Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Disleri mi cikiyo acaba oda yapar ,zor valla iki kucuk cocuk ,deniz uyaniyo geceleri zaten simdide lisa uyaniyo gecen kalkmis anne tavuk pilav istiyom diyo gece 3 te pilav tavuk yedirdim .
Anammm bugun benimkide oglen uyandi anneee hem tavuk hem pilav yicem diyor benimde menumde pilav tavuk yoktu kalktim yaptim hemen mecburen
Dis donemindeyiz aynen ama bugun bu bole krizler halinde geliyor tepiniyor resmen ne mama aliyor ne meme

Anammm bugun benimkide oglen uyandi anneee hem tavuk hem pilav yicem diyor benimde menumde pilav tavuk yoktu kalktim yaptim hemen mecburen
Dis donemindeyiz aynen ama bugun bu bole krizler halinde geliyor tepiniyor resmen ne mama aliyor ne meme
Canim Allah yardimcin olsun, gecsin bu zorlu zamanlar insallah..

yaaaaaaaaaaaaa ben istiyodum çok umutluydum ben tekrar yapalım bananeeeeeeeee
Kiz hic niyetim yok .gene birinciyim nerde bizim rakipler
canım öncelikle tebrik ederim ,sonra da derim ki evet emekli olsana sen artık yaaaaaaaa

günaydın kızlar ,nasılsınız ? ben bugün bi arkadaşın sunumu var ona yardım edicem , sonra pazara gidicem,pazardan gelip market alış verişine gidicem ,sonra da biraz ders çalışcam . bugün bir sorun çıkmazsa sporumu da artırcam ,listeye giremedim üstüne yarışmada da 2.oldum bu hafta herkesten çok ben kilo vereceğim, Dahlia_ fatime görüyormusun nasıl kaçırdık birinciliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…