Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım yaaa. Hepsini pozitif temenniler olarak listeme ekliyorum inek konusunu es geçiyorum. Zira minnoş bedenim olmasa bile bazı uzuvlarım ineği zorluyo velhasıl kelam, ineklikten camışlığa terfi etmemek için geldik buraya da. Dün unutmuşum ama bu akşam menü bildirimi yapacağım

Gunayd8n kizlar ancak gelebildim ama uyudum sanmayin sakın ziraaa 7.30 da dikildi benim veletler 10 a kadarr onlari doyurdum kendimi doyurdum evi supurdum 10 u geciyodu bizim kayinvalide ve kayinpeder geldi cocuklari sevmeye birer kahve ictik onlar simdi gitti bende cocuklari salliyorum biri ayagimda biri salincakta birazdan onlari yatirip mutfak temizligine giricem insallah sonrada camasir asarim toplarim kayinvalidem aksam halalar koyden gelmis onlara gidelim dedi valla halim kalirmi bilmiyorum ama kalirsa oraya gidicem.Bide ben ozge kaptanimla konustum bi sure menumu paylasmicam hem sıkıldım diyet yapmaktan hemde yorgunluktan dikkat edemiyorum biraz kendime zaman veriyorum bu anlamda ama sanmayin ki burda olmicam tepenizdeyim anacim dun ku ortalamaya laf etmedim se kac haftalik derecelerin hatrina haftaya kadar toplayin kendinizi valla yoksa alirim elime oklavayı yinee isin sakasi lutfen arkadaslar tekrar hatirlatmak istemiyorum herkes bunun farkinda zaten aradaolur bole duraksamalar ama biraz toplayin kendinizi bunyenizi sassirtin mesela bi gun odul yapin bunyeniz sasirsin surekli tek duze beslenmelerde bole duraksalamalar normal ama haftaya iyi bi eksi bekliyorum hepinizden yoksa kacin benden

Donusunu bekliyoruz ozaman canim kendine iyi bak
Rozet kazanmisim Kozmogirl17 mezuniyet rozeti nereme takmislar goremiyorum
Ahahhaha nerenemi takmislar bak buna cok guldum (rozet kazanamayan kaptan )
Bu hafta dikkat bekliyorum kuzum. yavrun nasil oldu daha iyidir insallah
Günaydın kızlar kozmo kaptanım uyumuşsunsur umarım
Gunaydin canim ..ahhh ahhh uyudum uyudum 5.30 dan 7.30 a kadar yetti cok sukur

yaaaaaaaaaaaaa ben istiyodum çok umutluydum ben tekrar yapalım bananeeeeeeeee

canım öncelikle tebrik ederim ,sonra da derim ki evet emekli olsana sen artık yaaaaaaaa
Dimi bencede emekli olsun artik yeni arkadaslara firsat ver yahuuuu yeni yarista basarilar sana arkadasim

Aynı canım.. Sabitim kaç haftadır

Doğru diyosun balım. Öyle yapayım bu hafta ben

Selam kizlar
Bugun bomba gibi basladim gune. Bu hafta ski bir diyet ve sporla eksiye dusmeyi dusunuyrm 2 haftadir kendimi birakmistim. Yine yediklerimde onceye gore cok asiriya kacmasamda sporla desteklemedigim icin sabit geliyordum. 2 haftadir sadece diyeti degil ev islerinide bosladim. Ev aldi basini gidiyor. Buzdolabindan basladim bugun temizlemeye. Aksam cocuklar uyuyuncada vestiyer ve balkondaki dolabi ele almayi dusunuyorum

Cumartesi menum
Sabah 11.00
Kasarli yumurta
2 tane nugget
4-5 zeytin
1 lokma tahin pekmez
1 parca normal ekmek(tam bugday ekmegim bitmisti almayi unutmusuz )
2 bardak cay

Ara 14.00
1 ceviz
Yarim nar

Aksam
Firinda but
3-4 firinda patates dilimi
1 kase cacik
Turp

Su:2 lt yi gecer(surahiye limonlu tarcinli su yaptim)

Spor ev islerinden snra zaman kalirsa yapacagm. Belki 1 fincanda kahve icebilirim.

bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
domates
1kk peynir
5 zeytin

öğlen : 4 kaşık prasa
4 kaşık sulu köfte
salata
2dilim ekmek
5 kaşık yoğurt

ara : 3 parmak büyüklüğünde ayva
3 kaşık yoğurt

akşam : 7 kaşık mantar yemeği
2 kepçe tarhana çorbası
2dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
salata

ara : 3 kaşık nar
3 kaşık yoğurt

su : 1.5litreyi geçti

spor : 30 dk dışarıda yürüyüş
20 dk evde yerinde yürüyüş
20 dk eliptik
200 zıplama
100 er adet basen hareketi

Yawrukush Kozmogirl17

Dimi bencede emekli olsun artik yeni arkadaslara firsat ver yahuuuu yeni yarista basarilar sana arkadasim
evet canım aynen ,teşekkür ederim
kalori açısından iyi bence . ama sabah ki yediklerin biraz fazla yağ içeriyor sanki . kaşar ,nugget felan . nuggeti kendin mi yaptın hazır mı acaba ?akşam yemeğin tam benlik miş :)

menülere bakayım dedim benimkiyle birlikte toplam 2 menü var . geçe bırakmayın okurken acıkıyorum ben yaaa
Yawrukush özgecim nasılsın ,napıyosun uyuyosun büyük ihtimal
Dahlia_ fatime görünmedin bugün hiç ,sen nasılsın napıyosun ?
haeshin busecim senin de sesin çıkmamış bugün ,tatil ya çoluk çocuk gezmelerdesiniz heralde :)

herkes gezmelerde sanırım ben hariç :)

Kızlar menümü vereyim
300 gr dana etinden sebzeli türlü
Sarımsaklı yoğurtlu taze fasülye
Bir kaşık közlenmiş patlıcan
2 minicik keto brovni
Bir avuç çiğ kabak çekirdeği
Spor 1 saat tempolu yürüyüş artı sahilde koşturmaca gezmece toplam 12380 adım olmuş su 1.5 lt anca içtim ama daha içeceğim.
sevgiler

Bugün sabah kızların kahvaltılarını yaptırıp kendimizi sahile attık. O kadar güzeldi ki hava ortam mis gibi kuzular scooter bindi ben yürüdüm. Bana ayak uydurmak için çok yordular kendilerini geldim yemeğimi yedim koltuğa çöktüm bildiğin. Sen napıyorsun kuzum

Şimdi sana bişey sölicem hala bir arkadaşımın telefonunda montofon olarak kayıtlıyım. Sen unutsan da sağolsunlar bazı arkadaşlar unutmuyor o uzuvların büyüdüğü anları

Kiz hic niyetim yok .gene birinciyim nerde bizim rakipler
Valla cok iradelisin masallah sana
Ekmek fazla olmus sanki. Sporun super
Malesef hazir. Esimle biz haftasonlari kahvalti yapabiliyrz. O yuzden marketten ne bulursa aliyor. Bnde nuggeta dayanamiyrm.
1 ogunu hangi saatte yapiyorsun. Iyi dayaniyorsun. Tebrik ediyrm seni

Ben kardio başlıcam. İki öğüne geçmek istemiyorum belki bi üç gün su orucu yaparım hazır hissedersem kendimi. Ahanda daha da bişe beklemen benden gari

17:30 18:30 arası yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…