bugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
domates
tatlı yeşil biber
1 kk peynir
ara : 1 çay bardağı süt
mandalina
öğlen : 2dilim tb ekmeği
salata
6 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık yoğurt
ara : 1 çay bardağı süt
yarım elma
akşam : 1 kaşık patates yemeği
3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
avuç içinden biraz fazla kızarmış tavuk
2 dilim tb ekmeği
salata
su : 2 litreye yakın
spor : 400 zıplama + basen çalışma
Yawrukush Dahlia_ Kozmogirl17
Selam
Sabah
Cici bebe 7-10 tane
1 bardak süt
Ara
Kraker
Öğlen
Dereotlu bulgur pilavı 1 tabak
Yeşil mercimek
2 kaşık ev yapımı yoğurt
Akşam
Yarım tabak et
6-7 sarma
1 kaşık yoğurt
Şu an spordayım gün içinde 45 dk yürüyüş
1.5 l su
13065 adım
Etiketleme nasıl oluyor bilmiyorum :)
Eki Görüntüle 2549183 MEnüm biydu bigun kizlar 3 gün detokstayim bakalim sonuc ne olucak sizinle de paylasirin 74,6 idin basladigimda
1000 ip atladim bir de bölgesel yapicam bacaklara 100 sag bacak 100 sol ic bacak 100 üst sag 100 üst sol
Iyi aksamlar kizlar,kafam ustumde yok bugun haftalardir ilk defa karbonhidrat almadim,bugunku menum
11.30 2 yumurtali pirasa,peynir
17.30 5-6 kasik kabak yemegi,avakadolu salata,peynir
2,5 litre su,30 dk yuruyus
İyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
Soğanlı omlet, 1 yemek kaşığı kadar light krem peynir, 3 zeytin, kapya biber, 2 adet wasa
Ara
2 hurma, çok az tuzsuz leblebi,
Öğlen 15:30 gibi
Karnabahar mantısı
Ara
1 adet yulaflı bar
Akşam
1 kase mercimek çorbası ( acıkmamıştım diye sadece çorba içtim)
Su : 1,5 lt
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş,
@haeshin
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Iyi aksmlar kizlar bugun menum sacma sapan bir sey oldu
Sabah hasta olunca kalkipta bir sey hazirlayamadim.oglende esim gelirken doner aldi onu yedik
Oglen 13.00
Lavas doner
Soda
Ara
1 avuc findik badem fistik
1 mandalina
Aksam
1 tabak mercimek corbasi
1 tane tavuk but haslamaa
Kara lahana havuc salatasi
Ara
1 bardak kahve
Su: 2 ltreye yakindr.
Doktora gittim ama kendimi daha kotu hissediyrm. Heryerim dokuluyor sanki. Cocuklarda hala uyumadi. Hasta olmak zor cocuklarla hasta olmak bin kat daha zor. Ne durdan anliyorlar ne halinden anliyorlar. Yatipta soyle dinlenemiyrm.Surekli yine kosturmak zorundayim. Allahim baska dertler vermesin. Bunlar gelip gecici.
afiyet olsun spor yapıyor musun?
maşallah :)Sezeryandan dolayı sadece yürüyüş ve Leslie yapıyordum ama bir kaç gündür ona da fırsat olmadı hem işlerden en önemlisi de bebekten :)
evet geldi canim, persembe ogleden sonra donuyor. O yuzden o zamana kadar biraz fazla yogunum, ama elimden geldigince dikkat ediyorum.Ozlem ne yedin kiz hafta sonu :)))
Aynen diyetteyken yemedigim herseyi sanki suan yiyebilirmisim gibi hissediyorum ama aslinda ne kadar yanlis bir his.
Sanki kitliktan ciktim, acilen eski duzenime donup, 58-59 kiloyu kontrol altinda tutmam gerek..
Sen nasilsin canim, mudurun geldi mi?
Sagol kuzum :)
Illa egzersiz yapmana gerek yok tum gun kosturduysan oda egzersiz..
Evet kuzum bu hafta perisanim..
Menu ve su cok guzel canim, egzersizine yuruyus de eklesene feyzos, evde 1 mil leslie yapabilirsin mesela.
Bende bugun leslieye baslicam..
Ohhh afiyet olsun canim :)
ayy haklisin kendim kasiniyorum busem, oyle alisigim ki bu tempoya , normal insanlar gibi oturup bi cay -kahve keyfi bile yapinca misal tuhaf hissediyorum , ya neden oturdum diye:)
Okulda yuruyus yapiyorsundur canim, yemek vs onlarda egzersiz..
Guzel menu kuzumm..
Canim sabah ve ara ogunde cici bebe ve kraker yerine guzel bir kahvalti yapsaydin harika olurdu..
Kahvaltiyi es gecme Cisecim, mesela yumurtani sebzeni ye kahvaltinda..
15 dk muzik acip dans etme cezasi geliyor kraker ve cici bebeye :)
aa fatsecret biliyorum, eskiden kalori sayimi yaparken kullanmistim.Çok güzel uygulama var fat secret biliyorsundur baya kullanılan bir uygulama kalori hesabı yapanlar da kullanıyor. Ben protein yağ ve karbonhidrat oranlarını ayarlamak için kullanıyorum
afiyet olsun canim, gozume biraz az geldi ama sebebini biliyorum artidaydin ve cumaya eksi geleceksin ondan da eminimEkim 28 menum
Sabah 8
2 yumurta ,1 dilim ekmek ,2 yk patlican ezme
Ara neskahve
Oglen 2
3 yk hindi eti 2 yk pilav ,4 yk yogurt
ara : bir avuc antep fistigi
Cay
Su 2.5 lt
Spor 2 saat tempolu yuruyus
Yawrukush
DeryaOnDiet
Sen bir de cocuk buyuyunce gorSabahtan beri koşturuyorum işlerimi bitirip anneme gideyim diye.. Şimdi bakıyorum da yerimde saymışım sanki, hala bir sürü işim varüst üste hergün evden çıkınca ev dağılıyormuş
Neyse gidip kalanları da halledeyim hiç değilse akşama kadar çıkayım evden, çok sıkıldım..
Sen bir de cocuk buyuyunce gorben topluyorum o dokuyor. Ev hic duzenli kalmiyor. Hep savas alani modunda
Cok guzel menu canim..Ekim 28 menum
Sabah 8
2 yumurta ,1 dilim ekmek ,2 yk patlican ezme
Ara neskahve
Oglen 2
3 yk hindi eti 2 yk pilav ,4 yk yogurt
ara : bir avuc antep fistigi
Cay
Su 2.5 lt
Spor 2 saat tempolu yuruyus
Yawrukush
DeryaOnDiet
Menunu begendim canim, boyle menulere devam edersen kilolar kesinlikle gider..28 Ekim pazartesi menüsüYawrukush
Sabah
1.5 yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
2 adet zeytin
2 çatal kahvaktılık helva
Salatalık
Ara 15 30
2 dilim nar
Yarım dilim mandalina
Akşam 17:40
1 kase tavuklu çorba
Patlıcan kebabı
Yanına 1 tane kadar lavaş (ilk kez kendim yaptım o yüzden çok büyük değil)
Salata
Çay 19:00
2 çay
Fındık
Ceviz
1 litre su içmeyi başardım :)
Yine az biliyorum ama bana göre iyi bugün yine arttırma yaparım inşallah
Canim ne tatli cikmis oglusunun fotosu, cok yakisikli masallah.Gunaydin kizlar dun nasil yogun bigundu anlatamam size sabah kahvaltiya bi arkadasim geldi annesiyle birlikte kucuk ogluma dogum gununu yapicam ya onun resimlerini cektik.Eki Görüntüle 2549313
Kahvalti falan yaptik sonra oglen supriz yapmis teyzem ve gelini otutmaya gelmis cocuklar oynasin diye bide gelin bizim burda arabayi dar biyere park yapicam diye carpmis sikistirmis cikaramamis agla agla cani cikti bide 6 aylik hamile stres olduk baya bi neyseki cok hasar almadan kurtardik arabasini neyse onlarlada oglen yemegi yedik saat 7 ye geliorlardi onlar gitti arkadasla kizi kaldi bizde bi markete ciktik kizla biseyler alalim diye sonrada yeni eltim aradi biz gelicez diye saat 9 da esim geliyor hadi onlarida bekledik hep beraberde aksam yemegi yedik 3 ogunumuzde dolu doluydu soframizin bereketi yerindeydi msafir acisindan.ama neler yedik neler bende bilmiyorum birazdan yazicam
Pazartesi menum
Sabah 11.00
1dilim tb ekmegi
Ceyrek dilim omlet
2 3 dilim salam
1 kk peynir
10 tane patates
2 3 tane minik sosislerden
Ara
1 fincan sekersiz kahve
1 ince dilim pasta
Oglen 15.00
10 taneye yakin hamsi kusu
1 dilim
Bol salata
Aksam21.30
2 kasik pilav
2 kasik soslu tavuk
1 kasik kup patates
Ara
1 dilim pasta
1 tane ekler
Resmen tatli komasina girmek istiyorum sanirim artik dra gitme zamanim geldi cunku cok fazla kilo aldim hem sislikten hem yemekten 2 ayi gecti regl olmadim pufff
Pazartesi kilom 68.5 gitgidede artiyor
Guzel menu Fatimem nasilsin?Pazartesi menü
Sabah
Peynir
Çay
Öğlen akşam bir gibi oldu
1 tabak karabuğday
1 büyük kase salata
Et kavurma
Pişmiş domates
Ara
5 kuru incir
Akşam
1 küçük otlu börek
Suyu sayamadım yine, bardakla içtim o yüzden, hep unutuyorum öyle olunca.. Bugün şişemi doldurdum onunla geziyorum :)
Gidebildin mi annene canim, islerini bitirebildin mi?Sabahtan beri koşturuyorum işlerimi bitirip anneme gideyim diye.. Şimdi bakıyorum da yerimde saymışım sanki, hala bir sürü işim varüst üste hergün evden çıkınca ev dağılıyormuş
Neyse gidip kalanları da halledeyim hiç değilse akşama kadar çıkayım evden, çok sıkıldım..
harikasin Deryacim, kolayliklar ve keyifli zamanlar diliyorum:)evet geldi canim, persembe ogleden sonra donuyor. O yuzden o zamana kadar biraz fazla yogunum, ama elimden geldigince dikkat ediyorum.
Ben buralardayim. Tatil olunca keyif yapiyrm. Kucagimda kizimi emdirirken bir yandan da kadinlar kulubune bakiyrm ama cok sessiz buralarMelegimkorusun , ciseak77 , Ucyuzbesyuz , haeshin , fyzanur , @hega8286 , @MigiMadid , Ellssa , Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy , tomrs , kanadali35 , Sibal57 huu huuu nerelerdesiniz kizlar?
emzirirken daha kolay kilo veriliyor muş ne güzel :)Ben buralardayim. Tatil olunca keyif yapiyrm. Kucagimda kizimi emdirirken bir yandan da kadinlar kulubune bakiyrm ama cok sessiz buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?