Evet canim normal bence suyla gecistirmeye calisiyorumayy kızlar ben bu kadar çok yememe rağmen açlık ağrısı hissediyorum , sizde de olmuşmuydu diyetin ilk zamanlarında ,kendim den utanıyorum yadayanamazsam 1 meyve ve 1 çay bardağı süt içerim artık utanarak yazıyorum . kan tahlili de yaptırdım diyetisyene gittiğimde bir şey çıkmadı neden böyle sürekli açım acaba ben
Cumartesi lisanin dogum gunu kutlucam ,normalde kasim 4 ,ben cumartesi yapcam ,onun alisverisi birde malum halloween kosturmacasi , birazdan lisayi okuldan alip ,parka ordanda kutuphanede etkinlik var oraya gitcezMelegimkorusun , @ciseak77 , @Ucyuzbesyuz , haeshin , @fyzanur , @hega8286 , @MigiMadid , @Akrrep , Huzurvermeyolunda , @fmad , @tomrs , kanadali35 , Sibal57 huu huuu nerelerdesiniz kizlar?
Sagol canim.Cok guzel menu canim..
Menunu begendim canim, boyle menulere devam edersen kilolar kesinlikle gider..
Hic egzersiz ya d hareketin var mi?
Canim ne tatli cikmis oglusunun fotosu, cok yakisikli masallah.
Sansi , bahti da hep guzel olsun tum evlatlarimizin.
Dun 1 gunde 3 ayri misafir agirlamissin, kolayliklar diliyorum sana:)
Menun olmamis, silkelen kendine gel canim..
Guzel menu Fatimem nasilsin?
Gidebildin mi annene canim, islerini bitirebildin mi?
harikasin Deryacim, kolayliklar ve keyifli zamanlar diliyorum:)
Çok saolUyu canim dinlen ki gecsin,gecmis olsun
Özgee dolarcıya çok güldüm yaa duyunca değişik geldi sanırım bu Türkiye’deki milyonculardanGuzel arkadaslarim Akinin sinif partisi icin birkac kucuk eksik kaldi, plastik tabak, tepsi vs.
Simdi dolarciya gidip onlarida tamamlayacagim ve alisveris isim bitecek diye umuyorum.
Donustede Arasi alip eve donecegim.
Donuste gorusmek uzere, uyursanizda hepinize iyi geceler m iyi istirahatler..
Gayet fit gorunuyorsun ama canim gercekten velileriniz cok hakli yaniKızlar iyi akşamlar hemen menü vereceğim
250 gr kıymadan köfte
Turp otu salatası
Biber turşusu
Tahinli cevizli stevialı tatlı
Su 3 lt olmuştur bugün
Spor bugün köyde cumhuriyet yürüyüşü yaptık yarım saat o yetsin
Bugün törende herkes çok zayıflamışsın dedi velilerim tanıyamadı havalardaydım. SağolsunlarEki Görüntüle 2549448
Benim oglumunda 10 kasimda bende cenaze mevludu varmis kayinvalidemlerin bi yakinlarinin o yuzden 1 hafta erteledim 17 kasimda yapicam ne kadar sakinsin ya ben simdiden stres yapiyorum vallaCumartesi lisanin dogum gunu kutlucam ,normalde kasim 4 ,ben cumartesi yapcam ,onun alisverisi birde malum halloween kosturmacasi , birazdan lisayi okuldan alip ,parka ordanda kutuphanede etkinlik var oraya gitcez,
Benim oglumunda 10 kasimda bende cenaze mevludu varmis kayinvalidemlerin bi yakinlarinin o yuzden 1 hafta erteledim 17 kasimda yapicam ne kadar sakinsin ya ben simdiden stres yapiyorum valla
Ya ne guzel biz bi hesap cikardik rahat 50 kisilik menu hazirlamam lazimKiz kimsemiz yok burda kim gelcek , iki tane komsum gelcek cocuklariyla okadar
Dogru duzgun bisey yememissin canim kruvasanlar erimistir zaten.Kızlar Salı menüm
Kahvaltı
Tambugday ekmeği ile yapılmış peynirli yumurtalı sandviç ,filtre kahve
Öğlen
Peynirli sandviç
Ara
2 tane kruvasan ( ne ara ikisini yedim farkında değildim)
Akşam
Peynirli salata biraz
Su: 1,5 litre kadar
Spor : 15000 adım
haeshin
Yawrukush
Kozmogirl17
Eline saglik canim sutun tadini degistiriyormu ona gore yapim bende oglanlaraKizlar havalar sogudu ben zencefili rendeleyip, limonlari kabuklariyla kesip, birkac kasikta bal ekliyorum kucuk bir cam kavanoza, birkac adette tane karabiber atiyorum icine.
Kapatiyorum kvanozu, sulaniyor bu karisim, esimle ben hasta gibi hissedersek 1 kasik iciyoruz, cocuklarinda sutlerine katiyorum tatli kasigiyla.
Sizede fikir olsun, mevsim hastalik mevsimi, herkes saglikli olsun insallah...
Waaaoooowww eline saglik kaptisimEvi Cadilar Bayrami icin suslemeye basladim kizlarEksiklerim var ama 2 gunum daha var☺
Eki Görüntüle 2549442
tost neliydihasta ziyaretinde yediklerin olmasaymış iyi iradeli gitmişsin . cumaya kadar erir inşaallah onlar
Canim salata ye bol yesillikli, hatta 1 tanede haslanmis yumurta yersen tok tutar.
Bu menuye 15dk yuruyus cezasi geliyor malesef...
Dogru tatili unuttum ben canim, nasil gecti gununuz?
dayan hatta diren feyzos:)
Ikramlar olmasa guzel olacakmis canim, malesef 15dk yuruyus cezasi geliyor, ikramlardan dolayi..
Hastaniz nasil canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?