Cezamı yaptım bugün benTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 15DK Y 10DK D 100M Gonulmeyvesi SPOR? 15DK Y SPOR? SPOR? kanadali35 Deryaondiet ciseak77 15DK D allymcbeal SPOR? Yawrukush Sibal57 Hega8286 Haeshin 15DK Y fyzanur MUAF Tomrs AKovser SPOR? MUAF MUAF Melegimkorusun ADIMLAMA Akrrep 10DK Y Ucyuzbesyuz MUAF Huzurvermeyolunda
Napak bacım elimizden geleni yapalım biz yine de sorumluluğumuz var. Herşey takım için desem de inanma o gardrobun dibine ittiğim pantolonu giyebilmek içinYaa sormahastalıktan istediğim gibi yürüyemedim birde regl olunca ancak bu oldu ama Eminim haftaya iyi olur ben bu ay 2,5 kilo vermişim bu bile benim için iyi ama takımın yüzdesi düşük kaldı
Bu hafta cok abur cubur yedim. Yedikcede motivasyonum dustu.az olsun ama olsun canım ,tebrik ederim :)haftaya daha da artar o .
önceki kilon kaçtı canım ,aldın mı verdin mi anlayamadım ben .
spora da yazılmışsın çabucak hedefine ulaşacak gibisin , bakalım haftaya kaç kilo vereceksin :)
canım neden diyet ya da spor yapamıyorsun , ben yeni geldim gruba bilmediğim için merak ettim .
yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsun busecim ,tebrik ederim:) hafta ya daha da çok verirsin inşaallah :)
ödem olmuştur canım kilo almış sayılmazsın bence . bu haftanın sonunda regl bitince eksilere düşersin .
bu hafta verirsin bu aldığını canım :) zaten mezunsun bir hafta alsan öteki hafta dikkat etsen hemen normal kilona dönersin :)
tebrik ederim fatimecim ,çok az yiyordun zaten ,eksi bekliyordum senden .
neden böyle oldu acaba ,menülerini hatırlayamadım çok mu kaçamaklıydı menülerin ?
tebrik ederim canım
sen elinden geleni yap tabi canım ,tekrar şans ver kendine ,herkes yapıyor senin hiç bir şeyin eksik değil sende yaparsınYawrukush 8 hafta kalmam gerektigini bilmiyordum. 2 haftadir sabit gelince grubu olumsuz etkiledigim size mahcup oldugum icin cikmak istedim. Eger cikamiyorsam devam edeyim. Elimden geleni yapmaya calisacagim o zaman
fotoğraflar çok eğlenceliCadilar Bayramimizdan birkac foto paylasayim☺Eki Görüntüle 2550394
Eki Görüntüle 2550392
Eki Görüntüle 2550395
Eki Görüntüle 2550397
Eki Görüntüle 2550399
Eki Görüntüle 2550400
Eki Görüntüle 2550401
Nası vermedimben ve yüz vermemek üşenmişimdir yazmaya doğma büyüme okuma ünü dahil izmirliyim çok bin şükür geçen sene oraya taşınma girişimim oldu ama kalkışma olarak kaldı darbeleyemedik. Geri döndük aydına. Ben basınsitesi Hatay civarının kurduyum sen neresindensin.
Kiz dogru duzgun birsey yememissin kraker ,cips bulgurİyi akşamlar hala spordayım. Günümü yazayım dedim
Sabah
2 tanePeynirli marullu tost
Ara
Kraker
Öğlen
2 kaşık bulgur
Cips
15 dk koşu 15 dk eliptik bisiklet 15 dk kürek 15 dk dans 15/3 lower back hareketi 15/3 iç bacak hareketi 15/3 dış bacak hareketi.
Kilo verenleri tebrik ediyorum yeyyy
Veremeyenlerin de canı sağ olsundaha vakit var. Ben çok yiyince gidip deli gibi spor yapıyorum size tavsiye ederim. Vicdanımı rahatlatıyor :)
Okul zamanı doğru dürüst yiyemiyorum.Kiz dogru duzgun birsey yememissin kraker ,cips bulgur,sporlarin super
Hay Allah biz artik usuyup, iyicede karanlik cokene kadar seker topladik, bir poset dolusu topladi cocuklar :)
Canim cok yorma kendini..
Arasin huyu okula basladiktan sonra kotu anlamda degisti.
Vuruyor, bir seyler atiyor, bagiriyor vs vs..
Tebrikler canimcim seni listeye aldim artik eli mahkum zayiflayacaksin :))
Az da olsa eksi gelmis canim tebrikler :)
Canim biraz egzersizini degistirsen, bir sekilde vucudunu sasirtsan.
Beslenmene bir sey diyemiyorum cunku bir listen var uyman gereken, ama egzersiz degisikligiyle vucudunu sasirtip , yeniden kilo verebilirsin..
Evet canim her cuma bildirim yapiyoruz :)
Ilk kilo bildirimin hayirli olsun.
Nasil gecti gunun, diyet nasil gidiyor?
Canim yukarida da yazdim malesef 8 haftan dolmadan takimdan ayrilamazsin.
Ayrilman sadece diskalifiye edilerek olur ki bu hem senin yeniden yarisamaman demek, hemde takimin 3 hafta daha listesinde olup yuzdeyi dusurmen demek
Bence onun yerine gunde 1-2 adet hurma ekle menune, tatli ihtiyacini cok guzel kesiyor :)
Az olsun eksi olsun, bende varim jiliana :)
Gecmis olsun canim, reglinin siskinligi vardir...
Canim sen takima eskisi gibi gelirsen o kilolar gider :)
Canim zor bir zamandan geciyorsun, uzme canini, bunaltma kendini, suan cok zor ama gececek..
Cocuklar da iyilesecek, kendini birakma.
Sen ayakta olacaksin ki onlar iyilessin canim...
74.2 idin gecen hafta, 600 gr artidasin bu hafta
Tebrikler canim :)
Emeklerine saglik Ozlemim..
Canim kisa bir tatil yapacaktiniz degil mi?
Harikasin bu haftada cok guzel kilo vermissin kuzum :)
Tebrikler ozlemim :)
Sabret harika gidiyorsun, sakin vazgecme, kirilacak bu kilo...
az olsun ama olsun canım ,tebrik ederim :)haftaya daha da artar o .
önceki kilon kaçtı canım ,aldın mı verdin mi anlayamadım ben .
spora da yazılmışsın çabucak hedefine ulaşacak gibisin , bakalım haftaya kaç kilo vereceksin :)
canım neden diyet ya da spor yapamıyorsun , ben yeni geldim gruba bilmediğim için merak ettim .
yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsun busecim ,tebrik ederim:) hafta ya daha da çok verirsin inşaallah :)
ödem olmuştur canım kilo almış sayılmazsın bence . bu haftanın sonunda regl bitince eksilere düşersin .
bu hafta verirsin bu aldığını canım :) zaten mezunsun bir hafta alsan öteki hafta dikkat etsen hemen normal kilona dönersin :)
tebrik ederim fatimecim ,çok az yiyordun zaten ,eksi bekliyordum senden .
neden böyle oldu acaba ,menülerini hatırlayamadım çok mu kaçamaklıydı menülerin ?
tebrik ederim canım
Aaa sen Aydın da mısın neresindesin? Ben de Aydınlıyım merkezde ailemNası vermedimben ve yüz vermemek üşenmişimdir yazmaya doğma büyüme okuma ünü dahil izmirliyim çok bin şükür geçen sene oraya taşınma girişimim oldu ama kalkışma olarak kaldı darbeleyemedik. Geri döndük aydına. Ben basınsitesi Hatay civarının kurduyum sen neresindensin.
Evden hazirlasan , mesala , marul ustune tavuk , kruton, yulaf ezmesi meyve eklesenOkul zamanı doğru dürüst yiyemiyorum.
Gidecek gidecek kilolar da gidecek. Ben hiç üstüme alınmıyorum senin uyarıyı ama sana sonuna kadar katılıyorum. Liste sorumluluğu olanların daha dikkatli olması lazım. Benim sabit ne gerekiyorsa onu gr gr yiyorum biraz sabitler sonra açılır. Ben bozmam.Ben karsiyakaliyim ,evka2 den sen kilolari verde bana yuz vermesende olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?