YoldayıııımMelegimkorusun , ciseak77 , @Ucyuzbesyuz , haeshin , fyzanur , @hega8286 , @MigiMadid , @Akrrep , @Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy , @tomrs , @kanadali35 , Sibal57 huu huuu nerelerdesiniz kizlar?
Ahahhahah ben o kadar kötü beslendim kikızlar menülerinizi az erken yazın ya ,ben onları okurken bir daha acıkıyorumvay ben nerelere gidem
ayy sorma canım ya ben daha kaçamak yapmadım ama bu kadar yememe rağmen hala aç hissediyorum ,az daha yesem gruptan atılcamAhahhahah ben o kadar kötü beslendim ki
Yarın başlayacağım inşallah yazmaya :) yazınca utanıyor insan
Nasil oldun canim, iyi misin?Ben buralardayim. Tatil olunca keyif yapiyrm. Kucagimda kizimi emdirirken bir yandan da kadinlar kulubune bakiyrm ama cok sessiz buralar
Canim sabah 9.15 burada saat daha :)iyi akşamlar kızlar ,Yawrukush özgecim sana da iyi öğlenler demek gerek heralde tam hesaplayamadım şimdi saat farkını
Canim menun guzel, cok gecmis olsun, daha iyi misin?bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
domates
ara : 3 kaşık yoğurt
1 elma
öğlen : 4 kaşık patates yemeği susuz
6 kaşık kuru fasulye
salata
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
ara : 1 çay bardağı süt
1 tane mandalina
akşam : salata
1 dilim tb ekmeği ( diğer 1 dilim hakkımı pilavdan yana kullandım )
4 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurt
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3 kaşık pilav ( 2 kaşık pilav = 1 dilim ekmek dedi diyetisyen ben 1 kaşık fazladan yedim )
su : 2 litre
spor : malesef yok . dün zıplarken belime ağrı girmişti geçer sandım da sabah kalkınca ağrıdan yürüyemedim bile ,ne oldu anlamadım . hala geçmedi . ters bir harekette yapmadım aslında sadece jj yaptım az da ondan mı oldu acaba bilemedim . erken yaşta çürüğe çıktım ,her yerim dökülüyor
Yawrukush Dahlia_ Kozmogirl17
Diyetin ilk 1 haftasi, hatta ilk 10 gunu epey zor oliuyor canim.ayy kızlar ben bu kadar çok yememe rağmen açlık ağrısı hissediyorum , sizde de olmuşmuydu diyetin ilk zamanlarında ,kendim den utanıyorum yadayanamazsam 1 meyve ve 1 çay bardağı süt içerim artık utanarak yazıyorum . kan tahlili de yaptırdım diyetisyene gittiğimde bir şey çıkmadı neden böyle sürekli açım acaba ben
Dikkatli git kuzum, iyi misin, her sey yolunda mi?Yoldayıııımöğrenci evime geçiyorum
Canim aksam yememissin acikmadin mi?Ben hep buralardaydım
Sabah
1/4 simit
Domatesli dereotlu yumurta
1 dilim peynir
Öğlen
Dereotlu omlet
1 küçük kase et
Ara
Sıcak çikolata
30 dk yürüyüş 2 l su 10700 adım
Canim geldim tatilya esim evdeydi ,sen ne tatli ilgilisinMelegimkorusun , ciseak77 , @Ucyuzbesyuz , haeshin , fyzanur , @hega8286 , @MigiMadid , @Akrrep , @Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy , @tomrs , @kanadali35 , Sibal57 huu huuu nerelerdesiniz kizlar?
pes etmedim canım dayanıyorum :) sabah yürüyemiyordum hiç şimdi daha iyiyim çok şükürCanim aksam yememissin acikmadin mi?
Sicak cikolatadan dolayi dengelemek mi istedin?
Kalori olarak menun guzel, sporun, su miktarinda harika :)
Canim az zorlandim aslinda ama olsun alisirimAfiyet olsun, az olmuş sanki..
AyYemek çok az değil mi su spor iyi
Guzel olmus canim afiyet olsunPazartesi menü
Sabah
Peynir
Çay
Öğlen akşam bir gibi oldu
1 tabak karabuğday
1 büyük kase salata
Et kavurma
Pişmiş domates
Ara
5 kuru incir
Akşam
1 küçük otlu börek
Suyu sayamadım yine, bardakla içtim o yüzden, hep unutuyorum öyle olunca.. Bugün şişemi doldurdum onunla geziyorum :)
Canim herkes aynisini yazdigina gore azmis gercektenYemek çok az değil mi su spor iyi
sporun güzel canım ,su da iyi . su 2.5 litre olsa çok daha iyi olur hatta ,spor yaptığın için . aldığın kalori miktarı güzel ama çikolata gibi şeyleri cuma günü ödül olarak tüketsen daha iyi olur gibi ama kalori olarak özgenin dediği gibi bence de sorun yok .Ben hep buralardaydım
Sabah
1/4 simit
Domatesli dereotlu yumurta
1 dilim peynir
Öğlen
Dereotlu omlet
1 küçük kase et
Ara
Sıcak çikolata
30 dk yürüyüş 2 l su 10700 adım
Bende onu kullaniyodum gecen sene canimÇok güzel uygulama var fat secret biliyorsundur baya kullanılan bir uygulama kalori hesabı yapanlar da kullanıyor. Ben protein yağ ve karbonhidrat oranlarını ayarlamak için kullanıyorum
Menunu begendim canim, boyle menulere devam edersen kilolar kesinlikle gider..
Hic egzersiz ya d hareketin var mi?
canım imkanın varsa bence diyetisyene git . öncesin de doktora da gidip kan değerlerine baktırırsan çok iyi olur . ilaç kullanırken daha kolay veriyorlar . benim kardeşimde öyle,ilaç kullanmadan veremiyor . insülin direnci ve pko var onda da .AyDahlia_ de oyle yazmis zorlandim zaten ama veremiyorum istedigim gibi alisirim dedim,diyetisyenemi gitsem cunku benim hormonlar costu,bugun davul gibi sistim gozlerim ,elim,yuzum
tost neliydiDün pek yapamadım hareket
Bugün yaklaşık 20 dk yürüdüm
Bugünkü menümü de yazayım
Sabah 06 50
Bir adet tost
Yarım bardak çay
Öğle 12 30
Bir bardak soğan suyu
Kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim kepek ekmeği
10 adet kadar zeytin
3 4 çatal helva
Domates salatalık
İkindi 16 50
Bi hasta ziyaretine gittik ordada ikramda bulundular
3 adet lahana sarması
Bir dilim kek
2 bardak da çay içtim
Tabakta makarna salatası poğaça ve kurabiye de vardı
Akşam 19 10
Patlıcan kebabı (2 adet köfte ve 4 dilim patlıcan
4 y.k bulgur pilavı
Salata
Günü kapatıyorum
Yaklaşık 25 dk kadar da yürüyüş yokuşlu falan
Canim salata ye bol yesillikli, hatta 1 tanede haslanmis yumurta yersen tok tutar.İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün gün boyu yoğundu sabah arkadaşla kahvaltı yaptık sonra mağazaları turladık okuldan sonra oğlanın okulda fener yapımı vardı ona kaldık bu saatte ancak eve geldim burda saat 18e geliyo
Sabah tam buğdaylı sandviç yedim öğlende sandviç yedim ama oğlanı almaya giderken çok acıkmıştım 2 tane kruvasan yedimşimdi ben ne yiyeyim daha fazla karbonhidrat almak istemiyorum yoğurt mu yiyeyim yoksa peynirli salata mı nasıl kurtarırım günü yardım lütfen @haeshin @Yawrukush @Kozmogirl17
Dogru tatili unuttum ben canim, nasil gecti gununuz?Canim geldim tatilya esim evdeydi ,sen ne tatli ilgilisin
dayan hatta diren feyzos:)pes etmedim canım dayanıyorum :) sabah yürüyemiyordum hiç şimdi daha iyiyim çok şükür
Ikramlar olmasa guzel olacakmis canim, malesef 15dk yuruyus cezasi geliyor, ikramlardan dolayi..Dün pek yapamadım hareket
Bugün yaklaşık 20 dk yürüdüm
Bugünkü menümü de yazayım
Sabah 06 50
Bir adet tost
Yarım bardak çay
Öğle 12 30
Bir bardak soğan suyu
Kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim kepek ekmeği
10 adet kadar zeytin
3 4 çatal helva
Domates salatalık
İkindi 16 50
Bi hasta ziyaretine gittik ordada ikramda bulundular
3 adet lahana sarması
Bir dilim kek
2 bardak da çay içtim
Tabakta makarna salatası poğaça ve kurabiye de vardı
Akşam 19 10
Patlıcan kebabı (2 adet köfte ve 4 dilim patlıcan
4 y.k bulgur pilavı
Salata
Günü kapatıyorum
Yaklaşık 25 dk kadar da yürüyüş yokuşlu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?