Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cezamı yaptım bugün ben

Yaa sorma hastalıktan istediğim gibi yürüyemedim birde regl olunca ancak bu oldu ama Eminim haftaya iyi olur ben bu ay 2,5 kilo vermişim bu bile benim için iyi ama takımın yüzdesi düşük kaldı
Napak bacım elimizden geleni yapalım biz yine de sorumluluğumuz var. Herşey takım için desem de inanma o gardrobun dibine ittiğim pantolonu giyebilmek için

Bu hafta cok abur cubur yedim. Yedikcede motivasyonum dustu. Yawrukush un yazdiklarini okuyunca bugunden itibaren geri toparlamaya karar verdim.

Yawrukush 8 hafta kalmam gerektigini bilmiyordum. 2 haftadir sabit gelince grubu olumsuz etkiledigim size mahcup oldugum icin cikmak istedim. Eger cikamiyorsam devam edeyim. Elimden geleni yapmaya calisacagim o zaman
sen elinden geleni yap tabi canım ,tekrar şans ver kendine ,herkes yapıyor senin hiç bir şeyin eksik değil sende yaparsın

İyi akşamlar hala spordayım. Günümü yazayım dedim
Sabah
2 tanePeynirli marullu tost
Ara
Kraker
Öğlen
2 kaşık bulgur
Cips
15 dk koşu 15 dk eliptik bisiklet 15 dk kürek 15 dk dans 15/3 lower back hareketi 15/3 iç bacak hareketi 15/3 dış bacak hareketi.
Kilo verenleri tebrik ediyorum yeyyy
Veremeyenlerin de canı sağ olsun daha vakit var. Ben çok yiyince gidip deli gibi spor yapıyorum size tavsiye ederim. Vicdanımı rahatlatıyor :)

Ben karsiyakaliyim,evka2 den sen kilolari verde bana yuz vermesende olur

Kiz dogru duzgun birsey yememissin kraker ,cips bulgur ,sporlarin super

Sağol canım..
Beklediğimden az ama olsun, eksi sonuçta..

Sağol canım, ben daha fazlasını bekliyordum

Aaa sen Aydın da mısın neresindesin? Ben de Aydınlıyım merkezde ailem

Kızlar Cumartesi menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 3 tane peynirli sigara böreği, domates, salatalık, kapya biber
Ara
2 porsiyon karışık meyve
Akşam
2 dilim kepekli ekmekle yapılmış sarımsaklı ekmek, 100gr karidesle yapılmış sebzeli güveçte karides, salata

Su: 2litreye tamamlıycam
Spor: sadece 1 saat kadar ev işi+ yemek
( hastayım uzandım hep bugün )

Yawrukush
Kozmogirl17

Bugun sacma sapan bi menuyle yine karsinizdayim neden bole oluyor ben anlamiyorum ki arkadas

Cuma menum
Sabah 11.30
2 dilim tambugday ekmegi
1kk ezine peyniri
1 yumurta tavada

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Oglen 16.00
Anacigim patlicanli pilav yaptim diye vi kase almis gelmis ye ye diye basimda bekledi
Acikmis olsam dayanamadim yedim
4 5 kasik kadardi

Aksam 21.30
4 kasik pilav
2 parca et

Spor valla yatak odasi bugun anca bitti dip bucak yapinca 2 gun surdu yatak odasi yarinda gozum yerse mutfak var su sira agri kesicilerle ayakta dolaniyorum yoksa bacaklarim belim kopuyor agridan
Su bi 2 lt vardir rahat

Ben karsiyakaliyim,evka2 den sen kilolari verde bana yuz vermesende olur
Gidecek gidecek kilolar da gidecek. Ben hiç üstüme alınmıyorum senin uyarıyı ama sana sonuna kadar katılıyorum. Liste sorumluluğu olanların daha dikkatli olması lazım. Benim sabit ne gerekiyorsa onu gr gr yiyorum biraz sabitler sonra açılır. Ben bozmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…