Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok cok gecmis olsun yanik cok aciyor gercekten

Oruc tutmadigin gunler evden goturemez misin yemegini?

emzirirken daha kolay kilo veriliyor muş ne güzel :)
Valla oyle diyorlar ama ilk kizim pek emmedi onda hemen gitmisti kilolar. Bunu emdiriyrm hamile kaldigim halimden 10 kilo fazlam var hala
Sogan kuru mu yapiyorsun canm bn ilk kizimda sogan kuru yaptigim ay hamile kalmistim. Darisi sana insallah

Daha iyiyim canim cok sagol dusunup sordugun icin
Senin hazirliklarinda guzel olmus. Masallah cok enerjiksin. Senin yazdiklarini gordukce benm icim cürümus gibime gidiyor. Boyle seyelre hic hevesim yok

Valla oyle diyorlar ama ilk kizim pek emmedi onda hemen gitmisti kilolar. Bunu emdiriyrm hamile kaldigim halimden 10 kilo fazlam var hala

Sogan kuru mu yapiyorsun canm bn ilk kizimda sogan kuru yaptigim ay hamile kalmistim. Darisi sana insallah

Ayy evet canım bende bebek niyetiyle başladım inşallay hayırlı ise nasip olur
Bu yorumun beni çok mutlu etti yaa hep bi umut arıyorum
Peki ne kadar süre istedikten sonra oldu
Bide 15 gün mü yapmıştın sabah akşam ?
Bizim 11.ayımız

Bir yıl dolunca doktora gitmeyi düşünüyoruz
Ama bu sürede bende bu kürü yapmayı istedim

Daha iyiyim canim cok sagol dusunup sordugun icin
Senin hazirliklarinda guzel olmus. Masallah cok enerjiksin. Senin yazdiklarini gordukce benm icim cürümus gibime gidiyor. Boyle seyelre hic hevesim yok
2 ayri yere gittim kuzum alisveris icin, Arasi aldim yatirdim, 3 tencere yemek pisirdim, oglen yemegimi yedim ,simdi okula Akini almaya, hic durmuyorum , ayaklarim zonkluyor 5-6ddan sonra:)

Slm canm. Ben kafada bitirdim artık. Bu 3. Günüm çok iyi gidiyorum. Üstelik mısafırlıkteydıkk. Cidden karbonhidrat çok dikkat ettim. Hele bugün sabah kahvaltı da sigara böreği vardı yemedim. Cidden yemedim.ama 3 gün önce olsaydı yerdim canm çekti derdim. İnş veririz canm bir dönem geçirdim kendimi iyice bırakmıştım.

Bnmki 7. Ayda olmustu cnm. Evet 15 gun uygulamistim. Gunduzleri bazen yapmadigim oluyordu ama aksamlari mutlaka ictim. Onu ictigim ay hamile kaldim onun etkisininde oldugunu dusunuyrm. Bn ibrahim saracogluna denk gelmistim o ara. Oyle yapmaya karar vermistim. Darisi sana olsun insallah
Sogan kurunun sadece hamilelige degil bir cok seye faydasinin oldugunuda dinlemistim.
2 ayri yere gittim kuzum alisveris icin, Arasi aldim yatirdim, 3 tencere yemek pisirdim, oglen yemegimi yedim ,simdi okula Akini almaya, hic durmuyorum , ayaklarim zonkluyor 5-6ddan sonra:)
Valla bravo sana gecen hafta kizlara kiyafet almaya gittim. Surune surune gittim resmen. Mecbur kalmasam asla gitmem oyle carsi pazar gezmeye

Aminn inşallah çok teşekkür ederim

Kolay gelsin kaptan. Yoğun bir haftanın olacakmış. İnş herşey yolunda gider. Karşımda güçlü bir kadın görüyorum. Masallah sana

Iyi gecelr kizlar
Menumu paylasip yatayim

Sabah 10.30
Peynir
Zeytin
Domates
4 tane nugget
3 lokma ekmekle tahin pekmez
3 bardak cay
1 tatli kasigi nutella
2 dilim tbe

Ara
1 avuc cerez

Oglen 14.00
1 kase sutlu misir gevregi

Ara 16.00
Yarim mandalina
1 hurma

Aksam 19.00 gibi
1 tabak tavuklu mantar sote
2 dilim tbe
Turp

Su: 2 litreyi gecmistir
Spor yok. Kizlari parka goturduk ve maarkete gittik.

Slamlar 3gündür ılıca sıçak şu terminalindaudim kızlarımla
Bugün size donebildim.
29 Ekim. Menu Sabah 10 buçuk
Domates salatalik. Kk dan büyük peynir.6 siyah zeytin. Çeyrek simit yarım dilim ekmek. 3 lokma yumurta sahanda. Bir lokma bal. 1 ceviz.
Öğleden sonra 3 çeyrek muz bir dilim elma
Akşam 6
1 kase mercimek çorbası. Salata. 1 adet turşu. 1 tabak yeşil fasulye. 1yk rus salatası.
Akşam 11 civarı bir sıkım tarhana ve 5 fıstık.
2 litre su
Spor yok ama sıcak su hazundaydim 2 saat

Busem bence elbiseyi daha sIk giymelisin acayip yakisiyor sana elbise..
Cokkk guzel zayifladin, helal olsun sana...

Kızlar ben sizin bayramınızı kutladım mı hatırlamıyorum. Bir sürü grupta bir sürü kişininkini kutladım. Sizlerin de cumhuriyet bayramları kutlu olsun. Daim olsun
Seninde kutlu olsun bayramin canim

Sali menumu hemen birakim suraya

Sabah
Yok
Oglen 14.00
Glutensiz 2 isaret parmgi kadar patatesli borek

16.00
Özbek mantisi 2 tabak

Sekersiz turk kahvesi
Canim hic egzersiz var mi?
Yarindan itibaren menulerin duzene girer insallah..

Cumartesi lisanin dogum gunu kutlucam ,normalde kasim 4 ,ben cumartesi yapcam ,onun alisverisi birde malum halloween kosturmacasi , birazdan lisayi okuldan alip ,parka ordanda kutuphanede etkinlik var oraya gitcez ,
Cok yogunsun sende, ne guzel dogum gunu hazirliklari baslamis, kolay gelsin canim..

Özgee dolarcıya çok güldüm yaa duyunca değişik geldi sanırım bu Türkiye’deki milyonculardan
Ahahahha evet Turkiyedeki milyoncunun aynisi hersey 1 dolar :))

Ya ne guzel biz bi hesap cikardik rahat 50 kisilik menu hazirlamam lazim
Ooo ne kadar kalabalik olacaksiniz canim ama keyifli olur, bolca ikramliklari hazirlarsin hatta onceden hazirlar buzluga atarsin , daha rahat olur..

Adimlar guzel canim :)
Menu karbonhidrat agirlikli olmus..

Eline saglik canim sutun tadini degistiriyormu ona gore yapim bende oglanlara
Balli sut seviyorlarsa icerler canim, sadece zencefilin kokusu oluyor haliyle biraz ama iciyor bizimkiler..

Waaaoooowww eline saglik kaptisim

Tamam inşallah yarın yaparım yürüyüşümü

Hastamız iyi şükür inşallah sonuçları da temiz çıkar dua ederseniz sevinirim
Insallah canim dualarim hastanizla acil sifalar..

Kolay gelsin kaptan. Yoğun bir haftanın olacakmış. İnş herşey yolunda gider. Karşımda güçlü bir kadın görüyorum. Masallah sana
Sagol canim benim..

Guzel menu canim, park ve market alisveriside egzersiz olmustur..

Kaplicalara mi gittiniz canim ne guzel cook severim bende, sifa olsun.
Aksam 11de cerezleri yemesen super olurmus ama bu haliylede guzel menun:)

Ekim 29 menum
Sabah 8
Kasarli tost (2 dilim ekmek)

Ara filtre kahve
Oglen 2
1.5 dilim pizza

Cay

Su 2 lt
Spor 2 saat yuruyus
12.500 adim
DeryaOnDiet
Yawrukush
Canim oglen 2den beri hic birsey yemedin mi
Menulerin hep cok guzel olurdu , eski Ozlem menusu gibi degil..

SALI MENUM
SABAH 10DA

2 yumurta, 1 domates, 6sivri biber ile menemen
10 yesil zeytin
1 yemek kasigi humus
Yarim avokado, yarim salatalik
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 14DE
Somon baligi uzerine dovulmus ceviz
2 kasik buharda bezelye
2 kasik narli kinoa salatasi

AKSAM 18DE
1corba kasesi ile kabak yemegi
4 yemek kasigi kiymali patates yemegi

ARDINDAN

Filtre kahve
Limonlu cay

SU: 1.5lt
SPOR: 2 saat adimlama (parkta, on bahcede), 1 saat yemek hazirlama, 1 saat market alisverisi...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1715DK Y SPOR?10DK D SPOR?
Gonulmeyvesi SPOR?15DK Y
Harpy
kanadali35
Deryaondiet
ciseak7715DK D
Yawrukush
Sibal57
Hega8286
Haeshin
fyzanurMUAF
Tomrs
AKovser SPOR?
MelegimkorusunADIMLAMA
Akrrep
Ucyuzbesyuz MUAF
Huzurvermeyolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…