Iyiyim canimcim, bildigin gibi, senin keyfin sagligin nasil?Rica ederim canım ❤
Nasılsın bu arada iyi misin calısıyorum hemen yazıp cıkmıstım
Iyiyim bende canım cok sükür, görüşürüz canım öpüyorumIyiyim canimcim, bildigin gibi, senin keyfin sagligin nasil?
Opuyorum yanaklarindan..
az olsun ama olsun canım ,tebrik ederim :)haftaya daha da artar o .
önceki kilon kaçtı canım ,aldın mı verdin mi anlayamadım ben .
spora da yazılmışsın çabucak hedefine ulaşacak gibisin , bakalım haftaya kaç kilo vereceksin :)
canım neden diyet ya da spor yapamıyorsun , ben yeni geldim gruba bilmediğim için merak ettim .Kizlar bn yine sabitim. Kusura bakmayin 2 haftadir grubu olumsuz etkiliyorum. Beni diyet listesinden cikar istersenYawrukush . Bu aralar ne spor yapiyrm ne dogru duzgun diyet yapiyrm. Grubada aktif giremiyorum. Sizleri tanidigima cok memnun oldum. Hepiniz o kadar iyisiniz ki. Gercekten boyle guzel grupta yer aldigim icin cok mutlu oldum
yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsun busecim ,tebrik ederim:) hafta ya daha da çok verirsin inşaallah :)Kızlar eve girmemle çakmam bir oldu. Ama o arada tartıldım hemen
Gh 69.9
Bu H 69.6
F 300 gr
Yüzde 0,42
Hedef 68.5 inşallah
Buna da şükür dün 70 i gördüm yine.
pazartesi jilian başlıyorum hadi beraber başlayalım
ödem olmuştur canım kilo almış sayılmazsın bence . bu haftanın sonunda regl bitince eksilere düşersin .Bugün kilom 63.2 geçen cuma 63.3 tu
Regl de oldum dün Karnım çok ağrıyor
bu hafta verirsin bu aldığını canım :) zaten mezunsun bir hafta alsan öteki hafta dikkat etsen hemen normal kilona dönersin :)Kilo bildirimim
Gecen cuma yapmamisim son listedeki haline gore yapicam malesef
Son bildirim 66.2
Bu hafta 67.2
Fark +1
Yuzde -1.51
tebrik ederim fatimecim ,çok az yiyordun zaten ,eksi bekliyordum senden .İyi günler kızlar..
Sabahtan beri fırsat bulamadım yazmaya..
Geçen hafta - 67.7
Bu hafta - 67.4
Fark - 0.3
Yüzde - %0.44
Resim yükleyemedim, daha sonra tekrar deneyeceğim..
neden böyle oldu acaba ,menülerini hatırlayamadım çok mu kaçamaklıydı menülerin ?Selam kizlar. Simdi indik Stokholma. Unuttum yazmayi. Aklima gelmisken henen yazayim.
bu haftaki kilom: 68.6
Gecen hafta: 69.6
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.44%
Yawrukush Kozmogirl17
tebrik ederim canımPazartesi :59.5
Cuma:58.8
Fark0.7
Canim 3 ogun, 2 ogun, tek ogun beslenen arkadaslarimiz var.Yawrukush aslında tam diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama 10 da kalktığım için 2 ana öğün bir ara öğün şeklinde besleniyorum Bi sıkıntı olur mu? Buarada spor salonuna yazıldım 2 hafta önce haftanın 5 günü günde 2 saate yakın spor yapıyorum( ilk yarım saati kardiyo, 1 saat kadar da ağırlıkla kuvvet egzersizleri).
bu hafta derece gelir diyordum niye böyle oldu kiKizlar ortalamamiz cok dusuk, bu hafta 6 haftalik derece kazanmalarimizin sonrasinda, ceza alacagiz ortalamamiz dusuk oldugu icin.
fyzanur seni listeye dahil ediyorum gulum..
Cunku senin uye girisin eksi ile olacak haliyle, hazir ortalamamiz dusukken seni listeye dahil etmek istedim..
menün güzel olmuş özgecim . su az olmuş ,vakit bulamayınca içilmiyor ,bende su içemedim bu gün pek .sporun zaten efsanePERSEMBE MENUM
SABAH 10DA
2 haslanmis yumurta
3 dilim pastirma
1 temek kasigi humus
50 kalorilik pita ekmegi
Yarim domates
ARA 14DE
1 tane enerji bar (diyetlik)
OGLEN 15.30DA
3-4 parca firinda tavuk
Biraz salata
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM 19DA
1 kucuk corba kasesinde kabak yemegi
2 kasik yogurt
SU: 1.5 lt tum gun disaridaydim.
SPOR: Cok fazla yuruyus..
tebrik ederim canım :)Kilo Bildirimim
Gecen hafta: 60.3
Bugun: 60
Fark: 300 gr
Yuzde:0 .48
Fotoyu telefonu Arastan alinca yukleyecegim, liste islerini yapabilmek icin cizgi film actim kuzuma, simdi kahvalti hazirligina geciyorum.
fyzanur feyzos uzulme canim 2.3 kilo verdin mi listedesin, verilecek kilon coook az , hic moral bozmak yok aksine, hirs yap ki biran evvel gir listeye...
Evet canim dun hic vakit bulamadim su icmeye..bu hafta derece gelir diyordum niye böyle oldu ki
menün güzel olmuş özgecim . su az olmuş ,vakit bulamayınca içilmiyor ,bende su içemedim bu gün pek .sporun zaten efsane
tebrik ederim canım :)
ayy yeni geldim eve baktım listeye girmişim ,tam yorum yapıcam bir baktım geri çıkmışımama azmettim ben de girecem listeye
Gayet guzel bir gun olmus canim :)bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
1kk peynir
ara : 3 kaşık yoğurt
1 tane mandalina
öğlen : kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
kıvırcık
1kk peynir
3 kaşık yoğurt
akşam : 4 kaşık pırasa
7 kaşık sulu köfte (4 kaşık olması gerekti listeme göre ama çok acıkmışım dayanamadım )
kıvırcık
2dilim ekmek
5kaşık yoğurt
arahenüz yemedim )
2 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
su : 1.5 litre
spor : 1 saat yürüdüm
200 kere de zıplaa yapıcam az sonra
100 er adet de basen hareketi yapıcam
Yawrukush Kozmogirl17 Dahlia_
aynen canım az kaldıEvet canim dun hic vakit bulamadim su icmeye..
azmet tabi sunun surasinda 2 kilocuk kalmis listeye girmene..
Gayet guzel bir gun olmus canim :)
Çok teşekkür ederim ne kadar tatlı Bi grup pozitif enerji doldummCanim 3 ogun, 2 ogun, tek ogun beslenen arkadaslarimiz var.
Herkes kendisine en uygun olan diyeti yapiyor, hic sorun olmaz bizim icin.
Zaten verilecek kilon oldukca az canim, saglikli beslenerek hepsi gider:)
Spor salonuna yazilmakla da cok iyi yapmissin Esracim:)
Nası vermedimEvet canisi izmirliyim ❤,ben sana yazmistim ama sen bana yuz vermemistin
Çok eğlen bacım hepimizin yerine TEARHHAAAAAANNN diye bağırSelam kizlar. Simdi indik Stokholma. Unuttum yazmayi. Aklima gelmisken henen yazayim.
bu haftaki kilom: 68.6
Gecen hafta: 69.6
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.44%
Yawrukush Kozmogirl17
Sorma. Ben de normalde ara öğün yapan bi insan değildim. Gerçi iki aydır yine ara öğün yapmıyorum, aramızda kalsın her öğünüm ana öğün gibi
Aja aja o zamanHay Allah biz artik usuyup, iyicede karanlik cokene kadar seker topladik, bir poset dolusu topladi cocuklar :)
Canim cok yorma kendini..
Arasin huyu okula basladiktan sonra kotu anlamda degisti.
Vuruyor, bir seyler atiyor, bagiriyor vs vs..
Tebrikler canimcim seni listeye aldim artik eli mahkum zayiflayacaksin :))
Az da olsa eksi gelmis canim tebrikler :)
Canim biraz egzersizini degistirsen, bir sekilde vucudunu sasirtsan.
Beslenmene bir sey diyemiyorum cunku bir listen var uyman gereken, ama egzersiz degisikligiyle vucudunu sasirtip , yeniden kilo verebilirsin..
Evet canim her cuma bildirim yapiyoruz :)
Ilk kilo bildirimin hayirli olsun.
Nasil gecti gunun, diyet nasil gidiyor?
Canim yukarida da yazdim malesef 8 haftan dolmadan takimdan ayrilamazsin.
Ayrilman sadece diskalifiye edilerek olur ki bu hem senin yeniden yarisamaman demek, hemde takimin 3 hafta daha listesinde olup yuzdeyi dusurmen demek
Bence onun yerine gunde 1-2 adet hurma ekle menune, tatli ihtiyacini cok guzel kesiyor :)
Az olsun eksi olsun, bende varim jiliana :)
Gecmis olsun canim, reglinin siskinligi vardir...
Canim sen takima eskisi gibi gelirsen o kilolar gider :)
Canim zor bir zamandan geciyorsun, uzme canini, bunaltma kendini, suan cok zor ama gececek..
Cocuklar da iyilesecek, kendini birakma.
Sen ayakta olacaksin ki onlar iyilessin canim...
74.2 idin gecen hafta, 600 gr artidasin bu hafta
Tebrikler canim :)
Emeklerine saglik Ozlemim..
Canim kisa bir tatil yapacaktiniz degil mi?
Harikasin bu haftada cok guzel kilo vermissin kuzum :)
Tebrikler ozlemim :)
Sabret harika gidiyorsun, sakin vazgecme, kirilacak bu kilo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?