Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hanımlar
Gh: 66,2
Bu hafta: 66
F: 0,2
Yüzde: 0,3

Yawrukush
Kozmogirl17
az olsun ama olsun canım ,tebrik ederim :)haftaya daha da artar o .
Kilom 69,9

Şaka gibi neden kıramadım bu 69 u ben

Eki Görüntüle 2550209

Yawrukush
önceki kilon kaçtı canım ,aldın mı verdin mi anlayamadım ben .
Kilo bildirimi ben de yapıyor muyum
Bu hafta :58.5
Yawrukush Kozmogirl17
spora da yazılmışsın çabucak hedefine ulaşacak gibisin , bakalım haftaya kaç kilo vereceksin :)
canım neden diyet ya da spor yapamıyorsun , ben yeni geldim gruba bilmediğim için merak ettim .
yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsun busecim ,tebrik ederim:) hafta ya daha da çok verirsin inşaallah :)
Bugün kilom 63.2 geçen cuma 63.3 tu
Regl de oldum dün Karnım çok ağrıyor
ödem olmuştur canım kilo almış sayılmazsın bence . bu haftanın sonunda regl bitince eksilere düşersin .
Kilo bildirimim
Gecen cuma yapmamisim son listedeki haline gore yapicam malesef
Son bildirim 66.2
Bu hafta 67.2

Fark +1
Yuzde -1.51
bu hafta verirsin bu aldığını canım :) zaten mezunsun bir hafta alsan öteki hafta dikkat etsen hemen normal kilona dönersin :)

İyi günler kızlar..
Sabahtan beri fırsat bulamadım yazmaya..

Geçen hafta - 67.7
Bu hafta - 67.4
Fark - 0.3
Yüzde - %0.44

Resim yükleyemedim, daha sonra tekrar deneyeceğim..
tebrik ederim fatimecim ,çok az yiyordun zaten ,eksi bekliyordum senden .
Selam kizlar. Simdi indik Stokholma. Unuttum yazmayi. Aklima gelmisken henen yazayim.
bu haftaki kilom: 68.6
Gecen hafta: 69.6
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.44%
Yawrukush Kozmogirl17
neden böyle oldu acaba ,menülerini hatırlayamadım çok mu kaçamaklıydı menülerin ?
Pazartesi :59.5
Cuma:58.8
Fark0.7
tebrik ederim canım

Canim 3 ogun, 2 ogun, tek ogun beslenen arkadaslarimiz var.
Herkes kendisine en uygun olan diyeti yapiyor, hic sorun olmaz bizim icin.
Zaten verilecek kilon oldukca az canim, saglikli beslenerek hepsi gider:)
Spor salonuna yazilmakla da cok iyi yapmissin Esracim:)

bu hafta derece gelir diyordum niye böyle oldu ki
menün güzel olmuş özgecim . su az olmuş ,vakit bulamayınca içilmiyor ,bende su içemedim bu gün pek .sporun zaten efsane
Kilo Bildirimim
Gecen hafta: 60.3
Bugun: 60
Fark: 300 gr
Yuzde:0 .48
Fotoyu telefonu Arastan alinca yukleyecegim, liste islerini yapabilmek icin cizgi film actim kuzuma , simdi kahvalti hazirligina geciyorum.
tebrik ederim canım :)
fyzanur feyzos uzulme canim 2.3 kilo verdin mi listedesin, verilecek kilon coook az , hic moral bozmak yok aksine, hirs yap ki biran evvel gir listeye...

ayy yeni geldim eve baktım listeye girmişim ,tam yorum yapıcam bir baktım geri çıkmışımama azmettim ben de girecem listeye

bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
1kk peynir

ara : 3 kaşık yoğurt
1 tane mandalina

öğlen : kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
kıvırcık
1kk peynir
3 kaşık yoğurt

akşam : 4 kaşık pırasa
7 kaşık sulu köfte (4 kaşık olması gerekti listeme göre ama çok acıkmışım dayanamadım )
kıvırcık
2dilim ekmek
5kaşık yoğurt

ara henüz yemedim )
2 kaşık nar
3 kaşık yoğurt

su : 1.5 litre
spor : 1 saat yürüdüm
200 kere de zıplaa yapıcam az sonra
100 er adet de basen hareketi yapıcam

Yawrukush Kozmogirl17 Dahlia_

Evet canim dun hic vakit bulamadim su icmeye..
azmet tabi sunun surasinda 2 kilocuk kalmis listeye girmene..

Gayet guzel bir gun olmus canim :)

Kizlar bugun Akinin okulu tatil , sadece Aras 3 saatligine okula gidecek bugun.
Simdi hazirlanip Arasi okula birakip, Akinla, Akinin 2 arkadasi ve annesiyle kahvaltiya gidecegiz.
Sonrada Arasi alip eve donecegiz,donuste gorusmek uzere.
Odul ogunu yapip, haftaya motive olarak baslamak isterseniz bugun ya da cumartesi dilediginizi 1 ogunde yiyebilirsiniz.
Pazar gununden itibaren yaptiginiz kacamaklara malesef ceza gelecek.
Bu hafta takimimizin ortalamasi dusuk oldugu icin nota (ceza ) aliyoruz, eger haftaya ilk 3e girersek notamiz silinecek.
Lutfen artik sabit ve arti gelmemeye, takima hergun gunluk menu yazmaya , egzersiz yapmaya dikkat edelim.
Es yarismamizin sonuclarini Turkiye saatiyle 22-23 civarinda paylasacagim, gorusmek uzere..

Çok teşekkür ederim ne kadar tatlı Bi grup pozitif enerji doldumm

Bugun yediklerim
Sabah : saat 11:00 de
1 haşlanmış yumurta, Yarım simit, çeyrek avokado, 1 parmak kalınlığında peynir, 3 zeytin şekersiz çay

Ara öğün : spor sonrası 17:00 de
Küçük muz

Akşam : 18:30 da
1 kase Karalahana çorbası, 1 porsiyon yumurtalı karnabahar kızartması ve yoğurt

Spor:2 saat fitness
Su : hergün en az 3 litre içerim su bağımlısıyım zaten :)
PS: Aksam çok acıkırsam kuruyemiş yemeyi düşünüyorum
Yawrukush Kozmogirl17

Menun guzel misir ve cekirdek biraz fazla geldi gozume sayilmaz mi hic sayilir tabi avm gezisi

Canim ben tamamen merakimdan soruyadar oluyfasulye hem mantar doyabilsdinmi

Yaz tatilinde daha cok ugrarsin buralara artik

Hem patlican hem fasulye fazla olmus canim keske birini tercih etseydin.

Iyi anlamda mi kotu anlamda mii huyu degisti ay benim kide nisanda 3 e gircek korkuyorum bu donemlerden

Ya harikasin nasil gidiyor alistin baya baya hic krizler yasamiyormusun.

Harika begendim menunnu.

Eee aksam,bukadar mi yedin yoksa ogleni mi gec yedin.

Guzel tatlim..yanliz bende bi ara yedim tadina baktim daha dogrusu begenmedim.

Ahhh yavrum kiyamam ya ben yandi sandim evet atesli hastaliklarda dokuntu normal diyorlar peki doktor gosterdin mi sen nededi.

Allah kabul etsin canim menun iftara gore guzel belki arada yogurt yada sut te tuketebilirsin ama sahiru atlamamaya dikkat et kuzum

Sana tavsiyem kuzum aksam ile oglenin yerini degistirmelisin

Hem ne temizlik ne temizlik valla sorma kaptan esim geceye donmedi evi halletmem lazim ama guvum yetmiyor artik kendimi cok kotu hissediyorum

Ooo gelsin fotolar nasildi eglenmissinizdir ne guzel

Guzel gidicwk kilolar umutluyum senden

Bayada masrafli sanki bu cadilar ben formu doldurmussun zaten masallah simdide gayet iyi kilon ama vermek istedigin kiloda cok az zaten insallah beraber vericez kilolari yeterki gruba sık sık uggra motivasyonun dusmesin.

Eline saglik canim

Tesekkurler canim gunluk menulerimizi suyumuzu ve sporumuzu yaziyoruz arkadaslarimizin menulerine yorumlar yapip sohbetler ediyoruz katilim onemli yani 2 haftalik deneme suremiz var katilimin ve menulerin guzel olursa asil takimimiza dahil olup yarismalara katilabiliyorsun. Ama liste disida guzel kilolar veriyoruz.Birde takim ici yarismalarimiz oluyor eslesme yapiyoruz hafta sonu yani cuma gunleri yuzdelere gore 1.yi secip bi tatli odulu veeiyoruz.

Cok guzel gidiyormussun o browni olmamis canim
[/[/QUOTE]
Öğlen geç yedim :)

Kızlar misafir gelecek hızlı hızlı menümü vereyim.
250 gr dana eti + 50 gr kuyruk yağı içeren patlıcanlı biberli güveç
3 ceviz
Taze fasülye sarımsaklı yoğurtlu
Bir dilim keto brovni
Közlenmiş patlıcan salatası
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
Spor 1.5 saat tempolu yürüme onun üstüne alışveriş yürümesi toplam 17000 adım
Su 2 lt geçti daha içerim
Sevgiler öpücükler

Eklentiler

• 48A294DE-B34C-4BD0-9ABB-E0AC3DC44A92.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 27
Evet canisi izmirliyim ❤,ben sana yazmistim ama sen bana yuz vermemistin
Nası vermedim ben ve yüz vermemek üşenmişimdir yazmaya doğma büyüme okuma ünü dahil izmirliyim çok bin şükür geçen sene oraya taşınma girişimim oldu ama kalkışma olarak kaldı darbeleyemedik. Geri döndük aydına. Ben basınsitesi Hatay civarının kurduyum sen neresindensin.

Sorma. Ben de normalde ara öğün yapan bi insan değildim. Gerçi iki aydır yine ara öğün yapmıyorum, aramızda kalsın her öğünüm ana öğün gibi
abartma bacım sen inek değilsin o boyutlara gelme aman. Sen yeni doğum yapmış çıtır hassas bi anneciksin. Pıtık minik ara öğünler yapıp ekstra estetik bir şekilde bebişi emzirerekten her daim naif zayıf görünmelisin

Aja aja o zaman Jilianıma kavuşmamın vaktidir gadınımmm çok özlemişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…