Canim borekler buyuk degilse, limonatada sekerli degilse kotu degil menu.
Nasilsin, egzesiz yapabiliyr musun?
niye ki..Egzersiz yapmaya çok ihtiyacım var ama pek yapmıyorum
Geçen leslie yi açtım eşim de evdeydi rahat yapamadım
Ayy evet keşke laftan anlayacak yaşa gelselerBizde de ayni, surekli inatlasma, anlasamama..
Ay biraz buyuselerde laftan anlasalar hic degilse
Cok guzel menu canim , sporu sen daha cok yapiyordun normalde ama adimlarda guzel olmus..
bitirelim canım ,senin hedefin kaç cuma günü için ,benim 69
slm özgecim,afiyet olsun ,nasılsın
bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
domates
ara : 3 kaşık yoğurt
1 elma
öğlen : salata
2 dilim tb ekmeği
3 kaşık yoğurt
4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık patlıcan yemeği
ara : 1 çay bardağı süt
1 mandalina
akşam : 1 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık kuru fasulye
4 kaşık patlıcan yemeği
2 dilim tb ekmeği
salata
3 kaşık yoğurt
su : 2 litre
spor : sadece basen çalışması . belim hala hafif ağrıyor artarsa diye korkumdan zıplayamıyorum .
Yawrukush Dahlia_ Kozmogirl17
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
@Kozmogirl17 , @kanadali35 ,
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 15DK Y 10DK D Gonulmeyvesi SPOR? 15DK Y SPOR? kanadali35 Deryaondiet ciseak77 15DK D Yawrukush Sibal57 Hega8286 Haeshin fyzanur MUAF Tomrs AKovser SPOR? Melegimkorusun ADIMLAMA Akrrep 10DK Y Ucyuzbesyuz MUAF Huzurvermeyolunda Dahlia_ , @Sibal57 , @tomrs , @Ucyuzbesyuz , @Huzurvermeyolunda kizlar menulerinizi yazmadiniz , hatirlatayim dedim..
Huzurvermeyolunda huzurcum napiyosun nasil gidiyor detoks bende karabugdaya basliyorum yarin insallah biseyler yapmazsam basa saricam cunku bu hafta cok iddeali degilim sana guveniyorum kurtar bizi tatlim
Evet tek menüCanim bu hafta asiri kosturdum, kosturuyorum, burada cadilar bayrami geldi, cok sasali kutlaniyor, bende sinif annesiyim oglumun okulunda, 2 oglumunda ayni gun kostum gecisleri ve farkli saatlerde partileri olacak okulda:)
Bakalim sag salim cikabilecek miyiz :)
Nasil oldun canim, iyi misin, toparlandin mi?
Canim seninde dizlerin fena benim gibi..
Dogum gunu hazirliklarini halledersin sen eminim..
Gunluk kosturmalarda egzersiz zaten canim :)
Harikasin canim ben zaten emindim senden...
Canim bu hafta esli yarisma yapiyoruz yani en cok kiloyu veren es grubu derece alacak.
Haftayada spor yarismasi yapacagiz :)
Cocuklu insanlara tatil tatilden ziyade zulum oluyor bilmez miyim :)))
Gayet guzel olmus canim sali menun :)
Nerelerdesin akrebim gozlerimiz yollarda kaldi...
Cok az yemissin canim...
Menu guzel canim, belin nasil oldu?
Cok guzel menu her zmaanki gibi :)
Gayet guzel bir menu canim, sporlarinda guzel, su miktarinda guzel :)
Bizde de ayni, surekli inatlasma, anlasamama..
Ay biraz buyuselerde laftan anlasalar hic degilse
Canim borekler buyuk degilse, limonatada sekerli degilse kotu degil menu.
Nasilsin, egzesiz yapabiliyr musun?
Az yemissin kuzum , sporlarin sahane, cok iyi gidiyorsun :)
Cok guzel menu canim , sporu sen daha cok yapiyordun normalde ama adimlarda guzel olmus..
Selamlar canim, tekrar hosgeldin.
Asagidaki formu seni daha iyi taniyabilmemiz icin doldurabilir misin? :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 2549898 KUzumun ellerike bak nasil iddaali olayim kozmoooüc gündür böyle daha bor haftalik ates maratonu bitmisti ki dimdide bütün vuxudu boyle kizarik sislik ayaklari falan balon gibi halsiz az da atesi var benim bu yavrum gün görmedi bir türlü burdaki nalet demicem ama garip doktolar ilac milac vermiyorlar temiz hava bol su ateslenirse ates düsürücü yallah cocugub basindan ayriöamiyorun valla gurbette kimsesiz bir de kendimi dik tutmaya calisiyorum ama hersey oladar üst üste geliyorki zorlaniyorum kizlar cok
Canim temizliklere girismissin kolay gelsin, kuzunada cok gecmis olsun , gecsin gitsin su hastaliklar artikCarsamba menum
Sabah 10
1 yumurtadan menemen
1kk suzme peynir
2 dilim tbe
Ara 13.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
1 tbk karabugday
3 4 kasik ev yogurdu
Aksam 17.00
1.5 tane idpanakli pide
Su 2 lt
Spor valla cocuklarin odasina bi giristim gardolop camlar yatak altlari cekmeceler hepsi elden gecti canimda cikti bugunde bizm yatak odamizi temizlicem tul perde cam derin yani Aksamli pideleride bu arada goturdum ayakustu biseyde anlamadim ya neyse birde buyuk oglan hasta gibiydi pekte bisey yemedi en son 9 da babasiyla birlikte kofte yemek istedi yemez olaydi ilk lokmadi cikardi ne var ne yok sabaha kadarda uyumadi bi iyilessemedi su cocuklar ya valla kis gelsin artik su ara mevsimleri hic sevmiyorum ya soguk olsun ya hep sicak arada cocuklar hastalikltan kurtulmuyor
Evet canim yakin zaamanda gelmisti arkadas..Ozenti yi hatirljyorum sanki yakin zamanda yinemi gelmisti sanki
Bir sey kirilinca evden nazar cikti derler aslicim..günaydin..:)
dün aşırı yorgunum işleri bitirme çabasinda ..
diyorum ki bitecek geçecek bunlar... bi daha gelmeyecek düşüncesindeyim..
sabah erken kalktım ama yorgunluktan bugün 5:30 ta uyandim..
kahvaltı da
ilk ilik limonlu su.
peynirli omlet domates 7 zeytin. bi dilim ekmek.
kahvaltı bitimi de bulaşık makineyi boşalttım...
tam büyük kupa bardaklari yerleştiriyordum ki paaaaak diye yere düşmez miii
3 tane bardak kırıdı...
2 kupa bi su bardagi...
sonra kırıklari süpürdüm.
bilmiyorum bardak kırınca içim rahatladi
hiç acimadım desem...
eşya azaltma düşüncesine kapıldım.. söle slogan var..
eskiyi at yenisini al...:)
bu sabah nohutu islatmayı unuttum.. yerine patlıcan yemegi yapıcam.
dün annemdeydim..
işkembe çorbasi ( en sevdiğim çorba:) )
kısır yedim bi tabak..
kafa beden yorgun..
dün baya sporumu yaptım 8 bin adim attim :)
50 atlama skoru 50 mekik 30 sn prank.
çünkü kasım sonu 80 kg olmaya kafama taktim.
Esin olmadigi zamanlari sporsuz grcirme o zaman canim :)Egzersiz yapmaya çok ihtiyacım var ama pek yapmıyorum
Geçen leslie yi açtım eşim de evdeydi rahat yapamadım
Gecmis olsun canim, bende regli oldum, dikkat et kendine, acil sifalar...Ayy evet keşke laftan anlayacak yaşa gelselerspor az oluyo ama grip oldum yine ve hava çok soğuk 1’C e ve dün regl oldum benim baya ağrılı sancılı oluyo canım o yüzden yürüyüş çok yapamadım bugün yapmaya çalışacağım ve inşallah reglden dolayı ödem yüzünden artı gelmem gerçi yine dikkat ettim kuruvasanlar hariç
Menuler guzel canim ama su miktarlarin az, hemde kuzunu emziriyorsun su miktarini arttirmaya calis gulum..Salı menü
Sabah
Peynir
Çay
Öğlen
1 tabak karabuğday
2 parça tavuk
Salata
Akşam
Sulu et patates yemeği
Salata
1 küçük patlıcan turşu
Su 1.200 lt
Çarşamba menü
Sabah
3 kuru kayısı
Peynir
Çay
Ara
1 nar
Öğlen
1 tabak karabuğday + sos
Et kavurma
1 pişmiş domates
Ara
1 muz
Akşam
1 kase çorba
1 parça haşlanmış tavuk
Su 1 litreyi zor içtim
Yawrukush
fyzanur
Huzurcum kiyamam kuzuna, yuksek atesli gecen birkac gunden sonra boyle kizariklik dokuyor cocuklarin vucudu.Eki Görüntüle 2549898 KUzumun ellerike bak nasil iddaali olayim kozmoooüc gündür böyle daha bor haftalik ates maratonu bitmisti ki dimdide bütün vuxudu boyle kizarik sislik ayaklari falan balon gibi halsiz az da atesi var benim bu yavrum gün görmedi bir türlü burdaki nalet demicem ama garip doktolar ilac milac vermiyorlar temiz hava bol su ateslenirse ates düsürücü yallah cocugub basindan ayriöamiyorun valla gurbette kimsesiz bir de kendimi dik tutmaya calisiyorum ama hersey oladar üst üste geliyorki zorlaniyorum kizlar cok
Ac kaldin yani canim, uzuldum...30 Ekim menümde hiç öğün yok.. Akşam menü saatinde kız istemeye gittik. Dolma vardı yasak tatlı vardı yasak.. Yemedim ben de..
Allah kabul etsin canim, menunde, yuruyusunde guzel :)selam kızlar
çocuklar okulda uyumaya çalıştım uyuyamadım kalktım başım kazan gibi dolanıyom.
bugun niyetliyim sahura kalkmadım iftar menusu şöyle:
erişteli yeşil mercimek çorbası 1 kase.
1 tabak da pırasa yemeği
1 dilim ekmek(belki yemem)
salata
ara: Nar veya muşmula yerim büyük ihtimalle.
spor: 30dk yürüyüş.
Guzel menu, su ve egzersiz Ozlemim, nasilsin, nasil gidiyor hazirliklar?Ekim 30 menum
Sabah 8
2 yumurta ,domates ,zeytin ,1 dilim ekmek
Neskahve
Oglen 1
1 kase corba
Aksam5
2 dilim ekmege kasarli ,domatesli tost
Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
fotoğrafları merakla bekliyorum kendi adıma ,türkiye de yok öyle cadılar partisi , nasıl bir şeymiş bakayım :)Kizlar bugun acayip yogunum 1 saat sonra evden cikacagim ve 2 kostum gecisi ve 2 partide olacagim, saat 2bucukta Akini, 3te de Arasi okuldan alacagim, 3ten sonra onlari biraz parkta oynatip ancak takima gelebilirim ki siz uyumus olacaksiniz.
Merak etmeyin diye haber vermek istedim, aksaminiz cok guzel gecsin, hastalarimiz sifa bulsun.
Ben bugunden fotolar paylasacagim sizinle, simdilik hepinizi opuyorum.
ikimizde pırasa yiyoruz bugün :) Allah kabul etsin inşaalllah canım ,orucunu açarken bize de dua et lütfen :) menüne yoğurttta ekle bir kaç kaşık istersen yakışır gibi geldi bana .suyu da ihmal etme yatana kadar :)selam kızlar
çocuklar okulda uyumaya çalıştım uyuyamadım kalktım başım kazan gibi dolanıyom.
bugun niyetliyim sahura kalkmadım iftar menusu şöyle:
erişteli yeşil mercimek çorbası 1 kase.
1 tabak da pırasa yemeği
1 dilim ekmek(belki yemem)
salata
ara: Nar veya muşmula yerim büyük ihtimalle.
spor: 30dk yürüyüş.
menün çok az geldi bana ,ben hayatta bu kadarla duramazdım . zor olmuyor mu ?biraz sebze yemeği biraz protein eklesen öğlen ya da akşam yemeğine daha iyi olurmuş .nescafe yerine türk kahvesi içsen daha güzel olurdu ,diyetisyenler diyette nescafe içmeyin diyor . ayy ne çok eleştirdimEkim 30 menum
Sabah 8
2 yumurta ,domates ,zeytin ,1 dilim ekmek
Neskahve
Oglen 1
1 kase corba
Aksam5
2 dilim ekmege kasarli ,domatesli tost
Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?