Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok teşekkür ederim ne kadar tatlı Bi grup pozitif enerji doldumm
Tekrar hosgeldin o zaman aramiza

Guzel menu canim, su miktarin, sporlarinda cok guzel :)

Nazar boncukluk menu ve spor :)

Selamlar
Geçen hafta: 81,9
Bu hafta:80,9
Fark:1
Yüzde:1,22
Tartıyı görünce aşırı şaşırdım. Yeyyy eşim sende durumlar nasıl? Yawrukush
Harikasin canim ben bu hafta 300 gr eksilebildim..

Aja aja o zaman Jilianıma kavuşmamın vaktidir gadınımmm çok özlemişimm
O zaman pazartesi mi basliyoruz?

Yawrukush 8 hafta kalmam gerektigini bilmiyordum. 2 haftadir sabit gelince grubu olumsuz etkiledigim size mahcup oldugum icin cikmak istedim. Eger cikamiyorsam devam edeyim. Elimden geleni yapmaya calisacagim o zaman
canim anca beraber kanca beraber, sen elinden gelenin en iyisini yap, ben eminim kilolar gidecek gayret edersen..

özgecim sporumun yapmadığım 200 zıplama +100 er adet basen çalışma kısmını da yaptım Yawrukush kayıtlara geçsin lütfen
Harikasin :)

Canim sporlarin sahane ama bugun cok karbonhidrat agirlikli beslenmissin, bugunku menunu odule sayiyorum :)

Gecmis olsun canim, sigara boreklerine ceza geliyor ama iyilestiginde yaparsin..

Canim agrin varsa , kotuysen neden bu kadar yukleniyorsun kendine?
Yazik canina gercekten...

Kaptis sen biliyomusun nasil aktif oluyo bu mezuniyet rozeti herkes gorsun kiskansin beni
Yawrukush
Ya bende kazanmisim mail gelmisti unutmustum ben bakayim , ogrenebilirsem soyliyim sanada :)

Napim canim mecburen bu hafta bitirmeye calisiyorum pazar gunu esim yine geceye donuyormus 2 hafta gecede yine hic bisey yapilmax sabahta mutfagi temizlicem 3 ten beride kucuk ayagimda saat 5 olmus aglama krizlerine giriyor sabahtan beri uyurken bianda basliyor sanirim yeni bi atak donemine girdik

CUMA MENUM
SABAH 8DE

Sucuklu 2 yumurta
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 11DE (Kahvaltiya bulustuk arkadaslarla ama kahvalti edip gittim o yuzden oglen yemegine saydim)
Kirmizi etli, biberli, peynirli omlet (3-4 yumurtadan yapilmisti muhtemelen acayip buyuktu bitiremedim.)
2 kupa filtre kahve

AKSAM 17DE
Yarim kase domatesli tavuklu corba
1 tane haslanmis tavuk but

SU: 2 lt+ 2 tane mineralli su
SPOR: 1 bucuk saat parkta yuruyus, 1 saat ev isi.

*Acikirsam 1 avuc yer fistigi ile bolca cay icecegim.

Dip kose temizlige neden giristin canim, dogum gununden dolayiysa, evine gelecek insanlar zaten en yakinlarin.
Ben uzulyorum sen anlatinca canina yazik gercekten..
Ne diyim kolaylikla hallolur insallah.
Uykusuzlukta cok can sIkici 2 gundur benimkilerde surekli uyaniyor geceleri..

Aglamak istiyorum ya ayagimda uyuyor yatagina yatiriyorum basliyor ciglik cigliga aglamaya napicam ben
Ayaginin uzerinde iken yaasca bacaklarini acsan bacaklarinin arasinda uyusa, sende uzanip uyusan.
Ben bir ara Akini sallamistim ayagimda kisa bir sure oyle ypiyordum, dalinca bacaklarimi aciyordum, kedi gibi kivrilip yatiyordu bende uyuyordum oyle.

Yok canim evde yapmicam dogum gununu ev uzun suredir istiyor dib bucak gunduzde bisey yapamayinca birikiyor aksamlarida cocuklar birakmiyor

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Gonulmeyvesi SPOR?15DK Y
SPOR?​
SPOR?
kanadali35
Deryaondiet
ciseak7715DK D ODUL
allymcbeal SPOR?
Yawrukush
Sibal57
Hega8286
Haeshin
15DK Y​
fyzanurMUAF
Tomrs
AKovser SPOR? MUAFMUAF
MelegimkorusunADIMLAMA100M
Akrrep 10DK Y
Ucyuzbesyuz MUAF
Huzurvermeyolunda

Ayaginin uzerinde iken yaasca bacaklarini acsan bacaklarinin arasinda uyusa, sende uzanip uyusan.
Ben bir ara Akini sallamistim ayagimda kisa bir sure oyle ypiyordum, dalinca bacaklarimi aciyordum, kedi gibi kivrilip yatiyordu bende uyuyordum oyle.
Yok ittirip attirmaya calisiyo ole kendini korayi bende ole cok uyuttum ama bu kabul etmiyor ayakta degil derdi anlamadim aslinda

Yok ittirip attirmaya calisiyo ole kendini korayi bende ole cok uyuttum ama bu kabul etmiyor ayakta degil derdi anlamadim aslinda
Canim sen onun yanina yatarak uyutabilecegin bir uyku duzenine gecsene.
Ilk zamanlar cok zor olur, ilk 1 hafta mesela ama cocuklar alisiyorlar, ilk basta tepki gosterselerde.
Hem o sekilde o dha guzel uykusunu alir, sende dinlenirsin..

Ayarladim ben ,profiline giriyosun rozetler var ona tiklayip mezuniyettin yaninda sari sekilde amblem var ona bas aktif oluyo

Disleri mi cikiyo acaba oda yapar ,zor valla iki kucuk cocuk ,deniz uyaniyo geceleri zaten simdide lisa uyaniyo gecen kalkmis anne tavuk pilav istiyom diyo gece 3 te pilav tavuk yedirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…