Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu aralar yogun olunca boyle oldu canisi ama az degil yoksa nasil - gelcem yarina , neskahve kolayima geliyo , turk kahvesi is arasinda hep tasiyo, elestiriceksin tabi

Bu aralar yogun olunca boyle oldu canisi ama az degil yoksa nasil - gelcem yarina , neskahve kolayima geliyo , turk kahvesi is arasinda hep tasiyo, elestiriceksin tabi
az değil diyorsan çok iyi canım ,herkes ben gibi aç değil tabi,benim gözüm bile doymuyo ki midem doysun ,inşaallah yarın çok fazla eksi çıkarız

Canım kıyamam kurdeşen gibi olmuş kuzum ateştendir o bi ilacı yok zaten kendi kendine geçiyor. Sen ferah tut içini çok ilaç verilmesi de uzun vadede çok zararlı. Çok geçmiş olsun

Menümü yazacağım kızlar çok mutluyum çok kandırıkçı aşırı lezzetli ve çooook düşük karbonhidratlı çok mutlu ve tatmin edici bir menüydü. Diyetcanlar herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
şimdi şöyle ki enteresan bir ekmek pancake arası bişey yaptım içinde
75 gr susam bir küçük paketin tamamı yani
120 gr kaşar göz kararı iki üç büyük dilim
2 yumurta
Kabartma tozu
Biraz su
Susamı rondoda çektim un gibi olana kadar sonra içine diğer malzemeleri koydum elimle yoğurdum pancake kıvamına gelene kadar da azıcık su koyup çırpıcıyla karıştırdım. Sonra yapışmaz tavaya azıcık zeytinyağı koyup peçeteyle silip bu karışımdan döktüm iki kerede yaptım tost ekmeği olarak kullanmak için. Çapı 20 cm oldu ekmeklerimin. İçine istediğinizi koyabilirsiniz. Ben hindi füme koydum 100 gr makrolarımı doldurmak için. Sucuk salam peynir domates hatta reçel Nutella
Ben bi dahaki sefere hamburger yapacağım bu hamurla harika
Menüm buydu
Susamlı dehşet ekmek arası 100 gr hindi füme üstüne bol mayonezli
Şu an tatminkar bir şekilde kuyuya vurdum salak bir sırıtmayla ayı yavrularımın boğuşmasını izliyorum. Kimse keyfimi bozamaz

Afiyet olsun eşim ellerine sağlık menü güzel spor??

Kızlar slm herkese
Perşembe menüm
Sabah
Dolapta low carb ekmeğim vardı iki tane minik onlarla kaşarlı domatesli tost, yeşil çay
Ara
Biraz leblebi, 2 hurma , Türk kahvesi
Ara
Yulaflı bar, nescafe
Akşam
Haşlanmış patlıcanla yapılmış 1 tane karnıyarık, salata

Su: 1,5 litreyi geçmiş olabilir
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş ( 11000 adım)
haeshin
Yawrukush
Kozmogirl17

Emzirmiyorum sayılır artık, emmeyi bıraktı daha doğrusu
Ara sıra zorla da olsa vermeye çalışıyorum nede olsa faydası var diye.. Ama azıcık ağlayaraq emiyor o kadar

Selam gruba yeni katıldım
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmek yarım avokado ezmesi peynirle karışık
Öğlen: şekersiz Türk kahvesi 2 parmak kadar pasta :)
Aksam: yeşil mercimek çorbası, pirinçli ıspanak yemeği yarım dilim ekmek az yoğurt
Şimdi : büyük boy latte
Hergün yedillerimizi mi yazıyoruz böyle, başka bişi yapıyor muyuz?

canım hoşgeldin takımımıza ben feyza :) önce şu attığım formu kopyala doldur ve burada paylaş ,seni tanımamız için :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

cuma günleri sabah aç karnına tartılıp ,fotoğrafını çekip atıyoruz,yani yarın sabah atacağız . pazartesileri fotoğraf atmadan kilo bildirimi yapıyoruz . her gün düzenli olarak menülerimizi,içtiğimiz suyu ve sporu yazıyoruz. birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz . 1.sayfa da kurallar var onları okuman gerekiyor birde .

Kullanıcı Adı : allymcbeal
İsim (İsteğe Bağlı ): Esra
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 161
Kilonuz: 59
Hedef kilonuz : 51
Kilo alma hikayeniz : tatillerde hızlı kilo alıp veremedim son 1 senede 5,6 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık ve fit görüntü için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
@Yawrukush @Kozmogirl17

Su 1.5 lt spor yok bu arada yarın sabahtan çok iyi yürüyüş yapıp bildirim vereceğim.
senin yediklerini ben pek anlamıyorum ,sen yapıyorsan güzeldir diyeyim suyu artırsaydın birazcık daha . yarın güzel bir eksi görürsün umarım :)
slm canım .kahvaltın güzel ,öğlen de azıcık yeseydin kız akşam az yemişsin :) nescafe olmasaymış keşke ,şeker yok diyorlar tatlandırıcıyı basıyorlar sporun güzel suyunda 1.5litreyi geçtiyse güzel

vermen gereken kilo azmış canım çabucak verirsin bence :) tekrar hoş geldin aramıza

Hoşgeldin

Sonradan gördüm ayy biz bu hafta birinci oluruz diyordum ama bende dün regl oldum inş artı gelmez diye dua ediyom çok şiş oluyorum
Kız sorma ben de iki gündür 70 çıkuyorum sabitledim ben ya basıl kıracağım bilmiyorum olmazsa 3 günlük su orucu mu planlasam demeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…