,salata,pilavı çatalın ucuyla azcık aldım.

ara:1kuru kayısı,az leblebi

2fin. yeşil çay 2-2.5 litre su

ders çalışmaktan canım çıktı zaten merak etme hypatiam

ama sen bunları değil artıları nasıl gönderceğini düşün bakiim bak minnoş kızcak sana sonra cumaya eksi çıkcan cnaım ha gayret at şu artıları ben inanıyorum atcan o artıları sen tatlım

ayy katremcim üzülme canım olan olmuş yarın toparlarsın cumaya da eksileri görürsün inş

bu aksam spor yapmıcam ben kendimi cok güzsüz hisediyorum hatta şimdi yatıcam zaten sol tarafım ağrıyor tasdan dolayıı hadi size ii geceler..

yapma meyvem kıyamam geçmiş olsun canım böbrek mi ya inş geçer de rahatsız etmez canım iyi geceler bitanem

minnoşcum menün herşeye rağmen iyi herşeyden azar azar yemişin sonuçta yine iyi dayanmşın afiyet olsun canım...iyi yürümüşün tebrikler yarın inş görürsün 63'ü

bu aralar çok yoğunum minnoşum sınavda yaklaştı malum test çözüyorum sabah akşam o yüzden yatarken girebiliyorum nete

inş görcen canım 63ü bende 66lı bişi görsem yaa sporu fazlalaştırdım görmek için inş ikimizde görcez minnoşum wcye gidemediysen sıcak su iç aç akrına kuru kayısı filan ye canım inş çıkarsın da rahatlarsın yarın

canım kıyamam allah sabırlar versin bebiş çok zor dimi tatlım..haklısın sağlıklı olduktan sonra gerisi boş...inş geceleri de uyumaya başlar canımcım...menün güzel bence afiyet olsun canım..

ay kimseler kalmamış ben de durmiyim artık yatiyim :78:

herkese iyi geceler güzeller yarın tartıda eksi çıkmanız dileğiyle

görüşmek üzere

meyvee kızz sen benı gonderdınn hala burdamısınn kesın elektrıkler geldı osmanı ızlıyım dıye kalkmıssındır

ayy minnosum gittim ben ama sistem hemen atmıyor bi süre online görünüyorsun sendede öyle oluyor..
inş minnosum seni bu sabah ekside görürüz..
ben karar verdim yarın lapa yapıcam çünkü fena şiştim karnım davul gibi ne wc var nede baska bişi dün sabah ne güzel eksideydim bu sabah + ya cıkmısım hiç bişi yapmadığım halde 1 gecede 400 gr offf neden böyle oluyor anlamıyorum..
artık meyve süt de fayda etmiyor..
kesin lapa yapıcam biraz olsun gider bu şişlik..

afiyet olsun nidahcım menün güzel görünüyor canım.
ufaklıklada allah kolaylık versin..
zor bebiş büyütmekk

günaydın arkadaşlar bugün 2 günlük diyete başladım bakalım bu sefer ne olacak

günaydın canım..

ayy bende yaptım dün ama elmalı diyetle iki günde 700 vermiştim dün 400 almısım nasıl iş bu...
bu günde yapıyorum ama yarın lapa yapıcam cok üzgünüm ben yaa neden böyle olduuu

üzülme canım senin yerinde olmak için neler yapmazsın ben 5 li rakamları ah bir görsem bu sıralar bazan artı bazanda eksi olursun stres yapma kendine sen hedefine çok yaklaştın bizim gibi başında değilsin en azından canım wc çok etkiliyor kayısı kurusu bende işe yarıyor ama seni bilmem canım istersen ara öğünlerinde kayısı ye tatlım

yedim karciceğim yedim kayısı dün gece sütünmün yanında 2 tane bu sabahda 2 dilim elma 1 dilim portakal ve 2 kayısı ama tık yok kilitlendim resmenn

bugünkü menüm
sabah
1 bardak süt 1 tane muz
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara
3 tane kayısı kurusu
akşam
2 tane haşlanmış yumurta yeşil salata 1 dilim ekmek
ara
yoğurt

3lt su. soda. yeşil çay. 40 dakika yürüyüş

afiyet olsun canımmm
biliyorum çok zor bir durum ama vucut tepki veriyor demekki tatlım bu kadar diyet yapınca dengesimi bozuldu ne.

ayy karciceğim stresten oldu die düşünüyorum bende..
çünkü daha ağır diyetler yaptım sonucda dukan bile yaptım ama hiç böyle olmamıstı..
bu ay regl de olmadım stresten hepsi kesin bu evlilik mevzusu beni mahvettii..

canım bu kadar takma kafanı bu meseleye her şey olacağına varır kaderinde o insan varsa hiç kimse engelliyemez bunu ama kaderinde o yoksa ne yaparsan yap olmaz tatlım bazı şeyleri zamana bırak acele etme bazen bizim hayır bulduğumuzda şer, şer bulduğumuzdada hayır vardır lütfen bunun üzerine bu kadar gitme tatlım

hayırlısı diyorum cnaım ama üzülmeden de yapamıyorum ailem incilicek die cok korkuyorum bilmiyorum zamn ne göstericekk...

günaydın kızlar,

sabah gidip zeytinli pğaça ve simitle kahvaltı yaptım, çok mutluyum:))) ohh... ama cumayı düşünmek bile istemiyorumm

günaydın kızlar,

sabah gidip zeytinli pğaça ve simitle kahvaltı yaptım, çok mutluyum:))) ohh... ama cumayı düşünmek bile istemiyorumm

ayyy napcam ben seniii

ii ozamn bende telefon ediyorum ambulans cıkmıstı arkadas gelirken hastaneden acma alsın patatesli simitde ohh cayla bende yicemm

kızlar ankara çok fena yaa

dün eve 3.5 saatte geldim ki normalde 20 dk süren bi mesafe :84:

allahtan bugün iş yerini tatil ettiler

sonunda bu sabah tartılabildim 54.3 üm cumaya 54 olsam süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…