Cok cok gecmis olsunnapıcan bacım verilecek kilolar cok plunca öecburrr zıplamam lazım :)
Cok sagol canım daha ıyıyıö cok sukur ama süyt yanıgı baska seye benzemiyormus cidden
Canım bence dansla yürüyüsle gitmiştir merak erme
Oruc tutmadigin gunler evden goturemez misin yemegini?merhaba kızlar bana yardim edin.
ben işyerinde yemek yiyordum iptal etsem miki
aylık 100 lira para veriyordum.
bide ben iki gündür niyetliyim..
oruç tutuyorum.
eşime dedim iptal et diyo. boşuna para verme diyo
oruç tutmayabilirim bi gün belli olmaz..
ikilem kaldim ne yapmalıyım.
Valla oyle diyorlar ama ilk kizim pek emmedi onda hemen gitmisti kilolar. Bunu emdiriyrm hamile kaldigim halimden 10 kilo fazlam var halaemzirirken daha kolay kilo veriliyor muş ne güzel :)
Sogan kuru mu yapiyorsun canm bn ilk kizimda sogan kuru yaptigim ay hamile kalmistim. Darisi sana insallahDün pek yapamadım hareket
Bugün yaklaşık 20 dk yürüdüm
Bugünkü menümü de yazayım
Sabah 06 50
Bir adet tost
Yarım bardak çay
Öğle 12 30
Bir bardak soğan suyu
Kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim kepek ekmeği
10 adet kadar zeytin
3 4 çatal helva
Domates salatalık
İkindi 16 50
Bi hasta ziyaretine gittik ordada ikramda bulundular
3 adet lahana sarması
Bir dilim kek
2 bardak da çay içtim
Tabakta makarna salatası poğaça ve kurabiye de vardı
Akşam 19 10
Patlıcan kebabı (2 adet köfte ve 4 dilim patlıcan
4 y.k bulgur pilavı
Salata
Günü kapatıyorum
Yaklaşık 25 dk kadar da yürüyüş yokuşlu falan
Daha iyiyim canim cok sagol dusunup sordugun icinNasil oldun canim, iyi misin?
Dinlen keyif yap :)
Canim sabah 9.15 burada saat daha :)
Nasilsin kuzum?
Canim menun guzel, cok gecmis olsun, daha iyi misin?
Beline buz koy, sirt ustu yat dinlen...
Diyetin ilk 1 haftasi, hatta ilk 10 gunu epey zor oliuyor canim.
Cok normal boyle olmasi, sen diyetine devam et, pes etme...
Dikkatli git kuzum, iyi misin, her sey yolunda mi?
Valla oyle diyorlar ama ilk kizim pek emmedi onda hemen gitmisti kilolar. Bunu emdiriyrm hamile kaldigim halimden 10 kilo fazlam var hala
Sogan kuru mu yapiyorsun canm bn ilk kizimda sogan kuru yaptigim ay hamile kalmistim. Darisi sana insallah
2 ayri yere gittim kuzum alisveris icin, Arasi aldim yatirdim, 3 tencere yemek pisirdim, oglen yemegimi yedim ,simdi okula Akini almaya, hic durmuyorum , ayaklarim zonkluyor 5-6ddan sonra:)Daha iyiyim canim cok sagol dusunup sordugun icin
Senin hazirliklarinda guzel olmus. Masallah cok enerjiksin. Senin yazdiklarini gordukce benm icim cürümus gibime gidiyor. Boyle seyelre hic hevesim yok
Slm canm. Ben kafada bitirdim artık. Bu 3. Günüm çok iyi gidiyorum. Üstelik mısafırlıkteydıkk. Cidden karbonhidrat çok dikkat ettim. Hele bugün sabah kahvaltı da sigara böreği vardı yemedim. Cidden yemedim.ama 3 gün önce olsaydı yerdim canm çekti derdim. İnş veririz canm bir dönem geçirdim kendimi iyice bırakmıştım.Menun guzel evet okadar yuruyuse bencede o doner erimistir aksam yemeseydin keske cokmu aacikordin acaba.
Ellerine saglik ozgecim. Korun istedigi bi goz allah verdi iki goz @Huzurvermeyolunda ,huzurcum bu hafta aktif oluyorsun menulerine dikkat ediyorsun bak eslesmissiz bu free takilmaya benzemez motive olma zamani
Ben bu hallere gelicek kadin miydim kaptanim listedeki bosluk beni benden aldi bian dil beni özge diyesim geldi ama bu seferde butun kilolar geri helir koruma modunada giremedim zaten.
Ozaman gel beraber yarisalim canim.
Gayet guzel suyunu azicik daha arttirmaya bak bole giderse kilolarindan kisa zamanda kurtulursun.
Bulgur pilavin cok degilse guzel menu olmus canim sporda olsaymis harika olurmus
Al bizdende okadar ozgecim ortaligi topluyorum evi supurucem arkami bi donuyorum bizim ki hulk olmus evi yine darma duman etmis artik eve kim gelirse once oturmak icin oyuncaklari topluyor.
Lkste ve diyetisyen sana yaradi deryacim cok guzel gidkuorsun daim olsun.
Bende ayniyim ya mezuniyet yaramadi ustune birde yogunluk eklendi hepten ayar tutmaz oldum
Ya al bendende bi 2 kilo bu nebicim istir arkadas 3 ay çabala kilo ver 2 haftada lop lop gelsin geri
Sana da hayirli geceler kuzum
Bnmki 7. Ayda olmustu cnm. Evet 15 gun uygulamistim. Gunduzleri bazen yapmadigim oluyordu ama aksamlari mutlaka ictim. Onu ictigim ay hamile kaldim onun etkisininde oldugunu dusunuyrm. Bn ibrahim saracogluna denk gelmistim o ara. Oyle yapmaya karar vermistim. Darisi sana olsun insallahAyy evet canım bende bebek niyetiyle başladım inşallay hayırlı ise nasip olur
Bu yorumun beni çok mutlu etti yaa hep bi umut arıyorum
Peki ne kadar süre istedikten sonra oldu
Bide 15 gün mü yapmıştın sabah akşam ?
Bizim 11.ayımız
Bir yıl dolunca doktora gitmeyi düşünüyoruz
Ama bu sürede bende bu kürü yapmayı istedim
Valla bravo sana gecen hafta kizlara kiyafet almaya gittim. Surune surune gittim resmen. Mecbur kalmasam asla gitmem oyle carsi pazar gezmeye2 ayri yere gittim kuzum alisveris icin, Arasi aldim yatirdim, 3 tencere yemek pisirdim, oglen yemegimi yedim ,simdi okula Akini almaya, hic durmuyorum , ayaklarim zonkluyor 5-6ddan sonra:)
Bnmki 7. Ayda olmustu cnm. Evet 15 gun uygulamistim. Gunduzleri bazen yapmadigim oluyordu ama aksamlari mutlaka ictim. Onu ictigim ay hamile kaldim onun etkisininde oldugunu dusunuyrm. Bn ibrahim saracogluna denk gelmistim o ara. Oyle yapmaya karar vermistim. Darisi sana olsun insallah
Sogan kurunun sadece hamilelige degil bir cok seye faydasinin oldugunuda dinlemistim.
Valla bravo sana gecen hafta kizlara kiyafet almaya gittim. Surune surune gittim resmen. Mecbur kalmasam asla gitmem oyle carsi pazar gezmeye
Kolay gelsin kaptan. Yoğun bir haftanın olacakmış. İnş herşey yolunda gider. Karşımda güçlü bir kadın görüyorum. Masallah sanaSelam kizlar nasilsiniz, cok kotu bir gece gecirdim..
Gece 2 de Akin uyandi, sonra uyumasin yardim ettim ,yatagima dondum, zar zor uykuya daldim, tam dalmistim ki Aras uyandi..
Bu sefer onu aldim yatagina goturdum , uyumasina yardim ettim, yine yatagima dondum.
Sonrada 6.20de Akin temelli uyandi, alt kata gitti.
Dedim Aras uyursa 1 saat daha uyurum ve 10dk sonra Aras uyandi, bugunde 6.30da gune merhaba dedik.
Acaba hava aydinlandigi bir gun uyanabilecek miyim cok merak ediyorum.
6 bucuk yildir uykuya hasretim arkadas :)
Bugun nasil bitecek bilmiyorum...
Kizlar persembe gunu buyuk oglumun sinifinda cadilar bayrami partisi var, partiyi ben hazirliyorum neredeyse 1 aydir.
Bu hafta asiri yogun olacagim, takima cok aktif bir sekilde ugrayamayabilirim, sabah cocuklari okula biraktigim gibi parti alisverislerini bitirecegim persembeye kadar.
Persembede bomba bir gun olacak , sabah 8.30da Akinin kostum gecisi var okulda 1 saat suruyor, 10.30da Arasin kostum gecisi var, 1de Akinin sinif partisi var partide olacagim...
Sonrada aksam seker toplamaya cikacagiz cocuklarla kostumleri giyip, hemde seker dagitacagiz :)
Bu haftayi sag salim bitiririm insallah...
Hepinizede guzel, kacamaksiz, bol eksili bir hafta diliyorum.
Her firsatta takima gelecegim...
Evde yapcaksan zor olur . Masani acarsin bufe tarzi dizersin kimne yemek isterse alir ,renkli kagit,plastik tabak catal oldu bittiYa ne guzel biz bi hesap cikardik rahat 50 kisilik menu hazirlamam lazim
Tutmuyorum orucu canım .Oruc tutmadigin gunler evden goturemez misin yemegini?
Busem bence elbiseyi daha sIk giymelisin acayip yakisiyor sana elbise..Kızlar iyi akşamlar hemen menü vereceğim
250 gr kıymadan köfte
Turp otu salatası
Biber turşusu
Tahinli cevizli stevialı tatlı
Su 3 lt olmuştur bugün
Spor bugün köyde cumhuriyet yürüyüşü yaptık yarım saat o yetsin
Bugün törende herkes çok zayıflamışsın dedi velilerim tanıyamadı havalardaydım. SağolsunlarEki Görüntüle 2549448
Seninde kutlu olsun bayramin canimKızlar ben sizin bayramınızı kutladım mı hatırlamıyorum. Bir sürü grupta bir sürü kişininkini kutladım. Sizlerin de cumhuriyet bayramları kutlu olsun. Daim olsun
Canim hic egzersiz var mi?Sali menumu hemen birakim suraya
Sabah
Yok
Oglen 14.00
Glutensiz 2 isaret parmgi kadar patatesli borek
16.00
Özbek mantisi 2 tabak
Sekersiz turk kahvesi
Cok yogunsun sende, ne guzel dogum gunu hazirliklari baslamis, kolay gelsin canim..Cumartesi lisanin dogum gunu kutlucam ,normalde kasim 4 ,ben cumartesi yapcam ,onun alisverisi birde malum halloween kosturmacasi , birazdan lisayi okuldan alip ,parka ordanda kutuphanede etkinlik var oraya gitcez,
Ahahahha evet Turkiyedeki milyoncunun aynisi hersey 1 dolar :))Özgee dolarcıya çok güldüm yaa duyunca değişik geldi sanırım bu Türkiye’deki milyonculardan
Ooo ne kadar kalabalik olacaksiniz canim ama keyifli olur, bolca ikramliklari hazirlarsin hatta onceden hazirlar buzluga atarsin , daha rahat olur..Ya ne guzel biz bi hesap cikardik rahat 50 kisilik menu hazirlamam lazim
Adimlar guzel canim :)Kızlar Salı menüm
Kahvaltı
Tambugday ekmeği ile yapılmış peynirli yumurtalı sandviç ,filtre kahve
Öğlen
Peynirli sandviç
Ara
2 tane kruvasan ( ne ara ikisini yedim farkında değildim)
Akşam
Peynirli salata biraz
Su: 1,5 litre kadar
Spor : 15000 adım
@haeshin
Yawrukush
@Kozmogirl17
Balli sut seviyorlarsa icerler canim, sadece zencefilin kokusu oluyor haliyle biraz ama iciyor bizimkiler..Eline saglik canim sutun tadini degistiriyormu ona gore yapim bende oglanlara
Waaaoooowww eline saglik kaptisim
Insallah canim dualarim hastanizla acil sifalar..Tamam inşallah yarın yaparım yürüyüşümü
Hastamız iyi şükür inşallah sonuçları da temiz çıkar dua ederseniz sevinirim
Sagol canim benim..Kolay gelsin kaptan. Yoğun bir haftanın olacakmış. İnş herşey yolunda gider. Karşımda güçlü bir kadın görüyorum. Masallah sana
Guzel menu canim, park ve market alisveriside egzersiz olmustur..Iyi gecelr kizlar
Menumu paylasip yatayim
Sabah 10.30
Peynir
Zeytin
Domates
4 tane nugget
3 lokma ekmekle tahin pekmez
3 bardak cay
1 tatli kasigi nutella
2 dilim tbe
Ara
1 avuc cerez
Oglen 14.00
1 kase sutlu misir gevregi
Ara 16.00
Yarim mandalina
1 hurma
Aksam 19.00 gibi
1 tabak tavuklu mantar sote
2 dilim tbe
Turp
Su: 2 litreyi gecmistir
Spor yok. Kizlari parka goturduk ve maarkete gittik.
Kaplicalara mi gittiniz canim ne guzel cook severim bende, sifa olsun.Slamlar 3gündür ılıca sıçak şu terminalindaudim kızlarımla
Bugün size donebildim.
29 Ekim. Menu Sabah 10 buçuk
Domates salatalik. Kk dan büyük peynir.6 siyah zeytin. Çeyrek simit yarım dilim ekmek. 3 lokma yumurta sahanda. Bir lokma bal. 1 ceviz.
Öğleden sonra 3 çeyrek muz bir dilim elma
Akşam 6
1 kase mercimek çorbası. Salata. 1 adet turşu. 1 tabak yeşil fasulye. 1yk rus salatası.
Akşam 11 civarı bir sıkım tarhana ve 5 fıstık.
2 litre su
Spor yok ama sıcak su hazundaydim 2 saat
Canim oglen 2den beri hic birsey yemedin miEkim 29 menum
Sabah 8
Kasarli tost (2 dilim ekmek)
Ara filtre kahve
Oglen 2
1.5 dilim pizza
Cay
Su 2 lt
Spor 2 saat yuruyus
12.500 adim
DeryaOnDiet
Yawrukush
Gunaydin Aslicim.Tutmuyorum orucu canım .
Öyle yaptım da eşim yemiyor yapacak bişey yok
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 15DK Y SPOR? | 10DK D SPOR? | | | | ||
Gonulmeyvesi | 15DK Y | | |||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | | | | ||||
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | 15DK D | ||||||
Yawrukush | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | | | | |||
fyzanur | |||||||
Tomrs | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | ADIMLAMA | ||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?