Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen oyle oglen 2 de lisayi almadan once ne yediysem kar ,6.6:30 gibi anca evde oluyoruz o saatten sonrada birsey yemek istemiyorum , birde hastayim her yanim agriyo cay iciyorum cok , neler yiyecemde iste

Günaydın

Güneşten önce uyandık yine bugün de kaç saat oldu uyanalı sadece kahvaltı yapa bildim, o da zar zor.. Yeni uyudu oğlum, işe başlicam işte, nerden nasıl başlasam diye bakıyorum.. Hiç enerjim de yok
Sizler nasılsınız??

Kiz kanki nerelerdesin ne yapiyorsun ? Gunaydin sana ❤
günaydin kankim.
çok yoğunum yoğunluktan pek giremiyorum girip çıkıyorum.
spor yapmaya başladim.:)
bu sabah
50 atlama skoru
50 mekik
30 sn prank yaptım.
dün akşam 100 zıpzıp
dirend bandi ile sırt kol çalışmasi 15.
yemegi de azalttim.
sucuklu yumurta yedim sabah. bide domates. 7 zeytin yedim
kahve yaptım içemedim..
artık sıkıldım kahveden..
dün
sabah domates çorbasi içtim sadece
yarim porsiyon burgurlu ıspanak yemegi yedim.
başka yok.
bol su içtim
meyve yedim bol bol.

Sağol canım, iyiyim :)
Evet gittim sonunda, geç oldu ama geceye kadar ordaydım.. Yakın olmasak o saatte dönmezdim her halde eve :)

Menü güzel..
Geçmiş olsun bu arada, dikkat et..
Sen kaç kiloydun? Geçmişe bakamadım burada olmadığım günlerde neler yazıldı bilmiyorum :)

Bunlar hep sürekli yemek düşünmemizden
Ben de son günlerde sürekli birşeyler yeme isteğindeyim, zor oluyor ama tutuyorum kendimi

Ben hep buralardaydım
Sabah
1/4 simit
Domatesli dereotlu yumurta
1 dilim peynir
Öğlen
Dereotlu omlet
1 küçük kase et
Ara
Sıcak çikolata
30 dk yürüyüş 2 l su 10700 adım

Az olmuş ama dengeli :)

Ay Dahlia_ de oyle yazmis zorlandim zaten ama veremiyorum istedigim gibi alisirim dedim,diyetisyenemi gitsem cunku benim hormonlar costu,bugun davul gibi sistim gozlerim ,elim,yuzum

Git istersen, hem kızların da dediği gibi tahlil de yaptırırsın..

Helva, kek dışında iyi olmuş canım..

Menum kizlar
13.00 ispanakli yumurta,peynir,3 zeytin,2-3 parca cennet hurmasi,1 tatli kasigi fistik ezmesi,

18.00 5-6 kasik pirasa,1 bardak ayran,salata,1 tatli kasigi fistik ezmesi

2.5 litre su, yarim saat yurucem kizlar

Fıstık ezmesi şekerli mi oluyor?
Hiç yemedim, hep tadına bakayım diyorum ama sonra boş ver, beğenirsem bir de o çıkar başıma yemek için diyorum

Evi Cadilar Bayrami icin suslemeye basladim kizlar Eksiklerim var ama 2 gunum daha var☺

Eki Görüntüle 2549442

Ellerine sağlık canım..
Süsleme işlerini severim ama bu bayram nedense ürkütücü geliyor bana :)

Sali menumu hemen birakim suraya

Sabah
Yok
Oglen 14.00
Glutensiz 2 isaret parmgi kadar patatesli borek

16.00
Özbek mantisi 2 tabak

Sekersiz turk kahvesi

Sen hemen eski düzene dön bence..

Kruvasan öyledir, yedikce yersin :))

İnşaAllah canım, hayırlısı olsun..
Acele etme ama, daha yeni evlisiniz

Akşam ekmek yemeseydin iyi olurdu..

Canim sen diyetisyenemi gidiyorsun bu menu tam diyetisyen menusu cunku cok guzel kilolar gidiyor bu sekilde
Kızlar menümü vereyim
300 gr kıymadan patlıcan kebabı
Bir kase mor lahana turşusu
Bu kadar
Su iki litre daha içerim
Spor yok. okul evde yemek yapma misafir gelecek onun hazırlığı var.
Senin bunye iyice alisti valla tek ogune hic acikmiyormusun
iyiyim canim, bugun oglen yemegimi gec yedim, galiba bakalim aksami hafif gecirmeye calisacagim, salata yogurt filan.
nasil gidiyor canim ilaca alistin mi biraz

Canim gun boyu hem sarma hem bulgur olmamis oww cici bebe kraker olmamis canim ama ekmek yok onlarin yerine sayilabilinir
Cok guzel menu suyun biraz az gibi ama sporunda guzel
Amin canim aynen ole hastayken hep soyleniyoruz cocuklarada allah onlara bisey vermesin biz ayakta falan atlatiyoruz ole bole menun guzel oglen yemissin aksami kurtarmissin sikıntı yok cok gecmis olsun

Ekim 28 menum
Sabah 8
2 yumurta ,1 dilim ekmek ,2 yk patlican ezme
Ara neskahve

Oglen 2
3 yk hindi eti 2 yk pilav ,4 yk yogurt

ara : bir avuc antep fistigi
Cay

Su 2.5 lt
Spor 2 saat tempolu yuruyus
Yawrukush
@DeryaOnDiet
Canim bence guzel begendim menunu sen acikmadiysan eger
Menun yine duzene girmis canim gerci helva sanki biraz gereksiz olmus
Evet canim biraz az olmus suyun lavasin kucukse sorun yok bence menun guzel
2 ayri yere gittim kuzum alisveris icin, Arasi aldim yatirdim, 3 tencere yemek pisirdim, oglen yemegimi yedim ,simdi okula Akini almaya, hic durmuyorum , ayaklarim zonkluyor 5-6ddan sonra:)
Ahhh ajhhh benim ayaklarimda ole dizimden sonra birde topugum cikti benim ustune basamiyorum bi aydir bicak batar gibi batiyor
Valla gorupte yememek buyuk basari tebrik ediyorum seni bende karabugdaya basliyorum kismetse cok yedim bu arra 2 kiloya yakin geri geldi nerdeyse sinirlerim bozuluyor valla
Kahvaltin olmmamis guzelim ama diger ogunlerin guzel.
Ohhh mis gibi valla sifa olsun insallh

Ekim 29 menum
Sabah 8
Kasarli tost (2 dilim ekmek)

Ara filtre kahve
Oglen 2
1.5 dilim pizza

Cay

Su 2 lt
Spor 2 saat yuruyus
12.500 adim
@DeryaOnDiet
Yawrukush
Az ama kalorili olmus kuzum
Evde yapcaksan zor olur . Masani acarsin bufe tarzi dizersin kimne yemek isterse alir ,renkli kagit,plastik tabak catal oldu bitti
evet evde yapicam canim allahtan kalabaligiz yardim edicek cok ama stres oluyorum iste yinede
Tutmuyorum orucu canım .
Öyle yaptım da eşim yemiyor yapacak bişey yok
Biraktin mi orucu diyet nasil gidiyor
Tatlim egzersizlerim gunluk kosturmam cocuklarla ordan oraya kosturdum dun mesela kucagimda cocuk sirtimda 5 kiloya yakin cantayla bi kac torba vardi bide 5.kata ciktim sonra geri indim hareket bunlar markete gittim ama malesef spor yapamadim bugunde eve girmem gerek pufff cok ism var yine yaa
Evet oyle yapicam sanirim buzluga atulabilecek seyler yapiyorum genelde rahat oluyor herkesin bi telasi var iste ozgecim bos bos oturdugum gunlerimi ozluyorum bazen
Balli sut iciyorlar yapim deniyim bakim bi esim icermi bilmiyorum benim ama cocuklara vermeye calisirim kucugum gerci daha yeni gecicek bala

Sporlarim hep ayni su sira sadece cocuklarla ordan oraya kosturma canim

akşamlari az yiyorum.
sadece yemek salata
bazen abarttığım oluyor.

Teşekkür ederim kaptan. Kızlarim çok sevdi 3 gün boyunca girdik havuza. Çok mutluyum kaptan eski ben geri döndü. 300 gram eksilme var. Daha dikkatliyim. İnş sporlarim da gelecek.

Evet evet kaptanım :)
Yeme isteğime hakim olmaya çalışıyorum

Spor yarışması vs var mı bugün ya da hafta :)

Bencede

Teşekkür ederim canım. Gidecek inş fazlalıklar.

Fotoğraf çok güzel maşallah tam bir kuzu. Yoğunlukta nasıl kilo aldığını farketmez insan bak dikkat et.

Eşim şimdi okuyorum geçmişi valla menünü okumaya korkuyorum inşallah bişey yememişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…