Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Te Teşekkür ederim kaptan.

annem ve kaynanam...
evime geldiğinde iyice gözetiyor evimi mutfaktan herşeyi kırılır..:) suçlamiyorum. ama kırınca mutlu oldum
öğlen yemekleri bu hafta dikkat edemedim..
yedimse çok yedim ..
hakettim 86,0 görmeyi

Canım bence herşeyden ölçülü ye. Emzirme döneminde süt üretimi için enerjiye ihtiyaç duyacaksın günde 2000 kalorinin üstünde yakacak vücudun. O yüzden hem yağa geç karbonhidrata ihtiyacın var. Bol doğal yağ tüket karbonhidrat ihtiyacını da sebze ağırlıklı ve az meyveyle al. Az yeme kesinlikle. Emzirmede ara öğün denyapmalısın ara öğünlerini bol yağlı tohumlarla yap. Ayçekirdeği ceviz badem fındık. Basit karbonhidrat almazsan kilo almazsın. In şeker tahılların hepsi basit karbonhidrat. Bakliyat tüket özellikle haşlayıp suyunu döktüğün börülce gaz yapabilir çocukta ama gaz sorununuz yoksa çok besleyici bir sütün olur. Bu Arada tahıllar ve şekerli herşey daha kötü gaz yapıyor bakliyatlara karşı önyargılı olma. Hatta çok kestirmeden ara öğünleri çiğ çerez olarak geçiştirip tam Karatay beslenmesi yapıp bol su içersen çok sağlıklı sütün olur ve çok çabuk kilo verirsin.

Ver bacım ceza ver. Zaten kızları okula bırakır bırakmaz yürüyüşe koştum. Sporsuz gün geçirmek tü kaka

Fotoğraf çok güzel maşallah tam bir kuzu. Yoğunlukta nasıl kilo aldığını farketmez insan bak dikkat et.
Gercekten oyle ama bu ara ne nerde yedim bilmiyorum resmen ayak ustu kilo aldim cok uzuldum.

evet canım diyetisyene gidiyorum ,buraya katılmamla eş zamanlı başladım :)

benim kardeşimde tıp okuyor belki aynı üniversitedir diye düşünmüştüm :) okulla birlikte kolay oluyor mu diyet yapmak .
Insallah sonu guzel biticek, eminim .

Menun guzel misir ve cekirdek biraz fazla geldi gozume sayilmaz mi hic sayilir tabi avm gezisi
29 Ekim Salı menüm

Saat 19:00
1 porsiyon taze fasulye
2 porsiyon mantar

Su
Susadıkça

Spor
Yok
Canim ben tamamen merakimdan soruyorum porsiyonlarin nekadar oluyor hem fasulye hem mantar doyabilsdinmi
Ben de dersler falan bıraktığım gibiyim kuzum
Yaz tatilinde daha cok ugrarsin buralara artik
Hem patlican hem fasulye fazla olmus canim keske birini tercih etseydin.
Aras da 2 ay sonra 3 yasini bitirecek , 2 aydir krese gidiyor ve acayip huyu degisti..
Iste her seyin hem artisi hem eksisi oluyor canim...
Iyi anlamda mi kotu anlamda mii huyu degisti ay benim kide nisanda 3 e gircek korkuyorum bu donemlerden
Ya harikasin nasil gidiyor alistin baya baya hic krizler yasamiyormusun.
menüm:

sabah: salçalı yumurta
biber
peynir zeytin 2 dilim ekmek
bal ceviz

ara:1 muz

akşam: fırında sebzeli köfte ,2 kş pilav, salata

ara: az kestane

spor: 40 dk yürüyüş . 30mekik su: 2lt kadar
Harika begendim menunnu.
Eee aksam,bukadar mi yedin yoksa ogleni mi gec yedin.
Guzel tatlim..yanliz bende bi ara yedim tadina baktim daha dogrusu begenmedim.
Ahhh yavrum kiyamam ya ben yandi sandim evet atesli hastaliklarda dokuntu normal diyorlar peki doktor gosterdin mi sen nededi.
Allah kabul etsin canim menun iftara gore guzel belki arada yogurt yada sut te tuketebilirsin ama sahiru atlamamaya dikkat et kuzum
Ekim 30 menum
Sabah 8
2 yumurta ,domates ,zeytin ,1 dilim ekmek

Neskahve

Oglen 1
1 kase corba

Aksam5
2 dilim ekmege kasarli ,domatesli tost

Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus
Yawrukush
Sana tavsiyem kuzum aksam ile oglenin yerini degistirmelisin
Hem ne temizlik ne temizlik valla sorma kaptan esim geceye donmedi evi halletmem lazim ama guvum yetmiyor artik kendimi cok kotu hissediyorum
Ooo gelsin fotolar nasildi eglenmissinizdir ne guzel
Guzel gidicwk kilolar umutluyum senden
Yawrukush yogunum ayni sen gibitahmin edersin yagmurda yagiyo insallah durur cikariz disari . Bugun daha iyiyim , yarinda alisverise gitcem loot bag icin ( gelenlere verilen hediyeler icin :) )
Bayada masrafli sanki bu cadilar bayrami
Menun guzel canim suyunu arttir biraz bence
Hosgeldin tatlim ozlem ben formu doldurmussun zaten masallah simdide gayet iyi kilon ama vermek istedigin kiloda cok az zaten insallah beraber vericez kilolari yeterki gruba sık sık uggra motivasyonun dusmesin.
Eline saglik canim
Tesekkurler canim gunluk menulerimizi suyumuzu ve sporumuzu yaziyoruz arkadaslarimizin menulerine yorumlar yapip sohbetler ediyoruz katilim onemli yani 2 haftalik deneme suremiz var katilimin ve menulerin guzel olursa asil takimimiza dahil olup yarismalara katilabiliyorsun. Ama liste disida guzel kilolar veriyoruz.Birde takim ici yarismalarimiz oluyor eslesme yapiyoruz hafta sonu yani cuma gunleri yuzdelere gore 1.yi secip bi tatli odulu veeiyoruz.
Cok guzel gidiyormussun o browni olmamis canim

Günayyydiiiiinnnnn kizlar ,gecmisi okudum da alintilayamadim,telefondan zor oluyor,pc yi acinca alintiliycam,hemen kilo bildirimimi yapayim,bugun dis dolgumu yeniletmeye gidecegim ondan gündüz pek aktif olamam sanirim,bakalim derece gelecek mi bu hafta,insaallah hepiniz eksisinizdir,ben eksilerdeyim

1 yemek tabağı canım. Porsiyon dediğim.

30 Ekim perşembe menüm

Akşam 19:00
3 porsiyon mantarlı tavuk sote
Nane süsbiberi

Spor
1 saat yürüyüş

Su
Susadıkça

Yok canım hiç kriz yaşamıyorum bugün 2. Ayım doldu. Ama çok yavaş kilo gidiyor artık. Fakat geçen haftadan beri bildiğin 1 beden daraldım kilo vermediğim halde. Bu çok güzel.

Kizlar bn yine sabitim. Kusura bakmayin 2 haftadir grubu olumsuz etkiliyorum. Beni diyet listesinden cikar istersen Yawrukush . Bu aralar ne spor yapiyrm ne dogru duzgun diyet yapiyrm. Grubada aktif giremiyorum. Sizleri tanidigima cok memnun oldum. Hepiniz o kadar iyisiniz ki. Gercekten boyle guzel grupta yer aldigim icin cok mutlu oldum

Teşekkür ederim :) tahin helvasının kurbanıyım, o biterse kilolar gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…