- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
canim aslinda yediklerin cok degil ama tamamen karbnonhidrat olmus,.Ekim 29 menum
Sabah 8
Kasarli tost (2 dilim ekmek)
Ara filtre kahve
Oglen 2
1.5 dilim pizza
Cay
Su 2 lt
Spor 2 saat yuruyus
12.500 adim
DeryaOnDiet
Yawrukush
ilac fena gitmiyor ama bas agrisi yapiyor canim. Sen nasil kullanmistin>? yemeklerle beraber mi? Once mi? sonra mi?Canim sen diyetisyenemi gidiyorsun bu menu tam diyetisyen menusu cunku cok guzel kilolar gidiyor bu sekilde
Senin bunye iyice alisti valla tek ogune hic acikmiyormusun
nasil gidiyor canim ilaca alistin mi biraz
Canim gun boyu hem sarma hem bulgur olmamis oww cici bebe kraker olmamis canim ama ekmek yok onlarin yerine sayilabilinir
Cok guzel menu suyun biraz az gibi ama sporunda guzel
Amin canim aynen ole hastayken hep soyleniyoruz cocuklarada allah onlara bisey vermesin biz ayakta falan atlatiyoruz ole bole menun guzel oglen yemissin aksami kurtarmissin sikıntı yok cok gecmis olsun
Canim bence guzel begendim menunu sen acikmadiysan eger
Menun yine duzene girmis canim gerci helva sanki biraz gereksiz olmus
Evet canim biraz az olmus suyun lavasin kucukse sorun yok bence menun guzel
Ahhh ajhhh benim ayaklarimda ole dizimden sonra birde topugum cikti benim ustune basamiyorum bi aydir bicak batar gibi batiyor
Valla gorupte yememek buyuk basari tebrik ediyorum seni bende karabugdaya basliyorum kismetse cok yedim bu arra 2 kiloya yakin geri geldi nerdeyse sinirlerim bozuluyor valla
Kahvaltin olmmamis guzelim ama diger ogunlerin guzel.
Ohhh mis gibi valla sifa olsun insallh
Az ama kalorili olmus kuzum
evet evde yapicam canim allahtan kalabaligiz yardim edicek cok ama stres oluyorum iste yinede
Biraktin mi orucu diyet nasil gidiyor
Tatlim egzersizlerim gunluk kosturmam cocuklarla ordan oraya kosturdum dun mesela kucagimda cocuk sirtimda 5 kiloya yakin cantayla bi kac torba vardi bide 5.kata ciktim sonra geri indim hareket bunlar markete gittim ama malesef spor yapamadim bugunde eve girmem gerek pufff cok ism var yine yaa
Evet oyle yapicam sanirim buzluga atulabilecek seyler yapiyorum genelde rahat oluyor herkesin bi telasi var iste ozgecim bos bos oturdugum gunlerimi ozluyorum bazen
Balli sut iciyorlar yapim deniyim bakim bi esim icermi bilmiyorum benim ama cocuklara vermeye calisirim kucugum gerci daha yeni gecicek bala
Sporlarim hep ayni su sira sadece cocuklarla ordan oraya kosturma canim
bitirelim canım ,senin hedefin kaç cuma günü için ,benim 69Kilolarımız yakın :)
Hadi beraber bitirelim şu işi
slm özgecim,afiyet olsun ,nasılsınSelamlar kizlar nasilsiniz, biz uyandik , gecmisi okudum, simdi kahvalti hazirligina geciyorum.
Cocuklari okula birakip kahvalti ederken sohbete gelecegim hepinizi cok opuyorum.
soğanlı omlet hiç yemedim nasıl bir şey acaba hemen bakayım ,çekirdek ve mısırı cuma gününe saklasaymışsın ödül olarak daha iyi olur muş :) ama miktar olarak sorun yok bence . avm de gezmekte spor sayılıyormuş canım zaten spordan daha çok yoruyor insanı .su miktarında güzel .dünkü menümü yazayım:
sabah: soğanlı omlet,2çk tahin pekmez,2 dilim ekmek, zeytin,peynir,ceviz
ara: 1 avuç patlamış mısır
akşam: hamsi tava yedim bol salatayla.
ara: yarım nar yedim , az çekirdek
spor: tüm gün avm çarşı pazar gezdik ama sayılmaz sanırım. su:2lt civarı.
Ayy sorma eşim yaa bu ara oğlum acayip inatlaştı yollarda çok üzüyo beni valla o stresle yemişim farkında değilim aslında psikolojik olarak hiç iyi değilim bu ara 3,5 yasında oğlum çok uslu ve uyumlu bir çocuktu 1,5 ay önce kreşe başladı tam tersi karakter oldu hep tehlikeli seyler yapmak istiyor mesela karşıdan tramvay geliyo görüyo ama ben tramvay yoluna ineceğim diye kendini yerlere atıyo tramvayda ayakkabılarımı çoraplarımı çıjarıcam diye ağlıyoNeyse korktuğum gibi olmamış. Tebrikler akşam tutmuş olduğun için. Ama kruvasanbiliyorum çok güzel çok nefis. Ama ama
Iyiyim canim simdi girdim eve daha kahvaltiya ulasamadimbitirelim canım ,senin hedefin kaç cuma günü için ,benim 69
slm özgecim,afiyet olsun ,nasılsın
Aras da 2 ay sonra 3 yasini bitirecek , 2 aydir krese gidiyor ve acayip huyu degisti..Ayy sorma eşim yaa bu ara oğlum acayip inatlaştı yollarda çok üzüyo beni valla o stresle yemişim farkında değilim aslında psikolojik olarak hiç iyi değilim bu ara 3,5 yasında oğlum çok uslu ve uyumlu bir çocuktu 1,5 ay önce kreşe başladı tam tersi karakter oldu hep tehlikeli seyler yapmak istiyor mesela karşıdan tramvay geliyo görüyo ama ben tramvay yoluna ineceğim diye kendini yerlere atıyo tramvayda ayakkabılarımı çoraplarımı çıjarıcam diye ağlıyo
Oluyor ya çocukların o deli halleri bi ara. Bazen geçiyor bazen eskisinden iyi oluyor alışma sürecinde böyle dikkat çekmeye çalışması normal.Ayy sorma eşim yaa bu ara oğlum acayip inatlaştı yollarda çok üzüyo beni valla o stresle yemişim farkında değilim aslında psikolojik olarak hiç iyi değilim bu ara 3,5 yasında oğlum çok uslu ve uyumlu bir çocuktu 1,5 ay önce kreşe başladı tam tersi karakter oldu hep tehlikeli seyler yapmak istiyor mesela karşıdan tramvay geliyo görüyo ama ben tramvay yoluna ineceğim diye kendini yerlere atıyo tramvayda ayakkabılarımı çoraplarımı çıjarıcam diye ağlıyo
ben de farklı bir şey yok canım aynı :)Iyiyim canim simdi girdim eve daha kahvaltiya ulasamadim
Sen de ne var ne yok feyzos?
menün ve sporun güzel olmuş busecim . su nekadar içtin canım ?Kıslar menümle geldim
350 gr lık çipura fırında
Turp otu salatası
Marul salatası
20 gr tahin 20 gr cevizden muhtevi kakao katkılı stevialı tatlımsı
Spor 10558 adım atmışım bunun 1saat 20 dk sı tempolu yürüyüş.
güzel bir gündü benim adıma. Şimdi master şefi izleyip yutkunma vakti
ımmm enfes bişey denemelisin soğanlı omleti:)soğanlı omlet hiç yemedim nasıl bir şey acaba hemen bakayım ,çekirdek ve mısırı cuma gününe saklasaymışsın ödül olarak daha iyi olur muş :) ama miktar olarak sorun yok bence . avm de gezmekte spor sayılıyormuş canım zaten spordan daha çok yoruyor insanı .su miktarında güzel .
ben pek soğan sevmem de nasıl bir şey olduğunu merak edip baktım ,aslında iştah açıcı duruyor,aslında bana şu ara her şey çok iştah açıcı geliyorsoğanlı omleti
menün tam benlik çok hoşuma gitti :) kahvaltıyı geç yapıyosun sanırım ondan öğlen yemeği yok galiba . spor güzel su güzel :)menüm:
sabah: salçalı yumurta
biber
peynir zeytin 2 dilim ekmek
bal ceviz
ara:1 muz
akşam: fırında sebzeli köfte ,2 kş pilav, salata
ara: az kestane
spor: 40 dk yürüyüş . 30mekik su: 2lt kadar
Canım yaa dayanılacak gibi değil hep bi kaos yoruldum valla hep inatlaşmaAras da 2 ay sonra 3 yasini bitirecek , 2 aydir krese gidiyor ve acayip huyu degisti..
Iste her seyin hem artisi hem eksisi oluyor canim...
Umarım bir dönemdir ve geçerOluyor ya çocukların o deli halleri bi ara. Bazen geçiyor bazen eskisinden iyi oluyor alışma sürecinde böyle dikkat çekmeye çalışması normal.
Sonra almistim canim ama asiri mide bozuyor hem bulandiriyordu hem bosalttiriyordu zamanla alismisti bunyem amailac fena gitmiyor ama bas agrisi yapiyor canim. Sen nasil kullanmistin>? yemeklerle beraber mi? Once mi? sonra mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?