Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oh harika yürümüşsün ben de yarın yürüyeceğim

Teşekkür ederim kaptann

Harikasın canm

Geçmiş olsun canm. Allah yardımcın olsun. Acil şifalar yavrucuğum a

31 Ekim Perşembe
Sa bah 10
Bol salata.bir buçuk dilim ekmek. Haşlanmış yumurta. Kk peynir.
12 civarı 2 dilim elma.
3 civarı bir avuç fıstık. 1 ceviz bir sıkım tarhana.
4 civarı 1 adet süt mısır.
Akşam 6 buçuk
Et kavurma bir porsiyon. 2 yk bulgur pilavı
Şu 2litreye yakın
1 saat yürüyüş

30 Ekim menü
Sabah 11
Bol salata. 10 yeşil zeytin. Tereyagda yumurta.
Öğle
2 sıkım tarhana ve küçük kase fıstık.
Ara bir avuç üzüm.
Akşam 6
Yarım porsiyon sirdan
Çeyrek kokoreç. Hamsi bir tabak. Bol salata
2 litre su
Yarım saat yürüyüş

Merhaba kızlar. Bizim bebiş 75 günlük oldu. Sütle ilgili sıkıntılarımız olunca ben de süt olsun diye gece gündüz yediğimden, yarım dünya gibi dolaşıyorum etrafta. Çok şükür süt meselesini hallettik ama korkusu baki kaldı. Kilo verme adımlarına ufak ufak başlamak istiyorum ama sütümü etkileyecek diye ödüm kopuyo. Bi diyetisyenle görüştüm. Aylık 300 lira dedi. E ben bu kiloyu en erken 6 ayda verebilirim. 1800 lira da bana fazla geldi doğrusu. Ben nasıl besleneceğim gerçekten aklım durdu. Akşam yemeğinden sonra ara öğünde ne yemeliyim, sadece bi ara öğünle gece boyu süt üretimi devam edebilir mi... Aranızda tecrübeliler varsa yardımcı olabilir mi?

Guzel menu canisi :)

Yawrukush yogunum ayni sen gibitahmin edersin yagmurda yagiyo insallah durur cikariz disari . Bugun daha iyiyim , yarinda alisverise gitcem loot bag icin ( gelenlere verilen hediyeler icin :) )
Insallah yagmur durur biz partileri bitirdik, birazdan seker toplamaya cikacagiz :)
Hediyelerimiz de hazir, gelecek cocuk misafirlerimize :)

Busem istemsiz menuye soyle diyesim geldi, bu neydi giiii :)
Cok guzel olmus ama spor yok ceza geliyoooorrrrr :)

Cok guzel canim harika eksi gelecek senden heralde bu hafta :)

Emzirmiyorum sayılır artık, emmeyi bıraktı daha doğrusu
Ara sıra zorla da olsa vermeye çalışıyorum nede olsa faydası var diye.. Ama azıcık ağlayaraq emiyor o kadar
Ne kadar emse kardir canim, sen aglasada ver memeyi..

Aramiza hosgeldin canim, hergun yediklerimizi yaziyoruz, ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Ev islerinide (alisveris, temizlik, utu, yemek vs) egzersiz olarak sayiyoruz.
Her cuma sabah tartilip tartimizin fotosunu cekip buraya yukluyoruz, cunku her cuma takimlar arasi yarisma oluyor.
Haftada 1 ogun cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla dilersek odul ogunu yapiyoruz ve canimizin istedigini yiyoruz :)

Canim eksik olma yoklugumda yardimci olmussun :)

Tekrar aramiza hosgeldin canim, benim ismim Ozge, evliyim ,2 oglum var , Abd Californiada yasiyorum, Turkiye ile aramizda 10 saat saat farki var, beraber guzelce kilolari veririz umarim :)

Browniye ragmen guzel menu canim, hic egzersiz var mi?

Guzel menu canim :)
Egzersizlerde cok guzel..

Carsambada , persembede menulerin, su miktarin. egzersizlerin cok guzel olmus canim :)
Harikasin....

Canim bebegin 2 bucuk aylik, sIki bir diyet yapmani onermem asla..
Duzenli bir sekilde, saglikli yiyerek ve bol su icerek zaten emzirme doneminde kilo verirsin canim.
Hergun duzenli menunu yaz bizlere, ictigin su miktarini, ve yuruyus vs yapabilirsen onlari yaz.
Bu sekilde gider kilolar eminim :)

Malasef butun gun yagmur yagdi halende yagiyo ,size iyi eglenceler canim happy halloween

Yarina menunu yaz bakalim ne yiyosun iciyosun gorelim , bol su ic ,aksama da hafif seyler tuket yulaf sut yapar yogurtla tuketebilirsin .

Hosgeldin hemserim , hergun aktif ol lutfen oyle kapidan ceee yapip kacma gercekten kilo vermek istiyosan , menulerini paylas kisa surede gider kilolarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…