Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksmlar kizlar bugun menum sacma sapan bir sey oldu
Sabah hasta olunca kalkipta bir sey hazirlayamadim.oglende esim gelirken doner aldi onu yedik

Oglen 13.00
Lavas doner
Soda

Ara
1 avuc findik badem fistik
1 mandalina

Aksam
1 tabak mercimek corbasi
1 tane tavuk but haslamaa
Kara lahana havuc salatasi

Ara
1 bardak kahve

Su: 2 ltreye yakindr.
Doktora gittim ama kendimi daha kotu hissediyrm. Heryerim dokuluyor sanki. Cocuklarda hala uyumadi. Hasta olmak zor cocuklarla hasta olmak bin kat daha zor. Ne durdan anliyorlar ne halinden anliyorlar. Yatipta soyle dinlenemiyrm.Surekli yine kosturmak zorundayim. Allahim baska dertler vermesin. Bunlar gelip gecici.

Selam kizlar eve geldim Arasi yikadim uyuttum, kendim dus aldim, simdi oglen yemegimi yiyorum , ustune bir kahve patlatip Akini almaya gidecegiz okuldan.
1 bucuk saat yurudum parti alisverisi icin..
Cocuklari okuldan alip yine park yollarina duserim..
Menuleri yazmissiniz, uyudunuz mu?

Cezamı yaptım bile :) 45 dk dans ettim, şu an ölüyüm. Bir de 15 dk koşu 10 dk eliptik bisiket 10 dk bisiklet 10 dk uzay yürüyüşü yaptım :)
Harikasin esim ne guzel sporlar boyle :)
Bu hafta 1. biziz bence :)

Guzel bir menu canim, sporlarinda cok guzel, ayagin nasil oldu?

Cuma sabah pancake le basladim bol maple surublu,pazar aksami popeyes tavukla kapattim ,kekleri hamburgerleri yazmadim bile , valla kaptan ne yaptiysam esim icin yaptim ya zaten ozlem zayif kilo vermez diye dusunmesin diye
Dedin yarisabilmek icin once kilo almam lazim :))
Bunlar hep o yuzden :)))

Iyi aksamlar kizlar,kafam ustumde yok bugun haftalardir ilk defa karbonhidrat almadim,bugunku menum
11.30 2 yumurtali pirasa,peynir
17.30 5-6 kasik kabak yemegi,avakadolu salata,peynir

2,5 litre su,30 dk yuruyus
Bugun cok az yemissin canim doydun mu?
Sibelcim listeye girmek ister misin, yoksa liste disi mi kilolari vermek istersin canim, daha oncede yazdim sana ama gormedin sanirim. :)

Guzel menu , guzel egzersiz,belki suyu 1-2 bardak daha arttirirsin :)
Gunun nasil gecti canim?

Canim menun guzel eger soda bildigimiz maden suyu ise (sekersiz)
Hastalik ozellikle cocuklarla cok zor haklisin, insallah cabucak toparlarsin.
Doktor ilac verdi mi?

Evet canm maden suyu
Doktor ignede verdi ilacta verdi. Ilaclari ictikten snra 2-3 saat emdirme dedi. Kizimda uyanik oldugu zamnlar surekli emmek istedigi icin ilaclari icmek icin onun uyumasini bekliyrm 1 tanesini ictim ama etkisi olmadi simdilik. Bogazim cok kotu olmus. Doktor ileri derece farenjit dedi. Inanir misin 1 haftadir hastayim ama kosturmaktan hastaligimin bile farkina varamadim.
Seninde 2 cocugun var okudugum kadariyla sorumluluk hep sendeymis Allah yardimcin olsun. Cocuk buyutmek cok zor ve mesakkatli bir is. Cennet annelerin ayaklari altindadir diye bosa dememisler❤

Canim aksam erkenden cocuklarla beraber yat, gunduz uyurlarsa sende uyu..
Tavuksuyuna, et suyuna corba yapabilirsen, bol limonu sIkip icersin.
Bebegini emziriyorsun , emzirirken ilac kullanmakta zor.
Dualarim seninle, anne olmak hiic kolay degil...

PAZARTESI MENUM
SABAH (9.30DA)

2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 adet tortilla ekmegi
10 yesil zeytin
Yarim salatalik ,ceyrek avokado

OGLEN (13DE)
4 kasik deniz urunlu pilav
1 porsiyon somon baligi
Yarim domates, yarim avokado

ARA (14DE)
Filtre kahve
15 adet antep fistigi
1 kk kaju helvasi

AKSAM (17DE)
Avuc ici kadar izgara tavuklu salata

ARA
Filtre kahve

Suan aciktim cok azdi salatam, biraz yogurt yiyecegim saat 19 burada.

SU: 2 lt olacak
SPOR: Bolca yuruyus (alisveriste 1 bucuk saat, parkta 1bucuk saat.)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi
Harpy
kanadali35
Deryaondiet
ciseak7715DK D
Yawrukush
Sibal57
Hega8286
Haeshin
fyzanur
Tomrs
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep
Ucyuzbesyuz MUAF
Huzurvermeyolunda

28 Ekim pazartesi menüsü Yawrukush

Sabah
1.5 yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
2 adet zeytin
2 çatal kahvaktılık helva
Salatalık

Ara 15 30
2 dilim nar
Yarım dilim mandalina

Akşam 17:40

1 kase tavuklu çorba
Patlıcan kebabı
Yanına 1 tane kadar lavaş (ilk kez kendim yaptım o yüzden çok büyük değil)
Salata

Çay 19:00

2 çay
Fındık
Ceviz

1 litre su içmeyi başardım :)
Yine az biliyorum ama bana göre iyi bugün yine arttırma yaparım inşallah

Evet katiliyorum buraya yemekleri icin gelinmez, mutfaklari hic zengin degil ama ben yinede kilo almayi basariyorum

Ay cok severim voleybolu, eskiden ben de oynardim

Hiiiii hemen don aramiza

Gunaydin kizlar dun nasil yogun bigundu anlatamam size sabah kahvaltiya bi arkadasim geldi annesiyle birlikte kucuk ogluma dogum gununu yapicam ya onun resimlerini cektik.

Kahvalti falan yaptik sonra oglen supriz yapmis teyzem ve gelini otutmaya gelmis cocuklar oynasin diye bide gelin bizim burda arabayi dar biyere park yapicam diye carpmis sikistirmis cikaramamis agla agla cani cikti bide 6 aylik hamile stres olduk baya bi neyseki cok hasar almadan kurtardik arabasini neyse onlarlada oglen yemegi yedik saat 7 ye geliorlardi onlar gitti arkadasla kizi kaldi bizde bi markete ciktik kizla biseyler alalim diye sonrada yeni eltim aradi biz gelicez diye saat 9 da esim geliyor hadi onlarida bekledik hep beraberde aksam yemegi yedik 3 ogunumuzde dolu doluydu soframizin bereketi yerindeydi msafir acisindan.ama neler yedik neler bende bilmiyorum birazdan yazicam
Pazartesi menum

Sabah 11.00
1dilim tb ekmegi
Ceyrek dilim omlet
2 3 dilim salam
1 kk peynir
10 tane patates
2 3 tane minik sosislerden

Ara
1 fincan sekersiz kahve
1 ince dilim pasta

Oglen 15.00
10 taneye yakin hamsi kusu
1 dilim
Bol salata

Aksam21.30
2 kasik pilav
2 kasik soslu tavuk
1 kasik kup patates

Ara
1 dilim pasta
1 tane ekler

Resmen tatli komasina girmek istiyorum sanirim artik dra gitme zamanim geldi cunku cok fazla kilo aldim hem sislikten hem yemekten 2 ayi gecti regl olmadim pufff

Pazartesi kilom 68.5 gitgidede artiyor

Pazartesi menü

Sabah
Peynir
Çay

Öğlen akşam bir gibi oldu
1 tabak karabuğday
1 büyük kase salata
Et kavurma
Pişmiş domates

Ara
5 kuru incir

Akşam
1 küçük otlu börek

Suyu sayamadım yine, bardakla içtim o yüzden, hep unutuyorum öyle olunca.. Bugün şişemi doldurdum onunla geziyorum :)

afiyet olsun spor yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…