Harikasın canm
Supersin derya . Iyi gezmeler iyi eglencelerSelam kizlar. Simdi indik Stokholma. Unuttum yazmayi. Aklima gelmisken henen yazayim.
bu haftaki kilom: 68.6
Gecen hafta: 69.6
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.44%
Yawrukush Kozmogirl17
Evet canisi izmirliyimKanadalı dostum sen izmirli misin yoksa. Bak ağlarım. Ben de hemşehrimin
Iyiyim canim. Sukur 68 i yeniden gordum. Sen nasilsin?DeryaOnDiet nasilsin bacim tamda yogun haftaya denk geldik umarim iyi bir eksi gelir yarina senden ,
Harikasın canmSelam kizlar. Simdi indik Stokholma. Unuttum yazmayi. Aklima gelmisken henen yazayim.
Yawrukush Kozmogirl17
Sorma. Ben de normalde ara öğün yapan bi insan değildim. Gerçi iki aydır yine ara öğün yapmıyorum, aramızda kalsın her öğünüm ana öğün gibiTabiki doymalısın ama yediğin şeylerin niteliği önemli. Vücudunda yağa dönüşen tahıl ve rafine şekerin hiiiççç faydası yok. Bol bol sebze ye az meyve ye bol doğal yağ ye zeytinyağı tereyağı hayvansal yağlar bol su tüket. Baklagilleri abartma ama tıka basa doy. Çiğ çereze aban mesela. Bunlar sana kilo aldırmaz. Helva yeme onun yerine bir kaşık tahin ye. Et balık tavuk mutlaka hergün ye. Normalde ara öğün taraftarı değilim ama sen emziriyorsun ara öğünlerini meyveyle değil çerez ve peynirle yap mesela.
Hay Allah biz artik usuyup, iyicede karanlik cokene kadar seker topladik, bir poset dolusu topladi cocuklar :)Malasef butun gun yagmur yagdi halende yagiyo ,size iyi eglenceler canim happy halloween
Canim cok yorma kendini..Gercekten oyle ama bu ara ne nerde yedim bilmiyorum resmen ayak ustu kilo aldim cok uzuldum.
Insallah sonu guzel biticek, eminim .
Menun guzel misir ve cekirdek biraz fazla geldi gozume sayilmaz mi hic sayilir tabi avm gezisi
Canim ben tamamen merakimdan soruyorum porsiyonlarin nekadar oluyor hem fasulye hem mantar doyabilsdinmi
Yaz tatilinde daha cok ugrarsin buralara artik
Hem patlican hem fasulye fazla olmus canim keske birini tercih etseydin.
Iyi anlamda mi kotu anlamda mii huyu degisti ay benim kide nisanda 3 e gircek korkuyorum bu donemlerden
Ya harikasin nasil gidiyor alistin baya baya hic krizler yasamiyormusun.
Harika begendim menunnu.
Eee aksam,bukadar mi yedin yoksa ogleni mi gec yedin.
Guzel tatlim..yanliz bende bi ara yedim tadina baktim daha dogrusu begenmedim.
Ahhh yavrum kiyamam ya ben yandi sandim evet atesli hastaliklarda dokuntu normal diyorlar peki doktor gosterdin mi sen nededi.
Allah kabul etsin canim menun iftara gore guzel belki arada yogurt yada sut te tuketebilirsin ama sahiru atlamamaya dikkat et kuzum
Sana tavsiyem kuzum aksam ile oglenin yerini degistirmelisin
Hem ne temizlik ne temizlik valla sorma kaptan esim geceye donmedi evi halletmem lazim ama guvum yetmiyor artik kendimi cok kotu hissediyorum
Ooo gelsin fotolar nasildi eglenmissinizdir ne guzel
Guzel gidicwk kilolar umutluyum senden
Bayada masrafli sanki bu cadilar bayrami
Menun guzel canim suyunu arttir biraz bence
Hosgeldin tatlim ozlem ben formu doldurmussun zaten masallah simdide gayet iyi kilon ama vermek istedigin kiloda cok az zaten insallah beraber vericez kilolari yeterki gruba sık sık uggra motivasyonun dusmesin.
Eline saglik canim
Tesekkurler canim gunluk menulerimizi suyumuzu ve sporumuzu yaziyoruz arkadaslarimizin menulerine yorumlar yapip sohbetler ediyoruz katilim onemli yani 2 haftalik deneme suremiz var katilimin ve menulerin guzel olursa asil takimimiza dahil olup yarismalara katilabiliyorsun. Ama liste disida guzel kilolar veriyoruz.Birde takim ici yarismalarimiz oluyor eslesme yapiyoruz hafta sonu yani cuma gunleri yuzdelere gore 1.yi secip bi tatli odulu veeiyoruz.
Cok guzel gidiyormussun o browni olmamis canim
Tebrikler canimcim seni listeye aldim artik eli mahkum zayiflayacaksin :))
Az da olsa eksi gelmis canim tebrikler :)
Canim biraz egzersizini degistirsen, bir sekilde vucudunu sasirtsan.
Evet canim her cuma bildirim yapiyoruz :)
Canim yukarida da yazdim malesef 8 haftan dolmadan takimdan ayrilamazsin.Kizlar bn yine sabitim. Kusura bakmayin 2 haftadir grubu olumsuz etkiliyorum. Beni diyet listesinden cikar istersenYawrukush . Bu aralar ne spor yapiyrm ne dogru duzgun diyet yapiyrm. Grubada aktif giremiyorum. Sizleri tanidigima cok memnun oldum. Hepiniz o kadar iyisiniz ki. Gercekten boyle guzel grupta yer aldigim icin cok mutlu oldum
Bence onun yerine gunde 1-2 adet hurma ekle menune, tatli ihtiyacini cok guzel kesiyor :)Teşekkür ederim :) tahin helvasının kurbanıyım, o biterse kilolar gider :)
Az olsun eksi olsun, bende varim jiliana :)Kızlar eve girmemle çakmam bir oldu. Ama o arada tartıldım hemen
Gh 69.9
Bu H 69.6
F 300 gr
Yüzde 0,42
Hedef 68.5 inşallah
Buna da şükür dün 70 i gördüm yine.
pazartesi jilian başlıyorum hadi beraber başlayalım
Gecmis olsun canim, reglinin siskinligi vardir...Bugün kilom 63.2 geçen cuma 63.3 tu
Regl de oldum dün Karnım çok ağrıyor
Canim sen takima eskisi gibi gelirsen o kilolar gider :)Kilo bildirimim
Gecen cuma yapmamisim son listedeki haline gore yapicam malesef
Son bildirim 66.2
Bu hafta 67.2
Fark +1
Yuzde -1.51
Canim zor bir zamandan geciyorsun, uzme canini, bunaltma kendini, suan cok zor ama gececek..Aslinda detoks ilki gün güzwldi ikinci gün alsama kadar da iyiydi oglen cocuk haatalandi ben de iplernkoptu yine cocuklarla ilgilenmekten ne mttafaga bakabilfim ne birseye önümenne geldiSe pratik nenolduSa onu yedim öyle olunca detoksdaki sönmüs kilolar hemen geri geldi alnimin teriyle vermedigim kilolar bana hemen geri geliyo valla . sabah da oglan istifra etti tam okula gidecekken kizim cok daha fena olduhu icin onu gönderdim bakalim okuldan haber gelmez ins gelip alin diyeiste dertlinhuzurun dertleri valla saglik olsa gerisi boshersey yapilir kizlar Kozmogirl17 kaptanim send
74.2 idin gecen hafta, 600 gr artidasin bu haftaTAblonn son hali merde arkadaslar okadar koptum ki diyetten hastalik dertlwri yzzunden gecen hfta kactim onu bile hatirlamiyorum buguntartildim 74,8 idm gecen hfta 74,6 miydi acaba kaptanim kusura bakm lütfen bulamadim yaYawrukush Kozmogirl17
Tebrikler canim :)İyi günler kızlar..
Sabahtan beri fırsat bulamadım yazmaya..
Geçen hafta - 67.7
Bu hafta - 67.4
Fark - 0.3
Yüzde - %0.44
Resim yükleyemedim, daha sonra tekrar deneyeceğim..
Emeklerine saglik Ozlemim..*** 4. Takım 646. Etap ***
Akrrep (69.9///%) SABIT
haeshin (69.9/69.6/0.3/%0.42)
Huzurvermeyolunda(74.2/74.8/+0.6/-%0.80)
Ucyuzbesyuz (72.5///%) SABIT
AKovser (67.7/67.4/0.3/%0.44)
DeryaOnDiet (69.6///%)
Melegimkorusun (66.2/66/0.2/%0.30)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar 646. Etap***
hega8286 (63.3/63.2/0.1/%0.15) 600. etapta hastalik sebebiyle izne ayrildi.
ciseak77 (81.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 23.10.19 , baslangic kilosu:82, hedef:75
fyzanur (69.9/68.8/1.1/% 1.5) 429. etapta izne ayrildi.
Sibal57 (81.2///%) 597. etapta izne ayrilan uye geri dondu, hedef:70
Kozmogirl17 (66.2/67.2/+1/-%1.51) 27.09.19 mezun oldu!
fmad (58.4///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
tomrs (60.9//%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
Gonulmeyvesi (69.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Yawrukush (60.3///%) 643. etapta mezun oldu.
kanadali35 (59.5///%) 643. etapta mezun oldu.
besive (78.8///%) 643. etapta bildirimsiz izne ayrildi.
MigiMadid (85,7///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
stitch (65.3///%) 622. Etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
Harpy (69.4///%) 630. Etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
Falanfilannnn (56.0///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (65.2///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
Konus dinliyorum (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Canim kisa bir tatil yapacaktiniz degil mi?Selam kizlar. Simdi indik Stokholma. Unuttum yazmayi. Aklima gelmisken henen yazayim.
Yawrukush Kozmogirl17
Tebrikler ozlemim :)Pazartesi :59.5
Cuma:58.8
Fark0.7
Sabret harika gidiyorsun, sakin vazgecme, kirilacak bu kilo...Bu Hafta eksilmedim ama sabırla ilerlicem
Geçen hafta 60.9
Bu hafta. 61.3
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 15DK Y | 10DK D | 100M | | | | |
Gonulmeyvesi | 15DK Y | ||||||
kanadali35 | | ||||||
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | 15DK D | ||||||
allymcbeal | |||||||
Yawrukush | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | | |||||
fyzanur | |||||||
Tomrs | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | ADIMLAMA | ||||||
Akrrep | | ||||||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda |
Yaa sormaEşim kız battık
Ben de sana güvendimdi.
Rica ederim canım ❤Zipzip- kaptanim 3 aydan uzun sure diye dusunup , listeye dahil ettim , haklisin %5 olmuyor.Duzenliyorum listeyi, eksik olma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?