Tamamdır yazayım, yorumlayın sizde.Yarina menunu yaz bakalim ne yiyosun iciyosun gorelim , bol su ic ,aksama da hafif seyler tuket yulaf sut yapar yogurtla tuketebilirsin .
Süpersin feyzoş
Eşim kız battık
Tek tek not alıyorum hepsini, özellikle börülceyi en kısa zamanda deneyeceğim. Ölçülü olmak gerekiyo evet ama, sanki yarı tok olursam sütüm olmayacakmış illa tıka basa doymam gerekiyomuş gibi hissediyorum.Canım bence herşeyden ölçülü ye. Emzirme döneminde süt üretimi için enerjiye ihtiyaç duyacaksın günde 2000 kalorinin üstünde yakacak vücudun. O yüzden hem yağa geç karbonhidrata ihtiyacın var. Bol doğal yağ tüket karbonhidrat ihtiyacını da sebze ağırlıklı ve az meyveyle al. Az yeme kesinlikle. Emzirmede ara öğün denyapmalısın ara öğünlerini bol yağlı tohumlarla yap. Ayçekirdeği ceviz badem fındık. Basit karbonhidrat almazsan kilo almazsın. In şeker tahılların hepsi basit karbonhidrat. Bakliyat tüket özellikle haşlayıp suyunu döktüğün börülce gaz yapabilir çocukta ama gaz sorununuz yoksa çok besleyici bir sütün olur. Bu Arada tahıllar ve şekerli herşey daha kötü gaz yapıyor bakliyatlara karşı önyargılı olma. Hatta çok kestirmeden ara öğünleri çiğ çerez olarak geçiştirip tam Karatay beslenmesi yapıp bol su içersen çok sağlıklı sütün olur ve çok çabuk kilo verirsin.
Tabiki doymalısın ama yediğin şeylerin niteliği önemli. Vücudunda yağa dönüşen tahıl ve rafine şekerin hiiiççç faydası yok. Bol bol sebze ye az meyve ye bol doğal yağ ye zeytinyağı tereyağı hayvansal yağlar bol su tüket. Baklagilleri abartma ama tıka basa doy. Çiğ çereze aban mesela. Bunlar sana kilo aldırmaz. Helva yeme onun yerine bir kaşık tahin ye. Et balık tavuk mutlaka hergün ye. Normalde ara öğün taraftarı değilim ama sen emziriyorsun ara öğünlerini meyveyle değil çerez ve peynirle yap mesela.Tek tek not alıyorum hepsini, özellikle börülceyi en kısa zamanda deneyeceğim. Ölçülü olmak gerekiyo evet ama, sanki yarı tok olursam sütüm olmayacakmış illa tıka basa doymam gerekiyomuş gibi hissediyorum.
Evet canim bazen duraklamaya giriyor malesef kilo verme sporda yaptigin icin daralmayi hissedersin ama ben seni takipteyim son halini cok merak ediyorumYok canım hiç kriz yaşamıyorum bugün 2. Ayım doldu. Ama çok yavaş kilo gidiyor artık. Fakat geçen haftadan beri bildiğin 1 beden daraldım kilo vermediğim halde. Bu çok güzel.
Sana sonuna kadar katiliyorum iki uc gundur bende ayniyim 1 gun buyuk oglan kus dun kucugum kus bende de ayni midem fenaydi bude temizlik yaptim ustune agri kesicilerle duruyorum ayakta ama iyiyim cok sukur diyorum yinede tam hastalik mevsimi isteAslinda detoks ilki gün güzwldi ikinci gün alsama kadar da iyiydi oglen cocuk haatalandi ben de iplernkoptu yine cocuklarla ilgilenmekten ne mttafaga bakabilfim ne birseye önümenne geldiSe pratik nenolduSa onu yedim öyle olunca detoksdaki sönmüs kilolar hemen geri geldi alnimin teriyle vermedigim kilolar bana hemen geri geliyo valla . sabah da oglan istifra etti tam okula gidecekken kizim cok daha fena olduhu icin onu gönderdim bakalim okuldan haber gelmez ins gelip alin diyeiste dertlinhuzurun dertleri valla saglik olsa gerisi boshersey yapilir kizlar Kozmogirl17 kaptanim send
Tamam canim senin bu kilonu baslangic sayariz
KaptanımmmKilo bildirimim
Gecen cuma yapmamisim son listedeki haline gore yapicam malesef
Son bildirim 66.2
Bu hafta 67.2
Fark +1
Yuzde -1.51
Paylaşırım tabisi. Yarışma olmasa burada ben hiç takmıyorum duraklamayı aslında.Evet canim bazen duraklamaya giriyor malesef kilo verme sporda yaptigin icin daralmayi hissedersin ama ben seni takipteyim son halini cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?