Neyse korktuğum gibi olmamış. Tebrikler akşam tutmuş olduğun için. Ama kruvasanKızlar Salı menüm
Kahvaltı
Tambugday ekmeği ile yapılmış peynirli yumurtalı sandviç ,filtre kahve
Öğlen
Peynirli sandviç
Ara
2 tane kruvasan ( ne ara ikisini yedim farkında değildim)
Akşam
Peynirli salata biraz
Su: 1,5 litre kadar
Spor : 15000 adım
haeshin
Yawrukush
@Kozmogirl17
evet canım diyetisyene gidiyorum ,buraya katılmamla eş zamanlı başladım :)Canim sen diyetisyenemi gidiyorsun bu menu tam diyetisyen menusu cunku cok guzel kilolar gidiyor bu sekilde
Senin bunye iyice alisti valla tek ogune hic acikmiyormusun
nasil gidiyor canim ilaca alistin mi biraz
Canim gun boyu hem sarma hem bulgur olmamis oww cici bebe kraker olmamis canim ama ekmek yok onlarin yerine sayilabilinir
Cok guzel menu suyun biraz az gibi ama sporunda guzel
Amin canim aynen ole hastayken hep soyleniyoruz cocuklarada allah onlara bisey vermesin biz ayakta falan atlatiyoruz ole bole menun guzel oglen yemissin aksami kurtarmissin sikıntı yok cok gecmis olsun
Canim bence guzel begendim menunu sen acikmadiysan eger
Menun yine duzene girmis canim gerci helva sanki biraz gereksiz olmus
Evet canim biraz az olmus suyun lavasin kucukse sorun yok bence menun guzel
Ahhh ajhhh benim ayaklarimda ole dizimden sonra birde topugum cikti benim ustune basamiyorum bi aydir bicak batar gibi batiyor
Valla gorupte yememek buyuk basari tebrik ediyorum seni bende karabugdaya basliyorum kismetse cok yedim bu arra 2 kiloya yakin geri geldi nerdeyse sinirlerim bozuluyor valla
Kahvaltin olmmamis guzelim ama diger ogunlerin guzel.
Ohhh mis gibi valla sifa olsun insallh
Az ama kalorili olmus kuzum
evet evde yapicam canim allahtan kalabaligiz yardim edicek cok ama stres oluyorum iste yinede
Biraktin mi orucu diyet nasil gidiyor
Tatlim egzersizlerim gunluk kosturmam cocuklarla ordan oraya kosturdum dun mesela kucagimda cocuk sirtimda 5 kiloya yakin cantayla bi kac torba vardi bide 5.kata ciktim sonra geri indim hareket bunlar markete gittim ama malesef spor yapamadim bugunde eve girmem gerek pufff cok ism var yine yaa
Evet oyle yapicam sanirim buzluga atulabilecek seyler yapiyorum genelde rahat oluyor herkesin bi telasi var iste ozgecim bos bos oturdugum gunlerimi ozluyorum bazen
Balli sut iciyorlar yapim deniyim bakim bi esim icermi bilmiyorum benim ama cocuklara vermeye calisirim kucugum gerci daha yeni gecicek bala
Sporlarim hep ayni su sira sadece cocuklarla ordan oraya kosturma canim
benim kardeşimde tıp okuyor belki aynı üniversitedir diye düşünmüştüm :) okulla birlikte kolay oluyor mu diyet yapmak .İstanbuldayım canım :)
ben de burdayım ya tatil olunca çoluk çocuk eş evde olunca hiç vakit ayıramaıdm k bakmayın pazartesi yarım gün salı tam gün evdeydi bizimkiler . gezdik tozduk düzen kalmadı bende tatil olmasın artık:)@Melegimkorusun , @ciseak77 , @Ucyuzbesyuz ,haeshin , fyzanur , @hega8286 , @MigiMadid , Ellssa , @Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy , @tomrs , @kanadali35 , @Sibal57 huu huuu nerelerdesiniz kizlar?
@hega8286 canim bugun 2 ogune basladim insallah,sen ne yaptin
çok iisin valal tebrik ederim cnmIyi aksamlar kizlar,kafam ustumde yok bugun haftalardir ilk defa karbonhidrat almadim,bugunku menum
11.30 2 yumurtali pirasa,peynir
17.30 5-6 kasik kabak yemegi,avakadolu salata,peynir
2,5 litre su,30 dk yuruyus
@Melegimkorusun , @ciseak77 , @Ucyuzbesyuz ,haeshin , fyzanur , @hega8286 , @MigiMadid , Ellssa , @Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy , @tomrs , @kanadali35 , @Sibal57 huu huuu nerelerdesiniz kizlar?
İnşallah sevgili yarışma eşimGecmisi okuyayim dedim ama cocuklardan okuyamiyrmEllssa ile eslesmisim. Menu paylastigimda senide etiketlerim canim
Insallah bu hafta cok guzel kilaolar veririz
Bu ara öyle oldu canımGunaydin kizlar herkese mutlu pazarlar esim yarindan itibaren gunduz calismaya baslicak cok mutluyum o yuzden artik burdayim korkun bendenben kimden korksam acaba
Pazartesi yada sali ogluma dogum gunu icin cekim yaptircam insallah guzel pozlar yakalayabiliriz bide dogum gunu telasimiz baslicak iyi mi neyse ayin 17 sinde yapicam daha var
Ellssa cim cok aktif degilsin sanirim sende gozlerim seni ariyor
@kanadali35 ole arti gelcem diye planlar yaparsan kaptis ole yakalar seni
Yawrukush tatlim o ekmek ne ole yarim ekmek bide bence kokorecinide ekmeksiz ye yada pitanin arasina doldur ye
Dahlia_ fatimecim buraya başladığımda yani cuma günü 69.9 dum bakalım bu cuma kaç olucam :)
Ben de dersler falan bıraktığım gibiyim kuzumSen nasilsin kuzum ben hep ayni cocuklarla yuvarlanip gidiyoruz
Aaa evet teşekkür ederim :)Eslesme var canim yuzdelere gore
Aaa maşallah :)evet canım diyetisyene gidiyorum ,buraya katılmamla eş zamanlı başladım :)
benim kardeşimde tıp okuyor belki aynı üniversitedir diye düşünmüştüm :) okulla birlikte kolay oluyor mu diyet yapmak .
İnşaAllah canım, hayırlısı olsun..
Acele etme ama, daha yeni evlisiniz
Evet canim biraz az olmus suyun lavasin kucukse sorun yok bence menun guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?