Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ilac fena gitmiyor ama bas agrisi yapiyor canim. Sen nasil kullanmistin>? yemeklerle beraber mi? Once mi? sonra mi?

Kilolarımız yakın :)
Hadi beraber bitirelim şu işi
bitirelim canım ,senin hedefin kaç cuma günü için ,benim 69
Selamlar kizlar nasilsiniz, biz uyandik , gecmisi okudum, simdi kahvalti hazirligina geciyorum.
Cocuklari okula birakip kahvalti ederken sohbete gelecegim hepinizi cok opuyorum.
slm özgecim,afiyet olsun ,nasılsın

soğanlı omlet hiç yemedim nasıl bir şey acaba hemen bakayım ,çekirdek ve mısırı cuma gününe saklasaymışsın ödül olarak daha iyi olur muş :) ama miktar olarak sorun yok bence . avm de gezmekte spor sayılıyormuş canım zaten spordan daha çok yoruyor insanı .su miktarında güzel .

bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
domates

ara : 3 kaşık yoğurt
1 elma

öğlen : salata
2 dilim tb ekmeği
3 kaşık yoğurt
4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık patlıcan yemeği

ara : 1 çay bardağı süt
1 mandalina

akşam : 1 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık kuru fasulye
4 kaşık patlıcan yemeği
2 dilim tb ekmeği
salata
3 kaşık yoğurt

su : 2 litre
spor : sadece basen çalışması . belim hala hafif ağrıyor artarsa diye korkumdan zıplayamıyorum .
Yawrukush Dahlia_ Kozmogirl17

Neyse korktuğum gibi olmamış. Tebrikler akşam tutmuş olduğun için. Ama kruvasan biliyorum çok güzel çok nefis. Ama ama
Ayy sorma eşim yaa bu ara oğlum acayip inatlaştı yollarda çok üzüyo beni valla o stresle yemişim farkında değilim aslında psikolojik olarak hiç iyi değilim bu ara 3,5 yasında oğlum çok uslu ve uyumlu bir çocuktu 1,5 ay önce kreşe başladı tam tersi karakter oldu hep tehlikeli seyler yapmak istiyor mesela karşıdan tramvay geliyo görüyo ama ben tramvay yoluna ineceğim diye kendini yerlere atıyo tramvayda ayakkabılarımı çoraplarımı çıjarıcam diye ağlıyo

Aras da 2 ay sonra 3 yasini bitirecek , 2 aydir krese gidiyor ve acayip huyu degisti..
Iste her seyin hem artisi hem eksisi oluyor canim...

Oluyor ya çocukların o deli halleri bi ara. Bazen geçiyor bazen eskisinden iyi oluyor alışma sürecinde böyle dikkat çekmeye çalışması normal.

Kıslar menümle geldim
350 gr lık çipura fırında
Turp otu salatası
Marul salatası
20 gr tahin 20 gr cevizden muhtevi kakao katkılı stevialı tatlımsı
Spor 10558 adım atmışım bunun 1saat 20 dk sı tempolu yürüyüş.
güzel bir gündü benim adıma. Şimdi master şefi izleyip yutkunma vakti

Iyiyim canim simdi girdim eve daha kahvaltiya ulasamadim
Sen de ne var ne yok feyzos?
ben de farklı bir şey yok canım aynı :)
menün ve sporun güzel olmuş busecim . su nekadar içtin canım ?

ımmm enfes bişey denemelisin soğanlı omleti:)

avm gezmek dogru diyorsun acaip yoruyor sevindim şimdi

soğanlı omleti
ben pek soğan sevmem de nasıl bir şey olduğunu merak edip baktım ,aslında iştah açıcı duruyor,aslında bana şu ara her şey çok iştah açıcı geliyor . ama ben menemeni bile soğansız yiyorum onu hiç yiyemem sanırım :)
menüm:

sabah: salçalı yumurta
biber
peynir zeytin 2 dilim ekmek
bal ceviz

ara:1 muz

akşam: fırında sebzeli köfte ,2 kş pilav, salata

ara: az kestane

spor: 40 dk yürüyüş . 30mekik su: 2lt kadar
menün tam benlik çok hoşuma gitti :) kahvaltıyı geç yapıyosun sanırım ondan öğlen yemeği yok galiba . spor güzel su güzel :)

Selamlar herkese bugünkü menüm

Sabah 10:00

İki adet yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
3 zeytin
2 dilim peynir (küp)
Yediğim iki lokmaya bal ve kaymak sürdüm
Bir fincan sütlü nescafe (şekersiz) ama hepsini bitirmedim

Öğelen
Bir bardak sıcak bal şerbeti
Karnım ağrıyordu

İkindi 16 30
4 y.k bulgur pilavı

Akşam 19:15
Bir kase mercimek çorbası (sıfıryağ)
2 tane üçgen dilim pırasalı börek
2 bardak limonata (ev yapımı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…