Canim salata ye bol yesillikli, hatta 1 tanede haslanmis yumurta yersen tok tutar.
Bu menuye 15dk yuruyus cezasi geliyor malesef...
Dogru tatili unuttum ben canim, nasil gecti gununuz?
dayan hatta diren feyzos:)
Ikramlar olmasa guzel olacakmis canim, malesef 15dk yuruyus cezasi geliyor, ikramlardan dolayi..
Hastaniz nasil canim?
Canım ben bugün 15000 adım attım o sayılır mıCanim salata ye bol yesillikli, hatta 1 tanede haslanmis yumurta yersen tok tutar.
Bu menuye 15dk yuruyus cezasi geliyor malesef...
Dogru tatili unuttum ben canim, nasil gecti gununuz?
dayan hatta diren feyzos:)
Ikramlar olmasa guzel olacakmis canim, malesef 15dk yuruyus cezasi geliyor, ikramlardan dolayi..
Hastaniz nasil canim?
Alisverise gittik canim sonra is guc,esim program var oraya gitti cocuk kabul etmedikleri icin evdeyim benDogru tatili unuttum ben canim, nasil gecti gununuz?
Guzel menu canim, su miktarinda oldukca iyi.Menum kizlar
13.00 ispanakli yumurta,peynir,3 zeytin,2-3 parca cennet hurmasi,1 tatli kasigi fistik ezmesi,
18.00 5-6 kasik pirasa,1 bardak ayran,salata,1 tatli kasigi fistik ezmesi
2.5 litre su, yarim saat yurucem kizlar
Tamam canim onu sayalim :)Canım ben bugün 15000 adım attım o sayılır mı
Yok yok ikiside var bendeSibal57 ayy hormonlar diyince aklıma direkt insülin geldi ,sen regl den bahsettin sanırım pardon . olsun sen yine de baktır değerlerine
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkEvi Cadilar Bayrami icin suslemeye basladim kizlarDaha eksiklerim var ama 2 gunum daha var☺
Eki Görüntüle 2549442
Yok canim doymuyorumGuzel menu canim, su miktarinda oldukca iyi.
Fakat az yiyorsun gercekten, miden epey kuculdu demek ki..
Valla o kadar sevindim ki grip gibi oldum her yerim ağrıyo yoksa ben de 15 Leslie yapardım ama halim yok şimdi salatamı yiyip bir bitki çayı yapacağım herhalde bende oğlanla birlikte 20:00 de uyurumTamam canim onu sayalim :)
Guzel gecmis gununuz ne guzel, sende kuzunla keyif yap canim :)Alisverise gittik canim sonra is guc,esim program var oraya gitti cocuk kabul etmedikleri icin evdeyim ben
Tesekkur ederim :)Çok güzel olmuş canım eline sağlık
Biraz daha attir yediklerinin miktarini, cunku cok az yersen, bu sefer vucudun kitlik psikolojisine girecek ve yedigin her seyi depolamaya calisacak, o zamanda ne kadar az yesende, kilo veremezsin..Yok canim doymuyorumzorlaniyorum gercekten
Uyu canim dinlen ki gecsin,gecmis olsunValla o kadar sevindim ki grip gibi oldum her yerim ağrıyo yoksa ben de 15 Leslie yapardım ama halim yok şimdi salatamı yiyip bir bitki çayı yapacağım herhalde bende oğlanla birlikte 20:00 de uyurum
Bende cok seviyorum, butun bayramlari kutluyorum, cocuklarda cook seviniyor.Yawrukush canim bu arada susleme super severim ben boyle seyleri
Canim dikkat et kendine o zmaan hasta olmadan atlatmaya calis, iyi istirahatler :)Valla o kadar sevindim ki grip gibi oldum her yerim ağrıyo yoksa ben de 15 Leslie yapardım ama halim yok şimdi salatamı yiyip bir bitki çayı yapacağım herhalde bende oğlanla birlikte 20:00 de uyurum
Canima okuyolar canim,cok sukur ama gurbette zor oluyo,bide okul tatil bu haftaGuzel gecmis gununuz ne guzel, sende kuzunla keyif yap canim :)
Bekliyoruz canimBende cok seviyorum, butun bayramlari kutluyorum, cocuklarda cook seviniyor.
Persembe gunu cadilar bayrami burada daha cok foto atarim size, partilerden, kostum gecislerinden, seker toplamaktan :)
Ayni ben iste gidiyim ben bi canim merak ettim degerlericanım imkanın varsa bence diyetisyene git . öncesin de doktora da gidip kan değerlerine baktırırsan çok iyi olur . ilaç kullanırken daha kolay veriyorlar . benim kardeşimde öyle,ilaç kullanmadan veremiyor . insülin direnci ve pko var onda da .
Evet en zoru o zaten,cocuklari anneye birakip azicik kafa dinleyemiyorsun, ya da esinle cocuksuz basbasa vakit geciremiyorsun...Saglik olsun ne yapalim...Canima okuyolar canim,cok sukur ama gurbette zor oluyo,bide okul tatil bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?