Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel arkadaslarim Akinin sinif partisi icin birkac kucuk eksik kaldi, plastik tabak, tepsi vs.
Simdi dolarciya gidip onlarida tamamlayacagim ve alisveris isim bitecek diye umuyorum.
Donustede Arasi alip eve donecegim.
Donuste gorusmek uzere, uyursanizda hepinize iyi geceler m iyi istirahatler..

Evet canim normal bence suyla gecistirmeye calisiyorum

Kızlar iyi akşamlar hemen menü vereceğim
250 gr kıymadan köfte
Turp otu salatası
Biber turşusu
Tahinli cevizli stevialı tatlı
Su 3 lt olmuştur bugün
Spor bugün köyde cumhuriyet yürüyüşü yaptık yarım saat o yetsin
Bugün törende herkes çok zayıflamışsın dedi velilerim tanıyamadı havalardaydım. Sağolsunlar

Kızlar ben sizin bayramınızı kutladım mı hatırlamıyorum. Bir sürü grupta bir sürü kişininkini kutladım. Sizlerin de cumhuriyet bayramları kutlu olsun. Daim olsun

Sagol canim.

Özgee dolarcıya çok güldüm yaa duyunca değişik geldi sanırım bu Türkiye’deki milyonculardan

Gayet fit gorunuyorsun ama canim gercekten velileriniz cok hakli yani
Seninde bayramin kutlu olsun balim
Kizlar hepinizin bayramini kutluyorum cok guzel yuruyusler var masallah

Cumartesi lisanin dogum gunu kutlucam ,normalde kasim 4 ,ben cumartesi yapcam ,onun alisverisi birde malum halloween kosturmacasi , birazdan lisayi okuldan alip ,parka ordanda kutuphanede etkinlik var oraya gitcez ,
Benim oglumunda 10 kasimda bende cenaze mevludu varmis kayinvalidemlerin bi yakinlarinin o yuzden 1 hafta erteledim 17 kasimda yapicam ne kadar sakinsin ya ben simdiden stres yapiyorum valla

Benim oglumunda 10 kasimda bende cenaze mevludu varmis kayinvalidemlerin bi yakinlarinin o yuzden 1 hafta erteledim 17 kasimda yapicam ne kadar sakinsin ya ben simdiden stres yapiyorum valla
Kiz kimsemiz yok burda kim gelcek , iki tane komsum gelcek cocuklariyla okadar

Dogru duzgun bisey yememissin canim kruvasanlar erimistir zaten.

Eline saglik canim sutun tadini degistiriyormu ona gore yapim bende oglanlara

Tamam inşallah yarın yaparım yürüyüşümü

Hastamız iyi şükür inşallah sonuçları da temiz çıkar dua ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…