- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Harikasin esim ne guzel sporlar boyle :)Cezamı yaptım bile :) 45 dk dans ettim, şu an ölüyüm. Bir de 15 dk koşu 10 dk eliptik bisiket 10 dk bisiklet 10 dk uzay yürüyüşü yaptım :)
Guzel bir menu canim, sporlarinda cok guzel, ayagin nasil oldu?Eki Görüntüle 2549183 MEnüm biydu bigun kizlar 3 gün detokstayim bakalim sonuc ne olucak sizinle de paylasirin 74,6 idin basladigimda
1000 ip atladim bir de bölgesel yapicam bacaklara 100 sag bacak 100 sol ic bacak 100 üst sag 100 üst sol
Dedin yarisabilmek icin once kilo almam lazim :))Cuma sabah pancake le basladim bol maple surublu,pazar aksami popeyes tavukla kapattim , kekleri hamburgerleri yazmadim bile , valla kaptan ne yaptiysam esim icin yaptim ya zaten ozlem zayif kilo vermez diye dusunmesin diye
Bugun cok az yemissin canim doydun mu?Iyi aksamlar kizlar,kafam ustumde yok bugun haftalardir ilk defa karbonhidrat almadim,bugunku menum
11.30 2 yumurtali pirasa,peynir
17.30 5-6 kasik kabak yemegi,avakadolu salata,peynir
2,5 litre su,30 dk yuruyus
Guzel menu , guzel egzersiz,belki suyu 1-2 bardak daha arttirirsin :)İyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
Soğanlı omlet, 1 yemek kaşığı kadar light krem peynir, 3 zeytin, kapya biber, 2 adet wasa
Ara
2 hurma, çok az tuzsuz leblebi,
Öğlen 15:30 gibi
Karnabahar mantısı
Ara
1 adet yulaflı bar
Akşam
1 kase mercimek çorbası ( acıkmamıştım diye sadece çorba içtim)
Su : 1,5 lt
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş,
@haeshin
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Canim menun guzel eger soda bildigimiz maden suyu ise (sekersiz)Iyi aksmlar kizlar bugun menum sacma sapan bir sey oldu
Sabah hasta olunca kalkipta bir sey hazirlayamadim.oglende esim gelirken doner aldi onu yedik
Oglen 13.00
Lavas doner
Soda
Ara
1 avuc findik badem fistik
1 mandalina
Aksam
1 tabak mercimek corbasi
1 tane tavuk but haslamaa
Kara lahana havuc salatasi
Ara
1 bardak kahve
Su: 2 ltreye yakindr.
Doktora gittim ama kendimi daha kotu hissediyrm. Heryerim dokuluyor sanki. Cocuklarda hala uyumadi. Hasta olmak zor cocuklarla hasta olmak bin kat daha zor. Ne durdan anliyorlar ne halinden anliyorlar. Yatipta soyle dinlenemiyrm.Surekli yine kosturmak zorundayim. Allahim baska dertler vermesin. Bunlar gelip gecici.
Evet canm maden suyuHarikasin esim ne guzel sporlar boyle :)
Bu hafta 1. biziz bence :)
Guzel bir menu canim, sporlarinda cok guzel, ayagin nasil oldu?
Dedin yarisabilmek icin once kilo almam lazim :))
Bunlar hep o yuzden :)))
Bugun cok az yemissin canim doydun mu?
Sibelcim listeye girmek ister misin, yoksa liste disi mi kilolari vermek istersin canim, daha oncede yazdim sana ama gormedin sanirim. :)
Guzel menu , guzel egzersiz,belki suyu 1-2 bardak daha arttirirsin :)
Gunun nasil gecti canim?
Canim menun guzel eger soda bildigimiz maden suyu ise (sekersiz)
Hastalik ozellikle cocuklarla cok zor haklisin, insallah cabucak toparlarsin.
Doktor ilac verdi mi?
Canim aksam erkenden cocuklarla beraber yat, gunduz uyurlarsa sende uyu..Evet canm maden suyu
Doktor ignede verdi ilacta verdi. Ilaclari ictikten snra 2-3 saat emdirme dedi. Kizimda uyanik oldugu zamnlar surekli emmek istedigi icin ilaclari icmek icin onun uyumasini bekliyrm 1 tanesini ictim ama etkisi olmadi simdilik. Bogazim cok kotu olmus. Doktor ileri derece farenjit dedi. Inanir misin 1 haftadir hastayim ama kosturmaktan hastaligimin bile farkina varamadim.
Seninde 2 cocugun var okudugum kadariyla sorumluluk hep sendeymis Allah yardimcin olsun. Cocuk buyutmek cok zor ve mesakkatli bir is. Cennet annelerin ayaklari altindadir diye bosa dememisler❤
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | | | | ||||
Gonulmeyvesi | | ||||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | | | | ||||
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | 15DK D | ||||||
Yawrukush | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | | | | |||
fyzanur | |||||||
Tomrs | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | |||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda |
Kızlar menümü vereyim
300 gr kıymadan patlıcan kebabı
Bir kase mor lahana turşusu
Bu kadar
Su iki litre daha içerim
Spor yok. okul evde yemek yapma misafir gelecek onun hazırlığı var.
Evet katiliyorum buraya yemekleri icin gelinmez, mutfaklari hic zengin degil ama ben yinede kilo almayi basariyorumInverness'e mi gittinizne şanslısın. Bence birkaç bölüm devam et çok güzel bir dizi outlander. Romantik.
Ozgeyle izlediğimiz dizinin adini unuttum ama ilk sezonu ayrı ikinci sezonu ayrı bir konuda ben ilkini daha çok sevdim ama insanı geren bir konusu vardi hafiftenYawrukush günün sorusu iki sezonu bitirdigimiz o dizinin adı neydi ?
Peynirlerin sevdim en çok güzelim. Bir de portakal marmeladı ve Ev sahibimin firinladigi Somon.
Yemek ve havası için değil de daha çok mimarisi kültürü ve oylece gezmek için gidilebilecek bir yer bence.
Wow süper planmis deryacim. tarkan konserinden ufak bir video atarsın artık. Bi kuple dinleriz
Ay cok severim voleybolu, eskiden ben de oynardimZıplama yarışması çok iyi fikir bence. Benim yerime kızım zıplasa sayılır mı kaptişler? Geçen haftasonu voleybolda performans testi yapmışlar, olduğu yerden en ileriye zıplayan benimkiymiş, aynı annesi, bana çekmiş(desem de inanmayın )
Sahi sana bahsedemedim Özge'cim sonunda sevdiği sporu bulduk. Birkaç hafdadir voleybola gidiyor, çok keyifli.Ben de çok mutluyum Yawrukush
Hiiiii hemen don aramizaÇocuğu göbeğine baglamadin inşallah
Dün valiz topluyodum, bir elbise denedim Yanıma alayım mı almiyayim mi diye, benim minikpare "anne bu elbiseyle göbeğin çok çıkmış" diye yorum yaptı yaaBen de sen kendi göbüşüne bak dedim
Harikasin esim ne guzel sporlar boyle :)
Bu hafta 1. biziz bence :)
İnşallah eşim :) spor yapmaya bayılıyorum bir de yediklerime dikkat edersem süper olacak. Bana güç verin :)
aynen buralar sessizİyi günler herkese..
Pek yazan olmamış bugünn
afiyet olsun spor yapıyor musun?Pazartesi menü
Sabah
Peynir
Çay
Öğlen akşam bir gibi oldu
1 tabak karabuğday
1 büyük kase salata
Et kavurma
Pişmiş domates
Ara
5 kuru incir
Akşam
1 küçük otlu börek
Suyu sayamadım yine, bardakla içtim o yüzden, hep unutuyorum öyle olunca.. Bugün şişemi doldurdum onunla geziyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?