Vooov neresinde hangi mahalle. Ben sekiz yıl mimar Sinan’da oturdum yeni taşındım Söke’yeAaa sen Aydın da mısın neresindesin? Ben de Aydınlıyım merkezde ailem
Bi goremedik ki rozetini ahahah kiz bana niye kimse bisey vermedi yaaa
Tekrar hosgeldin o zaman aramizaÇok teşekkür ederim ne kadar tatlı Bi grup pozitif enerji doldumm
Guzel menu canim, su miktarin, sporlarinda cok guzel :)Bugun yediklerim
Sabah : saat 11:00 de
1 haşlanmış yumurta, Yarım simit, çeyrek avokado, 1 parmak kalınlığında peynir, 3 zeytin şekersiz çay
Ara öğün : spor sonrası 17:00 de
Küçük muz
Akşam : 18:30 da
1 kase Karalahana çorbası, 1 porsiyon yumurtalı karnabahar kızartması ve yoğurt
Spor:2 saat fitness
Su : hergün en az 3 litre içerim su bağımlısıyım zaten :)
PS: Aksam çok acıkırsam kuruyemiş yemeyi düşünüyorum
Yawrukush Kozmogirl17
Nazar boncukluk menu ve spor :)Kızlar misafir gelecek hızlı hızlı menümü vereyim.
250 gr dana eti + 50 gr kuyruk yağı içeren patlıcanlı biberli güveç
3 ceviz
Taze fasülye sarımsaklı yoğurtlu
Bir dilim keto brovni
Közlenmiş patlıcan salatası
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
Spor 1.5 saat tempolu yürüme onun üstüne alışveriş yürümesi toplam 17000 adım
Su 2 lt geçti daha içerim
Sevgiler öpücükler
Harikasin canim ben bu hafta 300 gr eksilebildim..Selamlar
Geçen hafta: 81,9
Bu hafta:80,9
Fark:1
Yüzde:1,22
Tartıyı görünce aşırı şaşırdım. Yeyyy eşim sende durumlar nasıl?Yawrukush
O zaman pazartesi mi basliyoruz?Aja aja o zamanJilianıma kavuşmamın vaktidir gadınımmm çok özlemişimm
canim anca beraber kanca beraber, sen elinden gelenin en iyisini yap, ben eminim kilolar gidecek gayret edersen..Yawrukush 8 hafta kalmam gerektigini bilmiyordum. 2 haftadir sabit gelince grubu olumsuz etkiledigim size mahcup oldugum icin cikmak istedim. Eger cikamiyorsam devam edeyim. Elimden geleni yapmaya calisacagim o zaman
Harikasin :)özgecim sporumun yapmadığım 200 zıplama +100 er adet basen çalışma kısmını da yaptımYawrukush kayıtlara geçsin lütfen
Canim sporlarin sahane ama bugun cok karbonhidrat agirlikli beslenmissin, bugunku menunu odule sayiyorum :)İyi akşamlar hala spordayım. Günümü yazayım dedim
Sabah
2 tanePeynirli marullu tost
Ara
Kraker
Öğlen
2 kaşık bulgur
Cips
15 dk koşu 15 dk eliptik bisiklet 15 dk kürek 15 dk dans 15/3 lower back hareketi 15/3 iç bacak hareketi 15/3 dış bacak hareketi.
Kilo verenleri tebrik ediyorum yeyyy
Veremeyenlerin de canı sağ olsundaha vakit var. Ben çok yiyince gidip deli gibi spor yapıyorum size tavsiye ederim. Vicdanımı rahatlatıyor :)
Gecmis olsun canim, sigara boreklerine ceza geliyor ama iyilestiginde yaparsin..Kızlar Cumartesi menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 3 tane peynirli sigara böreği, domates, salatalık, kapya biber
Ara
2 porsiyon karışık meyve
Akşam
2 dilim kepekli ekmekle yapılmış sarımsaklı ekmek, 100gr karidesle yapılmış sebzeli güveçte karides, salata
Su: 2litreye tamamlıycam
Spor: sadece 1 saat kadar ev işi+ yemek
( hastayım uzandım hep bugün )
Yawrukush
Kozmogirl17
Canim agrin varsa , kotuysen neden bu kadar yukleniyorsun kendine?Bugun sacma sapan bi menuyle yine karsinizdayim neden bole oluyor ben anlamiyorum ki arkadas
Cuma menum
Sabah 11.30
2 dilim tambugday ekmegi
1kk ezine peyniri
1 yumurta tavada
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 16.00
Anacigim patlicanli pilav yaptim diye vi kase almis gelmis ye ye diye basimda bekledi
Acikmis olsam dayanamadim yedim
4 5 kasik kadardi
Aksam 21.30
4 kasik pilav
2 parca et
Spor valla yatak odasi bugun anca bitti dip bucak yapinca 2 gun surdu yatak odasi yarinda gozum yerse mutfak var su sira agri kesicilerle ayakta dolaniyorum yoksa bacaklarim belim kopuyor agridan
Su bi 2 lt vardir rahat
Ya bende kazanmisim mail gelmisti unutmustum ben bakayim , ogrenebilirsem soyliyim sanada :)
Napim canim mecburen bu hafta bitirmeye calisiyorum pazar gunu esim yine geceye donuyormus 2 hafta gecede yine hic bisey yapilmax sabahta mutfagi temizlicem 3 ten beride kucuk ayagimda saat 5 olmus aglama krizlerine giriyor sabahtan beri uyurken bianda basliyor sanirim yeni bi atak donemine girdikTekrar hosgeldin o zaman aramiza
Guzel menu canim, su miktarin, sporlarinda cok guzel :)
Nazar boncukluk menu ve spor :)
Harikasin canim ben bu hafta 300 gr eksilebildim..
O zaman pazartesi mi basliyoruz?
canim anca beraber kanca beraber, sen elinden gelenin en iyisini yap, ben eminim kilolar gidecek gayret edersen..
Harikasin :)
Canim sporlarin sahane ama bugun cok karbonhidrat agirlikli beslenmissin, bugunku menunu odule sayiyorum :)
Gecmis olsun canim, sigara boreklerine ceza geliyor ama iyilestiginde yaparsin..
Canim agrin varsa , kotuysen neden bu kadar yukleniyorsun kendine?
Yazik canina gercekten...
Ya bende kazanmisim mail gelmisti unutmustum ben bakayim , ogrenebilirsem soyliyim sanada :)
Dip kose temizlige neden giristin canim, dogum gununden dolayiysa, evine gelecek insanlar zaten en yakinlarin.Napim canim mecburen bu hafta bitirmeye calisiyorum pazar gunu esim yine geceye donuyormus 2 hafta gecede yine hic bisey yapilmax sabahta mutfagi temizlicem 3 ten beride kucuk ayagimda saat 5 olmus aglama krizlerine giriyor sabahtan beri uyurken bianda basliyor sanirim yeni bi atak donemine girdik
Ayaginin uzerinde iken yaasca bacaklarini acsan bacaklarinin arasinda uyusa, sende uzanip uyusan.Aglamak istiyorum ya ayagimda uyuyor yatagina yatiriyorum basliyor ciglik cigliga aglamaya napicam ben
Yok canim evde yapmicam dogum gununu ev uzun suredir istiyor dib bucak gunduzde bisey yapamayinca birikiyor aksamlarida cocuklar birakmiyorDip kose temizlige neden giristin canim, dogum gununden dolayiysa, evine gelecek insanlar zaten en yakinlarin.
Ben uzulyorum sen anlatinca canina yazik gercekten..
Ne diyim kolaylikla hallolur insallah.
Uykusuzlukta cok can sIkici 2 gundur benimkilerde surekli uyaniyor geceleri..
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Gonulmeyvesi | 15DK Y | ||||||
kanadali35 | | ||||||
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | 15DK D | ODUL | |||||
allymcbeal | |||||||
Yawrukush | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | | |||||
fyzanur | |||||||
Tomrs | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | ADIMLAMA | 100M | |||||
Akrrep | | ||||||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda |
Yok ittirip attirmaya calisiyo ole kendini korayi bende ole cok uyuttum ama bu kabul etmiyor ayakta degil derdi anlamadim aslindaAyaginin uzerinde iken yaasca bacaklarini acsan bacaklarinin arasinda uyusa, sende uzanip uyusan.
Ben bir ara Akini sallamistim ayagimda kisa bir sure oyle ypiyordum, dalinca bacaklarimi aciyordum, kedi gibi kivrilip yatiyordu bende uyuyordum oyle.
O zaman gercekten yazik canim ugrastigina en azindan belin iyilesene kadar bekle..Yok canim evde yapmicam dogum gununu ev uzun suredir istiyor dib bucak gunduzde bisey yapamayinca birikiyor aksamlarida cocuklar birakmiyor
Canim sen onun yanina yatarak uyutabilecegin bir uyku duzenine gecsene.Yok ittirip attirmaya calisiyo ole kendini korayi bende ole cok uyuttum ama bu kabul etmiyor ayakta degil derdi anlamadim aslinda
Ayarladim ben ,profiline giriyosun rozetler var ona tiklayip mezuniyettin yaninda sari sekilde amblem var ona bas aktif oluyoTekrar hosgeldin o zaman aramiza
Guzel menu canim, su miktarin, sporlarinda cok guzel :)
Nazar boncukluk menu ve spor :)
Harikasin canim ben bu hafta 300 gr eksilebildim..
O zaman pazartesi mi basliyoruz?
canim anca beraber kanca beraber, sen elinden gelenin en iyisini yap, ben eminim kilolar gidecek gayret edersen..
Harikasin :)
Canim sporlarin sahane ama bugun cok karbonhidrat agirlikli beslenmissin, bugunku menunu odule sayiyorum :)
Gecmis olsun canim, sigara boreklerine ceza geliyor ama iyilestiginde yaparsin..
Canim agrin varsa , kotuysen neden bu kadar yukleniyorsun kendine?
Yazik canina gercekten...
Hayirli olsun kuzu rozetleri nerden goruyoz ki benimkine bakim belki banada vermislerdir
Ooo kizlar harikasiniz kanadali bi emekli ol kizHAFTALIK ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1.DeryaOnDiet & kanadali35 ===> % 1.30
2.fyzanur & Dahlia_ ===> % 0.93
3.Yawrukush & ciseak77 ===> % 0.62
4.haeshin & Melegimkorusun ===> % 0.36
5.Sibal57 & @hega8286 ===>% 0.15
6.Ellssa & Ucyuzbesyuz ===> % 0
7.Kozmogirl17 & Huzurvermeyolunda ===> % - 1.15
1. olan arkadaslarimizi tebrik ediyorum , dilediginiz bir tatliyi yemeye hak kazandiniz.
Disleri mi cikiyo acaba oda yaparYok ittirip attirmaya calisiyo ole kendini korayi bende ole cok uyuttum ama bu kabul etmiyor ayakta degil derdi anlamadim aslinda
Yarin pasta yiyecem .HAFTALIK ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1.DeryaOnDiet & kanadali35 ===> % 1.30
2.fyzanur & Dahlia_ ===> % 0.93
3.Yawrukush & ciseak77 ===> % 0.62
4.haeshin & Melegimkorusun ===> % 0.36
5.Sibal57 & @hega8286 ===>% 0.15
6.Ellssa & Ucyuzbesyuz ===> % 0
7.Kozmogirl17 & Huzurvermeyolunda ===> % - 1.15
1. olan arkadaslarimizi tebrik ediyorum , dilediginiz bir tatliyi yemeye hak kazandiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?