Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ben bugün 15000 adım attım o sayılır mı

Menum kizlar
13.00 ispanakli yumurta,peynir,3 zeytin,2-3 parca cennet hurmasi,1 tatli kasigi fistik ezmesi,

18.00 5-6 kasik pirasa,1 bardak ayran,salata,1 tatli kasigi fistik ezmesi

2.5 litre su, yarim saat yurucem kizlar
Guzel menu canim, su miktarinda oldukca iyi.
Fakat az yiyorsun gercekten, miden epey kuculdu demek ki..

Alisverise gittik canim sonra is guc,esim program var oraya gitti cocuk kabul etmedikleri icin evdeyim ben
Guzel gecmis gununuz ne guzel, sende kuzunla keyif yap canim :)

Çok güzel olmuş canım eline sağlık
Tesekkur ederim :)

Yok canim doymuyorum zorlaniyorum gercekten
Biraz daha attir yediklerinin miktarini, cunku cok az yersen, bu sefer vucudun kitlik psikolojisine girecek ve yedigin her seyi depolamaya calisacak, o zamanda ne kadar az yesende, kilo veremezsin..

Yawrukush canim bu arada susleme super severim ben boyle seyleri
Bende cok seviyorum, butun bayramlari kutluyorum, cocuklarda cook seviniyor.
Persembe gunu cadilar bayrami burada daha cok foto atarim size, partilerden, kostum gecislerinden, seker toplamaktan :)

Valla o kadar sevindim ki grip gibi oldum her yerim ağrıyo yoksa ben de 15 Leslie yapardım ama halim yok şimdi salatamı yiyip bir bitki çayı yapacağım herhalde bende oğlanla birlikte 20:00 de uyurum
Canim dikkat et kendine o zmaan hasta olmadan atlatmaya calis, iyi istirahatler :)

Kizlar havalar sogudu ben zencefili rendeleyip, limonlari kabuklariyla kesip, birkac kasikta bal ekliyorum kucuk bir cam kavanoza, birkac adette tane karabiber atiyorum icine.
Kapatiyorum kvanozu, sulaniyor bu karisim, esimle ben hasta gibi hissedersek 1 kasik iciyoruz, cocuklarinda sutlerine katiyorum tatli kasigiyla.
Sizede fikir olsun, mevsim hastalik mevsimi, herkes saglikli olsun insallah...

Ayni ben iste gidiyim ben bi canim merak ettim degerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…