Teşekkür ederim kaptan.Guzel menu canisi :)
Insallah yagmur durur biz partileri bitirdik, birazdan seker toplamaya cikacagiz :)
Hediyelerimiz de hazir, gelecek cocuk misafirlerimize :)
Busem istemsiz menuye soyle diyesim geldi, bu neydi giiii :)
Cok guzel olmus ama spor yok ceza geliyoooorrrrr :)
Cok guzel canim harika eksi gelecek senden heralde bu hafta :)
Ne kadar emse kardir canim, sen aglasada ver memeyi..
Aramiza hosgeldin canim, hergun yediklerimizi yaziyoruz, ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Ev islerinide (alisveris, temizlik, utu, yemek vs) egzersiz olarak sayiyoruz.
Her cuma sabah tartilip tartimizin fotosunu cekip buraya yukluyoruz, cunku her cuma takimlar arasi yarisma oluyor.
Haftada 1 ogun cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla dilersek odul ogunu yapiyoruz ve canimizin istedigini yiyoruz :)
Canim eksik olma yoklugumda yardimci olmussun :)
Tekrar aramiza hosgeldin canim, benim ismim Ozge, evliyim ,2 oglum var , Abd Californiada yasiyorum, Turkiye ile aramizda 10 saat saat farki var, beraber guzelce kilolari veririz umarim :)
Browniye ragmen guzel menu canim, hic egzersiz var mi?
Guzel menu canim :)
Egzersizlerde cok guzel..
Carsambada , persembede menulerin, su miktarin. egzersizlerin cok guzel olmus canim :)
Harikasin....
Canim bebegin 2 bucuk aylik, sIki bir diyet yapmani onermem asla..
Duzenli bir sekilde, saglikli yiyerek ve bol su icerek zaten emzirme doneminde kilo verirsin canim.
Hergun duzenli menunu yaz bizlere, ictigin su miktarini, ve yuruyus vs yapabilirsen onlari yaz.
Bu sekilde gider kilolar eminim :)
annem ve kaynanam...Canim temizliklere girismissin kolay gelsin, kuzunada cok gecmis olsun , gecsin gitsin su hastaliklar artik
Evet canim yakin zaamanda gelmisti arkadas..
Bir sey kirilinca evden nazar cikti derler aslicim..
Gunlerini guzel geciriyorsun masallah, diyetinede dikkat ediyorsun cok seviniyorum :)
Esin olmadigi zamanlari sporsuz grcirme o zaman canim :)
Gecmis olsun canim, bende regli oldum, dikkat et kendine, acil sifalar...
Menuler guzel canim ama su miktarlarin az, hemde kuzunu emziriyorsun su miktarini arttirmaya calis gulum..
Huzurcum kiyamam kuzuna, yuksek atesli gecen birkac gunden sonra boyle kizariklik dokuyor cocuklarin vucudu.
Hatta burada doktorlar korkmayin iyiye isaret diyor, iyilesiyor diyor.
Bende gurbetteyim, her seyde yalniziz ama insan boyle olunca cok guclu oluyor.
Sende guclu bir kadinsin, ustesinden geliyorsun, geleceksin..
Allah iyilik sifa versin canim...
Ac kaldin yani canim, uzuldum...
Hayirli olsun kiz istemeniz, Allah mutluluklar versin.
Allah kabul etsin canim, menunde, yuruyusunde guzel :)
Guzel menu, su ve egzersiz Ozlemim, nasilsin, nasil gidiyor hazirliklar?
Canım bence herşeyden ölçülü ye. Emzirme döneminde süt üretimi için enerjiye ihtiyaç duyacaksın günde 2000 kalorinin üstünde yakacak vücudun. O yüzden hem yağa geç karbonhidrata ihtiyacın var. Bol doğal yağ tüket karbonhidrat ihtiyacını da sebze ağırlıklı ve az meyveyle al. Az yeme kesinlikle. Emzirmede ara öğün denyapmalısın ara öğünlerini bol yağlı tohumlarla yap. Ayçekirdeği ceviz badem fındık. Basit karbonhidrat almazsan kilo almazsın. In şeker tahılların hepsi basit karbonhidrat. Bakliyat tüket özellikle haşlayıp suyunu döktüğün börülce gaz yapabilir çocukta ama gaz sorununuz yoksa çok besleyici bir sütün olur. Bu Arada tahıllar ve şekerli herşey daha kötü gaz yapıyor bakliyatlara karşı önyargılı olma. Hatta çok kestirmeden ara öğünleri çiğ çerez olarak geçiştirip tam Karatay beslenmesi yapıp bol su içersen çok sağlıklı sütün olur ve çok çabuk kilo verirsin.Merhaba kızlar. Bizim bebiş 75 günlük oldu. Sütle ilgili sıkıntılarımız olunca ben de süt olsun diye gece gündüz yediğimden, yarım dünya gibi dolaşıyorum etrafta. Çok şükür süt meselesini hallettik ama korkusu baki kaldı. Kilo verme adımlarına ufak ufak başlamak istiyorum ama sütümü etkileyecek diye ödüm kopuyo. Bi diyetisyenle görüştüm. Aylık 300 lira dedi. E ben bu kiloyu en erken 6 ayda verebilirim. 1800 lira da bana fazla geldi doğrusu. Ben nasıl besleneceğim gerçekten aklım durdu. Akşam yemeğinden sonra ara öğünde ne yemeliyim, sadece bi ara öğünle gece boyu süt üretimi devam edebilir mi... Aranızda tecrübeliler varsa yardımcı olabilir mi?
Ver bacım ceza ver. Zaten kızları okula bırakır bırakmaz yürüyüşe koştum. Sporsuz gün geçirmek tü kakaGuzel menu canisi :)
Insallah yagmur durur biz partileri bitirdik, birazdan seker toplamaya cikacagiz :)
Aramiza hosgeldin canim, hergun yediklerimizi yaziyoruz, ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Her cuma sabah tartilip tartimizin fotosunu cekip buraya yukluyoruz, cunku her cuma takimlar arasi yarisma oluyor.
Haftada 1 ogun cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla dilersek odul ogunu yapiyoruz ve canimizin istedigini yiyoruz :)
Tekrar aramiza hosgeldin canim, benim ismim Ozge, evliyim ,2 oglum var , Abd Californiada yasiyorum, Turkiye ile aramizda 10 saat saat farki var, beraber guzelce kilolari veririz umarim :)
Carsambada , persembede menulerin, su miktarin. egzersizlerin cok guzel olmus canim :)
Harikasin....
Duzenli bir sekilde, saglikli yiyerek ve bol su icerek zaten emzirme doneminde kilo verirsin canim.
Hergun duzenli menunu yaz bizlere, ictigin su miktarini, ve yuruyus vs yapabilirsen onlari yaz.
Kanadalı dostum sen izmirli misin yoksa. Bak ağlarım. Ben de hemşehriminHosgeldin hemserim, hergun aktif ol lutfen oyle kapidan ceee yapip kacma gercekten kilo vermek istiyosan , menulerini paylas kisa surede gider kilolarin
Gercekten oyle ama bu ara ne nerde yedim bilmiyorum resmen ayak ustu kilo aldim cok uzuldum.Fotoğraf çok güzel maşallah tam bir kuzu. Yoğunlukta nasıl kilo aldığını farketmez insan bak dikkat et.
Insallah sonu guzel biticek, eminim .evet canım diyetisyene gidiyorum ,buraya katılmamla eş zamanlı başladım :)
benim kardeşimde tıp okuyor belki aynı üniversitedir diye düşünmüştüm :) okulla birlikte kolay oluyor mu diyet yapmak .
Menun guzel misir ve cekirdek biraz fazla geldi gozume sayilmaz mi hic sayilir tabi avm gezisidünkü menümü yazayım:
sabah: soğanlı omlet,2çk tahin pekmez,2 dilim ekmek, zeytin,peynir,ceviz
ara: 1 avuç patlamış mısır
akşam: hamsi tava yedim bol salatayla.
ara: yarım nar yedim , az çekirdek
spor: tüm gün avm çarşı pazar gezdik ama sayılmaz sanırım. su:2lt civarı.
Canim ben tamamen merakimdan soruyorum porsiyonlarin nekadar oluyor hem fasulye hem mantar doyabilsdinmi29 Ekim Salı menüm
Saat 19:00
1 porsiyon taze fasulye
2 porsiyon mantar
Su
Susadıkça
Spor
Yok
Yaz tatilinde daha cok ugrarsin buralara artikBen de dersler falan bıraktığım gibiyim kuzum
Hem patlican hem fasulye fazla olmus canim keske birini tercih etseydin.bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
domates
ara : 3 kaşık yoğurt
1 elma
öğlen : salata
2 dilim tb ekmeği
3 kaşık yoğurt
4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık patlıcan yemeği
ara : 1 çay bardağı süt
1 mandalina
akşam : 1 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık kuru fasulye
4 kaşık patlıcan yemeği
2 dilim tb ekmeği
salata
3 kaşık yoğurt
su : 2 litre
spor : sadece basen çalışması . belim hala hafif ağrıyor artarsa diye korkumdan zıplayamıyorum .
Yawrukush Dahlia_ Kozmogirl17
Iyi anlamda mi kotu anlamda mii huyu degisti ay benim kide nisanda 3 e gircek korkuyorum bu donemlerdenAras da 2 ay sonra 3 yasini bitirecek , 2 aydir krese gidiyor ve acayip huyu degisti..
Iste her seyin hem artisi hem eksisi oluyor canim...
Ya harikasin nasil gidiyor alistin baya baya hic krizler yasamiyormusun.Kıslar menümle geldim
350 gr lık çipura fırında
Turp otu salatası
Marul salatası
20 gr tahin 20 gr cevizden muhtevi kakao katkılı stevialı tatlımsı
Spor 10558 adım atmışım bunun 1saat 20 dk sı tempolu yürüyüş.
güzel bir gündü benim adıma. Şimdi master şefi izleyip yutkunma vakti
Harika begendim menunnu.menüm:
sabah: salçalı yumurta
biber
peynir zeytin 2 dilim ekmek
bal ceviz
ara:1 muz
akşam: fırında sebzeli köfte ,2 kş pilav, salata
ara: az kestane
spor: 40 dk yürüyüş . 30mekik su: 2lt kadar
Eee aksam,bukadar mi yedin yoksa ogleni mi gec yedin.İyi akşamlar
Sabah
Dereotlu omlet
1 dilim peynir
Öğlen
Yumurtalı patates
2 dilim ekmek
Gün içinde 1 saat yürüyüş
10 kat merdiven inip çıkma
15 dk koşu 15 dk eliptik bisiklet 12 dk kol bisikleti 10 dk uzay yürüyüşü
Spordan anca çıktım o yüzden geç yazdım :)
Guzel tatlim..yanliz bende bi ara yedim tadina baktim daha dogrusu begenmedim.İyi akşamlar
Çarşamba menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta, biraz peynir, domates, salatalık, 2 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Ara
1 yulaflı bar
Akşam
1 tane haşlanmış patlıcanla yapılmış yumurtalı, kaşarlı karnıyarık, 2 kaşık bulgur pilavı
Su: 2lt
Spor: 6000 adım
@haeshin
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Ahhh yavrum kiyamam ya ben yandi sandim evet atesli hastaliklarda dokuntu normal diyorlar peki doktor gosterdin mi sen nededi.Eki Görüntüle 2549898 KUzumun ellerike bak nasil iddaali olayim kozmoooüc gündür böyle daha bor haftalik ates maratonu bitmisti ki dimdide bütün vuxudu boyle kizarik sislik ayaklari falan balon gibi halsiz az da atesi var benim bu yavrum gün görmedi bir türlü burdaki nalet demicem ama garip doktolar ilac milac vermiyorlar temiz hava bol su ateslenirse ates düsürücü yallah cocugub basindan ayriöamiyorun valla gurbette kimsesiz bir de kendimi dik tutmaya calisiyorum ama hersey oladar üst üste geliyorki zorlaniyorum kizlar cok
Allah kabul etsin canim menun iftara gore guzel belki arada yogurt yada sut te tuketebilirsin ama sahiru atlamamaya dikkat et kuzumselam kızlar
çocuklar okulda uyumaya çalıştım uyuyamadım kalktım başım kazan gibi dolanıyom.
bugun niyetliyim sahura kalkmadım iftar menusu şöyle:
erişteli yeşil mercimek çorbası 1 kase.
1 tabak da pırasa yemeği
1 dilim ekmek(belki yemem)
salata
ara: Nar veya muşmula yerim büyük ihtimalle.
spor: 30dk yürüyüş.
Sana tavsiyem kuzum aksam ile oglenin yerini degistirmelisinEkim 30 menum
Sabah 8
2 yumurta ,domates ,zeytin ,1 dilim ekmek
Neskahve
Oglen 1
1 kase corba
Aksam5
2 dilim ekmege kasarli ,domatesli tost
Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
Hem ne temizlik ne temizlik valla sorma kaptan esim geceye donmedi evi halletmem lazim ama guvum yetmiyor artik kendimi cok kotu hissediyorumCanim temizliklere girismissin kolay gelsin, kuzunada cok gecmis olsun , gecsin gitsin su hastaliklar artik
Evet canim yakin zaamanda gelmisti arkadas..
Bir sey kirilinca evden nazar cikti derler aslicim..
Gunlerini guzel geciriyorsun masallah, diyetinede dikkat ediyorsun cok seviniyorum :)
Esin olmadigi zamanlari sporsuz grcirme o zaman canim :)
Gecmis olsun canim, bende regli oldum, dikkat et kendine, acil sifalar...
Menuler guzel canim ama su miktarlarin az, hemde kuzunu emziriyorsun su miktarini arttirmaya calis gulum..
Huzurcum kiyamam kuzuna, yuksek atesli gecen birkac gunden sonra boyle kizariklik dokuyor cocuklarin vucudu.
Hatta burada doktorlar korkmayin iyiye isaret diyor, iyilesiyor diyor.
Bende gurbetteyim, her seyde yalniziz ama insan boyle olunca cok guclu oluyor.
Sende guclu bir kadinsin, ustesinden geliyorsun, geleceksin..
Allah iyilik sifa versin canim...
Ac kaldin yani canim, uzuldum...
Hayirli olsun kiz istemeniz, Allah mutluluklar versin.
Allah kabul etsin canim, menunde, yuruyusunde guzel :)
Guzel menu, su ve egzersiz Ozlemim, nasilsin, nasil gidiyor hazirliklar?
Ooo gelsin fotolar nasildi eglenmissinizdir ne guzelKizlar bugun acayip yogunum 1 saat sonra evden cikacagim ve 2 kostum gecisi ve 2 partide olacagim, saat 2bucukta Akini, 3te de Arasi okuldan alacagim, 3ten sonra onlari biraz parkta oynatip ancak takima gelebilirim ki siz uyumus olacaksiniz.
Merak etmeyin diye haber vermek istedim, aksaminiz cok guzel gecsin, hastalarimiz sifa bulsun.
Ben bugunden fotolar paylasacagim sizinle, simdilik hepinizi opuyorum.
Guzel gidicwk kilolar umutluyum sendenbugün menüm :
sabah : peynirli omlet
5 zeytin
2 dilim ekmek
1/2 kk peynir
domates
ara : 3 kaşık yoğurt
1 elma
öğlen : 4 kaşık patlıcan yemeği
salata
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
3 kaşık kuru fasulye
1 kepçe tarhana çorbası
ara : 1 çay bardağı süt
1 mandalina
akşam : avuç içi kadar haşlanmış tavuk
6 kaşık pırasa yemeği
2dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
domates,kıvırcık
ara : 2 kaşık nar
1çay bardağı süt
su : 2 litreye yakın
spor : 10 dk eliptik
200 zıplama
100 er adet basen çalışma hareketi
Yawrukush Dahlia_ Kozmogirl17
Bayada masrafli sanki bu cadilar bayramiYawrukush yogunum ayni sen gibi tahmin edersin yagmurda yagiyo insallah durur cikariz disari . Bugun daha iyiyim , yarinda alisverise gitcem loot bag icin ( gelenlere verilen hediyeler icin :) )
Menun guzel canim suyunu arttir biraz benceKızlar slm herkese
Perşembe menüm
Sabah
Dolapta low carb ekmeğim vardı iki tane minik onlarla kaşarlı domatesli tost, yeşil çay
Ara
Biraz leblebi, 2 hurma , Türk kahvesi
Ara
Yulaflı bar, nescafe
Akşam
Haşlanmış patlıcanla yapılmış 1 tane karnıyarık, salata
Su: 1,5 litreyi geçmiş olabilir
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş ( 11000 adım)
haeshin
Yawrukush
Kozmogirl17
Hosgeldin tatlim ozlem ben formu doldurmussun zaten masallah simdide gayet iyi kilon ama vermek istedigin kiloda cok az zaten insallah beraber vericez kilolari yeterki gruba sık sık uggra motivasyonun dusmesin.Selam gruba yeni katıldım
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmek yarım avokado ezmesi peynirle karışık
Öğlen: şekersiz Türk kahvesi 2 parmak kadar pasta :)
Aksam: yeşil mercimek çorbası, pirinçli ıspanak yemeği yarım dilim ekmek az yoğurt
Şimdi : büyük boy latte
Hergün yedillerimizi mi yazıyoruz böyle, başka bişi yapıyor muyuz?
Eline saglik canimcanım hoşgeldin takımımıza ben feyza :) önce şu attığım formu kopyala doldur ve burada paylaş ,seni tanımamız için :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
cuma günleri sabah aç karnına tartılıp ,fotoğrafını çekip atıyoruz,yani yarın sabah atacağız . pazartesileri fotoğraf atmadan kilo bildirimi yapıyoruz . her gün düzenli olarak menülerimizi,içtiğimiz suyu ve sporu yazıyoruz. birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz . 1.sayfa da kurallar var onları okuman gerekiyor birde .
Tesekkurler canim gunluk menulerimizi suyumuzu ve sporumuzu yaziyoruz arkadaslarimizin menulerine yorumlar yapip sohbetler ediyoruz katilim onemli yani 2 haftalik deneme suremiz var katilimin ve menulerin guzel olursa asil takimimiza dahil olup yarismalara katilabiliyorsun. Ama liste disida guzel kilolar veriyoruz.Birde takim ici yarismalarimiz oluyor eslesme yapiyoruz hafta sonu yani cuma gunleri yuzdelere gore 1.yi secip bi tatli odulu veeiyoruz.Kullanıcı Adı : allymcbeal
İsim (İsteğe Bağlı ): Esra
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 161
Kilonuz: 59
Hedef kilonuz : 51
Kilo alma hikayeniz : tatillerde hızlı kilo alıp veremedim son 1 senede 5,6 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık ve fit görüntü için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
@Yawrukush @Kozmogirl17
Cok guzel gidiyormussun o browni olmamis canim31 Ekim menüm
Sabah 10 30
Bir kase mercimek çorbası (diyet)
İkindi 15 45
Bir kase mercimek çorbası (diyet)
16 45
Bir fincan salep
Bir buçuk dilim browni
Akşam 19 30
4 y.k taze fasulye
3 y.k pilav
3 y.k yoğurt
5 6 tane sarma
Günü kapatıyorum
Su az içtim yine
Harika
1 yemek tabağı canım. Porsiyon dediğim.Gercekten oyle ama bu ara ne nerde yedim bilmiyorum resmen ayak ustu kilo aldim cok uzuldum.
Insallah sonu guzel biticek, eminim .
Menun guzel misir ve cekirdek biraz fazla geldi gozume sayilmaz mi hic sayilir tabi avm gezisi
Canim ben tamamen merakimdan soruyorum porsiyonlarin nekadar oluyor hem fasulye hem mantar doyabilsdinmi
Yaz tatilinde daha cok ugrarsin buralara artik
Hem patlican hem fasulye fazla olmus canim keske birini tercih etseydin.
Iyi anlamda mi kotu anlamda mii huyu degisti ay benim kide nisanda 3 e gircek korkuyorum bu donemlerden
Ya harikasin nasil gidiyor alistin baya baya hic krizler yasamiyormusun.
Harika begendim menunnu.
Eee aksam,bukadar mi yedin yoksa ogleni mi gec yedin.
Guzel tatlim..yanliz bende bi ara yedim tadina baktim daha dogrusu begenmedim.
Ahhh yavrum kiyamam ya ben yandi sandim evet atesli hastaliklarda dokuntu normal diyorlar peki doktor gosterdin mi sen nededi.
Allah kabul etsin canim menun iftara gore guzel belki arada yogurt yada sut te tuketebilirsin ama sahiru atlamamaya dikkat et kuzum
Sana tavsiyem kuzum aksam ile oglenin yerini degistirmelisin
Hem ne temizlik ne temizlik valla sorma kaptan esim geceye donmedi evi halletmem lazim ama guvum yetmiyor artik kendimi cok kotu hissediyorum
Ooo gelsin fotolar nasildi eglenmissinizdir ne guzel
Guzel gidicwk kilolar umutluyum senden
Bayada masrafli sanki bu cadilar bayrami
Menun guzel canim suyunu arttir biraz bence
Hosgeldin tatlim ozlem ben formu doldurmussun zaten masallah simdide gayet iyi kilon ama vermek istedigin kiloda cok az zaten insallah beraber vericez kilolari yeterki gruba sık sık uggra motivasyonun dusmesin.
Eline saglik canim
Tesekkurler canim gunluk menulerimizi suyumuzu ve sporumuzu yaziyoruz arkadaslarimizin menulerine yorumlar yapip sohbetler ediyoruz katilim onemli yani 2 haftalik deneme suremiz var katilimin ve menulerin guzel olursa asil takimimiza dahil olup yarismalara katilabiliyorsun. Ama liste disida guzel kilolar veriyoruz.Birde takim ici yarismalarimiz oluyor eslesme yapiyoruz hafta sonu yani cuma gunleri yuzdelere gore 1.yi secip bi tatli odulu veeiyoruz.
Cok guzel gidiyormussun o browni olmamis canim
Yok canım hiç kriz yaşamıyorum bugün 2. Ayım doldu. Ama çok yavaş kilo gidiyor artık. Fakat geçen haftadan beri bildiğin 1 beden daraldım kilo vermediğim halde. Bu çok güzel.Gercekten oyle ama bu ara ne nerde yedim bilmiyorum resmen ayak ustu kilo aldim cok uzuldum.
Insallah sonu guzel biticek, eminim .
Menun guzel misir ve cekirdek biraz fazla geldi gozume sayilmaz mi hic sayilir tabi avm gezisi
Canim ben tamamen merakimdan soruyorum porsiyonlarin nekadar oluyor hem fasulye hem mantar doyabilsdinmi
Yaz tatilinde daha cok ugrarsin buralara artik
Hem patlican hem fasulye fazla olmus canim keske birini tercih etseydin.
Iyi anlamda mi kotu anlamda mii huyu degisti ay benim kide nisanda 3 e gircek korkuyorum bu donemlerden
Ya harikasin nasil gidiyor alistin baya baya hic krizler yasamiyormusun.
Harika begendim menunnu.
Eee aksam,bukadar mi yedin yoksa ogleni mi gec yedin.
Guzel tatlim..yanliz bende bi ara yedim tadina baktim daha dogrusu begenmedim.
Ahhh yavrum kiyamam ya ben yandi sandim evet atesli hastaliklarda dokuntu normal diyorlar peki doktor gosterdin mi sen nededi.
Allah kabul etsin canim menun iftara gore guzel belki arada yogurt yada sut te tuketebilirsin ama sahiru atlamamaya dikkat et kuzum
Sana tavsiyem kuzum aksam ile oglenin yerini degistirmelisin
Hem ne temizlik ne temizlik valla sorma kaptan esim geceye donmedi evi halletmem lazim ama guvum yetmiyor artik kendimi cok kotu hissediyorum
Ooo gelsin fotolar nasildi eglenmissinizdir ne guzel
Guzel gidicwk kilolar umutluyum senden
Bayada masrafli sanki bu cadilar bayrami
Menun guzel canim suyunu arttir biraz bence
Hosgeldin tatlim ozlem ben formu doldurmussun zaten masallah simdide gayet iyi kilon ama vermek istedigin kiloda cok az zaten insallah beraber vericez kilolari yeterki gruba sık sık uggra motivasyonun dusmesin.
Eline saglik canim
Tesekkurler canim gunluk menulerimizi suyumuzu ve sporumuzu yaziyoruz arkadaslarimizin menulerine yorumlar yapip sohbetler ediyoruz katilim onemli yani 2 haftalik deneme suremiz var katilimin ve menulerin guzel olursa asil takimimiza dahil olup yarismalara katilabiliyorsun. Ama liste disida guzel kilolar veriyoruz.Birde takim ici yarismalarimiz oluyor eslesme yapiyoruz hafta sonu yani cuma gunleri yuzdelere gore 1.yi secip bi tatli odulu veeiyoruz.
Cok guzel gidiyormussun o browni olmamis canim
Teşekkür ederim :) tahin helvasının kurbanıyım, o biterse kilolar gider :)Guzel menu canisi :)
Harikasin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?