Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar menülerinizi az erken yazın ya ,ben onları okurken bir daha acıkıyorum vay ben nerelere gidem
Ahahhahah ben o kadar kötü beslendim ki
Yarın başlayacağım inşallah yazmaya :) yazınca utanıyor insan

Ben buralardayim. Tatil olunca keyif yapiyrm. Kucagimda kizimi emdirirken bir yandan da kadinlar kulubune bakiyrm ama cok sessiz buralar
Nasil oldun canim, iyi misin?
Dinlen keyif yap :)

iyi akşamlar kızlar , Yawrukush özgecim sana da iyi öğlenler demek gerek heralde tam hesaplayamadım şimdi saat farkını
Canim sabah 9.15 burada saat daha :)
Nasilsin kuzum?

Canim menun guzel, cok gecmis olsun, daha iyi misin?
Beline buz koy, sirt ustu yat dinlen...

Diyetin ilk 1 haftasi, hatta ilk 10 gunu epey zor oliuyor canim.
Cok normal boyle olmasi, sen diyetine devam et, pes etme...

Yoldayıııım öğrenci evime geçiyorum
Dikkatli git kuzum, iyi misin, her sey yolunda mi?

Ben hep buralardaydım
Sabah
1/4 simit
Domatesli dereotlu yumurta
1 dilim peynir
Öğlen
Dereotlu omlet
1 küçük kase et
Ara
Sıcak çikolata
30 dk yürüyüş 2 l su 10700 adım
Canim aksam yememissin acikmadin mi?
Sicak cikolatadan dolayi dengelemek mi istedin?
Kalori olarak menun guzel, sporun, su miktarinda harika :)

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün gün boyu yoğundu sabah arkadaşla kahvaltı yaptık sonra mağazaları turladık okuldan sonra oğlanın okulda fener yapımı vardı ona kaldık bu saatte ancak eve geldim burda saat 18e geliyo
Sabah tam buğdaylı sandviç yedim öğlende sandviç yedim ama oğlanı almaya giderken çok acıkmıştım 2 tane kruvasan yedim şimdi ben ne yiyeyim daha fazla karbonhidrat almak istemiyorum yoğurt mu yiyeyim yoksa peynirli salata mı nasıl kurtarırım günü yardım lütfen @haeshin @Yawrukush @Kozmogirl17

Guzel olmus canim afiyet olsun

Ben hep buralardaydım
Sabah
1/4 simit
Domatesli dereotlu yumurta
1 dilim peynir
Öğlen
Dereotlu omlet
1 küçük kase et
Ara
Sıcak çikolata
30 dk yürüyüş 2 l su 10700 adım
sporun güzel canım ,su da iyi . su 2.5 litre olsa çok daha iyi olur hatta ,spor yaptığın için . aldığın kalori miktarı güzel ama çikolata gibi şeyleri cuma günü ödül olarak tüketsen daha iyi olur gibi ama kalori olarak özgenin dediği gibi bence de sorun yok .

Menunu begendim canim, boyle menulere devam edersen kilolar kesinlikle gider..
Hic egzersiz ya d hareketin var mi?

Dün pek yapamadım hareket
Bugün yaklaşık 20 dk yürüdüm

Bugünkü menümü de yazayım

Sabah 06 50

Bir adet tost
Yarım bardak çay

Öğle 12 30

Bir bardak soğan suyu
Kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim kepek ekmeği
10 adet kadar zeytin
3 4 çatal helva
Domates salatalık

İkindi 16 50
Bi hasta ziyaretine gittik ordada ikramda bulundular
3 adet lahana sarması
Bir dilim kek
2 bardak da çay içtim
Tabakta makarna salatası poğaça ve kurabiye de vardı

Akşam 19 10

Patlıcan kebabı (2 adet köfte ve 4 dilim patlıcan
4 y.k bulgur pilavı
Salata

Günü kapatıyorum
Yaklaşık 25 dk kadar da yürüyüş yokuşlu falan

Ay Dahlia_ de oyle yazmis zorlandim zaten ama veremiyorum istedigim gibi alisirim dedim,diyetisyenemi gitsem cunku benim hormonlar costu,bugun davul gibi sistim gozlerim ,elim,yuzum
canım imkanın varsa bence diyetisyene git . öncesin de doktora da gidip kan değerlerine baktırırsan çok iyi olur . ilaç kullanırken daha kolay veriyorlar . benim kardeşimde öyle,ilaç kullanmadan veremiyor . insülin direnci ve pko var onda da .

tost neliydi hasta ziyaretinde yediklerin olmasaymış iyi iradeli gitmişsin . cumaya kadar erir inşaallah onlar

Canim salata ye bol yesillikli, hatta 1 tanede haslanmis yumurta yersen tok tutar.
Bu menuye 15dk yuruyus cezasi geliyor malesef...

Canim geldim tatilya esim evdeydi ,sen ne tatli ilgilisin
Dogru tatili unuttum ben canim, nasil gecti gununuz?

pes etmedim canım dayanıyorum :) sabah yürüyemiyordum hiç şimdi daha iyiyim çok şükür
dayan hatta diren feyzos:)

Ikramlar olmasa guzel olacakmis canim, malesef 15dk yuruyus cezasi geliyor, ikramlardan dolayi..
Hastaniz nasil canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…