Hakettin afiyet olsun canim.Yarin pasta yiyecem .@DeryaOnDiet kankim tebrik ederim .
Anammm bugun benimkide oglen uyandi anneee hem tavuk hem pilav yicem diyor benimde menumde pilav tavuk yoktu kalktim yaptim hemen mecburenDisleri mi cikiyo acaba oda yapar,zor valla iki kucuk cocuk ,deniz uyaniyo geceleri zaten simdide lisa uyaniyo gecen kalkmis anne tavuk pilav istiyom diyo gece 3 te pilav tavuk yedirdim .
Kiz hic niyetim yokOoo kizlar harikasiniz kanadali bi emekli ol kiz
Canim Allah yardimcin olsun, gecsin bu zorlu zamanlar insallah..Anammm bugun benimkide oglen uyandi anneee hem tavuk hem pilav yicem diyor benimde menumde pilav tavuk yoktu kalktim yaptim hemen mecburen
Dis donemindeyiz aynen ama bugun bu bole krizler halinde geliyor tepiniyor resmen ne mama aliyor ne meme
Ne varsa bu mezunlarda var anacimmmm , listedekiler duysun bizi :))Kiz hic niyetim yok.gene birinciyim nerde bizim rakipler
Ben bu rozet isini sevdim ,yemek yarismasinda veriyolar orayada katilcamAhanda bende rozetlendim
Gaz sancisi felan mi acabaAnammm bugun benimkide oglen uyandi anneee hem tavuk hem pilav yicem diyor benimde menumde pilav tavuk yoktu kalktim yaptim hemen mecburen
Dis donemindeyiz aynen ama bugun bu bole krizler halinde geliyor tepiniyor resmen ne mama aliyor ne meme
Uyudu sukur ne istedigide belli degil ki cocugun bende uyuyabilirsem uyuyim artik 1.5 saat sonra esim kalkcak sonra siraya dizilirler erkendenCanim Allah yardimcin olsun, gecsin bu zorlu zamanlar insallah..
Masajda yapiyorum ama bilmiyorum ki benim bu kucukte sari inadi varGaz sancisi felan mi acaba
Kiyamam ben ona .git yat hazir uyumusken yarim saat bile sukur sebebimMasajda yapiyorum ama bilmiyorum ki benim bu kucukte sari inadi var
Hadi iyi uykular canim..Uyudu sukur ne istedigide belli degil ki cocugun bende uyuyabilirsem uyuyim artik 1.5 saat sonra esim kalkcak sonra siraya dizilirler erkendenbenim uyku yine yalan olur
DuymuyorumNe varsa bu mezunlarda var anacimmmm , listedekiler duysun bizi :))
Tebrikler kızlarHAFTALIK ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. @DeryaOnDiet &kanadali35 ===> % 1.30
2.fyzanur & Dahlia_ ===> % 0.93
3.Yawrukush & @ciseak77 ===> % 0.62
4.haeshin & Melegimkorusun ===> % 0.36
5. @Sibal57 & @hega8286 ===>% 0.15
6. @Akrrep & @Ucyuzbesyuz ===> % 0
7.Kozmogirl17 & @Huzurvermeyolunda ===> % - 1.15
1. olan arkadaslarimizi tebrik ediyorum , dilediginiz bir tatliyi yemeye hak kazandiniz.
yaaaaaaaaaaaaaHAFTALIK ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. @DeryaOnDiet &kanadali35 ===> % 1.30
2.fyzanur & Dahlia_ ===> % 0.93
3.Yawrukush & @ciseak77 ===> % 0.62
4.haeshin & Melegimkorusun ===> % 0.36
5. @Sibal57 & @hega8286 ===>% 0.15
6. @Akrrep & @Ucyuzbesyuz ===> % 0
7.Kozmogirl17 & @Huzurvermeyolunda ===> % - 1.15
1. olan arkadaslarimizi tebrik ediyorum , dilediginiz bir tatliyi yemeye hak kazandiniz.
canım öncelikle tebrik ederim ,sonra da derim ki evet emekli olsana sen artık yaaaaaaaaKiz hic niyetim yok.gene birinciyim nerde bizim rakipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?